søndag den 30. juni 2013


De øvrige favoritter

Her er lige en hurtig bedømmelse, jeg retter til en af de nærmeste dage.

Evans: Pluto og Uranus spænder hans Venus i Vædderen op, så han er ikke ved fordums styrke. Han kan dog godt blive mellem de 10 første.

Andy Schleck ser slet (schleck…) ikke så tosset ud. Han er på vej tilbage til en god form, så han kan godt komme tæt på podiet. I løbets første del skal han hente de største sejre. Gør han det, er podiepladsen mulig. Prøver han at gemme kræfter til sidst - ja, så er løbet nok kørt for ham, og han kommer ikke på den podieplads, som han ellers astrologisk set kan ligge til. Kan nå en 4.-6.-plads

Van den Broeck har Neptun-udfordringer og kommer mok til at ligge ca. nr.5. Saturn står virkelig godt, så han har mulighed for leve op til sin bedste standard.

Valverde har Saturn i spænding til Solen i Tyren (25.4.80). Da Solen står fint, er det ikke så slemt igen, så han kan måske blive nr. 4.

Rodriques fra 12.5.79 har kun fine aspekter og ligger til sit bedste Tour nogensinde, måske en 3.-plads

Van Garderen har bøvl med både Neptun og Pluto, så han må nok nøjes med en 7.-9.-plads.

Pinot har et meget specielt horoskop, som godt kan gå hen at overraske. Dog er der en del spændinger, som for nogles vedkommen er afspændte. Så han er en joker til en podieplads, men det er nok realistisk, at han ender på ca. en femteplads.

 

  1. Froome
  2. Contador, hvis skaden ikke hæmmer for meget
  3. Rodriques
  4. Valverde
  5. Pinot

 

1 kommentar:

  1. Det bliver spændende at følge! Og så håber jeg hetzen mod Bjarne snart stopper. Man orker snart ikke høre mere om doping, ku' vi da bare få lov at følge løbet i stedet.

    SvarSlet