fredag den 13. juli 2012


Fodbold Superligaen forhåndsanalyser

AGF-AaB

Kampen spilles 13. juli 2012 kl. 18.30. Umiddelbart står udeholdet bedst og kalder på et 2-tal. Men hjemmebanen og erfaringen tæller og så må krydset med.

Tidspunkter med mulighed for mål eller andre afgørende forhold: kl. 19.00, 19.15, 20.00, 20.15.

Dommeren Michael Svendsen står generelt godt til kampens horoskop, og trods et par fejlkendelser slipper han nogenlunde godt fra afviklingen.

SønderjyskE-Randers

Spilles 14. juli 2012 kl. 17.00 i Haderslev. Hjemmeholdet er klar favorit, men horoskopet levner faktisk Randers en pæn mulighed for i det mindste at gøre en god figur. Og det KAN være den udekamp, de har størst mulighed for at vinde i hele efterårssæsonen.

Mulighed for afgørende scoringer: kl. 18.00-18.10, 18.15, 18.30. Faktisk er HELE 2. halvleg én lang gyser, der bliver særdeles spændende at se. Det kan godt blive stillingskrig, men med Randers som astrologisk favorit. Den mest spændende eller dramatiske 2. halvleg i alle kampe. Der kan falde både røde og gule kort, og der vil blive kæmpet, så det ”fløjter”. Lige indtil modstanderen må overgive sig.

Dommermæssigt bliver denne kamp virkelig lærerig. Denne dygtige og kompetente dommer Claus Bo Larsen har udelukkende fantastiske aspekter til alle kampens planeter, men der er én ting, der bliver spændende her: Kampens AC står lige på dommerens Neptun, som er den blødeste energi, man kan tænke sig, og det KAN godt klæde en dommer iblandt; men her er der tale om en 2. halvleg, der vil blive krævede for dommeren. Lægger han en for blød linje i 1. halvleg, kan han miste grebet. Her hjælper to ting dog afgørende: Larsens store erfaring og ALLE de gode aspekter. Tror det bliver en kamp, der stiller krav til dommeren, men at de vil blive løst gennem en fleksibel dømmekraft: At han tillader lidt ekstra i 1. halvleg, og så må han slå hårdt ned i 2. halvleg, hvis det bliver nødvendigt – og det kan det sagtens blive. Han kan kun lave den fejl at tillade FOR meget i starten.

Neptun aspektet medfører, at det er vigtigt med flow og musikalitet. Dommeren må bruge sin nærmest laudrupske intuition for spillet – og musikalitet. Måske giver han ligefrem et nummer på fløjten…

Esbjerg-Silkeborg

Spilles 15. juli kl. 14.00. Kan ende uafgjort. Hjemmeholdet har en lille astrologisk fordel, mens udeholdet har langt den største erfaring og er forhåndsfavoritter.

Afgørende tidspunkter er: 14.50, 15.05, 15.35, 15 45.

Dommeren Michael Johansen har generelt et fint horoskop lige nu, og der er mange flotte aspekter til kampens horoskop.

Neptun og Merkur er dem, der driller, og det kan svække dømmekraften periodisk, men alt i alt klarer han det fint. Laver han en fejl, vil han kompensere den.



Brøndby-OB

Spilles 15. juli kl. 16.00. Astrologisk set er udeholdet klar favorit. Afgørende tidspunkter: 16.30, 17.00, 17.15, 17.45.

Dommer Lars Christoffersen har ikke det bedste horoskop i dette efterår. Hans forhold til kampens horoskop er en blandet omgang, og han skal passe på ikke at tabe grebet om kampen.



FCK-FCM

Spilles 15. juli kl. 19.00. En lige kamp med hjemmeholdet som astrologisk favorit. Afgørende tidspunkter: 19.45, 20.00, 20.15, 20.45. Det vil sige begyndelsen og afslutningen af begge halvlege.

Dommer Jakob Kehlet har generelt et fint horoskop i denne sæson, blot ikke lige til denne kamp, hvor han har en del spændinger, som kan give ham en lidt hård sæsondebut med et par fejlkendelser.

Horsens-FCN

Spilles den 16. kl. 19.00. Her er udeholdet klar favorit, selv om det altid er meget vanskeligt for et lille hold, der har vundet DM. Vi så det med Herfølge i 2000, hvor de vandt, og året efter rykkede de ned i 1. division. Horsens har kun mulighed for at vinde ved at kæmpe alt, hvad de har lært, og de har jo hjemmebanefordelen – alligevel en lille, man klar sejr til FCN. En ét-målssejr kan også være en sikker sejr.

Afgørende perioder: 19.00-19.10 og lige omkring 19.45, 20.05, 20.20 og 20.40.

Dommer Henning Jensen har generelt et problematisk horoskop i det næste års tid i lighed med alle, der er født den 3. oktober, uanset fødselstid og  –år. Jensen er fra 1969, og det giver ekstra udfordringer, da der så også er spændinger til andre planeter end Solen. Hvad angår aspekterne til kamopens horoskop er de blandede. Det vil sige, at der også er en del gode aspekter, så han skal nok slippe fra kampen med dommerlivet i behold, men ikke med topkarakter.



PS Læs evt. om dommernes generelle habitus gennem de kommende sæsoner, som blev lagt på tidligere på ugen. Nogle dommere står rigtig godt, men det er langt fra tilfældet med alle.

Kampene i denne weekend har meget hårde aspekter (se ”Ugen, der kommer”, der lægges på bloggen hver søndag og udsendes gratis til alle abonnenter). Derfor vil der blive stillet store krav til dommerne, og hvis de så har lidt udfordrende horoskoper, så kan det måske udarte sig i et par af kampene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar