mandag den 17. august 2015

Amager Strandpark 10 år

Amager Strandpark 10 år

Den 18. august 2005 åbnede Amager Strandpark. Dette afstedkom mange flere aktiviteter, bl.a. Sommer Summarum-teltet hver sommer – og hvad deraf følger af parkeringskaos- også på grund af Den Blå Planet, som kom til på et flot horoskop for nogle få år siden.

Lad det være sagt med det samme, at det ikke er det mest harmoniske horoskop, man kan tænke sig. Godt nok har jeg ikke blandt mine mange begivenhedsdata kunnet finde det nøjagtige åbningstidspunkt, men man kan se meget ud af planeterne. Merkur står for, trafik og kommunikation, og den er med i stærke spændinger til både skæbneplaneten Saturn og Månen (vand, følelser, atmosfære). Der er også en spænding til vandplaneten Neptun samt til Mars, der står for voldsomhed og kraft. Parken undgår således ikke kriser og konflikten, og måske også en relativ høj ulykkesandel.


De mange stærke spændinger med i et såkaldt T-kvadrat, som udløser af Uranus omkring 2021-22, hvor man kan forvente konflikter af alvorlig karakter. Noget, som vil gå ud over nydelsen ved at opholde sig på den populære strand. Det bliver dog for intet at regne mod den krise, der kommer, når Pluto udløser de mange spændinger hen over en mindst 5-6 årig periode. Men dette begynder først ca. 2026-28. Det må vi se nærmere på til den tid. Hvis der havde været tale om en virksomheds horoskop, ville den enten skulle lukke eller fusionere – eller naturlig totalt transformeres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar