onsdag den 12. juni 2013


Arme Danmark mod Armenien – Olsens astrologiske ansvar

Vi skrev allerede efter landskampen mod Bulgarien, at

Danmark reelt var færdige og ikke kom med til EM. Det kan man da godt nok roligt sige nu, hvor vi i aftes (start 20.15) rodede os ud i nok det mest skandaløse resultat nogensinde: Tabte til nr. vistnok 89 (lige deromkring) i verden på hjemmebane med hele 0-4 og blev totalt ydmyget.

Der er det gode ved det, at det er sådanne surrealistiske resultater, der er gode for forskningsforsøget i fodboldresultater.

Horoskopet taler sit eget sprog. Der er ingen planeter i 1. hus (hjemmebanen), mens der er hel tre planeter i 7. hus (udebanen), herunder en konjunktion mellem Solen og Jupiter – et MEGET velgørende aspekt. Og når vi så dertil lægger Mortens Olsens horoskop, som jeg nu har korrigeret med minuts nøjagtighed, så er det stjerneklart, at her kunne vi løbe ind i en ørefigen af de store.

Horoskopet i sig selv er et af de surrealistiske, vi har set så mange gange ved store overraskelser resultatmæssigt eller i antallet af mål. Månen (hjemmepublikummet) går i tomgang, og mange gik da også hjemme allerede lidt ind i 2. halvlig efter armenernes 3. mål. Og så er der det med hjemmepublikummets rolle som 12. mand. Det gik galt mod Bulgarien, hvor stadion kun var ca. halvt fyldt. Her havde jeg regnet med den 12. mand - og så resten af befolkningen som 13. mand. Men ingen af tingene skete, vi måtte nøjes med 1-1, hvor vi scorede på straffe og fik uafgjort.  Det var også det resultat, der var det forventelige ifølge horoskopet, men her gjorde jeg den fejl at indkalkulere hjemmebanefordelen. Vi kunne have vundet med to mål her, dels hvis stadion havde været fyldt og seerne havde sendt god karma til spillerne. Nu var Parken kun halvt fyldt og vi kom bagud, så vi som seeren ikke kunne gøre andet end at resignere.

I aftes var det så meget værre. Kun ca. 15.000 tilskuere havde fundet vej til lægterne, så stadion kun var lidt over en tredjedel fyldt!!! Magien er forsvundet, efter at holdets opførsel er blevet så strømlinet og kønsløs, at tilhængere har svært ved at identificere sig med holdet, som så også spiller derefter, når der ikke tilføres energi. Nu er der negativ karma omkring landsholdet, men hvos nye kræfter sættes ind og der kommer en ny holdkultur, så skal man bare se løjer, så bruger man krisen til det, kriser gerne skal bruges til, nemlig at lave om på tingene. Ud med Olsen og ind med nye kræfter. Olsen har så mange spændinger i horoskopet, at hans tid er omme, og han vil sikkert selv tage konsekvensen meget hurtigt. Især, hvis han lytter til astrologien.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar