søndag den 9. juni 2013


Information og tilbud

 

Gaveregn fra AstrologiHuset

Hele sommeren kører vi det system, at alle kunne i butikken på Østerbro, at for hver hele 100 kr., man køber, kan man vælge en gave fra ”gavehylden”. Der er ca. 100 forskellige bøger at væge imellem plus stjernetegnsvarerne: Paraplyer, prismer, nøgleringe og æsker med 10 kuglepenne i hver.

Derudover får de som abonnent på Astrologimagasinet HOROSKOPET stadig dine 20 % rabat på stort set alle varer i butikken. Husk at vi stadig kører tilbuddet om tre gratis horoskoper (værdi ca. 700 kr.) til nye abonnenter på HOROSKOPET.

 

Ugens syner

Kirsten er nu raskmeldt og starter i næste uge igen med Ugens syner, og midt i ugen kommer også dagens syner, der lægges direkte på Astrologihusets blog hver dag.  

 

Nyt nummer af HOROSKOPET på vej

Ligesom sidst bedes du give besked, hvis du først modtager bladet i næste uge igen. Af besparelseshensyn sender vi det som B-post, og det gik meget flot sidst, men det er godt at tjekke det igen. Som B-post skulle du gerne have det SENEST på næste mandag, da posten modtager det på torsdag til afsendelse.

Glæd dig til et fantastisk nummer med parforhold som tema.

 

Kassettebånd på tilbud

Vi har i antikvariatet fået en del gamle kassettebånd, der sælges for hhv. 5 og 10 kr. stykket. Der er bånd med Claus Houlberg, Liselotte Mann og flere andre.

Mail eller ring på 36 45 05 45, hvis du er interesseret.

 

Foredrag med Jørgen Nonnegaard

Den 19.6. kl. 19-21.30 er der i AstrologiHuset foredrag med heilpraktiker Jørgen Nonnegaard: Få succes i dine behandlinger. Tilmelding 65 99 16 84 eller 40 16 16 84 eller nonnegaard@nonnegaard.dk


 

Pris kun 100 kr.

 

Ugen, der kommer 24

 

Det vigtigste tema for ugen der kommer, er spændingen i begyndelsen af ugen, som er mest markant i de første dage, men som er så stærk, at den strækker sig over det meste af ugen. Især mandag er stærkt spændingsbetonet, fordi Månen blander sig med de tre planeter, der er i spænding i disse dage: Venus (kærlighed, penge, værdier), Uranus (pludselige forandringer) og Pluto (turbulens, konfrontationer). Dette kunne tyde på økonomisk uro, især i begyndelsen af ugen. Det bliver dog nok ikke af den alvorlige slags, da Venus stadig ikke helt har forladt den meget gunstige harmoni til Saturn og Neptun. Men den må siges at være stærkt aftagende.

 

MANDAG

På grund af de mange nævnte spændinger vil det blive ugens mest urolige dag, især for dem, der er født 8-12 dage inde i de kardinale tegn. Aktiekurserne kan være ret svingende i begyndelsen af ugen, men nok især i dag. Det hjælper dog på det, at stabilitetsplaneten Saturn står så godt. Det er en dag, hvor mange godt kan lide at bruge penge og nyde det, men pas på! Du skal helst gå med livrem og seler. Også fordi der er tre planeter i Tvillingerne, som elsker impulskøb. Månen står lige på Venus omkring kl. 12.00, så det er midt på dagen, du skal passe mest på penge og værdier. Sidst på natten står Månen godt til Saturn, hvilket får dagen til at starte roligt og stabilt, men det bliver der lavet om på i dagens løb.

 

TIRSDAG

Energierne fra i går er der endnu, og Månen går tomgang, så der er ikke noget at tilføje. Månen står dog stadig i Krebsen, så familie og nærhed er i fokus.

 

ONSDAG

Så er der gang i den igen. Venus-spændingen er nu helt eksakt, så vi får igen en dag, hvor man skal passe på penge og værdier og ikke købe eller aftale at købe større ting. Kl. ca. 8.00 går Månen ind i Løven, og så er der flere der vil markere sig, og der er højere til loftet nu. Kærligheden har trange kår på en sådan dag, så det gælder virkelig om at gøre sig umage (ordet kan interessant nok tolkes på to måder her). Jalousi kan opstå, og der kan komme konfrontationer ud af det. Gamle følelser eller fortrængninger kan dukke uventet op og gøre folk mutte og indesluttede. Nogle kan handle i affekt. Men så er det heller ikke værre, for et vigtigt og langsigtet aspekt kulminerer i dag, nemlig Saturns harmoni med Neptun – virkeligheden og drømmene. Så tager man tingene stille og roligt og fokuserer på, hvad man har af ønsker og drømme for fremtiden - så kan dagen alligevel blive god. Drømme kan blive til virkelighed på sigt.

 

TORSDAG

Ca. kl. 6.00 står Månen i harmoni med Uranus, og det gør indledningen til dagen meget spændende, og mange har lyst til at gøre tingene på nye måder. Mange nye ideer står på spring for at blive opsnappet. Der er dog også et uroligt og utålmodigt aspekt, idet Venus står i eksakt spænding til Uranus i dag. Så vil man gerne have sin ultimative frihed og ikke være bundet af noget. Kærlighed og økonomi er også spændingsområder i dag. En dag med oprør og opgør, så det er sikkert en uge med uro i verden.

 

FREDAG

Ca. kl. 6.00 står Månen godt til Solen, og det skaber ro og harmoni, tingene lykkes. Det gør de også kl. ca. 12.00, hvor Månen står godt til Jupiter og giver humør og optimisme. Her har vi ugens mest harmoniske dag. Eller vi kan kalde den for den mindst uharmoniske. Kl. 18.00 går Månen ind i Jomfruen, så i et par dage er det detaljerne og fornuften, der tæller

 

LØRDAG

Om eftermiddagen er Månen i spænding til Mars, og det kan sætte gemytterne i kog og skabe uro. Samtidig (eksakt ca. 16.00) står Månen flot til Pluto og sætter gang i lidenskaberne og dybden. Om natten står Månen flot til Merkur og Venus, så det ligner en harmonisk nat, hvor mange får god søvn, men også megen hygge, hvis man ellers er vågen.

 

SØNDAG

Fra sidst på eftermiddagen og hele aftenen står Månen i spænding til først Solen, og dernæst Jupiter – to ildplaneter. Der vil derfor være lidt mere uro, end der normalt er på søndage, og mange vil være utålmodige. Man skal passe på overdrivelser og store armbevægelser, hvis man vil undgå at gøre sig uheldigt bemærket.

Men da Månen om natten og om morgenen står flot til Venus og Merkur danner dette en god optakt til dagen, og det harmoniserer de senere aspekter lidt.

 

Offentlighedsloven vedtaget

Så kom den i hus, den forhåndsforkætrede Offentlighedslov, som mange mener er et tilbageskridt, hvilket horoskopet for vedtagelsen den 4. juni kl. 13.32 også delvis viser. De to mindst offentlige planeter, Pluto og Neptun får begge to spændinger: Pluto er den mest spændte planet i horoskopet, mens Neptun spændes op af Mars, hvor Mars hersker over det lukkede 8. hus. Så noget er der om det, skeptikerne mener. At det så ikke er fuldstændigt katastrofalt ses i, at de to planeter begge får afspændinger, især Neptun, der er med i en harmonisk stortrigon til Saturn, Merkur og Venus. Så mon ikke det går alligevel med den lov, også uden de helt store konfrontationer. Det ser ud til, at loven vil blive administreret rimeligt lempeligt. Dette betyder dog ikke, at der slet ikke vil komme kritik af loven i fremtiden.

 

Bradley Manning

Manning står bag den største lækage i USA´s historie. Det har han siddet i fængsel for i tre år, uden nogensinde at være blevet dømt og under umenneskelige vilkår, hvor bl.a. privatlivet er totalt berøvet. I mandags gik retssagen endelig i gang med 22 anklagepunkter, herunder at have hjulpet fjenden. Han har erklæret sig skyldig i de 10 af punkterne, men ikke i at have hjulpet fjenden. Dette punkt kan give livstidsfængsel eller endda dødsstraf. Det er ham, der hat lækket dokumenter til Wikileaks. Lækagerne afslørede løgne, fortielser og politiske dobbeltspil.

Mannings forsvarer hævder, at hans klient har udført sine handlinger af moralske årsager. Han ville vise, hvor beskidt krig og storpolitik kan være. Anklageren hævder, at Manning har bragt USA´s sikkerhed i fare. Manning har gjort sig umage for at skjule informationer, der kunne bringe nogens liv i fare.

Det er en sag med umådelige perspektiver, for hvad med de aviser, der har viderebragt informationer, og hvad med Wikileaks? Hvis Manning dømmes, må de nødvendigvis også stå til en straf. Det mest opsigtsvækkende er nok, at en så lavt rangeret soldat som Manning havde adgang til dokumenterne – faktisk laveste rang overhovedet. Men via nettet havde i alt 1,4 millioner mennesker adgang til tophemmeligt materiale – Net-Centric Diplomacy!!

Da sagen begyndte i mandags stod Månen i spænding til Uranus og Pluto, og det giver store dønninger og overraskende vendinger. Nu får vi at vide, hvor grænsen går mellem hensynet til USA´s sikkerhed og hensynet til demokratisk oplysning. Der bliver noget at se til for Obama, som egentlig burde være glad for Manning, men som med garanti ikke er det. Selv om han kunne have tjent mange penge på at lække, har han foræret materialet væk, øjensynligt for at bevise, hvor sårbart systemet er. Hvis han får en hård dom, og det gør han sikkert, så står det tindrende klart, at USA er på vej mod det totale Big Brother samfund.

Man kunne så angribe Manning for at have undladt at gå til myndighederne først, men her har han sikkert vurderet, at der så ikke ville komme noget ud af det. I hver fald ser hans horoskop ret uskyldigt ud, og det øger hans muligheder for en mild dom. Her skal vi dog også se på hans horoskop for 4-5 år siden, hvor hans gerninger fandt sted. Dengang var Uranus i spænding til han firdobbelte konjunktion i Skytten: til Merkur (kommunikation, formidling), Saturn (skæbne, konsekvens), Solen (selve projektet og ham selv) og Uranus (frihed, originalitet, opfindsomhed, overraskelser)! DET var en hård omgang, der varede et par år, og det kan godt bringe ham i fedtefadet på et senere tidspunkt, hvad det så foreløbig har gjort med hans frihedsberøvelse uden dom.

Det bliver virkelig spændende at se, hvordan dommen falder ud.

 

Ulvene kom

En ulv er igen spottet i Midtjylland, og det efterlader efterhånden den tanke, at der må have været tale om udsatte ulve. Ellers er det i hvert fald meget underligt, at ulvene selv har fundet helt til Midtjylland uden at blive set tidligere. Ingen jyder syd for Silkeborg har set nogen ulv endnu, men måske har de ikke samme skarpe syn som midt- og nordjyderne.

 

Putin skal skilles

Vi har tidligere skrevet om Putins Pluto, som han er på vej til at få i spænding til sin Sol. Indtil videre har han MC på opløsningsplaneten Neptun, som udløser en spænding til Uranus i 9. hus (lovformeligt giftermål). Han gør imidlertid klogt i at have et par år som single, netop på grund af Pluto - hvad der sikkert ikke sker. Jeg tror han hurtigt finder en anden, måske har han allerede fundet hende, og det vil i så fald blive en modsætning til hans ex – netop pga. Pluto, der står for modsætninger.

 

Bryllup i Sverige

Bryllupsklokkerne bimlede lystigt i går i Stockholm klokken lidt før 16.00. Ceremonien begyndte kl. 16.00, og så har de sagt ja til hinanden omkring kl. 16.20, hvor MC stod flot til energiplaneten Mars, men ikke godt til Saturn (skæbne). De to vil derfor løbe ind i en vis modstand fra folket, selv om det hjælper rigtig godt, at AC står i storharmoni til Jupiter fra Vægtens tegn (parforhold). De blev viet på en næsten eksakt nymåne i 8. hus. Da Saturn står i 1. hus er der visse forhold, parret gerne vil undgå bliver offentlige. De vil kort sagt sætte pris på at have et privatliv, hvad der ikke er den letteste sag i verden for kongelige. Både Merkur og Venus er i spænding til både Uranus og  Pluto, og  da Mars er i spænding til Neptun, er det bestemt ikke den bedste bryllupsdato, de kunne vælge. Men det skal nok vise sig, at det alligevel passer til lige præcis de to.

 

Nyt parti stiftet

Kl. 11.00 i dag begyndte en stiftende generalforsamling i 5230 Odense på ”Kansas City”. Det er partier Forenede Demokrater, der bliver en realitet i dag (vides dog ikke i skrivende stund).

Der er spændinger i horoskopet for generalforsamlingens start: Merkur og Venus til Pluto og Uranus samt Mars til Neptun. Til gengæld står Månen, Jupiter og Solen i konjunktion i trigon til AC, og det er rigtig godt, ligesom stortrigonen mellem Venus, Merkur, Saturn og Neptun.  Alt i alt et fornuftigt horoskop, der passer mest til et parti med bløde værdier. Vi må se på senere, hvad det er for en størrelse. Hvis nogen ved, hvornår det blev vedtaget at stifte partiet, lad mig det meget gerne vide.

 

UGEHOROSKOP uge 24 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Der er beslutninger, der skal træffes, før at det hele kan gå op i en højere enhed. Der er ingen tvivl om, at du må vælge mellem flere gode alternativer, og det bliver svært. Spørg din partner eller anden familie til råds. Mange kreative og sjove opgaver venter på dig.
PS: Hvad er dine mål?
TYR
Hent råd udefra. Du vil møde et eller flere mennesker, der har erfaringer, som du kan gøre brug af. Om ikke andet, så vil du selv kunne føle efter, når du taler med andre, hvad der er rigtigt for dig. Pas på, når du færdes i trafikken, især i starten af ugen, vær ekstra opmærksom!
PS: Kom lidt væk hjemmefra.
TVILLING
Ikke alle du møder på din vej i denne uge vil være ærlige. Heldigvis har du ”næse” for dette, og kan undgå de værste faldgrupper. Det kan være svært for dig, at træffe beslutninger, men når du gør det, vil du være lettet, og du vil ikke tage fejl.
PS: Stol på dig selv og din intuition.
KREBS
Du er optimistisk og kreativ, og samtidig med har du en virkelig god udstråling. Derfor vil du også tiltrække andre mennesker, som vil nyde dit selskab. Det er bestemt ikke alt, du skal sige ja til, så bed om betænkningstid, inden du binder dig til noget.
PS: Du kan støde på misundelse fra andre.
LØVE
Du står overfor et skift, og derfor er denne periode nærmest som stilheden før stormen. Du kommer til at få travlt, og det bliver meget spændende, så brug ugen på at få færdiggjort gamle opgaver og gøre en lille status. Du har brug for tid alene til at planlægge og tænke fremad.
PS: Loyalitet er vigtig.
JOMFRU
Det sociale element i din hverdag er stadig meget vigtig. Der er ingen tvivl om, at du bør samarbejde med andre, når det overhovedet kan lade sig gøre. Det er et faktum, at flere hoveder tænker bedre end et, men samtidig får du mange gode ideer, bare ved at tale med andre.
PS: Spændende muligheder dukker op.
VÆGT
Det er bare ikke muligt at gøre alle tilfredse lige nu, så i stedet for at farer rundt og prøve, bør du faktisk stoppe op og sætte nogle rammer for både familie og arbejde. Du er god til at kommunikere, brug det. Lav huller i din kalender, så der også bliver tid til dig.
PS: Du kommer til at mægle mellem andre.
SKORPION
Du kan være meget kontant og direkte, når du udtaler dig og siger din mening. Det vil såre andre, og der kommer en masse ”fnidder” ud af det. Overblik og struktur er vigtigt, og så arbejder du bedst alene. Der er masser af muligheder, men du skal selv gribe dem.
PS: Lær noget nyt.
SKYTTE
Andre mennesker vil have brug for dig, og du har ikke noget imod at hjælpe, hvor du kan. Det er vigtigt, at du ser på tingene med dine vanlige positive øjne, ellers vil tingene blive meget mere besværlige. Det er dig selv, der vælger indgangsvinklen til opgaverne.
PS: Bliv enig med din partner.
STENBUK
Det er det store overblik, der er det vigtigste. Der er ingen grund til at bruge tid på ubetydelige detaljer, som kun vil tage fokus og tid fra det, der virkelig er vigtigt. Du har et godt fokus på andres behov, og til gengæld vil du selv få hjælp fra uventet sted.
PS: Fællesskab er sagen.
I
VANDBÆRER
Der er nærmest ingen problemer eller udfordringer, du ikke kan løse. Du kan se lige ind til sagens kerne, og samtidig er du god til at mægle mellem andre. Det der vil optage dig mest, er dit daglige arbejde, og du får derved også meget fra hånden.
PS: Stol på dig selv.
FISK
Hvis du ikke skal løbe ind i alt for mange problemer med andre mennesker, så skal du holde lidt lav profil. Det skyldes misundelse, for du er meget kreativ og har en masse ressourcer, som andre gerne vil have. Gem dine bedste ideer og del dem ikke med andre.
PS: Hold dig fra konflikter.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar