søndag den 8. juli 2012

Indhold kommentarer 28

Indhold:

Information og tilbud

Ugen, der kommer

Atlantis i Nordsøen

Tænketanken Mikro om fremtidens boligpolitik

Bankerne og Pluto

Renten faldt igen

Danske fisk sendes i hobetal til Kina og retur!


Tilbud

2012 - Vi sælger restoplag til under indkøbspris:

Det kinesiske horoskop 2012 – Dragens år: Denne gode bog med mange oplysninger om kinesisk astrologi og årshoroskoper for alle tegn, sælges for 99,00 kr. plus evt. 35 kr. til forsendelse. Normalpris 169 kr.

Samme pris sælger vi dvd´en ”2012 – The Odyssey” for. 99 kr., normalpris 199 kr. En god dvd med Gregg Braden og andre fremtrædende eksperter på området. Ingen danske undertekster. Da tilbuddene ikke ligger på astroshoppen, bedes beløbene overført til reg.nr. 3679, konto 1057 8590.

Husk, at du stadig kan købe Helene Flendts bog om 2012: Bevidsthedsoverskridelsen på www.astroshop.dk

Du kan stadig købe de to tidligere numre af HOROSKOPET (20 kr. pr. blad plus porto) med supergode artikler om 2012, blandt andet artikler af Braden og Flendt.
 

Clairvoyance og astrologi i Århus

Maya Fridan og Karl Aage Jensen holder clairvoyastro-demonstration i Århus i Lysets Hus den 15. august kl. 19.30. Det er klogt at reservere billetter på http://www.lysetshus.dk/

Karl Aage Jensen tager klienter den 16. og 17. august, også i Lysets hus. Reserver en aftale på astrologi@astrologihuset.dk


Ugen, der kommer

Nu begynder temaerne at dukke op. Et meget vigtig af slagsen er Mars, der går i spænding til aspektet mellem Uranus og Pluto og danner et såkaldt T-kvadrat. Det er dog først i de sidst dage i ugen, aspektet bliver næsten eksakt. Man kan sige, at effekten stiger i ugens løb og kulminerer i weekenden. Der er derfor generelt ikke en optimal uge at opstarte nye projekter. Især ikke tirsdag, hvor Månen er med i spændingen. I weekenden er der også en spænding mellem Solen og Saturn, så her er der også meget udfordrende med nye projekter. Samtidig skal man også være påpasselig med alt, man har gang i. Der er dog det gode ved det, at aspektet fra sidste uge mellem Merkur, Venus, Jupiter og Uranus opbløder det noget. Men det er kun Merkur, der er uden spændinger, så dialogen er det, der kan redde det hele.


Mandag skifter Månen ved 14-tiden fra Fisk til Vædder, som giver nogle meget kontante reaktioner og følelser. Ud på aftenen begynder morgendagens meget stærke spænding så småt at røre på sig. Det kan forårsage en urolig nat som optakt til en urolig dag.

Tirsdag er Månen med i den stærke spænding, mest sent på natten og om formiddagen. Gå forsigtigt frem med alt, og husk at slappe af indimellem. Ellers bliver det for stressende.

Onsdag er Månen (følelser) i spænding til Saturn (hæmninger, blokeringer, træghed). Det er ikke lige den dag, man skal fri til sin udkårne eller føre lette forhandlinger. Det kan meget let gå i hårdknude.

Torsdag står de tre vandplaneter (følelser) MEGET flot til hinanden, så her er den bedste dag i ugen at få snakket om tingene. Dog skal man ikke søger konfrontationer, hvis det kan undgås.

Fredag er Månen i spænding til Merkur, og det vanskeliggør følelsesmæssig kommunikation.

Lørdag er næsten som tirsdag. Men tingene kan let gå fuldstændig i hårdknude, så slap af og tag evt. nogle langsigtede beslutninger. Men før dem ikke ud i livet før senere.

Søndag er mere afslappet og hyggelig, men der skal ikke så meget til for at lave ravage i den. Tag derfor en god, lang hviledag og gå en lang tur. 



Atlantis i Nordsøen

Der var engang et land – ligesom Atlantis – det lå blot i Nordsøen og hed Doggerland. Vi kender ordet fra Doggerbanken, der ligger i Nordsøen. Det var større end England og Skotland tilsammen, og Danmark var for nogle tusinde år siden landfast med Storbritannien. Det har britiske forskere kortlagt, og det hele kan ses på en udstilling i England.

Landet sank for ca. 7.000 år siden på grund af arktisk isafsmeltning. Landet var beboet af samlere og jægere i titusindvis og med et mangfoldigt dyreliv, herunder mammutelefanter.

Det er monumentale opdagelser som denne og Higgs-partiklen, der kommer under Pluto/Uranus-spændingen, og vi skal nok få flere af nogenlunde samme kaliber, inden aspektet fortoner sig i 2016.

Tænketanken Mikro - Fremtidens boligpolitik

Københavns Kommune vader i succes. Folk bliver ved at med strømme til byerne, allerflest til hovedstadsområdet, som derved ikke oplever faldet i boligmarkedet i det omfang, man gør i provinsen. Denne strøm til byerne vil få en ende i løbet af nogle få årtier, men lad det nu ligge. Der er nemlig enorme muligheder i, at der skal bygges mange boliger til alle ”tilstrømmerne”, som man kan kalde det, når der er tale om en sådan valfart.

Med andre ord er Københavns Kommune i en luksussituation, og en sådan kan udnyttes til at gøre op med vanetænkning.  I stedet for blot at opføre boliger som vanligt, bør man gå tværgående til opgaven, så helheden inddrages. Alle ministerier bør inddrages i projektering af det historisk store antal boliger. To områder er allerede udpeget af Københavns Kommune, og Tænketanken Mikro vil gerne give et lille bidrag til inspiration og nytænkning. Faktisk kan man i første omgang lade bolig-, skatte-, social-, miljø- og erhvervs ministerierne samarbejde, men i realiteten skal alle ministerier på banen, inklusiv statsministeriet med de overordnede mål. København har nu mulighed for at blive et internationalt fyrtårn på boligområdet – verdens bolighovedstad. Man kan blive en trendsætter af de monumentale.

Inden byggeriet sættes i gang, og før tegningerne udfærdiges, bør der udstikkes retningslinjer for, hvordan man vil indrette fremtidens samfund. Her vil en af grundpillerne blive, at alle har ret til en billig bolig.

Både visionerne om fremtiden og individuelle boligbehov bør kunne indføres i projekterne, som ikke gerne skulle munde ud i, at der kun tænkes lidt nyt, men tværtimod virkelig visionært, så folk vil elske at bo der. For at fremme diversiteten må der åbnes for alle, så vi ikke blot får nye bydele, hvor det er nogenlunde de samme befolkningslag, der bor. Man kunne åbne op for, at man kan købe det areal, man har brug for. Og i øvrigt gøre alt for mangfoldigheden. Både på tværs af nationaliteter, religioner og samfundsklasser.

Det optimale vil være at tildele beboerne privilegier. Det er allerede delvis tilgodeset i tanken om billige boliger, men det er lige nøjagtig her, vi står med alle tiders mulighed for at indføre en helt ny boligform, som bryder med alle de tidligere. Vi kan kalde dem for P-boliger. Ikke pensionistboliger, men OGSÅ pensionistboliger. Eller rettere: Privilegieboliger, som man kan gøre sig fortjent til ved at opfylde et krav om at deltage i fælles opgaver i og omkring det pågældende byggeri. Her skal udtænkes områder, der mangler at blive udført i samfundet. Lige fra pasning af syge i deres egent hjem, til træner og hjælper i idrætsforeninger. Men kan så at sige opspare en ikke alene billig, men MEGET billig husleje. Boligselskaberne skal meddeles, at det er sådan det skal være, og det må ske på et meget tidligt tidspunkt, så der levnes god tid til processen.

At gøre sig fortjent til at modtage fx overførselsindkomster er motiverende for mennesker, så de ikke bare modtager passiv forsørgelse. En meget stor procentdel del af dem, der modtager overførsler, har et eller andet, de kan tilbyde helheden og det kan de nu komme til via fællesskaber i bebyggelsen. Man vil meget hurtigt blive integreret i et sådant fællesskab, når man har en funktion – noget at tilbyde. Det vil få antallet af psykisk syge til at falde dramatisk, og bliver en kæmpe overskudsforretning for samfundet. Det er muligt, at det kræver status som et eksperiment, men det må man så tage med. Det handler om meget mere end betegnelser, og det vil få en stor signalværdi herhjemme, men det kan ikke undgå at blive spredt til resten af verden. Der må udarbejdes et katalog over de funktioner, der kan give privilegier, og hver især skal sættes til en værdi, som så enten fradrages i huslejen, ELLER man kan udbetale lønnen, og så kan huslejen derefter betales med de optjente penge. På den måde bliver det et mønster-minisamfund, hvor modellen efterhånden kan overføres til hele samfundet.

Det bør altså ikke længere handle om, hvad samfundet kan gøre for den enkelte, men omvendt. Et samfund består netop af individer. Og her er meget, der bør rettes op. Kriminalitet, misbrug og psykisk sygdom er, hvad der kan komme ud af det, når samfundet kører af sporet, hvad det efter min mening allerede er gjort. Ikke helt, men man er på vej ud over afgrunden, og det viser det stigende antal af mennesker på overførselsindkomster.

Der bør hurtigst muligt nedsættes en bredt sammensat boliggruppe med det formål at nytænke boligpolitikken i dette land, hvilket udgør en enestående mulighed for at påvirke samfundet i gunstig retning. Derfor er det vigtigt, at selve bygningerne opføres i god kvalitet, gerne uden den sundhedsskadelige beton, men murstensbyggeri eller andet organisk materiale, eksempelvis træ. Bygningernes form og indhold må gå hånd i hånd med naturlige principper. Der må være luft og plads både inde og ude, så man ikke opbevares i kasser, som det ellers ofte er tilfældet. Vi kender allerede dette fra bygninger som Muslingeskallerne i Sydney til Ægget i møblernes verden. Kunst og natur må indgå i et organisk parløb, det må blive arkitekternes bundne opgave. Det skal være rart at bo i, og det vil tiltrække mange forskellige befolkningsgrupper. Der vil blive en veritabel iver efter at få lov til at spare i husleje. De mest flittige kan måske ligefrem optjene så mange meritter, at de kan få penge for at bo. Det vil virkelig tilføre værdi til fællesskabet, så det forslår.

Eksempelvis er der i Danmark ca. 500.000 med handicap eller nedsat arbejdsevne. Her bør man fokusere på det, de kan, og ikke det, de ikke kan. Mange vil kunne udfylde opgaver som pasning af syge, kontaktpersoner for de mest udsatte. Også mange praktiske småopgaver kan blive løst på den måde. Selv om en håndværker ikke kan passe et fuldtidsjob, kan han sagtens rense nogle tagrender og lignende. Der skal blot fastsættes en takst for rensning af hver meter tagrende. Så kan man melde sig til det antal meter, men kan klare – eller det antal timer, man kan klare. Her skal der sikkert lægges ud med et antal, så man ikke bare sætter timelønninger på, som ikke kan måles på samme måde. Skal man passe og våge over syge mennesker, da er det antallet og/eller sygdommens sværhedsgrad, der må gås ud fra. Alt dette vil der være tid til at tage stilling til, mens der bygges. Men de overordnede mål må vedtages hurtigt, her er tiden særdeles knap.

Der kan også indrettes en sygeafdeling, hvor man kan passe dem, der er for svage til at være i eget hjem og måske alligevel ikke tilstrækkeligt syge til at komme på hospitalet. Så kan en enkelt person overvåge flere på en gang, og der kan være et fællesskab mellem ”patienterne”, som dog hurtigst muligt skal tilbage til egen bolig. Også fælles spisehus er en mulighed til forøgelse af fællesskabet, og der kunne nævnes mange flere eksempler. Den enkelte beboer indgår en forpligtende aftale med fællesskabet, kommunen, så man på den måde bliver jævnbyrdige partnere, der får det bedste ud af hinanden. Altså skræddersyede aftaler, der er så tilpas fleksible, at de kan ændres om nødvendigt, alt efter individuelle behov. På den måde kan alle handicappede komme i arbejde, efterhånden som lignede fællesskaber opbygges rundt omkring i landet.

Fællesskaberne bliver derfor fødekæder til det omkringliggende samfund, samtidig med at der er en vis selvforsyning med internt arbejde.

Svagheden i forhold til de nu projekterede bebyggelser er, at de måske har deres egen veldefinerede målgruppe allerede, men så kan man bygge andre op senere med en mere mangfoldig målgruppe. Dette forhindrer dog ikke, at nogle af ideerne kan tages i anvendelse i de to projekter, der allerede er på bordet nu.

Der er virkelig mange menneskelige værdier at hente i en nytænkning af boligområdet, som jeg ser blive mere og mere en offentligt på den private bekostning. Det er også langt den bedste måde at regulere hele samfundet på, så det kommer til at udgøre et bedre sted at være.

Det er vigtigt, at man i et forsøg som dette kun tager lejere ind, der i forvejen bor alene, i hvert fald til en begyndelse. Ellers bliver det uoverskueligt. Det er også muligt, at dette forslag er for vidtgående, men så kan man blot tage de ideer, der umiddelbart er til at implementere. Det er et rammeforslag, hvor man kan tage det, som umiddelbart kan passes ind.

Flere videnskabelige undersøgelser viser tydeligt, at kvaliteten af boliger har en afsmittende virkning på beboerne. Er boligforholdene gode, påvirker det borgernes almene velbefindende. Dette giver positive virkninger på eksempelvis kriminaliteten. Stress vil få svære kår, og når det psykiske miljø forbedres, vil det have en gavnlig effekt på visse psykiske lidelser. Det sunde, sociale liv vil også have en gunstig indflydelse. Det er derfor et oplagt område at kræse for indbyggerne på.  Det er også vigtigt med gode udenomsarealer, gerne med et stykke jord til den enkelte eller til fællesskabet til dyrkning af supplerende grøntsager. Og bebyggelsen må naturligvis være bygget miljøvenligt.

Kort sagt skal man ikke være bange for at regulere og tilrettelægge forholdene. Det vil vise sig at blive en overordentlig god investering at holde et meget højt kvalitetsniveau, og der vil blive stor efterspørgsel efter disse boliger. Og diversiteten vil blive tilgodeset af, at det vil tiltrække mange forskellige mennesker, der automatisk vil udfylde en funktion på stedet.

Det er muligt, at skattepolitikken kan komme ind i billedet, og at det er her, privilegierne skal ligge. Men det er nok bedre at holde den for sig og så tænke nyt her også. Hvis man gennem 20 år nedtrapper alle fradrag med 5% årligt (og evt. kompenserer for dette på anden vis) og flytter beskatningen over på fossile brændstoffer som Nordsøolien, usunde fødevarer, finansielle transaktioner og samfundsskabte værdier, som må udgøre hovedhjørnestenen, så kan alle gå væsentligt ned i trækprocent, måske ned til 25%. Og alle kan arbejde, som de har lyst. Det vil give meget mere fleksibilitet, når alle får løn for det faktuelle antal arbejdstimer, og beskattes deraf.



Bankerne og Pluto

Bankverdenen er igen blevet rystet i sin grundvold. Robert Diamond var øverste chef for den store engelske Barclays Bank indtil i denne uge, hvor han blev tvunget til at gå af på grund af rentemanipulation. Han er født den 27. juli 1951 og har derfor fra 2011 Neptun i spænding til sin Merkur. Det er en kombination, der vil bringe afsløringer - forudsat naturligvis, at der ER noget at afsløre. Og det var der i den grad i Barclays, hvor også bestyrelsesformanden er gået af.

Også Pluto er inde i billedet ved så store skandaler. Den vil - som beskrevet her masser af gange – af med alt, hvad der ikke er ægte og ærligt. Og det tør siges, at dette var tilfældet i Barclays, som kørte en skjult og uigennemskuelig rentepolitik, som nu er blevet afsløret. Der findes helt sikkert masser af udløbere af denne sag, og nu kommer turen til at afsløre disse. Vi kan forvente, at der også er udløbere til skandinaviske banker.

Den totale lukkethed i den øverste bankverden er næsten Sovjet-lignende eller som den lukkethed, man møder i schweiziske banker. Alt dette rulles nu frem for åben skærm blot på grund af en planet, som de ikke lige havde taget i ed – Pluto.

Hver dag kl. 11.00 fastsættes i London en rente på lånehandler verden over til 350 billioner dollars. Denne rente kaldes for Libor-renten. 16 giga-banker indsender dagligt tallene for, hvor mange udgifter de har på deres låneportefølje, fordelt på, hvilken valuta lånene er optaget i, og hvilken løbetid, de har. Tallene afleveres til BBA, British Bank Association, som så beregner Libor-renten. Dette kræver, at man bruger de korrekte tal, og ikke falske, som det har vist sig at være tilfældet. Fejlen er tilsyneladende nøje kalkuleret og et led i profilmaksimering i de enkelte storbanker. Diamond har bedyret, at han ikke anede, hvad der foregik – og det er heller ikke usandsynligt i den hermetisk lukkede verden. Det sandsynlige er dog, at manden er medskyldig, for elles ville han være enten groft uagtsom eller inkompetent.

Allerede i 2008, da Pluto entrede Stenbukkens tegn, skrev Wall Street Journal i en artikelserie om uregelmæssigheder i Libor-renten. Finanstilsynet herhjemme har aldrig undersøgt Libor-renten nærmere, hvad der hurtigst muligt bør finde sted. Rentemanipulationen har stor betydning for mange mennesker verden over - alle låntagere.

Al denne manipulation vil Pluto tage fat på, og vi har kun set toppen af isbjerget. Når en mand som stifteren/opfinderen af mikrolån – som fik nobelprisen for sin opfindelse – også manipulerede, så er det et tidens tegn på, at grådigheden har nået et kolossalt niveau. Manden bag mikrolånene gjorde det dog på en anden måde. Men faktum er, at han tog fra de fattige.



Renten faldt igen – på vej mod minus

Jeg er begyndt at kigge på statistik inden for den finansielle astrologi, og jeg fortalte en klient, at hun skulle holde øje med pæne aktiestigninger i de sidste par dage i juni og den første uge i juli, her ville indekset stige. Aktierne steg da også i syv dage i træk, men i næste uge er Jupiter-aspektet væk, og så går det hele sikkert i sig selv igen.

Den Europæiske Centralbank (ECB) og Nationalbanken sænkede renten i sidste uge, og nu er den på vej til at være negativ. Bankerne er altså på vej til at få penge for at låne i Nationalbanken. Og bankkunderne vil ikke mærke noget, da fortjenesten (rentespændet) vil gå ind på bankernes konto. Det hedder jo ikke en bankkonto for ingenting...

Det er et af de sidste skud i bøssen, hvad angår rentemekanismens  midler/våben til bekæmpelse af krisen. Men bankerne kan i nogen tid enten låne penge gratis eller tjene på at låne penge. Ret perspektivløst i en krise som denne. Også selv om bankernes indlånsrente i Nationalbanken falder tilsvarende. Bankerne kommer da i den absurde situation, at bankerne skal betale for at have penge stående i Nationalbanken. Det vil sige de penge, som det ikke lykkes dem at låne ud. Og så er bankerne lige vidt, og det samme er samfundet. Der sker nemlig stort set intet ved at dreje på det rentemæssige håndtag i en så alvorlig situation. Sænkningen har kun signalværdi.

Vi har tidligere skrevet her, at dette heller ikke vil være tilstrækkeligt, og at politikerne må på banen for at klare sagen. Vi har ofte været inde på, at dette kræver lederskab og visioner – hvad der har været en mangelvare i årtier, både herhjemme og i den vestlige verden i almindelighed.

Absurditeter og deres løsning

Det absurde i hele situationen bør medføre, at nogen begynder at tænke visionært og langsigtet, hvad der er en svær ting, når alle bare ligger på lur og venter på et mirakel af et opsving, som kun kommer på de universelle kræfters nåde.

Det er her, at Tænketanken Mikro kan komme på banen med nye ideer til løsning af denne fundamentale krise, hvor der skal gøres endeligt op med de indbyggede fejl og mangler i det nuværende system, som uundgåeligt vil medføre jævnlige bobler i systemet. Indtil nu har vi besluttet med os selv, at vi hellere vil have tilbagevendende kriser end ligefrem at gøre noget effektivt for at rette op på systemet, så det kan blive bæredygtigt uden livstruende kriser. Kriser er ganske vist også en del af udviklingen, men de skal gøres konstruktive, hvad der er en sisyfosopgave, hvad angår det nuværende, rigide system – som dog kun er sådan, fordi vi netop ønsker det sådan. Vil vi blive ved med disse evindelige udfordringer? Ja. Det ser sådan ud. Trøsten er dog, at mekanismerne i det universelle system er langt stærkere end i det ”jordiske” system. 



Danske torsk sendes til Kina OG retur!

I BT lørdag kunne man læse, at visse danske torsk må en tur til Kina, før de lander på danske borde. Og de svømmer vel at mærke ikke til Kina og hjem igen, så var det til at forstå. Næh, de fragtes derover for at blive bearbejdet af kinesiske filet-arbejdere – og det handler om mange tusinde tons!

Vi har skrevet meget om Pluto, der hersker i vandtegnet Skorpionen, og det er i sådanne sager, den vil træde til, hvis vi ikke selv gør det. Der er tale om en fuldstændig van(d)vittig praksis, som ikke skyldes en (tanke)torsk, men helt overlagt og kynisk strategi på grund af ussel mammon.

Espersen Fisk på Bornholm har ansat 1.500 kinesere til at filettere deres torsk, så udover CO2-spildet er der røget danske arbejdspladser med i købet, selv om det ikke engang er tale om røget torsk…

Derudover er det en kendt sag i spirituelle kredse, at kvaliteten af mad falder dramatisk, når det bliver frosset ned, og transporten hjælper til med at sænke kvaliteten. Så vi får ikke engang friske torsk, for nu at sige det mildt. Og det at fryse fisk ned bruger masser af CO2. Først fryses fiskene ned, og efter ankomsten til Kina tøs de op, hvorved der sandsynligvis også bruges CO2. Efter filetteringen fryses fiskene ned igen og fragtes tusindvis af kilometer tilbage igen. Og vupti – Espersen har tjent millioner af kroner, og forbrugere og arbejdere i Danmark har tabt sagen på alle måder, og får endda også lov til at købe dårlige fisk. Den er gal hele vejen igennem, og det er torskedumt. Men ”kølig” beregning. Det må sammen med al anden beslægtet aktivitet bringes til standsning.

Hvis den praksis ikke snarest bliver forbudt ved lov, så er det, at Pluto - og med den hele universet – træder i karakter og sørger for et forbud – og så er det, at det bliver på den hårde måde. Og desværre også på den  - for de uvidende der tillader og udfører den slags – uigennemskuelige måde. Det sker nemlig gennem de universelle lovmæssigheder, som jo er ubekendte faktorer for uvidende og grådige ”hajer” – menneskehajer. De tager sig ikke af kvalitet, og mange forbrugere skriger på billige fødevarer og glemmer kvaliteten, så vi er godt kørende, men desværre på vej mod afgrunden.

Og så har jeg slet ikke nævnt MÅDEN, fiskene er fanget på. Industrielt fiskeri må naturnødvendigt forbydes på et tidspunkt, men det sker nok desværre først, når det går op for lovgiverne, at den salgs mad gør folk syge. Mad skal være frisk, og på et tidspunkt vil det blive sådan, at det kun bliver lovligt at fange fisk til eget og nærsamfundets behov. Først når dette sker, vil befolkningen blive sunde mennesker. Nu skal der først gøres et meget stort stykke arbejde for at øge bevidstheden om universets lovmæssigheder. Effektiv industri er en af de mekanismer, der ikke billiges af universets love. Industrien er udelukkende et resultat af verdens overbefolkning. Når så mange munde skal mættes, er det nødvendigt med den slags naturstridige foranstaltninger.

BT bringer også et indslag om røget laks og har fundet, at fire ud af fem produkter er pumpet med saltlage, så forbrugerne køber vand i stedet for laks. Laksene pumpes med en lage af op til 20% salt og vand på store maskiner med op til tusinde nåle. Kun laksen fra Hjerting Laks var håndsaltet.

Det hele et tragikomisk og svarer næsten til at købe isterninger på tilbud. Man kan også købe dem på tilbud, hvis de er smeltet…



UGEHOROSKOP uge 28 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk



VÆDDER
Det gælder om, at du prioriterer dine projekter, for ikke alle vil komme lige godt fra start i denne uge. Især de lidt mere kreative af slagsen kan du have svært ved at få til at fungere. Du er heller ikke helt god til at arbejde sammen med andre, men det gælder ikke på det sociale plan, hvor du faktisk holder af at snakke og udveksle ideer. Du er faktisk meget efterspurgt, og du nyder det i den grad.
PS: Giv ikke op.
TYR
Beslutninger skal tages, men det gør du bedst, hvis du tager dig tid til at gennemtænke tingene grundigt, inden du gør noget. Tingene tager tid, så hav tålmodighed. Følg din mavefornemmelse, den vil ikke svigte dig. Du har fokus på familien og din bolig, og her sker der en masse spændende ting. Du er god til at finde på sjove ting, I kan lave sammen.
PS: Der skal ske noget nyt.
TVILLING
Selvtillid, charme og højt til loftet. Du er i den grad ovenpå, og du nyder det. Du har masser af energi og overskud, og du er samtidig meget aktiv og social – lige som du kan lide det. Du ser muligheder som ingen andre kan få øje på, og dine ideer er gode. Du er ikke bange for at dele ud af dig selv, og du er eftertragtet selskab blandt andre.
PS: Fold dig ud, men slap også af.
KREBS
Det kan knibe med overblikket, og du kan samtidig have svært ved at fokusere og koncentrerer dig om dine opgaver. Egentlig vil du have det bedst med at holde ferie. Du får dog ikke tid til at side stille og fundere over tingene, alt foregår i et højt tempo, og det er faktisk op til dig selv at få det bedste ud af de kort, du har på hånden i denne uge.
PS: Tænk positivt.
LØVE
Ikke alt går som du har planlagt, aftaler kan blive forsinkede eller aflyst, endog glemt. Det vil få dig til at føle dig frustre-
ret, men der er hjælp at hente. Du vil finde støtte hos en ven eller din partner i form at opmuntring og et andet syn på sagen. Du føler dig sikkert ikke helt hjemme i dig selv, men det er heldigvis kun et spørgsmål om tid inden det ændres.
PS: Hæng dig ikke i detaljer.
JOMFRU
Det er en god uge, at være på arbejde i, du kan nemlig tage store skridt i den retning, du ønsker dig. Hvis du holder ferie, så brug noget tid på at tænke over fremtidige mål og drømme. Tøv ikke, hvis der er noget nyt, du godt kunne tænke dig at kaste dig ud i, tiden er meget gunstig for dig – hvad du ønsker, skal du få…
PS: Udnyt de muligheder og chancer, der dukker op.
VÆGT
Du har fuld fart frem, med bremsen på – eller sådan vil du føle det i denne uge. Du har en masse ressourcer og også overskud til at nå noget, men det kan være svært for dig at finde ud af, hvad du vil, og endnu sværere at tro på du faktisk godt kan. Hårdt arbejde betaler sig, og du vil se resultaterne hvis ikke lige nu, så senere. Lad dig derfor ikke stoppe.
PS: Du kan mere, end du selv tror.
SKORPION
Du er virkelig god til at omsætte dine ideer til noget brugbart, og der er ikke langt fra tanke til handling. Da du samtidig ikke er bange for at handle på de ting, der betyder noget for dig, er der ikke meget, der kan stoppe dig i denne uge. Det skulle lige være misforståelser imellem dig og andre, men det kan du hurtigt få glattet ud, hvis du bare er opmærksom.
PS: Pas på dit forbrug og dine penge.
SKYTTE
I denne uge lader du dig gerne lede af andre, selvom det faktisk er meget uvant for dig, ikke at være den der går foran og har alle de gode ideer. Det er dejligt afslappende for dig, at flyde lidt med strømmen. Sig ja til de invitationer, der kommer, det bliver både spændende og sjovt. Forsinkelser kan forekomme, især hvis du har planlagt at rejse.
PS: Tag tingene som de kommer.
STENBUK
Der skal ske noget på hjemmefronten og meget gerne noget, der har med din bolig at gøre. Selvom det kun er tanker omkring fremtidige projekter, så vil du være særdeles kreativ. Din partner vil have det på samme måde, og I arbejder godt sammen. I det hele taget bliver det en dejlig uge for dig, der er i et parforhold, det er lutter harmoni.
PS: Undgå diskussioner.
I
VANDBÆRER
Sæt tempoet lidt ned og brug lidt tid på at samle op på gamle opgaver og projekter. Du vil have tendens til at kaste dig over nye opgaver, men der er først plads til rigtigt at udfolde sig, hvis du har ”rent bord”. Pas på, når du færdes i trafikken, du har dine tanker andre steder, og det kan skabe uheldige situationer, men dog ikke direkte farlige.
PS: Gør noget der gør dig glad.
FISK
Du skal regne med, at tingene i det daglige tager lidt længere tid for dig lige nu. Det skyldes faktisk kun, at der hele tiden lige kommer en ting ekstra, du skal tage dig af. Du er god til at samarbejde med andre, og arbejder faktisk bedst, hvis du kan erfaringsudveksle med andre. Få hele familien involveret, det vil styrke jeres sammenhold.
PS: Gamle opgør kan udglattes nu.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar