søndag den 15. februar 2015

Mere om massakrerne


Først en rettelse. Jeg skrev at skuddene faldt kl. 15.55, men dette skal retteligen være kl. 15.30, hvad der også passer bedre på en terrorhandling. MC står på Uranus og udløse derfor dennes spænding til Pluto. Debatmødet startede kl. 15.00, og det var ikke det værste tidspunkt, idet AC var i harmoni med Saturn, og dette har i nogen grad begrænset skaderne/følgerne af den uhyggelige handling.

Der er to optakt-tidspunkter, jeg vil nævne. Kl. 14.02 står MC på Venus, som er hersker over 11. hus (venner, grupper). Her kan gerningsmanden have forladt en ven/fælle for at tage til Østerbro. Politiet mener ganske vist, at han har været helt alene om det, men jeg vil tro, at der er en eller flere medvider(e).

Men det hele centrale tidspunkt er kl. ca. 14.16, hvor MC står på Mars (terror, skydevåben) og udløser dennes spænding til Månen i Skytten. Her kan han være ankommet til Østerbro, og det kan man sikkert finde på overvågningsbilleder, hvis sådanne findes. Egentlig er det underligt, at PET ikke har placeret en mand på den mest oplagte flugtvej på hver side af bygningen. Så ville der i det mindste have været et vidne til kapringen af Poloen samt mulighed for fx at skyde en kugle efter dækkene. Alle PET folk har tilsyneladende været inde i bygningen for at beskytte Lars Vilks. Fair nok, men en par PET-folk mere kunne måske have forhindret handlingen helt eller delvis. Sker dette ikke ved fremtidige arrangementer af den karakter, vil der sandsynligvis være selvbestaltede ”vidner”, der vil begynde at ”lege” politi eller detektiv. I det hele taget vil begivenhederne i det seneste døgn sætte sig spor, og der vil i nogen tid fremover være flere PET-folk til stede, og så løser det sig forhåbentlig på en måde, så vi undgår gentagelser.

Ved drabet ved den jødiske synagoge kl. 1.00 er begge hovedakser i spændinger til Jupiter (udland, religion) og Saturn (skæbne) i Skytten, Jupiters tegn. IC står på Neptun, der også symboliserer det religiøse aspekt.

Kl. 5.25 åbnede en person ild mod politiet efter at være blevet råbt an. Politiet formoder, at der er tale om gerningsmanden fra Østerbro og den jødiske synagoge, og det kan sagtens have sin rigtighed astrologisk set. MC står igen i spænding til Jupiter, og AC står på Månen i Stenbukken, som nu har skiftet tegn og står fint til den fredelige Neptun, så kun kan freden forhåbentlig sænke sig over hovedstaden igen. Månen har med det kvindelige at gøre, så måske findes der en kvindelig medvider.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar