søndag den 2. juni 2013


Information og tilbud
 
Gratis bøger m.v. til alle kunder i boghandlen på Østerbro
Kommer du personligt i vores boghandel på Østerbro, vil du fra den 8. juni få en gratis bog, prisme, paraply, stjernetegnsnøglering eller andet for hver 100 kr., du køber. Det er vel at mærke UD OVER din rabat som medlem af HOROSKOPET PLUS på 20%, og det gælder også, selv om du køber i forvejen nedsatte varer.
Se listen over mulige gaver i boghandlen, og du vælger helt selv. Vil lave en liste og udsende den i næste uge.
 
Stjernetegns T-shirts – vildt tilbud
De 12 tegn i alle størrelse fra børn til voksne er nu nedsat til 10 kr. stk. Virkelig god kvalitet. Gælder kun til 5. juni.
 
Buddhaer
Vi har fået en udvalg af Buddhaer i vores butik, otte af dem ligger på shoppen, der er 84 i alt. Du kan blot maile og bestille, hvilke af Fønix-Buddhaerne, du ønsker. Her er linket til shoppen:
  
Ugen, der kommer 23
Af temaer i denne uge kan jeg nævne stortrigonen mellem Merkur (kommunikation), Saturn (mål) og Neptun (det spirituelle, kunstneriske, drømmende og intuitive). Dette forbedrer både den verbale og den nonverbale kommunikation. Det er mest i ugens begyndelse, og allermest mandag. Derefter komme Venus op og danner den samme stortrigon, som er eksakt fredag, men som reelt virker hele ugen, og det er godt for værdierne og kærligheden. Sidst på ugen bevæger Merkur sig ind i en stærk spænding til Pluto og Uranus, og så kan det gå helt galt med kommunikationen, især i slutningen af ugen. Så vi har virkelig blandede energier i denne uge.
 
MANDAG
Mandag er en virkelig god dag for kommunikation og for at skabe nye forbindelser. Det er en dag med fornuft og et klart syn på tingene. Der kan komme afklaring på forhold, man har tumlet med i nogen tid. Fra morgenstunden står månen i spænding til Uranus og Pluto, så mange vil rammes på følelserne her, og mange vil være trætte og uoplagte denne morgen. I løbet af formiddagen retter det sig en del op, og Månen står flot til Solen og skaber helhed.
I nattens mulm og mørke går Venus ind i Krebsen, og så er følelse, nærhed og familie i højsædet i nogle uger. Merkur er eksakt til Neptun, hvad der øger fantasien og drømmene, og trækker trigonen til Saturn med ind i billedet, selv om denne først er eksakt i morgen. Virkelighed og fantasi går fint hånd i hånd i dag. Mange vil være letpåvirkelige overfor stemninger, så det vigtigste er at skabe en god stemning i dag.
 
TIRSDAG
Den gode kommunikation fortsætter, og værdiplaneten Venus begynder at blande sig i den smukke stortrigon, så tirsdag er nok ugens bedste dag sammen med onsdag, som endda nok overgår tirsdag på grund af mange harmonien fra Månen. De to dage kan aktieindekset vise sig at gå en tak opad. Mange kan generelt gøre gode køb og investeringer disse to dage – faktisk også mandag eftermiddag. Ca. kl. 18.00 går Månen ind i Tyren og giver et behov for stabilitet og nydelse i et par dage, men det bliver nok af kortere varighed på grund af de mange aspekter.
I dag kan beslutninger, drømme og ideer blive til virkelighed. Ca. kl. 22.00 står Månen i eksakt harmoni med Venus, så mange vil have behov for nærhed og hygge. Der er amoriner i luften og fertiliteten er helt på toppen…
 
ONSDAG
Her har vi ugens højdespringer, selv om Merkur er begyndt at røre på sig, hvad angår spændingerne fra Merkur.  Stortrigonen virker dog stadig og løsner op på spændingen. Ca. kl. 6.00 om morgenen står Månen i spænding til Saturn, så mange vil komme for sent op eller havne i en trafikkø – dog ikke en af de værste. Månen afspænder det tiltagende T-kvadrat mellem Merkur, Pluto og Uranus.
TORSDAG
Nu er kapløbet med harmonier og spændinger virkelig til stede. Der er både god og dårlig kommunikation, og der kommer sikkert et par saftige historier frem i pressen. Det er vigtigt, at man kigger efter i sit eget horoskop, hvordan ens egen kommunikation er. Det er specielt Krebsen, Stenbukken, Vædderen og Vægten der er under den spændingsfyldte kommunikationsindflydelse.
Månen danner ingen aspekter, og ingen aspekter er eksakte, men der er til gengæld SÅ mange planetaspekter, at der godt kan komme gang i tingene alligevel.
 
FREDAG
I dag er både den nævnte harmoni og den nævnte spænding helt eksakte. Hvis man farer lidt frem med lempe, kan man få ordnet gamle uoverensstemmelser i dag. Men man skal tage sig i agt for, at nye uoverensstemmelser kan opstå på resterne af de gamle. Der vil sikkert også være en bombe, der sprænges i pressen. Det kan handle om nogle, der er født i begyndelsen af et bevægeligt tegn: Fisk, Tvilling, Skytte eller Jomfru. Specielt dem, der er født ca. 5 dage inde i disse tegn. Også de 4 nævnte kardinale tegn kan være inde i billedet. Her er det specielt dem, der er født ca. 10 dage inde i tegnene.
Venus danner eksakt stortrigon til Saturn og Neptun, og det giver mulighed for gode køb og investeringer, og aktierne kan stige i dag. Også kærligheden er i fokus, så tøv ikke med sådanne initiativer. Mange er i det festlige og det hyggelige hjørne. Hvad angår den verbale kommunikation kan den godt gå lidt skævt, men det må tages på hyggekontoen. En god dag at få ting vendt og drejet, men der skal afsættes god tid til det. Neptun går retrograd i dag og det vil vare nogle måneder. Gamle drømme kan vende tilbage med fornyet kraft.
Kl. 6.00 går Månen ind i det livlige og kommunikerende tegn Tvillingerne, og det giver ekstra gang i den i dag.
 
LØRDAG
Nymånen er eksakt omkring kl. 18.00, og her kan det være godt at tage nye beslutninger eller initiativer. Man skal dog tage sig i agt for det eksakte spænding mellem Merkur, Uranus og Pluto, der kan give pludselige vendinger og konfrontationer. Ting kan gå i hårdknude, da mange vil være på tværs. Nogle vil gå på barrikaderne, og udviklingen i Tyrkiet kan brede sig og skabe nye konflikter. Mange er nu trætte af ikke at blive hørt!
Der er også grund til at passe på i trafikken, som kan være ganske uforudsigelig som mange andre forhold i denne uge. Pludselig kan tingene vendes på hovedet . Pluto gør, at det er godt at rydde op i rodet og skille sig af med gamle ting eller monstre. Mars er i spænding til Neptun sidst på døgnet, så der er tale om en svækket dømme- og handlekraft. En potentiel kaotisk dag, hvor man ikke skal blande sig i noget, medmindre det skriger til himlen. Man kan komme til at stikke hånden ind i en hvepserede.
 
SØNDAG
Nu kan noget af optimismen vende tilbage. Månen står ca. kl. 10.00 lige på Jupiter, så måske kommer der ekstra mange i kirke i dag (Jupiter), måske er der ekstra mange børn, der døbes, eller der vil være andre fester, der løber af stabelen midt på dagen i dag. I hvert fald er humøret højt, og det kommunikeres vidt og bredt.
Kl. ca. 18.00 går Månen ind i det fredelige og følsomme Krebse-tegn. Der er dømt både sovs og hule!
 
 Ny disciplin – Vækstventning
 Vi har kendt til mange underlige discipliner, og der kommer hele tiden flere til. Vi kender koneløft og pælesidning som nogle af de mest bizarre. Sidstnævnte svarer på flere punkter fint til mit nyeste påfund: Vækstventning. Man sidder og sidder, man venter og venter - og til sidst falder man i vandet. Og så kan man håbe, at man er den sidste, der falder i vandet – for så har man vundet!
Det er præcis sådan, det forholder sig med politikernes venten på, at væksten kommer forbi vores lille land. Man forholder sig reaktivt, og der er ikke det mindste proaktivt i det. Man sidder pænt på hver sin taburet og venter på vækstbølgen, der – hvis man venter længe nok – vil skylle ind over vore kyster og land og berige jorden med væksthormoner. Vi venter ikke på Godot som i det berømte skuespil, men vi venter på Godaw do – eller Goddag mand, økseskaft. Vækstbølgen vil vise sig i stedet blot at være en vækstkrusning i overfladevandet. Det bliver meget spændende at se, hvem der først giver fortabt i vækstlegen. Det kan meget vel blive den, der også vil tage tyren ved hornene og danne det ægte grundlag for vækst. Og så venter den helt store præmie – på præmietyren.
Vi vil hver uge udpege ugens vækstventere, og prisen går i denne uge til Margrethe Vækstager, der tror på, at hendes bønner vil blive hørt, og at vi får bare en lille bitte vækst resten af året. Hun er parat til at vente meget længe på meget lidt. Derfor går prisen i denne uge til Margrethe den Tredje - også kaldet Margrethe den Anden Vej.  Hun har før vist, at hun er en god venter. Tænk blot på september 2011, hvor hun på ”Crowne Zero” (mit navn for Hotel Crowne Plaza i Ørestaden) var den suverænt bedste venter på den hvide røg fra det sorte tårn.
 
Haldor Topsøe
Han er født kun halvanden måned før Mærsk McKinney Møller, nemlig den 24. maj 1913 i København. Han blev ældre end Mærsk og døde fire dage før sin 100-års fødselsdag. Han kunne godt være født midt på dagen med AC i Løven. I 2010-11 spændte Pluto hans Mars (energi) op, og det er her, vi skal finde årsagen til hans begyndende svækkelse. Han døde, da Pluto udløste hans spænding mellem Månen og Venus.
Hans virksomhed blev stiftet dagen efter besættelsen, den 10. april 1940, sandsynligvis også midt på dagen med AC i Løven og et hav af planeter i 10. hus (ambitioner, mål). Virksomheden har en eksakt Mars/Venus-konjunktion, som i denne tid bliver angrebet af sygdomsplaneten Neptun, der står i 8. hus (død).
Topsøe studerede fysik under Niels Bohr og kemi på DTU. Æresbevisningerne var mange, og han bestred flere bestyrelsesposter i erhvervslivet, herunder SAS og Jens Villadsens Fabrikker.
 
Kina og den himmelske freds dag
På tirsdag er det 24 år siden massakren på Den Himmelske Freds Plads i Beijing. Et godt eksempel på en Pluto-fortrængning er netop denne begivenhed den 4. juni 1989. Denne massakre – sandsynligvis med over 1.000 dræbte på begge sider - har officielt ikke fundet sted. Men Pluto ER nu engang inde i billedet sammen med Uranus, og så ER der forandringer i gang, no matter what. Massakre-planeten Mars var uaspekteret den 4. juni 1989 og stod i den himmelske freds tegn, Krebsen. Dette har gjort det nemmere for det kinesiske styre at slette begivenheden af den kollektive hukommelse. Dette har styret forsøgt  lige siden 1989. Men inden for ganske få år vil denne fortrængning (Pluto) komme frem i lyset, for det er netop det, fortrængninger skal – og som de VIL komme på et eller andet tidspunkt. Og når netop Pluto spænder Kinas horoskop op i de kommende år, så er der ikke lang tid til, at der vil komme et oprør mere af samme skuffe.
 
Scott Fitzgerald
Bogen Den Store Gatsby udkom i 1925. Fitzgerald døde i 1940, men det var først efter 2. Verdenskrig, at bogen storhittede.
Fitzgerald blev født den 24. september 1896 kl. 15.30 i St. Paul, Minnesota. Han havde Månen i Tyren i 3. hus (at skrive) i harmoni med Jupiter (berømthed) i Løven (det store) i 7. hus (publikum, læserne). Bogen solgte kun ca. 20.000 eksemplarer I udgivelsesåret, så man må sige, at hans store gennembrud skete efter døden. Og horoskoper virker også efter døden. I maj 2013 har han meget flotte aspekter fra Jupiter, og filmplaneten Neptun står harmonisk med netop Månen i 3. hus.
 
Urolighederne i Sverige
Der har tidligere været lagt en beskrivelse på bloggen, men jeg opdagede lige, at urolighedernes start faldt helt samme med den tredje eksakte spænding mellem Uranus og Pluto den 20. maj 2013. Derfor er der grund til at lægge mærke til vigtigheden af denne uro, der har spredt sig til Istanbul. I den fysiske verden er der måske ingen sammenhæng her, men det er der astrologisk set med dette kollektive aspekt, som kan sende folk på barrikaderne alle de steder, hvor nogen ikke bliver hørt. Næste step må blive i de lande, der har stor ungdomsarbejdsløshed. 
 
 
 


UGEHOROSKOP uge 23 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop på www.kvindetid.dk


 

VÆDDER
Bølgerne kan til tider gå højt, især på hjemmefronten. Passer du ikke på dit temperament , så kan det gå helt galt. Du kan også tage problemer med hjem fra jobbet og afreagere hjemme, hvilket ikke gør tingene bedre. Tæl til ti – op til flere gange og træk vejret dybt.
PS: Brug dit store drive til noget konstruktivt.
TYR
Når det kommer til penge og økonomi, så må du gøre status. Du bruger langt mere, end godt er, og der er flere regninger på vej. Du er god til at ”se igennem” andre, og det hjælper dig i det daglige. Du er nemlig ikke let at manipulere eller bedrage.
PS: Brug din intuition.
TVILLING
Til trods for, at der er mange spændinger i luften, så kan du faktisk få noget godt og konstruktivt ud af ugen. Ikke alle vil være enige med dig og dine holdninger, og du vil føle, at du  er nødt til at overbevise andre. I weekenden skal du være ekstra opmærksom.
PS: Find på noget sjovt.
KREBS
Du har svært ved at holde fokus på en ting ad gangen. Både du selv fysisk samt dine tanker flyver fra den ene ting til den anden. Hvis du prøver at samle dig, og samtidig ikke bekymrer dig så meget om, hvad andre mennesker mener og siger, vil det blive en god uge.
PS: Tag fat om dine egne opgaver.
LØVE
Der er kærlighed og romantik i luften, og igennem ugen bør du fokuserer på dit parforhold og din partner. Er du single, så hold dig ikke tilbage fra at flirte. Du taler og arbejder godt sammen med andre mennesker, og du er samtidig god til at give en hjælpende hånd, hvor det behøves.
PS: Brug tid med gode venner.
JOMFRU
Det er nærmest lige meget, hvad du beslutter dig for, så skal du nok få tingene til at ske. Du har en meget stærk vilje, og den får dig langt. Det er vigtigt, at du også tæller dine sejre, det er alt for sjældent, at du giver dig selv ros. Du er god til at spare op, men forkæl dig selv lidt.
PS: Der er fokus på børn.
VÆGT
Selvom tingene ikke lige går, som du ønsker det, så giv ikke op. Tingene kræver hårdt arbejde, hvis de skal lykkes, men det er det hele værd. Der er virkelig øget fokus på dit arbejde, her kan du få helt nye muligheder, men du skal også vælge noget fra.
PS: Hvad vil du helst?
SKORPION
Forsinkelser og aflysninger bliver snarere reglen end undtagelsen. Det skubber dig ud af kurs og gør, at du ikke får nået alt det, du har sat dig for. Det giver dog samtidig nye muligheder, og det er her, du skal være opmærksom. Det bliver ikke kedeligt.
PS: Tag nogle chancer.
SKYTTE
Tempoet falder, og du vil opleve, at du kan slappe mere af. Det passer dig godt, for du har haft mange ting at se til på det seneste. Der er ingen tvivl om, at du vil nyde at slappe af med familien og gode venner. Du bliver sikkert spurgt til råds af andre, og du er god til at rådgive.
PS: Du ved, hvad der skal til.
STENBUK
Du vil i den grad være ovenpå i denne uge. Der er nærmest ikke noget, du ikke kan, når du først beslutter dig for det. Du er god til at gennemskue både problemer og andre mennesker samtidig med, at du selv bliver inspireret af  de mennesker, du møder på din vej.
PS: Vær social.
I
VANDBÆRER
Der er fokus på dit daglige arbejde og på din hverdag generelt. Du nyder at få noget fra hånden, og du er god til at bryde kedelige rutiner og gøre opgaver spændende. Samarbejde er sagen, da omgang med andre mennesker er vigtigt for dig.
PS: Du er virkelig kreativ.
FISK
Gør du tingene på en anderledes måde, får du andre resultater, og det er det, der skal til i denne tid. Du kan også komme langt ved at lytte til mennesker, du normalt ikke omgiver dig med. Der er mål, der nu skal ændres, og nye der skal til.
PS: Du har mange kreative ressourcer.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar