søndag den 9. august 2015

Uge 33 astrologisk set

Uge 33 astrologisk set

Information og tilbud
Nyt fra AstrologiHusets Boghandel
GAIA-kortene nu med dansk manual
Bog-nyheder med rabat
Den Levende Astrologi Linje – hurtig service
Ugen, der kommer
To dramaer med to dages mellemrum
Dansk Folkeparti og Pluto
Jensen mister førstepladsen
Balladen om Carl Holst
Ugens humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud:

Nyt fra AstrologiHusets Boghandel
GAIA-kortene – nu med dansk manual
De efterspurgte GAIA-kort kan nu fås med dansk manual – samt en på engelsk, som følger gratis med efter ønske, så længe oplag haves. Se her: http://astroshop.dk/catalogsearch/result/?q=gaia

Bog-nyheder
Frygtens skjulte gave af læge Lissa Rankin 329,95 kr.
Sammen på tværs af døden af Elisa Medhus: 329,95 kr.
En filosofisk og spirituel rejse – En vej til befrielse af Kristina Solberg Webb: 299,95 kr.
NB. Bøgerne er helt nye og ikke på shoppen endnu. Men du kan få mere information og evt. reservere dem på astrologi@astrologihuset.dk
Så sender vi dem, så snart de er forudbetalt. I så fald får du dem tilsendt portofrit!

Den levende Astrologilinje – hurtig service
Ved at bruge Den Levende Astrologi Linje ved astrolog Karl Aage Jensen kan du få hurtigt svar på dine spørgsmål. Du skal blot overføre et beløb til regnr. 3679, konto 1057 8590 eller mobile pay 28110545, så bliver du hurtigt ringet op, og vi kan enten tage samtalen øjeblikkeligt, eller du får et tidspunkt for, hvornår du bliver ringet op, oftest er det den samme dag. Startgebyret er 100 kr., og derefter 10 kr. pr. løbende minut. Har du blot et enkelt spørgsmål, kan det ofte klares på et kvarter, og hvis dette er tilfældet, koster det i alt 250 kr. Jeg glæder mig til at høre fra dig, også hvis du har spørgsmål om selve linjen.

Ugen, der kommer
Venus går stadig baglæns, vær derfor forsigtig med større investeringer og køb og i kærlighedsanliggender. Den er i konjunktion med Solen sidst på ugen, så der er især der, at man skal passe på ikke at løbe ind i udfordringer. Det er meget fristende at gøre noget, men det er ikke ligegyldigt, hvordan man griber det an. Ellers er der ikke større temaer i spil i denne uge.

MANDAG
Dagen begynder hyggeligt med Månens harmoni med Venus. Det er også meget flot om eftermiddagen, hvor den harmonerer flot med Jupiter – og så er humor og glæde på tapetet. Kl. 14.08 går Månen ind i Krebsen og byder på et par dage med nærhed og omsorg, der er ”dømt familie”.

TIRSDAG
Dagen starter drømmende og fantasifuldt med Månen i harmoni med Neptun. Jupiter går kl. 13.11 ind i Jomfru, og så kommer der meget mere fokus på arbejde, service, nuancer og detaljer. Midt på eftermiddagen står Månen i spænding til Pluto og udløser dennes spænding til Uranus. Det vil sige, at fra midt på dagen og resten af døgnet er der uro, og man bør ikke sætte store projekter i søen. Det kan komme til at koste en del bryderier. Det er dagen, hvor man går i dybden med tingene og foretager selvransagelse.

ONSDAG
Om aftenen står Månen godt til Saturn, og så tager man det hele med tryghed og ophøjet ro. Kl. 22.52 går den ind i Løven, og så står den på store armbevægelser i et par dage, hvor der også er mange, der ønsker, at der skal være format over tingene, og man skal ikke gå i for små sko.

TORSDAG
Merkur er i eksakt spænding til Neptun, og det gør denne uge lidt lumpen. Man kan ikke regne med, at tingene er, som de tager sig ud. Men så kan det nok være, at dette skal sammenholdes med, at Solen står harmonisk til Uranus, som står for intellektet, og det modvirker naturligvis det lumpne Neptun-aspekt. Uranus ser tingene skarpt og kan vurdere, hvordan specifikke beslutninger m.m. vil udvikle sig i fremtiden. Der er også et udpræget frihedsbehov. 

FREDAG
I går stod Solen godt til Uranus, og i dag er det Månen, der giver nogenlunde de sammen Uranus-tendenser som i går, især om eftermiddagen. Kl. 16.53 er der eksakt nymåne i Løvens tegn, og så er der mange, der tænker store tanker og føler store følelser. Nogle vil starte et nyt projekt, mens det hos andre udfolder sig på det følelsesmæssige plan. Om aftenen står Månen på Venus og giver et stort behov for nærhed og hygge – altså familieanliggender er i fokus.

LØRDAG
Her har vi dagen med de fleste astrologiske indflydelser, som kommer vidt omkring, men som hovedsagelig er en fantastisk dag til lidt af hvert. Dagen begynder med en Måne-Saturn-spænding, og så er der mange, der gerne vil sove længe – og enkelte, som vil stå tidligt op og gå i gang med pligterne og ansvaret. Generelt en noget slap start på dagen for de fleste. Kl. 9.45 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med fokus på nuancer og detaljer. Midt på dagen står Månen på Jupiter, og så er der mange, som er glade og har en god del humor. Nogle vil vide at arrangere en lille fest eller komsammen.  Og så er det i dag, at Solens konjunktion med Venus er eksakt, læs i indledningen. En god dag at fejre noget på. Ydermere står Merkur godt til Pluto, så der kan også komme dybe samtaler og intenst samvær ud af det. Én rigtig god dag at feste og være sammen.

SØNDAG
Midt på dagen står Månen på Merkur og udløser denne harmoni med Pluto, og så står den på passion, ikke mindst i samtaler og anden kommunikation. Også her har vi en skøn dag, men den er meget mere stille og rolig end lørdagen astrologisk set.

To dramaer i Oslo og København – minder lidt om hinanden
I Oslo og i København var der hhv. den 5. og den 7. august to hændelser, der mindede om hinanden, da de begge ser ud til at være faked – altså falske, i hvert fald på en måde.
Den 7. august kl. 4.00 blev en DSB-medarbejder i klargøringshallen overfaldet af to mænd og bundet med tape. Hovedbanegården blev afspærret, og der kom normal togdrift omkring kl. 12.00.
Det var et drama med politi overalt, og hvor der også var blevet meldt om en mistænkelig genstand på banelegemet omkring Dybbølsbro. Det viste sig dog at være falsk alarm, og politiet sigtede også den ”forulempede” for falsk ”anmeldelse”. Han blev kort efter ”overfaldet” fundet af to kollegaer, som anmeldte ”overfaldet”.
AC stod på Mars, da ”overfaldet” skulle være sket, og det endda helt eksakt – og det kan altid skabe drama. Omkring 3. husspids (trafik) stod konjunktionen mellem Venus, Merkur (trafik) og Jupiter (rejser), og de var alle tre i spænding til Saturn (bremser, forhindringer, forsinkelser, begrænsninger). At der kan være tale om fake skyldes, at Merkur hersker over 12. hus, og astrologisk set kan fake ikke udelukkes, selv om det ikke står tydeligt indprentet i horoskopet.
Hændelsen i Oslo (ved universitetet) den 5. august kl. 2.43 fik en vagt øje på to mænd og anråbte dem. Men så begyndte de at løbe, mens de skød 4-5 gange. Vagten blev lettere såret, da et skud ramte ham i brystet. Efter skyderiet fandt politiet en bombelignende genstand på området.
Begge hændelser skete om natten med AC i Krebsen og Mars (drama, overfald, skud) i 1. hus. Månen står i spænding i begge horoskoper, men mest i det fra Oslo, hvor Månen står i Mars´ tegn, Vædderen, og det øger farligheden. Månen er i spænding til Solen i København, men til Pluto i Oslo. Her står den sammen med Uranus i spænding til AC. Altså væsentligt større drama i Oslo. Men heldigvis var der ikke tale om tab af menneskeliv.

Dansk Folkeparti og Pluto
DF er stiftet den 6. oktober 1995 og har derfor i lighed med alle forløb, der er startet den 6. oktober, uanset årstal, Pluto i spænding til Solen, Vi har flere gange tidligere skrevet, at der ville komme ekstra meget turbulens og dermed mange udfordringer for partiet i 2015-16, og at det ville blive sidste gang, partiet ville gå frem (ved valget i 2015). Nu valgte de ikke at gå med i regering, og det var det klogeste i første omgang. Men en Pluto-spænding kan man ikke løbe fra, uanset, om man sidder i regering eller ej, men man kan få et lettere forløb, hvis man er uden for regering. Til gengæld kan der så komme internt ballade som det, der har kørt i nogen tid, og som nu er endt i retten i Hjørring, hvor det første retsmøde er berammet til at starte i næste måned.
To DF-politikere sagsøgte hinanden, og det anså topledelsen for pinligt og frygtede, at partiet ville blive til grin, hvis det blev til noget – og de ekskluderede Vivi Jensen, tidligere lokalforeningsformand og folketingskandidat. Der har været flere hemmelige møder de to parter imellem, som har skullet overtale Vivi Jensen til at undlade at rejse sagen, men det nægtede hun, så nu kører sagen og viser, at det ikke er slut med de såkaldte landsbytosser i partiet. Der har gennem tiden, der går tilbage til Fremskridtspartiet, været en del, hvor Kresten Poulsgaard nok var den mest prominente af slagsen.
Vivi Jensen mener, at hendes kollega i Hjørring Byråd, Vibeke Købsted, igennem flere år har spredt mange rygter om hende. Vivi jensen ønsker at blive renset og fortsætter derfor retssagen. I dag er Vivi Jensen løsgænger i byrådet og sammenligner sit parti med Jehovas Vidner, der også udstøder uvorne medlemmer af deres organisation.
I disse dage står Jupiter (jura, ret) i spænding til Pluto (had, jalousi), og Saturn (skæbne) står på Pluto. Når Pluto så samtidig er i spænding til Solen, så kan det rive endnu mere med sig i det ellers så succesombruste parti. Nu vil Pluto med stor sandsynlighed sætte partiets aktuelle udfordringer godt og grundigt på plads.
Det er i det hele taget regnskabets time for partiet, som ikke havde modet til at gå med i regering - måske var det ren kalkule. Nu kan de lægge sig i behagelig afstand til de upopulære beslutninger, der vil komme mange af. Denne taktik har gjort partiet til det næststørste herhjemme, men som sagt er disse tider snart forbi. Med hele 37 mandater fanger bordet for Thulesen Dahl og Co.
Realiteterne står for døren, og her er der en bestemt sag, der virkelig kan skade partiet, som benhårdt har kørt valgkamp på ældrepolitikken. Men nu er valget overstået, og rundt om i kommunerne er DF nu med til at sjofle ældrepolitikken, som nu pludselig skal holde for med besparelser. Dette er sket i 57 ud af de 66 kommuner, som Politiken har stillet spørgsmål til. Der er kø ved håndvasken i partiet, der nu skal forklare, at der ikke er penge til det, som de lovede i valgkampen – det er løftebrud i den tunge ende.
Naturligvis kan Thulesen Dahl ikke tage ansvaret for alt, hvad der sker i DF rundt om i landets kommunalbestyrelser, det hele tyder alligevel på – i bedste overensstemmelse med partiets aktuelle horoskop – at der alligevel er tale om en vis virkelighedsfjernhed, når de gang på gang udsteder dækningsløse løfter i milliardklassen. Det har været med til at skabe illusioner. For eksempel krøb de uden om fx stramningen af dagpengereglerne, og det endda til trods for, at de stemte for. Partitoppen undskylder sig med, at de kun ”udsteder en retning”. Vi får nu se, i hvilket retning partiet bevæger sig, og Pluto vil nok sørge for, at det i hvert fald ikke er mod toppen som hidtil, men i den stik modsatte retning – dog uden helt at skrabe bunden, de har jo en del at stå imod med, og formelt er der længe til næste valg, som dog sagtens kan blive udskrevet ca. halvvejs i valgperioden.
Når Pluto er aktiveret på denne måde, bliver man konfronteret med sin fortid. Politisk set er det de løfter, man har givet og i det hele taget den måde, man igennem tiden har ageret på. Er der ting, som fx er fortrængt eller fortiet, så vil det komme frem i dagens lys nu. Vi har flere gange beskrevet dette princip her på bloggen, i Tænketanken Mikro og i Astrologimagasinet HOROSKOPET – fx med overskrifter som 2. Verdenskrig og Landbruget. Læs evt. mere der.

Jensen - ikke længere det almindeligste efternavn
Det var beskæmmende for flere af os Jensen´er i den forgangne uge at måtte konstatere, at Jensen ikke længere er efternavn nr. 1 her til lands, som det ellers har været reglen i over hundrede år. Vi så det selv på tv den 5. august, vistnok i Aftenshowet. Og det er, så vidt jeg husker, ca. 258.000 personer, der nu ejer det velklingende efternavn, skarpt forfulgt af Nielsen, der du fører med ca. 200 personer, som dog ikke udgør så stor en forskel, at forspringet er umuligt at hente. Faktisk kræver det kun ca. 100 Jensen-par, der beslutter sig for at gøre noget ved sagen. Så Jensen-folk: forener Eder – og vel at mærke på den helt rigtige, horisontale facon!
Og det skulle ikke være helt umuligt. I samme udsendelse var der nemlig et indslag om at kramme – vel at mærke de meget lange og inderlige af slagsen, som skulle gavne på mange ledder, ikke mindst den sundhedsmæssige – og hvorfor ikke også den horisontale led? - Ja, faktisk den formerende led.
Så det gælder det bare om at komme i gang, så vi kan få transFORMERET Jensen op på førstepladsen igen. Lad os i den anledning skabe et veritabelt krammermarked, så vi om kun ni måneder kan se resultatet af anstrengelserne i denne for vort land så vigtige sag! Måske kan det hjælpe, hvis man husker, at det er med sex som med sport – det er meget sjovere at være med i, end at se på.

Balladen om Carl Holst
Forsvarsministeren har været i pressens og politikeres søgelys i denne sommer, hvor han i ca. to uger ikke ønskede at udtale sig og henholdt sig til, at han havde ferie, selv om der var politisk storm om forholdene i forsvaret - hans eget resortområde. Men højest gik bølgerne om hans ”rådighedsbeløb”, som måske nærmere er et grådighedsbeløb, der nu har bragt ham så meget i defensiven, at han nu også kan kalde sig for selvforsvarsminister. Han ser det nok som sin pligt at forsvare de velerhvervede rettigheder, som nu angribes af fjendeland. Selv ser han ud til at mene, at det vil være en hån mos skatteyderne, hvis pengene pludselig skal gå til noget andet, end det hidtil er tiltænkt.
Holst ville ikke give slip på den ekstra løn, han ellers har krav på fra sin tid som regionsformand. Det handler om et beløb på 833.040 kr., men på grund af presset har han indvilliget i kun at få lidt over halvdelen, nemlig de penge, han allerede HAR fået udbetalt. Nu er der politisk pres, især fra Enhedslisten, om, at han skal betale de udbetalte penge tilbage.
Astrologisk set er det ikke underligt, at han er løbet ind i problemer. Han er født den 29. april 1970 og har Neptun i spænding til sin Mars i Tvillingerne. Ellers har han tre planeter i Tyren i fødselshoroskopet og har derfor forstand på penge – og kan godt lide dem – og at bruge dem på grund af en Mars/Venus konjunktion i Tvillingerne. Lige nu udløser karmaplaneten Saturn hans spænding mellem Mars, Venus og Neptun. Ydermere står Jupiter i begyndelsen af august i spænding til Neptun og Venus (kærlighed, penge, værdier), så disse områder er under pres i denne tid.
Hvad angår fødselshoroskopet, ville det ikke undre, hvis Holst har Ascendanten i stolthedstegnet Løven. Så får han nemlig hele 5 planeter i 10. hus, herunder en meget ambitiøs og ærekær Sol/Saturn-konjunktion. Saturn står for kritik, som han nu er løbet ind i, og som han meget dårlig tåler. Derfor har han ikke mange kommentarer i denne sag, og derfor gik der alt for længe, inden han reagerede. Det gjorde han først, da det næsten var for sent, og da han ikke kunne undgå det længere. Ganske i overensstemmelse med de astrologiske fakta.
Det var Kristian Thulesen Dahl, som fik skovlen under Holst og det berømte eftervederlag.  

Ugens humor    

Blottede bryster og isser i fokus
I denne sommer her der været meget fokus på de blottede bryster, som ikke længere er så blottede. Fænomenet er simpelthen gået af mode, og det er nu ifølge Politiken et særsyn blandt danske kvinder at være topløs på stranden.
Brystmoden har bredt sig til de blottede isser, som nu også er ved at være et særsyn – dog mest hos mændene! Mange vælger i dag at skjule issen under en hat eller en hue. Går man ”blot” nogle få år tilbage, kunne man se isser overalt, hvor man færdedes. Det er nu afløst af en slags isseforskrækkelse. Som modreaktion skulle der nu være oprettet en hjemmeside: Aeggehoved.dk – hvor det vrimler med bare isser!

Bedækningsløse checks
-         Har du hørt, at Bagmandspolitiet er i gang med at kulegrave en stor svindelsag?
-         Nej da - fortæl, beret, fyr løs, lad høre, kom så!
-         Et folketingsmedlem har udstedt dækningsløse checks på ældreområdet!
-         Uha da, hvem kan det dog være?
-         Det kan jeg ikke sige, for der er nedlagt navneforbud i sagen, så jeg må nøjes med at sige, at han lyder initialerne KTD!
-         Nå, Kristian, ham kender jeg da godt!
-         Ja, men det må du ikke fortælle til nogen!
-         Så lader jeg da bare være med at fortælle, hvem den 46-årige folketingsmand er – no problemos.


VM i bryst
-         Vidste du, at der er VM i svømning lige nu?
-         Nej, men hvad vil du sige med det?
-         Jo, det er altså især fantastisk, det der med disciplinen 200 meter bryst!
-         Hvad er det, der er så fantastisk ved det?
-         Jo, det er jo en rekord i sig selv!

UGEHOROSKOP uge 33 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Er du single, kan du forelske dig.
TYR
PS: Det er ikke alle, du arbejder godt sammen med.
TVILLING
PS: Økonomien kan være lidt stram.
KREBS
PS: Find på noget, som gør dig glad.
LØVE
PS: Hold fokus på dine mål.
JOMFRU
PS: Tænk over, hvad der har værdi for dig.
VÆGT
PS: Et godt overblik hjælper dig langt.
SKORPION
PS: Træf selv dine beslutninger.
SKYTTE
PS: Uenighed kan ikke undgås.
STENBUK
PS: Udskyd det, der ikke haster, til senere.
I
VANDBÆRER
PS: Du er let at overtale - måske FOR let?
FISK
PS: Udskyd det, du kan, til i næste uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar