søndag den 30. august 2015

Uge 36 astrologisk setIndhold:
Information og tilbud
Den levende astrologilinje
Nu lavet næste nummer af HOROSKOPET
Ny servise på Facebook
Raphael 2016, årsefemeriden NU kommet!
Nyt fra boghandel og antikvariat
Fantastisk bog om naturlig hormonterapi
Dalai Lamas astrologi i astrologiHuset
De personlige dåbs- og navngivningsbøger
Efterlysning: Hvis magi af Alice Bailey
Ugen, der kommer
Spot on – aktuel Astrologihuset
Skattekvaler – sælg til Goldman Sachs!
Humor


Information og tilbud

Den levende Astrologilinje – hurtig service
Ved at bruge Den Levende Astrologi Linje ved astrolog Karl Aage Jensen kan du få hurtigt svar på dine spørgsmål. Du skal blot overføre et beløb til regnr. 3679, konto 1057 8590 eller mobile pay 28110545, så bliver du hurtigt ringet op, og vi kan enten tage samtalen øjeblikkeligt, eller du får et tidspunkt for, hvornår du bliver ringet op, oftest er det den samme dag. Startgebyret er 100 kr., og derefter 10 kr. pr. løbende minut. Har du blot et enkelt spørgsmål, kan det ofte klares på et kvarter, og hvis dette er tilfældet, koster det i alt 250 kr. Jeg glæder mig til at høre fra dig, også hvis du har spørgsmål om selve linjen.

Nu produceres næste nummer af HOROSKOPET
Det skal tilføjes, at denne uges brev hører til de kortere på grund af produktion af næste nummer af HOROSKOPET, som kommer til at indeholde spændende artikler, og temaet denne gang handler om horoskoper på seje, unge mennesker. Ellers fortsætter vi serien om asteroiderne og alle de andre faste indslag. Og så kører vi på med artikler om sundhed og alternativ behandling. Glæd dig især til en artikel af Bettina Kamper om traditionel og alternativ diagnosticering. Bladet skal gerne være abonnenterne i hænde om en god måneds tid.

Ny service på Facebook
”Ugen, der kommer” har rigtig mange læsere, og vi har besluttet at lægge den næste dags tekst/tydning ud på Facebook aftenen før. Det er der mange, der er glade for, så det vil blive sådan i fremtiden, så længe det kan glæde.

Års-efemeriden Raphael 2016 fås nu!
Den unikke og populære Raphaels Ephemeris 2016 fås NU – bestil på www.astroshop.dk – der kan også betales på mobile pay 28110545, eller ved at overføre de 89,00 kr. til reg.nr. 3679, konto 1057 8590. Hvis den skal sendes, så husk porto og ekspedition på 40 kr.

Nyt fra boghandelen
Der er lagt nye, spændende bøger på shoppen:
Ole Ingolf Jensen: Farvernes metafysik – kosmisk farvelære: http://astroshop.dk/ole-ingolf-jensen-farvernes-metafysik.html
Jens Erik Risum: Akupunkturens metode: http://astroshop.dk/jens-e-risom-akupunkturens-metode.html

Fantastisk bog om naturlig hormonterapi
Anette og Jens-Ole Paulin har begået et scoop af en bog, der udkom sidste år. Den indeholder ny viden om behandling af fx fibromyalgi, sklerose. Lupus og fertilitetsproblemer. Den kan købes på www.astroshop.dk

Foredrag af Dalai Lamas astrolog i AstrologiHuset!!!


TIBETANSK ASTROLOGI - FOREDRAG

Onsdag d. 9. september kl. 19.00 i

ASTROLOGIHUSET
Teglværksgade 37, 4.sal, 2100 Kbh.Ø

Der indbydes til en spændende aften med den tibetanske astrolog Kunga Dhondup, uddannet på Men-Tsee-Khang, det tibetanske institut for Medicin og Astrologi i Dharamsala, Indien.
Her har det tibetanske eksilsamfund videreført den traditionelle tibetanske astrologi, der anvendes i tæt sammenhæng med den traditionelle holistiske medicin.

Emnet for Mr. Kunga Dhondup’s foredrag er:

“Role of Tibetan Astrological Science in Modern World”

Foredraget vil være på engelsk, og det vil være muligt at stille spørgsmål og at udveksle tanker om emnet efter foredraget, som varer ca. 1 time.

Pris: kr. 100,- (eller hvad der er muligt for dig).

Tilmelding er ikke nødvendig, men der er et begrænset antal pladser, så hvis du vil være sikker, kan du skrive til: mail@tibetcharity.dk og tilmelde dig.

Det vil desuden være muligt at booke en konsultation hos Mr. Kunga Dhondup med henblik på astrologisk rådgivning samt personligt horoskop.  En sådan session varer ca. 1 time og koster kr. 600,- (inkl. horoskop).
Tid og sted: tirsdag d. 8/9 – torsdag d. 10/9 kl. 10.00 – 16.00 i Astrologihuset.
Tilmelding er nødvendig: mail@tibetcharity.dk

Hvis der er tilslutning, vil Mr. Kunga Dhondup forestå en workshop fredag d. 10/9 - med emnet:

“Relationship between Tibetan Medicine and Tibetan Astrological Science”
Dersom du er interesseret I denne workshop, er det vigtigt at meddele det til Tibet Charity på mail@tibetcharity.dk

Nyt om de personlige dåbs- og navngivningsbøger
For nogle måneder siden kom der et helt nyt eventyr i de populære, personlige eventyrbøger til børn, hvor barnet bliver indskrevet i et eventyr som hovedperson. Samtidig udvidede vi bøgerne med 4 tomme sider, som man kan bruge kreativt efter eget valg. Nogle skriver et digt, andre bruger det til fotos, håndaftryk eller gæstebog til dåben eller navngivningen. Fås både som hardback og den børnevenlige spiralryg. De kan leveres med et sødt minihoroskop og et udvidet horoskop, som leveres særskilt. Der er rabat, hvis man laver en udvidet bestilling, hvor der også er mulighed for at bestille bøger om astrologi for børn. Bestilles på www.astroshop.dk

Nyt fra antikvariatet
Claus Houlbergs dvd´er har været meget efterspurgte gennem tiden, men er nu ikke længere i handelen. Vi har ca. 15 forskellige i antikvariatet i topkvalitet, som sælges for kun 80 kr. stk. Information på astrologi.@astrologihuset.dk

Efterlysning af bogen Hvid magi af Alice Bailey
Antikvariatet har fået forespørgsler på denne bog. Har du et eksemplar, du vil sælge, så mail din pris til astrologi@astrologihuset.dk

Ugen, der kommer
Hovedtemaet i denne uge er den eksakte konjunktion mellem Mars og Venus tirsdag. Men den har indflydelse på alle dage i ugen, om end i aftagende form efter tirsdag. Begge planeter er i harmoni med Uranus i ildtegn, så der kan med held tages mange initiativer, lige fra at fri til sin udkårne og til at foretage investeringer, men man skal ikke gøre det alt for impulsivt på grund af Venus´ retrograditet. Det vil sige, at man både skal bruge sin intuition og sin fornuft. Men så kan det også blive temmelig gunstigt. Der er også tale om nytænkning og stor opfindsomhed. Måske skulle man investere i en teknisk anordning, fx mobiltelefon eller pc.
Desuden er Solen i harmoni med Pluto i denne uge, og det er igen gunstigt for finanserne, ikke mindst fordi der stadig er lidt krudt i Solens konjunktion med Jupiter. Der er dog en slange i paradiset i form af Solens – og dermed også Jupiters spænding til Neptun. Det vil sige, at man ikke skal stole på alt, hvad man hører – og alt, hvad man læser. Der kan være tale om manipulation, løgne, hemmeligheder, rygter eller ting, der ikke siges. Man skal kort sagt passe på ikke at blive snydt, så også af den grund bør man fare frem med lempe og mærke godt efter. Men gør man dette, er der mulighed for at gøre et godt køb eller få en god aftale.
PS: Søndag står Venus stille og begynder at tænke på at bevæge sig direkte igen. Det vil sige, at den står stationær i denne her uge og i næste, før der igen begynder at komme fart over den. Så kommer der nogle måneder med gode kår for kærlighed og værdier.

MANDAG
Månen er i harmoni med Saturn, så ugen starter rolig og sikkert, og med stabile følelser. Kl.10.33 går Månen ind i Vædderen og giver et par dage med fysisk styrke og aktivitet samt meget direkte adfærd, hvor intet stikkes under stolen. Det er lidt noget andet sidst på eftermiddagen og om aftenen, hvor Månen er i spænding til Merkur. Her er det ikke så let at sætte ord på sine følelser, og der kan let opstå misforståelser.

TIRSDAG
Her har vi ugens højdespringer, hvad astrologiske indflydelser angår. Nu er konjunktionen mellem Mars og Venus eksakt, og det samme gælder spændingen mellem Solen og Neptun, læs gerne den indledende tekst.  Ellers står den på nydelse, kvalitet, varme og charme. Mange har behov for at være glade og begejstrede.
Månen danner hele 4 aspekter, hvoraf de to er særdeles harmoniske, nemlig til Mars/Venus-konjunktionen, læs evt. den indledende tekst. Månen udløser også spændingen mellem Uranus og Pluto, så vær ekstra forsigtig med køb og investeringer i dag, medmindre det sker mellem 9.00 og 12.00, som er den mest harmoniske periode. Men det er nok ugens mest lumpne dag, medmindre man beskæftiger sig med den åndelige verden, som er ekstra let at komme i kontakt med på sådanne aspekter. Og netop sådanne aktiviteter er derfor meget anbefalelsesværdige i dag.

ONSDAG
En stille dag aspektmæssigt, men læs også under ugen som helhed i indledningen. Kl. 11.20 går Månen ind i Tyren og giver os et par dage med behov for nydelse og kvalitet. Sidst på eftermiddagen og om aftenen står Månen flot til Jupiter, det står for fest, humør, optimisme og glæde, så det er en rigtig god dag, hvor mange vil sætte ekstra pris på sanselige oplevelser som fx god mad.

TORSDAG
En lidt blandet dag, som starter fint med Månens harmoni med Pluto, som giver passion og dybde, men lidt senere på dagen går Månen i spænding til både Mars og Venus, og så kan det gå ud over harmonien og energierne i det hele taget. Det fortager sig sidst på eftermiddagen og er helt væk om aftenen.

FREDAG
Her har vi igen en stille dag. Omkring middag måske lidt for stille og tålmodighedskrævende for nogle. Det kan være en træg og drænende oplevelse midt på dagen, hvor Månen er i spænding til Saturn, og mange møder afvisning og modstand, især hvis denne spænding rammer ind i ens eget horoskop.

LØRDAG
Der er god kommunikation fra morgenstunden. Midt på dagen står Månen i spænding til Solen, hvilket kan forårsage følelsesmæssige spændinger. Der kan være et par knaster, der skal ryddes af vejen. Men så står den ellers på nydelse og kvalitet resten af dagen, da Månen står godt til Mars og Venus. Udveksling, kommunikation, kvalitet og nydelse står på dagens orden. Dagen er god til kærlighedsanliggender og økonomiske dispositioner.

SØNDAG
Venus er i dag stationær og begynder at gå i den rigtige retning igen. Se evt. den indledende tekst. Solen er i eksakt harmoni med Pluto, så det øger behovet for dybde og passion. Kl. 10.40 går Månen ind i Krebsen og giver et par dage med behov for nærhed, familie, følelser og hjemlige aktiviteter.

Spot on – aktuel astrologi: Ingrid Bergman 100 år
Vi lancerer her et nyt, aktuelt indslag på bloggen, som vi kalder for ”Spot on”. Det er aktuelle begivenheder eller lignende, som er inspireret af information i pressen. I går kan man fx læse i Politiken, at Ingrid Bergman ville have fyldt 100 år den 29. august 2015 – og der var den interessante oplysning, som var gået i glemmebogen for mit vedkommende, og som er overskrifter i Politiken – men nåede desværre kun at læse denne. Nemlig, at hun forlod sine børn og familie til fordel for kunsten. Kan man se sådan noget i et horoskop. Hypotesen vil afgjort sige ja, da der jo er tale om noget afgørende i et menneskes liv, men lad os se nærmere på det.
IB er født den 29. august 1915 kl. 3.30 i Stockholm. Hun er derfor født i Jomfruens tegn med Solen i konjunktion med Venus, begge i 1. hus, og begge i sekstil til Mars/Pluto-konjunktionen i 11. hus i Krebsen. Der er ikke tvivl om, at hun har elsket sine børn, men hun har på en måde elsket kunsten endnu højere.  Men også sin egen frihed til at gøre præcis, hvad hun ønsker (11. hus) Venskaber og grupper, fx teamet omkring en film, har været et meget væsentlig område for hende. 5. hus står for egne børn, og det er tomt, men herskeren er Jupiter, som står i 8. hus (adskillelse, transformation) i Fiskene (opløsning). Jupiter står ellers svagt i horoskopet, får kun en svag kvinkuns til Neptun, Fiskenes planet, så dette har også været en medvirkende årsag til, at hun valgte børnene fra, i hvert fald i en periode.
Med Solen i konjunktion til Venus i 1. hus har hun været et menneske med stor karisma og meget charme og gennemslagskraft – og så var hun en klassisk skønhed. Disse forhold bevirker samlet set, at hun - også sammen med kunsten og et dramatisk privatliv - blev verdenskendt. Hvem husker ikke filmen Casablanca, hvor hun serverer replikken: ”Play it again, Sam” på en måde, som ingen andre ville kunne gøre hende efter. Hun havde Løven (egne børn) på AC, så Solen er horoskophersker, og det bærer yderligere argumentation til mennesket bag horoskopet.
Jeg har umiddelbart ikke kunnet finde ud af, hvornår hun faktuelt forlod sin familie, men det vil helt sikkert hænge sammen med de perioder i hendes liv, hvor de ydre planeter udløser spændinger til Solen og Venus i 1. hus og de tre planeter i Krebsen, Pluto. Mars (mænd, arbejde) og Saturn (skæbne).
Allerede i 12-års alderen går Neptun (opløsning) hen over Venus, og i de følgende ca. 3-4 år går den også hen over Solen. Her er hun sikker på, at hun gerne vil beskæftige sig med filmen. Det begynder sikkert med en stærk interesse for film her. Pluto går ind i Jomfruen i slutningen af 1956, og de følgende 3-4 år vil være nogle af de mest afgørende/begivenhedsrige i hendes liv. Det er ikke nemt at være hende, og der er koks i kærligheden.
Går vi helt tilbage til 3-års alderen går Pluto (død, transformation) henover Mars og i de følgende 4-5 år også hen over Saturn. Her sker der noget karmisk på familiefronten (Krebsen), som gør, at hun bliver voksen i den periode (Saturn).
Da hun er 23 år gammel rejser hun til Hollywood i 1939. Her står Saturn i spænding til Neptun (over vand) i 12. hus i Løven og går så i spænding til MC. Dette er et totalt brud/krydsfelt i livet, som har med film og kunst at gøre (Neptun).
I 1947 tager Neptun spændingen til Mars, og så er der også kaos i livet, som varer i de følgende ca. 5 år, hvor Neptun også skal forbi spændingen til Saturn. De nævnte perioder har været nogle af de mest grundlæggende i hendes liv, fordi der enten er sket meget vigtige ting i livet, eller de er blevet grundlagt i disse perioder.
IB døde på sin 67-års fødselsdag i 1982 i London. Hun nægtede at være et ikon og hun insisterede på at leve live efter egne valg og på helt sin egen måde.

Skattekvaler – sælg Skat til Goldman Sachs
Problemerne vælter ned over Skat, som sandsynligvis har mistet 6.2 milliarder kroner, fordi politikerne har skåret voldsomt i antallet af ansatte. Der er altså tale om, at der både tabes penge og at arbejdsløsheden er vokset på grund af de mange fyringer, hvor der i mange tilfælde har været tale om dyre aftrædelsesordninger.
Ser man efter i danmarkshoroskopet er det ikke underligt, at der er sket noget slemt. Pluto og 8. hus står for andres penge, herunder skat.
Progressivt er der tale om disse aspekter:
MC i spænding til Jupiter (udland) i 12. hus (skjulte forhold)
AC i spænding til Saturn (myndigheder) i 8. hus og til Merkur i 10. hus
Mars i spænding til Saturn
Transit Pluto er i spænding til Mars i 8. hus
Neptun (kaos) er i spænding til Månen (folket, fædrelandet)
Alt i alt lige efter den astrologiske kogebog og lidet flatterende for Skat, som taber tillid og må starte på en frisk – en turnaround. Men politikerne nøler, og har gjort det længe. Jeg vil foreslå, at man retter henvendelse til Goldman Sachs for at høre, om de ikke er interesseret i at købe Skat til en pris på ca. 6,2 milliarder kr. plus moms. Det skulle vel ikke være for meget forlangt…
Og så kan Skat i tillæg tilbyde at inddrive småbeløb hos pensionister og overpriser hos grundejere, og disse penge følger naturligvis med i handelen. Så kære Goldman Sachs, hvad siger I til dette engangstilbud?

Humorafdelingen
-         Hvad kunne titlen på filmen over Stieg Larssons nye bog være, både post mortem og in absentia?
-         Dead man working!
-         Ja, eller på dansk: Gravrøverne
-         Og nu får jeg en anden ide til den danske titel på bogen!
-         Sig frem, spyt ud, fortæl, beret, fyr løs, lad høre – kom så!
-         Forlaget, der legede med manuskriptet!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar