lørdag den 21. juli 2012


Biografmordene i USA – symbolsk 911

 Kun to dage før etårs-dagen for Breivik-massakren skete noget tilsvarende i Aurora, Colorado. Den 20. juli kl. 00.39 begyndte en mand at myrde løs på biografgængere som skulle se premieren på den nyeste og sidste Batman-film. De besøgende troede først det var en del af premieren, en happening, men de opdagede ret hurtigt, at det var blodig alvor. Mindst 12 blev dræbt og mange såret. Astrologisk set var det et udslag af den i midten af kuli eksakte T-kvadrat mellem Mars (krig, voldsomhed, våben), Uranus (det pludselige, lynet slog ned) og Pluto (død). Manden boede i nærheden og havde armeret sin lejlighed. Det kan tage flere dage for politiet at komme ind i den for at disarmere den.
I horoskopet på selve dagen udløser MC spændingen mellem Solen og skæbneplaneten Saturn, så det er kraftige sager, der er gang i.

Jeg lagde mærke til, at hans bil havde nummerpladen med tallene 119, og det kan ligge symbolik i dette, hvis jeg ellers så rigtigt i farten.
Som vi skrev i ”Ugen, der kommer” de seneste par gange, ville der være kraftige spændinger i det meste af juli, især i dagen med Saturnspændingen. I morgen kan vi så ”fejre” årsdagen for den norske massakre. Også Touren har været dramatisk, og der har været mange ulykker, især de tre piger, der døde i Vestjylland og den lille dreng på Sjælland, der druknede. Det er ikke meget positivt, og dog, læs det kommende indlæg om, at forbrugerne nu går efter de ægte varer. DET er virkelig en solstrålehistorie.

Og så må vi prise os lykkelige for de harmoniske aspekter mellem Jupiter, Venus, Månen og Merkur. Hvis de ikke havde været det i går nat, kunne det være gået meget værre. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar