mandag den 16. juli 2012


Ekstremernes weekend/uge

Internationalt set har Japan haft det værste skybrud nogensinde og USA en meget slem tørkeperiode.

Herhjemme var det - som beskrevet for en uge siden - var det en hård uge og en hård weekend. Og det fortsætter lidt endnu, som det fremgår af Ugen, der kommer – især i begyndelsen af denne uge, og især tirsdag, og i slutningen af ugen begynder spændingerne at dæmpe lidt ned.

I sidste uge foregik der en del dramaer. Vi behøver blot at tænke på de tre døde søstre i Jylland, trafikdrab og kriminalitet. En ung mand overlevede en meget voldsom soloulykke på Hareskovvejen den 16. juli kl. 3.50. MC stod på Neptun og udløste spændingen til Jupiter, og DC stod i nærheden af Pluto og udløste alle dennes spændinger.  Næsten samme aspekter som ved det hjemmerøveri i Gentofte, der omtales i slutningen af dette indslag.  Og så blev Kasi-Jesper sur på Ekstrabladet og trak sig ud af den klub, han har stiftet: AGKøbenhavn. Han er ved at have opbrugt sin formue, så Ekstrabladet bærer nok ikke hele skylden.

Fredag den 13. døde Sylvester Stallones søn, Sage Moonblood Stallone. Han fejlede tilsyneladende intet, havde gang i flere projekter og var ikke på nogen måde deprimeret. Astrologisk set er der ét altoverskyggende aspekt, nemlig Neptun i spænding til hans Merkur. Dette tyder på indtagelse af medicin eller stoffer. Sage var født den 5. maj 1976 i Los Angeles.

Der skete dig én tilsyneladende god ting, nemlig den 11. juli kl. 13.31, hvor man så at sige relancerede IC4-toget. Det blev ”fejret” ved at sende et tog fra Århus til Esbjerg, og selv turen forløb fint. Hvad angår relanceringen som helhed, så skal man nok ikke vente den store succes med hele to såkaldte T-kvadrater. Udover den med Mars der kørte hele ugen, er det også et mellem Solen, Saturn og Månen, og det kan virke direkte blokerende.

Så er der lige vejret, som ikke har bragt store opmuntringer, og sikkert heller ikke gør det i indeværende uge. I Bibelen regnede det 40 dage og 40 nætter. De kaldte det en katastrofe. I Danmark kalder vi det bare sommer.

Ekstremernes weekend viste sig også i både Tour de France og i Superligaen, hvor der har været ekstreme resultater og comebacks. I Touren var der en tilskuer – formentlig – der smed tegnestifter ud foran rytterne, som punkterede på stribe. Cadel Evans måtte vente på et nyt hjul i næsten to minutter, da hjælpevognen befandt sig et stykke væk. Feltet ventede på ham, undtager en enkelt rytter, Rolland. Han benyttede Evans´ uheld til at indhente noget af det tabte terræn, men skæbnen indhentede Rolland i form af ryttere, der trods hans ufine trick indhentede og overhalede ham. Nu står han til en skideballe af de store for ukollegial opførsel. Der var også andre ryttere, der blev meget vrede på hinanden i gens løb. Alt sammen lige efter den astrologiske kogebog.

I Superligaen blev der scoret mange mål i næsten alle kampe, men det mest bemærkelsesværdige var nok FCK´s comeback med fire mål på stribe efter at være blevet nedspillet totalt i næsten hele kampen mod FCM på hjemmebanen i København. Det passede fint med trænernes horoskoper, hvor trænet Jacobs har langt det bedste horoskop, men det var noget ufortjent med nedsablingen af udeholdet til slut i kampen. Men Glen Riddersholm (FCMs træner) har nogle kraftige udfordringer astrologisk set, især i 2013, hvor han måske får tilbudt et andet job. Spændingerne vil smitte af på det ellers meget dygtige hold, som har fundet den spillestil, der skal spiles fremover, og det ser rigtig spændende ud - og det skal nok give pote, dog ikke på de astrologiske ekstremers dag i Parken i går.

Vi har skrevet om AGF-AaB, hvor det astrologiske sad lige i skabet. Randers´ store nederlag i Haderslev lørdag er også beskrevet. Søndag spillede Esbjerg og Silkeborg, og det stemte med det astrologiske.

Det samme gælder OB´s udesejr i Brøndby, hvor vi skrev, at OB astrologisk set var rundens største favorit, sammen med FCN, der spiller mandag. Brøndby kæmpede ellers bravt efter at Krohn Dehli kom ind, men de havde ikke de astrologiske marginaler med sig. Målet faldt faktisk i en af de mulige perioder. Jeg havde blot ikke fået kl. 16.15 med, selv om MC var i trigon til Pluto. OB scorede kl. 16.17, inden for den acceptable unøjagtighed.

Også FCK´s sejr var forudset, men ikke, at det gik, som det gik. Det var helt ekstremt, se indledningen. Jeg skulle her have gjort opmærksom på, at afslutningen ville blive ekstrem, da AC står på intet mindre end Pluto! Dermed udløses horoskopets stærke spænding. Men o.k., det var heller ikke en af de kampe, jeg havde udvalgt som de astrologisk set mest spændende og lærerige, fordi de på forhånd var de mest sikre ud fra horoskoperne. Her holdt jeg med til kampene i Brøndby og Horsens. Og man lærer mest af, hvis noget går skævt i de sikre kampe.

En bemærkning mere til FCK´s sejr er, at jeg for nogle måneder sider anbefalede FCK at sælge Santin, da han både i virkeligheden og astrologisk set er nede i en bølgedal. Jeg går stadig ind for et salg, men så går han på ekstrem vis - og ud af det rene ingenting - og scorede to mål i går og lagde op til et tredje, det er helt vildt. Ganske vist kan man ikke se – når vi mangler fødselstiderne – om udfordringerne kommer personligt eller professionelt, eller begge dele. Men det ene påvirker næsten altid det andet.

Kriminalitet

En farlig fange (dømt for mordforsøg) gik den 15. juli kl. 15.06 ud i friheden i Horsens. Han var blevet forvekslet med en anden. Han tog en taxa til banegården, men ingen ved, hvad der siden skete, så nu er han efterlyst. Han var leder af bandemiljøet i Ishøj, så han er sikkert taget til området for at tilse tropperne. Han bluffede sig ud af fængslet ved at udgive sig for en anden fange.

Både fængsler, flugt og forvekslinger er symboliseret af Neptun, som står i harmoni til AC. Neptun står i dobbeltegnet Fiskene i aspekt til Jupiter i dobbelttegnet Tvillingerne, hvor der befinder sig yderlige to planeter i konjunktion med Jupiter: Månen og Venus, som igen står fint til Tvillingernes planet, Merkur. Altså mange muligheder for snilde og forveksling – en farlig cocktail i et fængsel. Der kommer sikker en opstramning af procedurerne nu. At han nok skal blive fundet igen på et tidspunkt, ses i, at Saturn (skæbne) står i 12. hus (fængslet) i spænding til Solen.

I Gentofte blev et ægtepar udsat for et brutalt hjemmerøveri, som blev anmeldt til politiet den 15. juli 2012 kl. 3.34. I minutterne omkring kl. 3.30 var der astrologisk set tale om særdeles kraftige spændinger, idet hovedakserne udløste de stærke planetspændinger. Pluto stod på DC med Mars og Uranus i spænding til AC/DC. Solen i 2. hus (penge) var samtidig i ekstakt spænding til Saturn. En meget uheldig kombination.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar