lørdag den 29. juni 2013


Touren tilføjelse

Vi begynder med en dansker og de sprintere, der er dagens favoritter.

Fuglsang betragter det som en succes, hvis han bliver mellem de 10 første. Astrologisk set skal han være glad, hvis dette bliver tilfældet. Saturn står på hans Pluto og udløser i de kommende måneder det T-kvadrat, som Pluto befinder sig i i hans fødselshoroskop. Han skal passe på styrt og tilskadekomst af knæ og knogler. Er han påpasselig, tålmodig og stabil – eller tre dele er Saturn – kan han måske lykkes med en plads omkring nr. 10, men mere skal han ikke regne med, når Saturn blander sig, for så er man i defensiven. Det, han skal passe på, er angreb og temposkift – det kan være det rene gift for ham. Så er det bedre at slide sig igennem løbet. Sådan noget elsker Saturn. Og den hader halsbrækkende soloridt og hasarderede nedkørsler.

 

Cavendish er favorit til dagens etape, der ligger til en massespurt. Han har ingen hindringer astrologisk set. Faktisk har han kun et par Jupiter-aspekter i den først løbsuge. Her kan han vinde en etape eller to, og så svinder hans indsats nok lidt ind i resten af løbet, sikkert også i sprinteretaperne.

Greipel ser o.k. ud og ligger til en gennemsnitsplacering - for ham. Det samme gælder Kittel. Goss vil klare sig over sit gennemsnit, mens Sagan ligger klart under. Astrologisk set begynder en længere ”Ned-tour” for ham i 2013, hvor både Uranus og Pluto driller. Det betyder ikke, at han ikke kan vinde en etape, men han vil generelt miste meget af sin styrke i 2013-14. Han udgår sikkert af Touren 2013.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar