søndag den 15. februar 2015

Uge 8 astrologisk set

Uge 8 astrologisk set

Indhold:
Information og tilbud
Dåbs- og navngivningsbøgerne - tilbud i februar
Den Levende Astrologilinje
Ugen, der kommer
Valentine massakren
Kronen under pres på 2 måde - men lidt humor
Interview med sundhedsordføreren fra Alternativet
Alternativets horoskop
Humorafdelingen
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud


Nyt i AstrologiHusets Boghandel – fantastiske bøger
Charlotte Rørth: Jeg mødte Jesus 249,95 kr.
Hans Lyngsgaard: Marias lære (genoptryk) – fantastisk bog om Jomfru Marias pilgrimsrute.
Barbara Simonsohn: Stevia – alternativet til sukker og sødemidler 199,00 kr.
Signe Lykke: Mad for alle blodtyper – fantastisk opskriftbog 195,00 kr.
Palle Eriksen og Niels H. Andersen: Stendysser – arkitektur og funktion 250,00 kr.
Rikke Goerlich: Kend din urt – det gode kvindeliv med naturens medicin 299,00 kr.

PS. Stevia og Stendysserne lægges ikke på shoppen, men er du interesseret i disse, skal de reserveres på astrologi@astrologihuset.dk – husk at alle abonnenter på HOROSKOPET for 10% i rabat på alt på shoppen!


Dåbs- og navngivningsbøgerne – tilbud i februar
Disse personlige eventyrbøger er kommet for at blive. I resten af februar måned får du en gratis bog med af astrologen og psykologen Liz Greene: ”Mit stjernetegn”, som handler om astrologi i børnehøjde. Værdi 158 kr.


Den Levende Astrologi Linje
Ring for 10 kr. i minuttet til astrolog Karl Aage Jensen – startgebyr 100 kr. Indbetal på forhånd for det antal minutter, du regner med at tale på mobile pay: 28110545.

Ugen, der kommer
I denne uge er det mest fremherskende aspekt parløbet mellem Mars og Venus, som er helt eksakt i weekenden, hvor begge planeter lige har nået at skifte fra Fiskenes tegn til Vædderen, og så skal der handles. Det vil være en god weekend at fri til sin udkårne i. Aspektet er tiltagende i hele ugen. Derfor er det en magnetisk uge, hvor mange kan blive tiltrukket af hinanden. Mennesker mødes, og sød musik opstår. Især de mennesker, der er født i de sidste dage af Fiskene og de første dage af Vædderen kan mærke energierne – dog også dem der har relationsplaneter stående på den position.
Det var i denne uge, Valentinsdagen skulle have ligget!

MANDAG
Sidst på eftermiddagen og om aftenen danner Månen en harmoni med Mars og Venus. Derfor hører mandagen faktisk til weekendens søde energier, især sidst på dagen. Læs også indledningen.

TIRSDAG
Kl. 1.13 går Månen ind i Vandbæreren og giver os et par dage med behov for frihed og en knivspidsfuld oprørstrang. Kl. 6.00 står Månen på Merkur, så dagen begynder med et stort behov for at kommunikere om ikke helt almindelige ting. Da Merkurs harmoni med Saturn udløses samtidig kobles det omfattende mentale aktivitet med fornuften og sindigheden, og det er en rigtig god cocktail, der også er god i indlæringsprocesserne.

ONSDAG
I dag er der ingen eksakte aspekter, så dagen er nogenlunde rolig med mange bløde, følsomme energier. Fantasi og drømme kører også i højeste gear.

TORSDAG – MEGET speciel dag
Her er ugens mest aktive dag med hele seks elementer inddraget.  Kl. 00.47 er nymånen eksakt, og fuldmånen begynder sin tiltagende aktivitet de næste ca. 14 dage. Det er godt at begynde på nye aktiviteter i dag, og det må gerne være af den mere ualmindelige art, da nymånen falder i Vandbæreren. Det giver en speciel og original energi samt stor opfindsomhed.
Jeg tror aldrig, at jeg tidligere har set et fænomen som i dag, hvor den eksakte fuldmåne falder præcist sammen med, at både Solen og Månen går ind i Fiskene. Månen gør det også kl. 00.47, og Solen følger efter kun 3 minutter senere. Det er også dagen, hvor Merkur er i eksakt harmoni med Saturn. Fornuften, ansvarligheden og tålmodigheden står derfor rigtig godt. Men så skæmmes dagen lidt af Månens udløsning af spændingen mellem Saturn (virkeligheden) og Neptun (fantasien, drømmene). Det sker om morgenen og om formiddagen, så her skal man tage sig i agt for illusioner, løgne og bedrag. Lad dig ikke snyde.

FREDAG
I dag går både Venus og Mars ind i Vædderen, læs evt. indledningen. Mange vil handle og være aktive. Man kan med fordel fri til sin udkårne på en sådan dag.

LØRDAG
Læs evt. indledningen. I dag går Månen hen over både Venus og Mars, så de flotte energier for følelse, nærhed, tæt samvær og frieri er i allerhøjeste grad til stede. Månen går ind i Vædderen kl. 00.13. Kl. 00.30 står den på Venus, og kl. 1.28 på Mars. Man bør næsten blive op længst muligt og virkelig nyde dette scenarie. I de tidlige morgentimer og langt op ad formiddagen udløser Månen harmonien mellem Merkur og Saturn. Det fremmer fornuften og disciplinen. Der bliver talt meget og længe om ikke helt almindelige emner. Merkur står i Vandbæreren.

SØNDAG
Kl. 6.13 er Mars og Venus-konjunktionen helt eksakt. Nyd det. Nyd det, nyd det! Og læs evt. indledningen. En helt fantastisk weekend er fuldbyrdet, men aspektet fortsætter nogle dage endnu.

Valentin massakren – også historisk set
Skuddene på Østerbro faldt kl. 15.30 på Valentinsdagen og gav mindelser om den berygtede Saint Valentine´s Day Massacre i Chicago den 14. februar 1929. Her var Mars i spænding til Saturn og Venus til Pluto samt Solen til Neptun. En irsk-amerikansk gruppering kæmpede med Al Capone´s bande om magten over den økonomiske kriminalitet i Chicago.
Faktisk er der en massakre mere, der har fundet sted den 14. februar, nemlig Strassbourg-massakren i 1349, hvor flere hundrede jøder blev brændt til døde, og resten blev udvist af byen som et led i en af de værste pogromer i nyere verdenshistorie.
I horoskopet for Københavner-terroren står MC på Uranus og udløser derfor dennes spænding til Pluto. Et meget kritisk tidspunkt på døgnet, som kunne have været forudset, hvis der havde været fokuseret på det pågældende møde. Debatmødet startede kl. 15.00, og det var ikke det værste tidspunkt, idet AC var i harmoni med Saturn, og dette har i nogen grad begrænset skaderne/følgerne af den uhyggelige handling samt øget muligheden for at pågribe gerningsmanden.
Der er to optakt-tidspunkter, jeg vil nævne. Kl. 14.02 står MC på Venus, som er hersker over 11. hus (venner, grupper). Her kan gerningsmanden have forladt en ven/fælle for at tage til Østerbro. Politiet mener ganske vist, at han har været helt alene om det, men jeg vil tro, at der er en medvider, som godt kan have været en kvinde med de Måne-aspekter.
Men det helt centrale tidspunkt er kl. ca. 14.16, hvor MC står på Mars (terror, skydevåben) og udløser dennes spænding til Månen i Skytten. Her kan han være ankommet til Østerbro, og det kan man sikkert finde på overvågningsbilleder, hvis sådanne findes. Egentlig er det underligt, at PET ikke har placeret en mand på den mest oplagte flugtvej på hver side af bygningen. Så ville der i det mindste have været et vidne til kapringen af Poloen samt mulighed for fx at skyde en kugle efter dækkene. Alle PET folk har tilsyneladende været inde i bygningen for at beskytte Lars Wilks. Fair nok, men en par PET-folk mere kunne måske have forhindret handlingen helt eller delvis. Sker dette ikke ved fremtidige arrangementer af den karakter, vil der sandsynligvis være selvbestaltede ”vidner”, der vil begynde at ”lege” politi eller detektiv. I det hele taget vil begivenhederne i det seneste døgn sætte sig spor, og der vil i nogen tid fremover være flere PET-folk til stede ved lignende arrangementer, og så løser det sig forhåbentlig på en måde, så vi undgår gentagelser.
Ved drabet ved den jødiske synagoge kl. 1.00 er begge hovedakser i spændinger til Jupiter (udland, religion) og Saturn (skæbne) i Skytten, Jupiters tegn. IC står på Neptun, der også symboliserer det religiøse aspekt.
Kl. 4.50 åbnede en person ild mod politiet efter at være blevet råbt an. Politiet besvarer ilden og manden bliver dræbt. Det formodes, at der er tale om gerningsmanden fra både Krudttønden (sikke dog et navn at give et kulturhus) på Østerbro og den jødiske synagoge, og det kan sagtens have sin rigtighed astrologisk set. AC står i spænding til Mars og Venus. Nu har Månen skiftet tegn og står fint til den fredelige Neptun, så kan freden forhåbentlig sænke sig over hovedstaden igen. Månen er nu også længere væk fra Mars og Venus, og det skulle sikre mere ro.
Men man bør aldrig arrangere noget med Månen i spænding til Mars – og her endda også til Venus. Så øges muligheden for ballade.

Kronen under pres – på to måder
Vi har tidligere skrevet om kronprinsens eskapader på Storebæltsbroen i sidste måned. Det blev til det sjoveste interview, der nogensinde ikke er lavet med kronprisen i kategorien imaginære interviews. Se dette andetsteds på bloggen med nyligt tilføjet ekstra humor.
Nu er det mere prinsen af kronen, der er inde i billedet, nemlig nationalbankdirektør Lars Rohde, som strammer grebet om spekulanterne ved hele tiden at sænke renten. Han skal nok få styr på det hele til sidst, den gode Rohde, som vi kan tildele hele to kælenavne: prinsen af Kronen og Kongen af Kronen – eller måske endda: Kronekongen eller Kronernes Konge.
Spekulationen mod kronen kan sagtens vise sig at afstedkomme, at Danmark bliver et Euroland på sigt. Måske er det endda sådan, at noget af spekulationen bevidst tager sigte på at få Danmark med.

Interview med sundhedsordfører Niko Grünfeld fra partiet Alternativet
Jeg har længe været på udkig efter politikere eller partier, som virkelig mener det, når de taler om grøn vækst, bæredygtighed, miljø, klima, økologi, overbefolkning og alt ovre i den boldgade. Jeg beundrer meget Mogens Lykketofts holdninger på området, men jeg vil gerne give den et nøk mere. Og her er det eneste alternativ efter min mening det nye parti, Alternativet. Jeg har flere gange mødt Uffe Elbæk på Borgen, og han anbefalede mig et møde med partiets sundhedsordfører, Niko Grünfeld. Som sagt, så gjort, og det kom det dette interview ud af.

KA: Hvad er din definition på sundhed?
NG: En sund sjæl i et sundt legeme, hvor kroppens helhed inddrages. Den grundlæggende bæredygtige sundhed eller livsførelse er en evig livsproces.

KA: Så du ser på det hele menneske?
NG: Ja, det gør jeg i den grad. Jeg har et helhedssyn, på hvordan mennesker kan arbejde med forskellige livsparametre. Jeg tror, det er afgørende, at man er nødt til at anlægge forskellige perspektiver. Jeg elsker det der billede med de tre blinde mennesker, der hver især holder på tre forskellige punkter på en elefant. En holder fat om halen, en holder om benet, og den tredje holder fat om snablen. De skal prøve at gætte, hvad det her er for en størrelse. Ham, der holder fat om benet, giver et bud på, at det er en træstamme. Ham der har fat i halen siger, det er en slange. Han der har fat i øret siger, det må være et sejl af en art. Det blafrer frem og tilbage. Og de alle sammen har jo en del af sandheden på en måde. Hvis man skulle koble det med det mentale, det fysiske, det kropslige og det følelsesmæssige, så mangler de alle at inkludere helheden. Så definitionen kunne være, at der bliver nødt til at være balance i de forskellige livsparametre og dimensioner.

KA: Så du lever selv sundt?
NG: Ja, det prøver jeg hver dag. En daglig god livspraksis er vigtig for mig. Jeg praktiserer fx mindfulness meditation hver dag, dyrker forskellige sportsgrene og spiser mere grønt og vegetarisk end tidligere. Desuden prøver jeg generelt at holde en god balance med mit arbejde og min fritid, selv om det er mere presset nu, hvor vi kæmper for, at Alternativet bliver opstillingsberettiget og klar til valget.

KA: Har du selv haft gode eller dårlige oplevelser med sundhedsvæsnet?
NG: Ja, det har jeg. Jeg arbejder professionelt i sundhedsvæsnet, men personligt har jeg haft gode oplevelser i forbindelse med min hustrus fødsler. Jordemødrene har virkelig imponeret mig i forhold til at være nærværende, og hvordan de har formået at få alt til at hænge sammen, fx også ved vagtskifter. De mødte os der, hvor vi var, på en meget fin måde.  En meget empatisk. fintfølende og sensitiv måde, som gav os en følelse af, at vi blev set og hørt, men også, at her er ikke noget, der er for meget at spørge om, eller her er du ikke til besvær. Tværtimod: Spørg for pokker. Og den oplevelse af, at selv om jordemoderen måske har prøvet det tusinde gange før, så får man ikke den følelse af, at man stiller et for dumt spørgsmål.
Den anden situation er i forbindelse med min søsters død for et års tid siden på hospice, hvor jeg oplevede fuldstændig den samme kraft af nærvær blandt personalet. Det var udelukkende positive ting de to steder.
Så har jeg haft nogle oplevelser, hvor man kan sige knap så liv og død-agtige, men mere, hvor jeg ikke er blevet mødt. Helt lavpraktisk, jeg kommer ind til en sygeplejerske eller en receptionist eller en lægesekretær, hvor jeg ikke bliver mødt med øjenkontakt, og hvor jeg får den fornemmelse af, at jeg ikke rigtig er velkommen, men mere til besvær. Det er jo svært, fordi man kommer der, fordi man er syg eller utilpas og prøver at vise et vist overskud.  Det synes jeg har været rigtig svært og ubehageligt. Der er noget med nærværet, som jeg synes er flakkende. Og de har alt for travlt. Men ellers har der ikke været dramatisk dårlige oplevelser. Tværtimod så vil jeg gerne anerkende Sundhedsvæsenet generelt.

KA: Hvad er din uddannelse?
NG: Jeg er uddannet fra Handelshøjskolen i Århus, hvor jeg har studeret organisation og ledelse, og så har jeg suppleret med andre uddannelser. Jeg har taget flere langvarige certificeringer inden for coaching i USA, og så har jeg en meditationslæreruddannelse fra Vækstcenteret i Nørre Snede.

KA: Hvad er partiets vigtigste punkt sundhedspolitisk?
NG: En af de vigtige ting er at være brobygger, og et af de steder, vi gerne vil bygge bro, det er mellem det videnskabelige og det komplementære. Det er to forskellige verdener, som dog har noget vigtigt til fælles. Men i stedet for, at de bekriger hinanden, eller at de tager patent på, at de har sandheden, så kunne jeg godt tænke mig at sige, hvordan er det, vi kan tilnærme os, hvor vi igen får et helhedsperspektiv ind. Der er noget vigtigt i begge lejre, der kan bruges. Det er et af de vigtigste områder, vi peger på. Og så tror jeg generelt, at vi må få nærværet, empatien, omsorgen meget mere i fokus, end den er lige nu. Hvordan får vi langsommeligheden, omsorgsfuldheden og nærværet ind?
Desuden vil gøre rigtig meget for at vi kan forebygge sygdom og lidelser i Danmark.

KA: Det er ved at blive tænkt ind i det nu, hvor regionerne har stillet forslag om, at tilskuddet skal følge dem, der sætter patienten mest i fokus.
NG: Ja, det virker sådan, at nu skal vi være mere empatiske, men vi har stadig kun 12 minutter til patienterne. Jeg tror, der er brug for et opgør om, hvordan vi behandler, og hvordan vi hjælper folk til at støtte sig selv igennem fx lægesamtale, hvor der er brug for en følelse af, at lægen er til stede lige her og nu. Det kræver fordybelse, det kræver noget personlig modning, og det kræver, at ledelsen forholder sig til, at alt ikke kan gøres op i penge. At vi er nødt til at forholde os til, at der er nogle mennesker, som har brug for samtale og fordybelse. Det er meget væsentligt.

KA: Hvad mener du om medicinalindustrien?
NG: Jeg synes, der er noget der skal gøres op med. Der er noget, der ender i en slags Bermuda-trekant mellem stat, sundhed og medicinalindustrien. Hvor læger, forskere og kommercielle interesser bliver blandet lidt for meget sammen. Og der er nogle stærke kræfter i systemet, både økonomisk, vidensmæssigt og forskningsmæssigt. Der er en tydelig fornemmelse af, at der er noget, der er forskruet. Det betyder jo ikke, at alt er ondt, men jeg synes, der er noget, der trænger til klarhed og gennemsigtighed.
KA: Har I en specifik stresspolitik eller kræftpolitik?
NG: Det er tænkt ind i helheden, og hele livsbalancen er en væsentlig del af tænkningen i partiet. Men der kommer til at være en konkret politik på, hvordan vi får mere livsbalance og mindre stress. Vi ved jo, at 600.000 føler sig udbrændte på jobbet, og at ensomheden stiger og stiger procentvis, helt ned til børn i 6-års alderen, så stress er ikke bare forbundet med travlhed på jobbet, men også uro, ensomhed og meningsløshed i livet - hvad skal vi stille op med vores liv?
Vi vil gerne øge livskvaliteten og det gode bæredygtige liv i Danmark.

KA: Hvad er din holdning til naturmedicin?
NG: Det er jeg meget åben og meget positivt indstillet over for. Vi skal bare finde ud af, hvordan vi kan få det løftet på vej. Det komplementære er ikke blevet særligt prioriteret i mange år, og det vil vi gerne lave om på.

KA: Hvordan ser du på vækstbegrebet?
NG: Det vil vi gerne have et opgør med. Vi kan ikke fortsætte som vi har gjort indtil videre. Vi skal skære ned på de knappe ressourcer, og samtidig øge livskvaliteten.
Der er alt for meget ubalance mellem det indrestyrede og ydrestyrede forbrug og køb af ting, hvor vi skal identificere os med køb af fysiske ting kontra det at modne sin egen personlighed. Jeg plejer at sige, at det er lige som om det er meget lettere at gå ud og købe en fin bluse til kr. 500,00 end at gå til psykoterapeut for samme beløb.

KA: Hvad er det vigtigste for partiet ellers, ud over sundhed?
NG: Det mest centrale er, hvordan vi sikrer en grøn bæredygtig omstilling i samfundet. Fx hvordan sikrer vi, at de fødevarer, vi spiser, de er grønne – at de er naturlige og ikke fyldt med pesticider eller alle andre uheldige ting, som bliver pumpet ind i dem. Vi har et konkret forslag om 100% økologisk landbrug senest i 2040. Hele omstillingsprocessen er vigtig for os.
Ny politisk kultur og demokrati er anden vigtig søjle i Alternativet. Troværdigheden blandt politikere og det politiske system er jo helt nede i bund sammen med journalister og automobilforhandlere / brugtvognsforhandlere. Det er et demokratisk problem, at der er meget lidt tillid til politikerne og det politiske system.
Derfor har vi bl.a. udviklet vores partiprogram med flere end 700 borgere fra nær og fjern ud fra devisen ’flere ved mere’.

KA: Hvem er med til at udvikle sundhedspolitikken?
NG: Vi har inviteret både medlemmer og ikke medlemmer ind. Der har været praktiserende læger og alternative læger og forskere, men også menigmand og -kvinde. Også alternative behandlere.
I det sundhedspolitiske laboratorium er der er klart fokus. Hvis vi skal være meget visionære, hvordan forebygger vi så den mentale, den fysiske og den kropslige sundhed i Danmark, og dermed livskvaliteten?
Vi har bl.a. foreslået en ugentlig vegetardag i alle offentlige institutioner. Forestil dig alle sygehusene og børnehaver med meget næringsrig, vegetarisk, lokal mad.

KA: Hvilken økonomisk model vil I have gennemført?
NG: Alternativet vil tage et opgør med den meningsløse vækstøkonomi, som buldrer derudaf og sandsynligvis på bekostning af naturen, miljøet og fremtidens generationer.
Vi bliver tudet ørerne fulde om at vi skal forbruge og vækste. Vi skal svinge dankortet. Alternativet vil have en bæredygtig økonomi, hvor vi ikke forbruger mere end de samlede naturressourcer tillader.
Det var netop derfor, jeg gik ind i politik. Jeg kan ikke bare blive ved med at stå og kigge på. Jeg kan ikke bare blive ved med, at vi ikke forholder os til de kæmpe udfordringer, der er.

KA: Er du selv iværksætter?
NG: Ja, selvstændig underviser inden for patientkommunikation, meditation og konfliktmægling. Jeg er rundt på hospitaler og undervise læger og sygeplejersker i kommunikation og nærvær. Jeg er også med i nogle forskningsprojekter, hvor vi fx skal coache 100 type-1 diabetikere - teenagere - som har meget vanskeligt ved at regulere deres insulin. Der er man nået til et punkt, hvor man har lavet nogle pilotprojekter hvor coaching, samvær og nærvær har fungeret for dem. Hvad er det egentlig, der virker i det samtalerum? Det er en blanding mellem coaching og mindfulness. Desuden arbejder jeg med forandringsprocesser i erhvervslivet og i det offentlige.
KA: Hvordan går det med underskriftindsamlingen?
NG: Det går støt fremad, men det er en demokratisk langsommelig proces. Vi har over 16.000 godkendte, og vi skal bruge 20.260. Og vores astrolog siger jo, at der først bliver valg i maj/juni, og så tror jeg vi når det. Vi får ca. 500 godkendte underskrifter om ugen.
KA: Hvad kan læserne gøre?
NG: Gå ind på vores hjemmeside alternativet.dk og underskriv en vælgererklæring. Man behøver ikke at stemme på os til det kommende valg, fordi man skriver under, men det giver os mulighed for at stille op.


Alternativets horoskop
Partiet har ingen planeter i 6. hus, som er huset for sundhed og helbred. Men husspidsen står i Tvillingerne (kommunikation) Tvillingernes planet er Merkur, og DEN er magtfuld. Den står sammen med Saturn (ambitioner) i harmoni med vækstplaneten Jupiter i 7. hus (vælgere) og værdiplaneten Venus i 1 hus. Ascendanten (AC, svarer til 1. hus), og det viser selve partiet.

12. hus er alt det, der ikke kan måles og vejes, fx det alternative og det spirituelle. Der er ingen planeter, men husspidsen står i Skyttens tegn. Det vil sige, at horoskopherskeren står i 7. hus. Derfor vil partiet appellere til mange mennesker. Derfor vil partiet med ret stor sikkerhed komme ind i Folketinget. Hurdlen er at få samlet underskrifter. Jupiter står særdeles centralt i 7. hus, og det borger for appel og popularitet. Man havde nær sagt: Især i alternative kredse. Jupiter får hele 5 aspekter. Hvoraf de 4 af er harmoniske. Den står i Krebsen i harmoni med dette tegns hersker, Månen. Dette henviser til de bløde værdier.
Partiet er ”dobbelt Skytte”, er både født i Skytten og har AC i Skytten. Det vil sige noget med udland, rejser, uddannelse og vækst. Psykologi- og viljeplaneten Pluto står i 1. hus sammen med værdiplaneten Venus, begge i Stenbukkens tegn, som står for mål og ambitioner. Økonomisk vil partiet være socialt orienteret, det er den religiøse, sociale, menneskelige planet, Neptun, der står i sit eget tegn, Fiskene. Fisk har ikke nogen fast holdning til penge, måske bortset fra fordelingspolitisk. Fiskenes talemåde er: Husleje og andre uforudsete udgifter. Der skal være nok til alle, og det skal hænge sammen og være bæredygtigt.

Grundskolen er 3. hus, så partiet ser meget på, at alle skal have en god start i børnehave og skole. Der skal være helhed i det. Uranus er i huset, og den står for nytænkning, så her er bestemt et kerneområde for partiet.
Partiet er rummeligt, der er højt til loftet. Ikke noget dogmatisk her. Man er vel dobbelt Skytte. Skytten kan godt være docerende, og man skal tage sig i agt for ikke at være mest fokuseret på teorier end gennemførelser.
Nimo Grünfelds horoskop kort.

Niko Grünfeld er født i Fiskenes tegn og går derfor også ind for de bløde værdier. Han er den fødte idealist, der vil alle det godt. Han har 3 planeter i Fiskene og 4 i 12. hus samt 3 aspekter til Neptun i 8. hus. Han er derfor en god menneskekender, som har et stort behov for også at være sammen med sig selv (12. hus).

Horoskopet
Niko Grünfeld er født den 13. marts 1975 kl. 7.07 i Sønderborg
Niko har det entreprenante tegn Vædderen, på AC, så det er ikke underligt, at han har stiftet sit eget firma.
Han er meget initiativrig og har været selvstændig i 10 år. Han har været med til at stifte Alternativet. Han har hjertet på rette sted og har med de mange planeter i 12. hus egenskaber som healer. Solen, Månen og Jupiter står i konjunktion i dette hus. Intuitionen fejler bestemt ikke noget.

Vi kastede et hurtigt blik på Nikos horoskop efter interviewet, og jeg fik øje på, at Pluto udløste spændingen mellem Mars og Uranus i perioden 1985-88. Jeg spurgte ham, om hans forældre var flyttet eller blevet skilt, og det kunne han bekræfte, at de blev, da han var 12 år gammel, altså i 1987. Pluto står bl.a. for turbulens og skilsmisse.

Jeg spurgte ham derefter, om der var et årstal, han gerne ville høre om i livet. Han svarede, at det var 2007. Her stod Neptun godt til Venus, og det er meget positivt fx for kærlighedslivet, og normalt også økonomien eller værdierne. Pluto står også positivt, men den får også en spænding, så den er lidt svingende og kan være både og. Den er der mest i første halvdel af 2007 og vender tilbage i 2008, men reelt virker den i både 2007 og 2008. Det er derfor en periode, hvor der læres og opleves meget positivt, men hvor man betaler en pris for det.
Merkur (uddannelse) og Venus (værdier) står godt, men Jupiter (vækst) bliver angrebet.  Man kan godt tage en eksamen, men det bliver hårdt tilkæmpet. Man skal virkelig ud og bruge alle sine kræfter for at komme igennem, fordi der er en hel masse andre ting, der også er vigtige i ens liv. Jupiter står i 12. hus. Det er noget med de åndelige/spirituelle områder. Han er på en måde blevet bombarderet fra de universelle kræfter med det intuitive og de meditative. Den skal forbi hele tre planeter i perioden 2004 – 2008, som er en afgørende periode, hvor der sker virkelig mange ting i live, men alt sammen har det til fælles, at de gør ham til et mere spirituelt menneske. Det er der, spiritualiteten virkelig bliver vakt. Og han er jo født med de evner, så det er ikke så svært at vække dem. Da Solen er inde i billeder kan han få et barn midt i det hele, og det stiller store krav, især hvis der er tale om det første barn. Det kan også få indflydelse på uddannelse og jobsituationen samt følelseslivet og hjemmet (Månen).

Det blev alt sammen bekræftet af Niko.

Når den der planet, kommer hen over alle de tre nævnte planeter, så bliver det også virkelig markant. Neptun er en mere blød planet, men også snigende. Man kan få behov for at gå i kloster og være meget sammen med sig selv og kontemplere/meditere endnu mere over tingene – arbejde med den indre verden, som skal stimuleres.

Nutid og fremtid
Det ser umiddelbart helt afklaret ud. Han har nogenlunde overskud til tingene og det kører for ham. Der er succes, og det kan tyde på, at partiet kommer ind. De bedste måneder, det er faktisk fra midten af juni til midten af december. Der er der gang i den. Det vil sige, at det lykkes at få enderne til at nå sammen i livet, både med firma, politik og job. Niko er opstillet som spidskandidat i Østjylland.

Humorafdelingen

Fremskridt i Dansk Folkeparti (DF)
Før i tiden ville DF hverken
Have magt eller ansvar
Nu vil de gerne have magt:
-    Det går fremad med DF!
-    Hvad mener du?
-    At de gør fremskridt
-    Så er det måske på tide med et navneskifte?
-    Til hvad dog?
-    Fremskridtspartiet!
-    Nå ja, det er jo også der, de kom fra!
-    Så lad os da kalde dem for Tilbageskridspartiet…

A propos Jeppe Nybroe
-    Hvorfor skriver Jeppe?
-    Fordi han er Tvilling!

UGEHOROSKOP uge 8 - 2015 af astrolog Lykke Larsen. 


VÆDDER    Det er nu, du skal tage fat og skabe de resultater, du ønsker dig. Du får meget mere energi, og du bliver bedre til at handle. Du er også inde i en meget social periode, hvor du kan få nye venner og udvide dit netværk. Har du ikke en partner, vil du opleve, at du bliver efterspurgt.
PS: Udnyt dine mange muligheder.

TYR    Der sker en masse omkring dig, så forbered dig på en aktiv uge. Du kan også selv få tingene til at ske, så hold dig ikke tilbage. Snart bliver det sværere for dig at handle; i det mindste bør du tænke dig rigtig godt om, inden du kaster dig ud i noget. Det er vigtigt med et godt overblik.
PS: Fokuser på dine mål og kommuniker dem ud.

TVILLING    At være sammen med andre inspirerer dig; det gælder også, når du kan få en god meningsudveksling. Du er meget aktiv og holder af at involvere dine venner i dine planer. Du nyder at lære nye ting, og du skal ikke bruge lang tid på at få overblik og forstå.
PS: Du er god til at træffe hurtige beslutninger.

KREBS    Det er nu, du kan handle på dine karrieremål. Hvis du er interesseret i mere ansvar, hvor du er nu, så kræv det. Du vil stort set få det, som du ønsker. Du kan også med held søge noget nyt. Du er mere heldig end ellers, men det er selvfølgelig også op til dig selv at udnytte det.
PS: Tag gerne en chance nu.

LØVE    Lyt til de mennesker du møder; du vil nemlig få en masse gode, nye input. Det er ikke alle, du vil være enige med, men det kan også give inspiration. Arranger noget spændende for dig og din partner i weekenden, der er romantik i luften. Det er der også, hvis du er single.
PS: Vær åben og døm ikke.

JOMFRU    Der er harmoni i dit parforhold, derfor er det en god ide at bruge kvalitetstid sammen med din partner. Er du single, vil der også være spændende muligheder. At starte på nye projekter sammen med andre vil inspirere dig. Du er god til at lede og fordele arbejdet.                                                                                                                                
PS: Der er praktiske ting på hjemmefronten, du må ordne.

VÆGT    Hvis du slapper af og ikke hænger dig i detaljer, kommer du faktisk meget længere på dit daglige arbejde. Du er ikke så social og udadvendt, men der er ingen grund til at gemme dig væk hjemme. Der er spændende arrangementer, som du bestemt bør sige ja tak til.
PS: Vær ikke for stolt til at bede andre om hjælp.

SKORPION    Du kan begå fejl, hvilket virkelig vil gøre dig frustreret. Det er derfor en god ide, hvis du kontrollerer dig selv ind i mellem. Du får fornyet energi på dit daglige arbejde, og dine opgaver flyver næsten fra hånden. Du har dog brug for ro, så du kan fordybe og koncentrere dig.
PS: Gennemgå dit budget, kan der spares lidt?

SKYTTE    Der er mange projekter og opgaver, som du gerne vil i mål med lige nu. Derfor vil du ikke være så social som ellers. Det bliver bemærket, at du ikke har tid til en snak eller en frisk bemærkning, så fortæl endelig, at du bare har travlt. Der skal være tid til en pause, ellers bliver du helt drænet.
PS: Ryd lidt op i din bolig.

STENBUK    Der er lettere veje, end dem du tager. Det kræver kun, at du træder et skridt væk og ser tingene lidt ude fra, så finder du bedre løsninger. Du har mange gode ressourcer, som du kan trække på, og du kan mere, end du tror. Lad dig derfor ikke begrænse, men sæt nogle gode mål.
PS: Beslutninger omkring din bolig bør vente til senere.
I
VANDBÆRER    Du kan overbevise andre om næsten hvad som helst. Det kan du bruge til din fordel, ikke for at udnytte det, men for alles bedste. Ikke alt, du hører, er korrekt, så du må være lidt selektiv, så du ikke kommer til at videregive nogle helt forkerte informationer.
PS: Hold dine ideer lidt tæt ind til kroppen lige nu.

FISK    Det bliver ikke altid let for andre at følge med i dit høje tempo. Det kan også være svært at forstå dig. Hvis du har projekter, der afhænger af andre, så skal du derfor være opmærksom på din kommunikation. Når der er noget, du brænder for, vil du blive helt opslugt.
PS: Weekenden bliver meget aktiv.Astrolog - Karl Aage Jensen som personligt skriver dette nyhedsbrev til dig hver uge.

Besøg gerne vores webshop www.astroshop.dk hvor vi altid har spændende bøger og gaver.Copyright © 2015 Astrologihuset.dk, All rights reserved.
Du har valgt at modtage vores nyhedsbrev, og du har tilmedt dig via vores hjemmeside. Tak for det.

Vores adresse er:
Astrologihuset.dk
Teglværksgade 37 - 4 TH
København 2100
Denmark


Ingen kommentarer:

Send en kommentar