tirsdag den 17. februar 2015

Terroristen

Omar – terroristen
Det er nu kommet frem, at Omar el-Hussein er født den 11. september 1992 i København. Datoen deler hen på at andet terroranslag: 9-11 i New York. Måske er han født omkring kl. 14.00 med MC i spænding til Mars i 7. hus, og hvor Mars er i spænding til Jupiter i 9. hus (udland, religion). AC er i så fald i kvinkuns til Mars.
Han har Venus i spænding til Uranus og Neptun, og lige netop den spænding udløses af den navnkundige Uranus/Pluto-spænding i denne tid, hvor han har været fængslet godt et års tid for et knivstikkeri indtil han for ca. 2 uger siden kom ud af fængslet og begik de terrorhandlinger, som sagtens kunne være endt meget værre. Men han kom – meget symptomatisk - ikke inden for nogen af de to steder, han begik terror og drab. Han var en mand, der følte sig uden for, og som reagerede aggressivt. Han var i øvrigt god til thaiboksning – også en Mars-sport. Han havde ikke noget voldsomt opspændt Mars, som man måske kunne forvente. Men det er karmaen, opvæksten og påvirkningen ude fra i det hele taget, som har været udfordringen i hans liv.
Som vi skrev fra starten har han astrologisk set haft en eller flere hjælpere/medvidere- på trods af, hvad politiet først oplyste. Grupper var et anslået tema i horoskopet for terroren. Sikkert ikke noget så stort som en terrorcelle, men med nogle hjælpere. Nu er de ikke dømt endnu, men der er fængslet to personer, som bl.a. skulle have hjulpet med at skjule ham og bortskaffe det automatvåben, han brugte ved det første terrorangreb.
Måske er han dog født i begyndelsen af døgnet. I så fald står Neptun (fængsel) nu oven på hans Måne i Fiskene, som viser en stor sensitivitet, som sikkert har været så stor, at han har været nødt til at blokere for de stærke følelser. Denne Måne-position gør ham også let at påvirke, og man mener, at han er blevet radikaliseret i fængslet, og nu er der en debat i gang for at få folk af hans slags fængslet i særlige fængselsafsnit, hvor de ikke kan påvirkes af medfanger i endnu mere negativ retning. Dette vil naturligvis være symptombehandling, for mulig radikalisering skal imødegås langt tidligere, så fx den sociale arv kan påvirkes i mere positiv retning. Og det er ikke sikkert, at det at undervise i radikalisering allerede i 4. klasse, som nu er vedtaget, at det er den rigtige løsning heller, men det er givet en rigtig god ting at snakke åbent om problemet. Alene dette vil tage noget af brodden.
Der har været gang i debatten på Facebook, hvor en person skrev, at der bliver tjent penge på at skrive om den slags ulykker. Det kan jeg afgjort afvise, da det sker af egen fri vilje, bl.a. for at medvirke til, at ulykker mm. kan undgås eller i det mindste begrænses, hvis man var kommet til mig og spurgt, om den 14. februar kl. 15.00 ville være et godt og mere sikkert tidspunkt at afholde et møde om bl.a. ytringsfrihed, ville jeg afgjort have frarådet den slags arrangement, fordi Månen var i helt eksakt spænding til Mars, som står for vold(somhed), aggressivitet og krig. Alene det at flytte tidspunktet en dag eller to ville afspænde horoskopet, og en uges tid ville have gjort underværker. Så ville man kunne finde tidspunkter, der var så afspændte, at voldsomheder som dette ville have meget svært ved at kunne gennemføres. Det er den måde, astrologien kan bruges til at arrangere møder som dette.
Nu er det ikke sådan, at alle arrangementer bør frarådes på sådanne tidspunkter. Man kunne fx sagtens have en sportsbegivenhed, hvor der var meget på spil for deltagerne, og som let kunne blive en seværdighed. Men aggressioner ville ret sikkert blive heftige – men her sker det under fredeligere former.
Der findes altså ikke dårlige tidspunkter i sig selv – det kommer an på, hvad man vil lave på de specifikke tidspunkter. Og der vil altid være noget, man med fordel vil kunne gøre på alle mulige tidspunkter. Det skal blot afstemmes for at være i harmoni med helheden, med planeterne og universet i det hele taget. Og så det, man gør på det pågældende tidspunkt/periode.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar