søndag den 15. februar 2015

Valentin massakren

The Valentine Day Massacre – historien gentog sig

Så skete det. Vi skrev i begyndelsen af året, at 2015 kunne blive året, hvor Danmark blev udsat for terror, og det kan man vist roligt kalde det, der lige nu foregår i København. 3-4 skudepisoder har der været i går og i nat, hvor flere er blevet dræbt.

V alentin massakren i København har en forgænger fra den 14. februar 1929 i Lincoln Park i Chicago, hvor syv mennesker blev dræbt i et slag mellem en irsk-amerikansk bande og Al Capones ”tropper”. Kampen handlede om at tage kontrollen over Chicagos organiserede kriminalitet. I København handler det om at knægte ytringsfriheden, og det kunne godt have gået endnu være astrologisk set, hvis ikke AC havde stået på Jupiter og udløst dennes harmoni med Uranus. Men kl. 15.55 i går var Månen næsten helt eksakt i spænding til Mars, som igen står i konjunktion med Venus. Begge står de to planeter i 9. hus i Fiskene, derfor er der noget religiøst indblandet. Dette understreges af, at Månen står i Skyttens tegn og hersker over 12. hus. Mars og Venus hersker over hhv. MC og IC, så det er et potentielt farligt horoskop, som blødes op af flere harmonier, som har forhindret at det gik helt galt. Men få dræbte er også for meget, og København er nu en by i belejring.

I landets horoskop står Saturn på Neptun i februar til april, som er en kriseperiode. Aspektet gentager sig på himlen i denne tid, og repetitionsaspekter er meget kraftige i både personers og landes horoskoper. Desuden står Uranus på Mars (krig), og Pluto slutter op om denne spænding. Derfor er terror noget, vi skal passe på. Og nu, hvor det ER sket, skal vi sørge for, at det ikke eskalerer. 

Heldigvis er København færdig med sine spændinger, så der VIL blive taget godt hånd om tingene. Men med de alvorlige spændinger i landets horoskop, skal der passes godt på.

Jeg vil holde øje med situationen og vende tilbage her på bloggen, så snart der er nyt fra København og universet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar