søndag den 30. juni 2013


Starttid fundet

Starten skulle angiveligt have fundet sted kl. 12.10 i går på Korsika. Det vil sige, at MC står tæt på Mars, som igen er i spænding til AC, og det lever for megen drama. Når man så ydermere betænker, at Månen i Fiskene er i spænding til Jupiter, og ikke mindst: T-kvadratet mellem Solen, Pluto og Uranus, så er det ikke underligt, at forudsigelsen af en dramatisk tur fra i går kom til at holde stik.

Første del af løbet gik dig meget fredeligt for sig. Jeg tor, at rytterne havde aftalt at køre forsigtig til der manglede ca. 25 km. Det var også lige det, jeg ville have rådet dem til, hvis de altså havde spurgt til horoskopet. Jeg ville endda være gået så vidt, som at de – måske i en slags protest mod den direkte farlige rute – kunne aftale at køre samlet til mål. Det ville de nok heller ikke have lyttet til, for den gule trøje er så vildt vigtig, at kun partielle aftaler vil kunne indgås her. Især de sidste 10 kilometer blev dramatiske. Først kørte en bus fast på målstregen, og man flyttede målstregen hele 3 kilometer frem – eller tilbage, om man vil. Det blev rytterne informeret om. Senere fik de at vide, at den var flyttet tilbage igen, fordi bussen var kommet fri og var væk. Det forvirrede mange ryttere, og det var ikke underligt med at så kaotisk horoskop.

Hvad angår vinderen havde vi Kittel i kikkerten, men troede på Cavendish, der blev sat tilbage af andres styrt. Men det gjorde ikke så meget, for alle fik på grund af flere styrt den samme tid. Det kom til at skade Fuglsag med den stærke Saturn-spændingen, for han bruge en masse spildte kræfter på at køre et bagspring ind. Han kunne blot have kørt stille og roligt i mål, men han kunne jo ikke vide, at alle ville få samme tid (Saturn). Man han har den jo i spænding, så han kom til at køre forgæves, kan man sige. Det er sådan, at Saturn kan virke: Man knokler og knokler, og lige meget hjælper det. Enten kommer man ikke ud af stedet, eller også knokler man forgæves.

Vi nævnte også Sagans meget stærke spændinger og skrev, at han sikkert ville udgå af løbet før tid. Han blev alvorligt skadet i går i et slemt styrt, men det ser ud til, at han starter i dag alligevel. Skaden vil dog helt sikkert hæmme ham i resten af løbet.

Jeg glemte at tage Tony Martin med som sprinterkonge i går. Han kom også ud for et slemt styrt, men starter alligevel i dag. Han er ved at slutte en Pluto-spænding til Merkur af. Den er hel ude af billedet fra efteråret. Uranus har også været med i spændingen i noget af tiden. Jeg har ikke fulgt med i hans form, men den må have været noget svingende i det seneste halvandet år.

Contador styrkede også alvorligt, og der er tvivl om han kan fortsætte. Jeg har kigget nærmere på hans horoskop, og hvis han er født omkring kl. 10.30 ser det ikke godt ud, for så står Pluto på hans AC. Der er også et par andre spændingsbetonede fødselstider, men det er den nævnte fødselstid, der viser bedst, hvad der skete i går. Han er født 6.12.82 i Madrid. Jeg vil dog tro, at han også stiller op til dagens etape.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar