søndag den 22. juli 2012


Kommentarer 30

Husk, at der er lagt en del direkte på bloggen i ugens løb. Dette sker også i næste uge.

 Ugen, der kommer

Nu er det snart ved at være slut med den stærke spænding mellem Mars, Uranus og Pluto. Den har passeret det eksakte aspekt, men gassen er stadig ikke helt gået af ballonen, hvad den vil være i næste uge. Heldigvis afspændes konstellationen af både Merkur og Jupiter. Og Solen gør mere og mere positivt følgeskab, efterhånden som ugen skrider frem – især i weekenden, som ser fin ud. Men man må nok konstatere, at juli måned blev en barsk sommermåned. Tirsdag får spændingen besøg af Månen, så det er en hård dag.


Mandag er som ovenfor beskrevet

Tirsdag er mere og mere udfordrende, jo længere man kommer hen på dagen - fint om formiddagen, men hvad angår stress og temperament kører det op i dagens og aftenens løb. Godt at have ferie.

Onsdag er mere stille og rolig, men kan udvikle sig til at være tålmodighedskrævende. Tag det roligt og nyd det, så godt du kan.

Torsdag og fredag er rimeligt harmoniske uden de helt store udsving. Men med Månen i Skorpionen skal der være dybde eller lidenskab i tingene, ellers er det lidt for kedeligt og intetsigende. Det er ikke en dag for megen smalltalk.

Lørdag går Månen ind i humorens, glædens og optimismens tegn Skytten ved 6-tiden om morgenen. Frem til midt på dagen kan det dog godt gå lidt trægt med at komme i gang, men senere på dagen kører det bare derudad.

Søndag er glad og hyggelig stort set hele vejen igennem. Bortset fra, hvis man har udfordringer i sit eget horoskop.
 

Rigtig positivt

I denne weekend har vi i pressen kunnet læse om kedelige indslag om biografmorderen i USA, situationen i Syrien m.m.

Men her skal der fokuseres på det positive, som mest handler om det ægte og det naturlige, som vi har bragt mange indslag om.

Det ene indslag handler om, at meditation kan hjælpe kræftsyge. 35-40% af de kræftsyge har alvorlige symptomer på stress, angst og depression. Systematisk træning i mindfulness dæmper symptomer mærkbart. Det handler om at leve i nuet, stoppe op flere gange om dagen og bl.a. spørge sig selv, hvad man føler, og hvor man er. Også motion er væsentligt sammenholdt med, at det at trække vejret kan styre angsten – kom tilbage til det naturlige og ægte.

Når det, vi forbruger, er ægte, så er vi også selv ægte. Stenaldermad, naturfitness og hjemmestrik hitter. Det negative synspunkt kommer fra en ekspert, der siger, at jagten på det ægte er dømt til at mislykkes. Men vedkommende kender måske heller ikke til Pluto. Og for den sags skyld heller ikke de andre planeter, som i sidste ende sætter deres vilje igennem via de universelle lovmæssigheder.

For nogle år siden bragte vi i HOROSKOPET en artikel, hvori vi kom ind på, at vigtige kodeord i fremtiden ville blive oprindelighed og ægthed. Det er begyndelsen til denne tendens, vi ser nu, hvor tv også hitter med udsendelser, der spænder fra Bonderøven til Blomsterberg. Det enkle liv, vor der er tid til tingene, også til at nyde et godt måltid på en stille og andægtig måde. Nærheden og langsomheden kommer ind i billedet, og man behøver ikke at flygte til eksotiske feriemål, som nogle gør - ofte flere gange om året. Det belaster miljøet, og den dag er ikke fjern, hvor der må lægges restriktioner på folks rejselyst. Og hvis vi bliver for ”dygtige” til rejseriet, kan det efter min vurdering risikere helt at blive forbudt med ”al unødvendig udrejse”, hvad en stor del af rejserne strengt taget nok er. Især, når vi mindsker importen og får gang i egenproduktionen på det helt rigtige grundlag.

Vi er lidt på vej tilbage i tiden før industrien afløste håndværkeren, anonymiserede produkterne og gav dem mindre smag og andre særkender – og fremmedgjorde forbrugerne. Reklamer bidrager til forherligelsen af industriprodukterne, selv om man også her er begyndt at bruge ufine tricks som når Arla lader en landmand læse op for sin ko. Den slags burde forbydes for industrivarer, selv om nogle er mere bæredygtige end andre. Fødevarernes smag er på vej til at blive endnu dårligere, hvis vi bliver ved med at købe supermarkedernes standardvarer.

Eksempelvis er det fuldstændig korrekt, at jordbær smager af mindre og mindre end tidligere, fordi man gør brug af ”forædlede” sorter, der bedre tåler det moderne samfunds logistik og opbevaring – og dermed holdbarhed. Sorter som Dybdal og Senga Sengana er røget helt ud af sortimentet, hvilket er synd og skam. Men det er fantastisk, at man stadig kan få de gode, gamle bær i nogle gårdbutikker. En af de grøntsager, der har mistet mest smag, er efter min mening radisen. Det er ganske enkelt nedslående, hvad man kan købe af friske varer i et supermarked i dag. Men det ser nu endelig ud til, at der kommer gang i sagerne. Læs også tidligere indslag om den tid, hvor storbyerne vil begynde at miste en del af sin nuværende, enorme tiltrækningskraft.

Naturen er også det bedste fitnesscenter, og så er det gratis og har ikke neonlys eller andre kunstigheder. Her findes alle muligheder for at dyrke samtlige motionsformer – og så er det naturligt. Også smide ud-kulturen skal have et skud for boven. Her er bevægelsen ”Stop madspild” på banen og gør det rigtig godt.



Hvem bliver republikanernes vicepræsidentkandidat?

I et meget tæt opløb ved præsidentvalget til november kan valget af vicepræsident bliver det afgørende element. Hos demokraterne er det lige til højrebenet med Joe Biden, men hvad med republikanerne? Hvis jeg skulle coache dem, ville jeg bestemt fraråde at opstille Tim Pawlenty, der er født den 27. november 1960 i Saint Paul, Minnesota. Han får næste år Neptun i spænding til Solen. OK, han er kun vicepræsident og kan derfor ikke gøre så megen skade igen, men lad ham blive, hvor han er.

Så er det meget bedre med Rob Portman, født den 19. december 1955 i Cincinnati, Ohio. Han har et fint horoskop og kan stå distancen. Men allerbedst vil det være at spørge Condoleeza Rive, om hun vil. Astrologisk set ser det sådan ud, og SÅ skal I bare se, så får Obama kam til alt sit hår - hvad der naturligvis ikke vil sige SÅ meget igen - for jeg har ham stadig som favorit til at blive præsident. Men det bliver noget mere uforudsigeligt, hvis Rice kommer på banen. Det ønsker abortmodstanderne ganske vist ikke, og det tabes der nogle stemme på, men astrologisk set vil det være det helt rigtige valg.



Biografmordene i USA: Symbolsk 9/11 – Ny udgave

Kun to dage før etårs-dagen for Breivik-massakren skete noget tilsvarende i Aurora, Colorado. Den 20. juli kl. 00.34 begyndte en mand at myrde løs på biografgængere som skulle se premieren på den nyeste og sidste Batman-film. De besøgende troede først det var en del af premieren, en happening, men de opdagede ret hurtigt, at det var blodig alvor. Mindst 12 blev dræbt og mange såret. Astrologisk set var det et udslag af den i midten af kuli eksakte T-kvadrat mellem Mars (krig, voldsomhed, våben), Uranus (det pludselige, lynet slog ned) og Pluto (død). Manden boede i nærheden og havde armeret sin lejlighed. Det kan tage flere dage for politiet at komme ind i den for at disarmere den.

Man skulle tro, at han også havde taget et bat med som våben, når det nu var en Batman-film. Men til gengæld havde han alt andet, og meget farligere våben: En riffel, et haglgevær og en pistol af bedste kvalitet. Ca. 35 minutter inde i midnatsfilmen gik James Holmes frem mod en nødudgang ved siden af lærredet, hvor han tog síne våben frem. Det bar ved til det indtryk, at folk troede det var en del af filmen. Batman-filmen hedder The Dark Knight Rises, og han var iført helt sort kampdragt, hvilket også indikerede, at det kunne være tilknyttet filmen. Og især, da han træder op foran lærredet. Han kaster en cylinderformet genstand fra sig, vistnok indeholdende tåregas, og begynder at sigte mod publikum. Kl. 00.39 alarmeres politiet, der ringes på nr. 911! De ankommer inden for to minutter. Jeg lagde mærke til, at hans bil havde nummerplade med tallene 119, og der kan ligge symbolik i dette, hvis jeg ellers så rigtigt i farten.

I horoskopet for filmens start udløser MC spændingen mellem Solen og skæbneplaneten Saturn, så det er kraftige sager, der er gang i. Især, fordi Pluto står i 8. hus (død,transformation). Em sådan kombination ville man normalt ikke bedømme til at bevirke en så voldsom begivenhed som her, men det ER et dårligt tidspunkt at starte noget som helst arrangement på.  

Som vi skrev i ”Ugen, der kommer” de seneste par gange, ville der være kraftige spændinger i det meste af juli, især i dagene med Saturnspændingen. I morgen kan vi så ”fejre” årsdagen for den norske massakre, og også  Touren har været dramatisk. Der er sket mange ulykker, blandt andet de tre piger, der døde i Vestjylland og den lille dreng, der druknede på Sjælland.

Nu begynder de stærke spændinger snart at aftage, så vi kan få en mere udramatisk sommer.



Lavineskred i Frankrig

Dem 12. juli kl. 5.30 ved Chamonix/Mont Blanc skred en lavine og dræbte flere. Jeg havde en hypotese om, at horoskoper for jordskælv måske ligner horoskoper for lavineskred, og det viste sig at holde helt stik. Pluto og Saturn var i fokus i horoskopet. Den i juli aktuelle spænding mellem Mars, Uranus og Pluto var der naturligvis med Uranus som hersker over 8. hus (død). Desuden sod Solen i 1. hus i spænding til Saturn, der hersker i jordtegnet Stenbukken. Jeg vil vurdere, at forudsætningen for skredet ligger en halv time tidligere, hvor AC var i spænding til Uranus. Her er lavinen sandsynligvis begyndt at røre på sig.



hUGEHOROSKOP uge 30 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk



VÆDDER
En skøn uge venter dig, hvor du har alle muligheder for at komme ud og more dig. Benyt dig af, at sommeren endelig er her! Du finder gerne på spændende arrangementer og kaster dig ud i de ting, der kommer din vej. Vent med det arbejde du kan, det bør kun være sjov og ballade. Du er ikke så seriøs, men det er helt ok at slå dig løs.
PS: Gode overraskelser venter.
TYR
Holder du ferie med familien lige nu, så kunne tingene ikke være meget bedre. Du føler dig fuld af energi, og der er ikke noget, du ikke kan, hvis du har lyst til det. Du kan også tage fat på større projekter, både arbejdsmæssigt og privat, men til en start bør det være på tankeplan. Du kan arbejde hårdt, men egentlig bør du bruge tid på at slappe af.
PS: Du er heldig i pengesager.
TVILLING
Grib de chancer der kommer for at tale med andre mennesker. Især samvær med gode venner over intense samtaler eller fælles interesser vil få dig til at føle dig opladet med ny energi. Der sker en masse omkring dig, og du vil opleve, at tingene går din vej. Der er fart over feltet og det passer dig aldeles udmærket.
PS: En positiv attitude er den bedste.
KREBS
Det vil knibe med koncentrationen, da der sker en masse omkring dig, og du gerne vil være med. Du ønsker at være alle steder på en gang, så du ikke går glip af noget. En timeout eller pause, hvor du kan genvinde overblikket bliver nødvendigt. Der er øget fokus på din økonomi, og du bør passe på dine penge, da du kan brænde dig på et dårligt køb.
PS: Du bliver let fristet.
LØVE
Du vil gabe over store projekter, og det kan være svært for dig, at nå det hele. Det gælder især, hvis du er på arbejde i denne uge. Det vil være svært for dig at sige nej, for du er både stolt og noget stædig. Du holder af at være sammen med venner og udveksle erfaringer med andre i grupper, du er nemlig social og samtidig åben overfor nye ideer.
PS: Plej dine venner.
JOMFRU
Du har mange gode ideer, men også nogle, der er knap så gode. Du kaster dig gerne ud i nye ting, og her gælder det om, at være lidt large med dig selv, for det er faktisk tilladt at fejle. Gennem dine fejltagelser kan du komme til ny erkendelse og herigennem få et stort gennembrud. Vær derfor overbærende og hæng dig ikke i detaljer.
PS: Du kan være meget heldig.
VÆGT
Arranger noget nyt og spændende sammen med gode venner. Holder du ferie så vær åben overfor nye mennesker, du møder. Der er mulighed for nye spændende venskaber. Kulturelle oplevelser giver dig ny inspiration, så kom ud og oplev noget. Du har overskud og gå-på-mod, og det er kun dig selv, der sætter begrænsningerne i denne tid.
PS: Gør, hvad du har lyst til.
SKORPION
Arbejder du i denne uge, så er det en god ide, hvis du træder lidt varsomt. Du kan let komme til at sige noget, du senere fortryder. Undlad alt, hvad der har med diskussioner at gøre, det ender nemlig ikke godt for nogen partner. Du skal ikke være bange for at gå foran og vise lederskab, det er du nemlig skabt til. Holder du ferie, så sæt selv tempoet.
PS: Prioriter dit parforhold.
SKYTTE
Du kan blive i tvivl om, du er på rette spor, men det skal du ikke bekymre dig om, for det sinker dig kun. Brug dit netværk til at vende dine ideer og ønsker med, og eventuelt også din partner, det giver dig det skub, du har brug for. Du kan møde andre mennesker, der senere vil vise sig, at være af stor betydning for dig. Er det muligt så tag ud og rejs.
PS: Vær aktiv og udadvendt.
STENBUK
En spændende og aktiv uge venter forude, hvor du får nok at lave, hvad enten du er på jobbet, ferie eller hjemme. Find en balance mellem aktivitet og afslapning, for kun sådan får du det meste ud af de muligheder og chancer der opstår. Det er ærgerligt at sige nej til noget godt, fordi du ikke har overskuddet. Der er dejlig harmoni i dit parforhold.
PS: Du skal have noget ro omkring dig.
I
VANDBÆRER
Træd et skridt tilbage så du får et godt overblik over de ting, der holder dig tilbage fra at gøre, hvad du har lyst til. Du vil opdage, at det faktisk ikke er så uoverkommeligt at få løst eventuelle problemer og komme videre. Din partner vil være ved din side med gode råd og samtidig vil denne være særdeles godt selskab, I nyder i den grad hinanden.
PS: Vælg dine kampe med omhu.
FISK
Der er harmoni og romantik i luften imellem dig og din partner. I nyder i den grad hinandens selskab, og der er ikke noget, der kan komme imellem jer, hvis du ikke lader det. Projekter i boligen tiltrækker dig, og det er muligt for dig, at få hele familien med på dine ideer. Økonomisk kan du bruge lidt for mange penge, så her må du passe ekstra på.
PS: Gør noget godt for dig selv.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar