søndag den 1. februar 2015

Uge 6 astrologisk set

Uge 6 astrologisk set

Information og tilbud

Messen i Falconer Center slutter i dag – du kan nå det!
Kig forbi stand 120 i Falconer Center i dag - se al information på bloggen eller i ugebrevet fra i søndags, Åbne 120. Alle abonnenter på HOROSKOPET får astrologi, clairvoyance og håndlæsning til halv pris 100 kr. Der er 20% rabat på stort set alle varer. De kan printe VIP billetter ud – se under i søndags.

Søren Hauges bøger – også med på messen
Vi har nu alle Søren Hauges bøger, inklusiv den nye, fantastiske: ”Vild spiritualitet”. De andre er ”Ildens rejse” og ”Landskabstempler – Jordens helligsteder og engle”, ”Sidhe”, ”Shakespeare” og ”Englen i dig”. De kan købes på www.astroshop.dk

Ugen, der kommer
Nu får vi en noget mere skikkelig uge i forhold til de to seneste. Der er hele 4 planeter i Fiskene, hvis man indregner healerplaneten Chiron, sol konjugerer med Venus. Det er en uge, hvor healing og værdier er i fokus, herunder kærlighed. Mars står også tæt på Chiron, og Venus står stadig tæt på den anden healerplanet, Neptun. Der er altså masser af lys i denne uge, hvis man åbner for det. Hele tre planeter er i konjunktion, så der er tale om ret stærke, spirituelle energier. De to konjunktioner finder nemlig sted i Fiskenes tegn. 4 planeter i samme tegn kaldes for et stellium.
Ugen er meget bedre til køb og investering end de seneste par uger.

MANDAG DEN ANDEN I ANDEN…
Her har vi en af de gode dage. Dog har Venus ikke sluppet spændingen mellem Saturn og Neptun, men processen er i gang. Månen går ind i Løven kl. 18.41. Det giver et par dagen med store armbevægelser og storsind. Gå ikke i for små sko, tag syvmilestøvlerne på. Sig med speedwaykørerne: aaannniaaannniaaannn – det er jo den anden i anden i dag. Solen er i eksakt harmoni med Uranus, så det er en dag med fornyelse og opfindsomhed, og en dag, der helst ikke skal ligne alle de andre. Man må gerne give den lidt gas.

TIRSDAG
Der bliver ikke sagt for meget tidligt på dagen, og det er godt det samme, for man kan meget let blive misforstået med Månen i spænding til Merkur. Om aftenen er det meget bedre, her siges og føles tingene helt klare, og man kan tage nye emner op og tage nye beslutninger. Tænk stort!

ONSDAG
Kl. 00.09 er der fuldmåne, så husk at trække persienner og gardiner godt for, så den stærke måne ikke bevirker, at du ikke kan falde i søvn. Mange kan også være touchy og svingende på sådan en dag. Tidligt om morgenen er det noget andet, her står Månen på Jupiter og hæver humøret nogle grader, så mange vil have lyst til at springe ud af sengen og afsted til spændende opgaver.

TORSDAG
En dag med megen indadvendt aktivitet som drømme, meditation og intuition. Dog starter den meget fint. Månen går ind i Jomfruen kl. 6.46 og giver et par dage med fokus på service og detaljer. Der skal være orden i tingene, og mange er fornuftige og opfører sig ordentligt. Der er et andet vigtigt aspekt, der underbygger dette. Merkur står i dage i eksakt harmoni med Saturn, som også giver forsigtighed pog ansvarlighed. Om eftermiddagen og om aftenen er det noget andet og mere lumpent. Her skal man passe på illusioner og bedrag. Nogle kan opføre sig kamæleonsk over for sine medmennesker. En del kan være triste og smådepressive. Så tag ingen store beslutninger eller implementeringer i dag, især ikke den sidste halvdel af dagen. Der er for stor mulighed for, at det skal gøres om. Det er Månen, der udløser Saturn/Neptun-spændingen. Virkelighed og fantasi/drømme er i konflikt.

FREDAG
Det begynder med, at Månen er i spænding til Venus, og så er der ikke tid til hygge og omsorg, så det vil mange springe over denne morgen. Midt på dagen er det noget helt andet. Månen står flot til Pluto og øger viljen, dybden og lidenskabeligheden. I dag er spændingen mellem Solen og Jupiter eksakt. Det gør mange flyvske og docerende – over overfilosofiske og overdrivende. En noget blandet dag, hvor tingene skifter hurtigt.

LØRDAG
En stille lørdag aspektmæssigt – ingen eksakte aspekter. Men Månen går kl. 19.44 ind i Vægten og skænker os et par dage med fokus på partner og andre mennesker. Fest og anden selskabelighed er bare fjong.

SØNDAG
Der er kun et eksakt aspekt, og det er en harmoni mellem Venus og Pluto, værdiplaneterne. Skal du investere eller andet vigtigt er dagen fin.

UGEHOROSKOP uge 6 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du kræver, at dem omkring dig er ansvarlige. 
TYR
PS: Der skal være tid til lidt hygge.
TVILLING
PS: Forbered dig på, at du får travlt.
KREBS
PS: Vent med de store investeringer til senere.
LØVE
PS: Find på noget sjovt og spændende.
JOMFRU
PS: Gå på kompromis, men ikke hele tiden.
VÆGT
PS: Læn dig tilbage og nyd det.
SKORPION
PS: Boligprojekter kommer godt fra start.
SKYTTE
PS: Du vil også opleve diverse irriterende forsinkelser.
STENBUK
PS: Husk at tage dig en time out ind i mellem.
I
VANDBÆRER
PS: Vær venlig, men også realistisk med din tid.
FISK
PS: Gør noget godt for dig selv.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar