onsdag den 11. februar 2015

Putin og Laudrup

Putin og Laudrup

Topmøde i Hviderusland - 
Horoskopet: Putin skal udmattes, inden landet deles

Putin, Poroshenko, Merkel og Hollande mødes i aften i Hviderusland for at se, om de kan blive enige om en løsning af konflikten i Ukraine. Det gode er at Merkur ikke længere går baglæns, men vi skal huske at de i nogle dage står næsten stille, før den får fart på igen. Det kaldes for en stationær position, hvor det er svært at få tingene sat i bevægelse. Dette vil være medvirkende til, at der ikke kommer ret meget ud af mødet i dag. Men med lidt held kan de nok blive enige om, at de er uenige.
Nu skal man heller ikke male fanden på væggen sådan helt, for der vil sikkert komme gode forslag på bordet, men de vil sandsynligvis ikke være holdbare på sigt, selv om der også er ret gode aspekter i dag. Putin giver sig ikke så let, og hvis Vesten finder på at sende våben til Ukraine, så vil han have legitimationen i orden for at kalde det en krigserklæring, hvad han nærmest også ser Vestens nuværende indblanding som. Så ikke meget nyt under Solen, og det er, som vi skrev i søndags, en farlig situation, der kan ende i en krig eller en væbnet konflikt, som også vil være låst fast. Eneste udvej synes næsten at være Putins horoskop, hvor Pluto er i spænding til hans Sol i et par år, og hvor han derfor godt kan blive kuppet, fordi han ikke kan sørge for en bedre økonomi. Kort sagt, udmattelse af Putin bør være et led i planen nu. Ukraine vil gerne ind i både Nato og EU, så det vil ende med en deling af landet i en østlig og en vestlig del, som vi har skrevet fra starten. Men det er godt nok en indviklet og eksplosiv affære, vi er vidner til nu.

Laudrup – hvad nu

Vi har i flere år skrevet, at Laudrups bedste år som træner kan blive i Barcelona, hvor hans astrogeografiske linjer går flot igennem. Det må komme på et tidspunkt, men lige nu er det tilsyneladende et valg mellem England og Japan. Solen er i sekstil til Solen i den linje, der går lige midt gennem Japan, så her vil han falde godt til og få succes. England er heller ikke det værste på trods af hans fyring i Swansea sidste år. Men hans Sol er også i spænding til AC i Swansea og omegn, hvorimod London er meget mere spændende. Her står på Månen og Mars flot, så Queens Park Rangers kunne også være en mulighed – men sporene fra England skal sikkert lidt mere på afstand for ham, så jeg vil tro, at han vælger Japan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar