søndag den 22. februar 2015

Uge 9 astrologisk set

Uge 9 astrologisk set

Indhold
Udeblivelse af søndagsbrevet
Politiopbud ved AstrologiHuset
Ugen, der kommer
Den græske tragedie
Omar – terroristen
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud

Får du ikke ugebrevet?
Der er adskillige reklamationer over, at abonnenter ikke modtager ugebrevet om søndagen. Det skyldes desværre, at mange mails ryger i spamfilter. Derfor er det vigtigt, at du i så fald accepterer os som afsender af mails til dig. Ellers kan problemet ikke afhjælpes. Hvis det ikke er muligt at godkende os, så fortvivl ikke, for alt det, der udsendes, lægges altid på bloggen også, og her kan du finde det:

Politiopbud ved AstrologiHuset
Lige en information til husets brugere. Det jødiske plejehjem ligger skråt over for AstrologiHuset. Derfor er vi i denne tid omgivet af bevæbnet politi kun 100 meter væk. Bare til information for dem, der undrer sig over politiopbuddet. Vi har ikke fået information om, hvornår det nedtrappes igen.

Ugen, der kommer
Det vigtigste i denne uge er, at konjunktionen mellem Mars og Venus fortsætter, selv om den flader lidt ud i ugens løb. Til gengæld danner de begge en harmoni med Saturn, og det er særdeles harmonisk, da der så næsten altid er fornuft og ansvarlighed blandet ind. En god uge til at forelske sig, men der er lige et ”aber dabei” ved det hele. Der er nemlig et aspekt, der er uharmonisk og mindst lige så stærkt. Solen er i konjunktion med Neptun, hvor begge planeter er i spænding til Saturn. Dette aspekt er meget stærkt og kan give udfordringer med at skelne fantasi og virkelighed. Mange kan have illusioner og ligge under for bedrag eller selvbedrag. Aspektet kører mellem tegnene Skytte og Fisk, idet det involverer alt det, man ikke har kontrol over. Det er to religiøse og filosofiske tegn, så der vil blusse mange diskussioner op om religiøst begrundet terror, udlændinge, flygtninge m.v.
De nævnte harmoniske aspekter berører kort sagt især dem, der er født i begyndelsen af et ildtegn, mens den nævnte spænding mest berører dem, der er født i begyndelsen af de bevægelige tegn: Fisk, Jomfru, Tvilling og Skytte. Men i det hele taget er det en uge med svækket dømmekraft, hvor man skal tage sig i agt og kun kaste sig ud i noget, der ikke er risikabelt på nogen måde – og som føles helt rigtigt.

MANDAG
Kl. 1,28 går Månen ind i Tyren og giver et par dage med behov for nydelse, stabilitet og kvalitet. Morgen og formiddag er Månen i harmoni med Solen og skaber dermed helhed i livet, ikke mindst følelseslivet. Midt på dagen og om eftermiddagen står Månen godt til Neptun og sørger for at nære fantasien drømmene og intuitionen. Samtidig er Månen i spænding til Merkur og besværliggør kommunikation og indbyrdes forståelse. Solens spænding til Saturn er helt eksakt i dag, og det skaber træghed og sætter folks tålmodighed på prøve. Intet går hurtigt eller af sig selv. Skulle dette ske alligevel, er der grund til at være på vagt. Noget er måske ikke, som det skulle være i så fald. Det er en dag, hvor man især skal være på vagt, hvis nye ting skal iværksættes eller vigtige aftaler indgås. Der kan let være skjulte forhold, der gør sig gældende, og som man har svært ved at se i første omgang. Mange kan blive let påvirkelige eller for godtroende.

TIRSDAG
En rolig dag, hvor Venus er eksakt i harmoni med Saturn. Dette aspekt spænder de meget kraftige spændinger fra Solen og Neptun til Saturn en del af, hvilket er ret heldigt. Se også under torsdag. 

ONSDAG
I dag er der ugerekord i Måne-indflydelse. Kl. 5.54 går den ind i Tvillingerne og giver os et par levende dage fyldt med videbegærlighed og nysgerrighed. I eftermiddagens løb og begyndelsen af aftenen dannes både meget harmoniske og ret uharmoniske aspekter; så det er en blandet dag, hvor man skal passe på ikke at drage forhastede konklusioner. Først står Månen godt til Mars og giver mange meget energi og kampgejst. Derefter går den i spænding til Saturn, hvilket gør, at man taber energien og kører let træt. Så indfinder hygge sig, og man skal huske at nyde det, men mellem 18.00-19.00 er den helt gal. Her kan mange blive skyndt og gå helt galt af hinanden. Spændingerne er eksakte 18.00-19.00, men det virker reelt 3-4 timer inden og efter. Og når man tænker på, at Solen også udløse spændinger, er vi inde i nogle meget lumpne dage, hvor man bør udvise stor forsigtighed og mærke rigtig godt efter, før man gør noget vigtigt. Det kan godt influere negativt på både økonomi og følelser/kærlighed. Læs evt. også under torsdag.

TORSDAG
Så er Solen eksakt på Neptun i Fiskene, læs også indledningen og under de seneste 2-3 dage – nærmest under hele ugen, da aspekterne er viklet ind i hinanden. Mars står flot til Saturn og sørger for, at tingene ikke ender i totalt kaos. Månen gør også sit til dette. Om formiddagen står den i harmoni med Jupiter og Uranus og bringer derved lys ind i en ellers ret skæbnesvanger og udfordrende dag.

FREDAG
Så falder der LIDT ro over tingene. Eneste ting, der sker i dag, er at Månen entrer sit eget tegn, Krebsen og giver et par dage, hvor mange vil hygge sig derhjemme og fokusere på familie og nærhed.

LØRDAG
Dagen begynder rimelig roligt, men sluttet temmelig uroligt med, at Månen spænder både Uranus og Pluto op. Det vil være godt at passe på, hvad man siger og gør. Selvcensur skader ikke, og det gælder reelt i hele ugen. I dag er det især mellem 17.00 og 19.00, den er gal, men det gælder også timerne på hver side af den periode.

SØNDAG
Nu kan man virkelig begynde at mærke, at de hårde spændinger begynder at svækkes. Dog kan kommunikationen i dag til tider køre over stok og sten og blive ret filosofisk – og der mangler indbyrdes forståelse. Mange hylder princippet om, at overdrivelse fremmer forståelsen, men det kan let gå galt. Samtidig står Merkur i flot harmoni med Uranus, og så skal man nok alligevel kunne leve med den lidt flyvske kommunikation, som mest foregår på det mentale plan, hvor mange kan glemmer følelserne i farten.

Den græske tragedie
Ordet demokrati kommer af græsk, men landet har gennemgået hele udviklingen fra oldtiden gennem et skrækkeligt diktatur til det moderne samfund, som gik hen og blev lidt for moderne. Rigmændene har tjent styrtende summer, mange endda uden at betale skat i hjemlandet.
Nu har grækerne fået 4 måneder til at præsentere en plan, de vil følge for at rette op på forholdene i det gældsplagede land, hvor enorme summer for længst er gemt væk i skattely eller omsat på anden vis.
Det er naturligvis på ingen måde muligt hurtigt at rette op på så fatale forhold. Det vil tage tid, og jeg har set på de forskellige horoskoper for landet, som allerede blev en politisk enhed i år 307 f.Kr. Her var det et kongerige under Cassander, en af Alexander den Stores generaler. I 146 f.Kr. blev de græske stater annekteret af Romerriget. I 1204 e.Kr. opdeltes landet i flere mindre stater, indtil det blev besat af tyrkerne i 1400-tallet. Den 25. marts 1821løsrev landet sig efter en opstand mod tyrkerne. Den formelle uafhængigerklæring kom den 13. januar 1822. Den fulde uafhængighed kom den 3. februar 1830 efter en protokol, der blev underskrevet af Tyskland og Frankrig, og som satte den endelige stopper for tyrkisk indblanding. Den. Den 11. februar blev landet et kongerige under Kong Leopold. I 1974 blev kongeriget væltet, og Kong Konstantin måtte flygte ud af landet. Landet vendte tilbage til demokratiet den 24. juli 1974 kl. 4.00 i Athen.
Men hvilke af alle disse horoskoper skal man vælge som det endelige? De 4 horoskoper viser meget forskellige forhold, hvad angår den nuværende krise. Jeg hælder dog mest til det første horoskop for den 25. marts 1821, opstillet for kl. 12.00 I Kalavarita. Ifølge dette skulle krisen kun vare 2015 med, idet Pluto så er næsten forbi kriseplaneten Saturn. Der kan dog godt gå et stykke ind i 2016, ikke mindst fordi der erfaringsmæssigt går noget ekstra tid med at klinge af, når det er et helt land, til forskel fra en enkelt person.
Jeg mener at Grækenland kom med i euroen i 2002, hvilket passer fint med, at Pluto har lavet ballade i landets horoskop ved at udløses spændingen mellem Månen, Mars og Venus. Derefter følger fra 2007-08 spændingen til Pluto, Chiron, Solen, Merkur, Jupiter og nu Saturn. Hvis teorien holder, tager Neptun om ca. 3 år fat på den lange periode som den, Pluto tog fra 2002 til nu, hvor den er ved at slutte af, men gør det med ”maner” ved at angribe kriseplaneten i ca. to år. De to perioder går altså over i hinanden, og så vil grækerne slet ikke kunne klare det selv, de skal have hjælp udefra. Og her synes de fleste, at de har fået hjælp nok, hvad grækerne dog ikke selv mener. Der er altså tale om noget af en konflikt.
Hvis det seneste horoskop fra 1974 skulle være det gældende, vil krisen have fået en vending allerede fra 2016, men jeg vil konkludere, at krisen kan mærkes helt frem til ca. 2033, altså næsten et par årtier endnu - nemlig, Neptun har været på samme vandring som Pluto i horoskopet fra 1821.

Omar – terroristen
Det er nu kommet frem, at Omar el-Hussein er født den 11. september 1992 i København. Datoen leder tankerne hen på et andet terroranslag: 9-11 i New York. Måske er han født omkring kl. 14.00 med MC i spænding til Mars i 7. hus, og hvor Mars er i spænding til Jupiter i 9. hus (udland, religion). AC er i så fald i kvinkuns til Mars.
Han har Venus i spænding til Uranus og Neptun, og lige netop den spænding udløses af den navnkundige Uranus/Pluto-spænding i denne tid, hvor han har været fængslet godt et års tid for et knivstikkeri indtil han for ca. 2 uger siden kom ud af fængslet og begik de terrorhandlinger, som sagtens kunne være endt meget værre. Men han kom – meget symptomatisk - ikke inden for nogen af de to steder, han begik terror og drab. Han var en mand, der følte sig uden for, og som reagerede aggressivt. Han var i øvrigt god til thaiboksning – også en Mars-sport. Han havde ikke noget voldsomt opspændt Mars, som man måske kunne forvente. Men det er karmaen, opvæksten og påvirkningen ude fra i det hele taget, som har været udfordringen i hans liv.
Som vi skrev fra starten har han astrologisk set haft en eller flere hjælpere/medvidere- på trods af, hvad politiet først oplyste. Grupper var et anslået tema i horoskopet for terroren. Sikkert ikke noget så stort som en terrorcelle, men med nogle hjælpere. Nu er de ikke dømt endnu, men der er fængslet to personer, som bl.a. skulle have hjulpet med at skjule ham og bortskaffe det automatvåben, han brugte ved det første terrorangreb.
Måske er han dog født i begyndelsen af døgnet. I så fald står Neptun (fængsel) nu oven på hans Måne i Fiskene, som viser en stor sensitivitet, som sikkert har været så stor, at han har været nødt til at blokere for de stærke følelser. Denne Måne-position gør ham også let at påvirke, og man mener, at han er blevet radikaliseret i fængslet, og nu er der en debat i gang for at få folk af hans slags fængslet i særlige fængselsafsnit, hvor de ikke kan påvirkes af medfanger i endnu mere negativ retning. Dette vil naturligvis være symptombehandling, for mulig radikalisering skal imødegås langt tidligere, så fx den sociale arv kan påvirkes i mere positiv retning. Og det er ikke sikkert, at det at undervise i radikalisering allerede i 4. klasse, som nu er vedtaget, at det er den rigtige løsning heller, men det er givet en rigtig god ting at snakke åbent om problemet. Alene dette vil tage noget af brodden.
Der har været gang i debatten på Facebook, hvor en person skrev, at der bliver tjent penge på at skrive om den slags ulykker. Det kan jeg afgjort afvise, da det sker af egen fri vilje, bl.a. for at medvirke til, at ulykker mm. kan undgås eller i det mindste begrænses, hvis man var kommet til mig og spurgt, om den 14. februar kl. 15.00 ville være et godt og mere sikkert tidspunkt at afholde et møde om bl.a. ytringsfrihed, ville jeg afgjort have frarådet den slags arrangement, fordi Månen var i helt eksakt spænding til Mars, som står for vold(somhed), aggressivitet og krig. Alene det at flytte tidspunktet en dag eller to ville afspænde horoskopet, og en uges tid ville have gjort underværker. Så ville man kunne finde tidspunkter, der var så afspændte, at voldsomheder som dette ville have meget svært ved at kunne gennemføres. Det er den måde, astrologien kan bruges til at arrangere møder som dette.
Nu er det ikke sådan, at alle arrangementer bør frarådes på sådanne tidspunkter. Man kunne fx sagtens have en sportsbegivenhed, hvor der var meget på spil for deltagerne, og som let kunne blive en seværdighed. Men aggressioner ville ret sikkert blive heftige – men her sker det under fredeligere former.
Der findes altså ikke dårlige tidspunkter i sig selv – det kommer an på, hvad man vil lave på de specifikke tidspunkter. Og der vil altid være noget, man med fordel vil kunne gøre på alle mulige tidspunkter. Det skal blot afstemmes for at være i harmoni med helheden, med planeterne og universet i det hele taget. Og så det, man gør på det pågældende tidspunkt/periode.

UGEHOROSKOP uge 9 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Arbejd hårdt og slå dig så løs. 
TYR
PS: Brug din fantasi.
TVILLING
PS: Du bliver inspireret af dine kollegaer.
KREBS
PS: Gør en status over dine mål.
LØVE
PS: Kast dig ud i noget nyt.
JOMFRU
PS: Tag et kig på din økonomi.
VÆGT
PS: Du kan komme langt med dine projekter.
SKORPION
PS: Hæng dig ikke for meget i detaljer.
SKYTTE
PS: Hør din familie, hvad de har lyst til.
STENBUK
PS: Du er ikke særlig social, men det kan hjælpe på humøret at komme lidt ud.
I
VANDBÆRER
PS: Pas på kontrakter der involverer penge.
FISK
PS: Husk også at lytte til andre.Ingen kommentarer:

Send en kommentar