torsdag den 13. juni 2013


Humorafdelingen

Som tidligere skrevet er det ganske utroligt, at der ikke snart er nogle cafeejere, der tager handsken op, som vi tidligere har opfordret til på det kraftigste og aller-uanstændigste.

Det faldt mig tidligere på året for brystet, at når nu mange cafeer nu alligevel tillader offentlig amning, hvorfor går de dog så ikke ”skridtet” fuldt ud og lancere en sællert af den alle-vildeste slags, nemlig en Patte Latte. Mælk lige fra brystet. Og de kan sikkert endda lokke ivrige mødre til at malke latten lige ud af patten som afslutning på amningen af barnet. Lige et skvat mælk eller to med i et glas, som så straks kan faldbydes til højstbydende – frisk fra pat. Det vil virkelig være en fornyelse, der vil give genlyd over den ganske klode – og så ligger den lige til højrebrystet.

Cafeejere, forener eder – der er guld for enden af regnbuen, som kun venter på at blive malket. Noget for noget: Kvinden giver mælk og får en kop Amme Latte (eller evt. en kop ammerican coffee efter eget valg) som betaling – virkelig interaktiv, bipatteral aktivitet.

For resten - hvad med en mothermilk-shake?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar