fredag den 13. februar 2015

Tiger Woods stopper op

Golflegenden Tiger Woods kom ud i en alvorlig livskrise for et par år siden, og det endte med skilsmisse. Vi har tidligere skrevet om dette. Siden har han forsøgt at kæmpe sig op, og han nåde et godt stykke ad vejen. Men nu er den gal igen, og han har meddelt, at han holder pause på ubestemt tid. Han er født den 30. december 1975 kl. 22.50 i Long Beach, California, USA. Helt nøjagtigt i Cypress Beach.

Astrologien bagved disse begivenheder er såre enkel. For 2-3 år siden fik han besøg af Pluto (transformation, adskillelse), som spændte hans Sol op, men Solen er med i et T-kvadrat – en meget stærk spænding, til Jupiter og Pluto. Sidstnævnte har Pluto nu også passeret, men den tredje planet, Jupiter, står nogle garder længere fremme i hans horoskop, og den tager både Uranus og Pluto nu fat i hen over de næste par år. Og faktisk fra de to planeter fat i hele T-kvadratet, der hænger samme som en helhed. Derfor er det alle planeter, der i realiteten er involveret i hele perioden, og det er noget af en mundfuld. Derfor er det vigtigt for ham at give sig god til at regenerere oven på den hårde periode, som altså langt fra er slut. Det gælder om at give slip og få begyndt på en frisk. Han bør gå i gang med psykoterapi eller lignende, som også er symboliseret gennem Pluto. På den måde bruger han spændingerne på den rigtige måde, og det vil gøre, at han kommer lettere igennem den hårde periode.


Men der skal afgjort sluges kameler og foretages en kovending i livet, og måske var det en ide at komme til Danmark lige nu, mens Dalai Lama er på besøg. Det kunne give ham en god energi og karma til at komme igennem krisen – og at sluge en Lama kunne måske gøre det lidt lettere at sluge en kamel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar