søndag den 2. august 2015

Uge 32 astrologisk set



Indhold:
Information og tilbud
Nyt fra antikvariatet
Dåbs- og navngivningsbøger med gave
Ugen, der kommer
Astrolog Christian Borup gået over
Rejsehoroskoper
MH370 – vinge fundet?
Whitney Houstons datter død
Bin Ladens familie i flystyrt
Inger Støjberg – korsfareren
Ugehoroskoper for alle tegn

Information og tilbud:
Nyt fra antikvariatet
Jan Spillers og Karen McCoys fantastiske bog: ”Spiritual Astrology – Your Path to self-fulfillment” er nu til salg for kun 150 kr. i fin kvalitet. Den er på ikke mindre end informative 450 sider.

Den Levende Astrologilinje – horoskoper nemt og hurtigt
Den store succes fra 90´erne er på utallige opfordringer genetableret. Man betaler på mobile pay 28110545 eller ved at overføre til regnr. 3679, konto 1057 8590. Der overføres et startgebyr på 100 kr. plus 10 kr. pr. minut for det antal minutter, man ønsker at tale. Husk at oplyse telefonnummer, så bliver man hurtigt ringet op og får besked på, hvornår horoskopet kan tages – og ofte kan det blive med det samme, men naturligvis ikke altid.

Dåbs- og navngivningsbøger
De populære dåbs- og navngivningsbøger kan købes på www.astroshop.dk
Ved bestilling senest 10. august får man – hvis man sender en separat mail om ønsket – en eventyrbog, der er baseret på de 12 stjernetegn, nemlig Stjernedrys af Poul Riber Schacksen.

Ugen, der kommer
Det samme tema som i de seneste par uger, er stadig aktivt til en vis grad i denne uge. Venus går stadig baglæns, og det kan få kærligheden og økonomien til at drille lidt. Nu er det jo den første uge i en måned, og så klarer de fleste sig, men man skal vare sig for større økonomiske investeringer i denne tid.  Mange har lysten på grund af Venus´ konjunktion med Jupiter, men de står begge i spænding til Saturn, så det kan få alvorlige følger, hvis man er for overmodig. Saturn kalder til forsigtig, ansvarlighed og fornuft. Det er planeten, der vil spænde livremmen ind og sætte tæring efter næring – så det er virkelig modsætninger, vi har at gøre med, og det kan give store udfordringer.
Det er især dem, der er født i de sidste dage af ad faste tegn: Løven, Skorpionen, Tyren og Vandbæreren – og så dem, der har planeter stående der, især Venus og Pluto.

MANDAG
Dette er dagen for den eksakte spænding mellem Jupiter og Saturn, og da Venus nærmer sig denne spænding, er det især i de første 2-3 dage i ugen, at spændingen er aktiv, så man skal passe på ikke at fyre hele månedslønnen af i denne uge. Om aftenen er der mere ro på, for her står Månen godt til både Mars og Saturn. Alligevel vil nogle give los og bruge løs, mens andre vil afholde sig fra alle unødvendige udgifter. Der må findes en balance, men mest i retning af at spare og være på den sikre side.

TIRSDAG   
Månen går ind i Vædderen kl. 1.24 og giver et par dage med temperament og fart på. Man siger tingene lige ud, åbent og ærligt – men mest om aftenen, hvor der er meget flotte aspekter fra Månen, som er i harmoni med Solen, og så kan det ikke blive meget bedre. Det harmoniserer de spændinger, der ellers findes i horoskopet. Venus står i dag eksakt på Jupiter, og det er i sig selv meget fint, men man skal huske, at Venus går baglæns, og det slækker på vurderingsevnen – og  de er begge i spænding til Saturn, læs indledningen.

ONSDAG
Midt på dagen står Månen på Uranus, og det kan giver uro og stress for dem, dette aspekt rammer i det personlige horoskop. Dette er helt drevet over om aftenen, hvor Månen er i harmoni med Merkur, og så kan man snakke sig til rette om det meste. Man skal dig huske, at der er tale om generelle spændinger, som nævnt. I dag står Venus i eksakt spænding til Saturn, læs evt. indledningen.

TORSDAG
Her har vi dagen med de fleste astrologiske faktorer indblandet. Kl. 3.29 skifter Månen til Tyren og giver et par dage med behov for nydelse og kvalitet. Månen står flot til Neptun og begunstiger intuitionen og drømmene. Aftenen er derfor særlig god til meditation og kunstoplevelser.
Og så er der hele tre aspekter, der er eksakte, hvilket er noget af det højeste tal, man kan nå rent statistisk. Mars danner en smuk harmoni med Saturn, hvilket stabiliserer tingene og gør mange ansvarlige og disciplinerede. Merkur står på Venus, og meget tæt på Jupiter. Dette begunstiger samtaler og kommunikation. Man er høflig og tilbageholdende på den gode måde, og mange er livlige, humoristiske og store i slaget på grund af Jupiter. Men nogle gange er man måske alligevel lidt for tilbageholdende på grund af begge planeters eksakte spænding til Saturn, der giver disse spændinger som beskrevet i indledningen.
Alt i alt en dag med stærke, men modsatrettede energier, og det kan give forviklinger, hvis man ikke er opmærksom i tilstrækkelig grad.

FREDAG
I dag er der ikke mange faktorer, der er gang i, men mange af dem fra i går er stadig aktive. I dag står Merkur eksakt på Jupiter, men aspektet er beskrevet under TORSDAG, da det begyndte at være eksakt der. Kl. 21.15 går Merkur ind i Jomfruen og byder på nuanceret og nøjagtig kommunikation og information. Nogle gange vil det dog svipse på grund af de mange spændinger, som er i indeværende uge.

LØRDAG
Månen er i spænding til Jupiter fra morgenstunden, der godt kan blive urolig eller flyvsk. Man må styrte ud af fjerene og gå direkte i aktivitet, ikke mindst fordi Månen også er i harmoni med Mars, som giver meget god energi. Kl. 7.40 går Månen ind i Tvillingerne, og så er der igen gang i sagerne – og der kommer et par dage med nysgerrighed, lærenemhed og masser af kommunikation. Om formiddagen kan det dog være lidt svært at holder styr på alle disse informationer, da Månen er i spænding til Merkur – og så kan der let komme misforståelser – mest på grund af FOR hurtig kommunikation, så alle detaljerne ikke kommer med.  

SØNDAG
I dag går Mars ind i Løven og giver et par måneder med store armbevægelser og høj cigarføring. Mange har behov for at udvise storsind og lederskab. Om eftermiddagen står Månen i harmoni med Solen, og så har mange behov for at opleve helhed og ædelmodighed. Om aftenen står Månen godt til Uranus, hvilket giver behov for frihed, ikke mindste til at være sig selv, også selv om man evt. deltager i gruppeaktiviteter.

Astrolog Christian Borup er gået over
Det er med sorg, jeg har modtaget meddelelsen om min fantastiske kollega Christian Borups død i en alt for tidlig alder af kun 61 år. Han døde efter to års kamp mod tarmkræft, den 29. juli 2015 kl. 3.25.  
Jeg har mødt Christian ved adskillige lejligheder. Vi tog bl.a. American Federation of Astrologers eksamen sammen i 1983 og blev derved de eneste på det tidspunkt, ud over Birthe Kirk, som tog denne eksamen herhjemme. Vi fik præcis den samme eksamenskarakter, og jeg føler, at vi havde flere ting til fælles inden for astrologien. Herunder allermest begejstringen over den runde kunst.
Under en af vores samtaler åbenbarede Christian et par artige overraskelser.  Jeg kender kun til to astrologer, som ikke går ind for reinkarnation, og Christian er den ene. Vi skal mindst et par årtier tilbage, men så vidt jeg husker mødtes vi hver gang på Doctor´s Pub på Blegdamsvej, lige over for Rigshospitalet, hvor Christian kom en del under sit lægestudium. Måske hænger hans syn på reinkarnation netop sammen med interessen for det lægelige område. Hvis Christian ikke var blevet astrolog, ville han have været musiker eller læge.
Den anden overraskelse, han afslørede, var, at han ikke gik ind for alternativ behandling. Jeg ved ikke, om det ændrede sig senere, men måske hænger dette også sammen med det lægelige område, som var et fokuspunkt for Christian. Men astrologien gik han altså ind for – det var jo så åbenbart, at den virker.     
Christian var et af de mennesker, som man ikke kunne andet end at holde af. Han var yderst sympatisk, intelligent og altid både sjov og interessant at være sammen med – meget givende. På et tidspunkt dannede vi en ”mandegruppe”, som kun bestod af os to. Vi gik ud at spise og fik bl.a. endevendt den astrologiske verdenssituation. Da Pia Balk Møller overtog I.C. Instituttet efter Christian, kom hun med i vores dermed ”udvidede mandegruppe”, som, så vidt jeg erindrer, bestod i et par år.
Christian Borup var helt utrolig aktiv udi astrologien. Han skrev bøger, deltog som foredragsholder på kongresser herhjemme og mange steder i udlandet, tv-udsendelser, undervisning og meget andet. Mest kendt blev han, da han gennem længere tid var fast inventar i ”Den sjette sans” og ”Oraklerne” på TV2, hvor han på besnærende og overbevisende måde gjorde en fantastisk reklame for astrologien.
Christian boede i Serbien i mange år sammen med sin kæreste, astrologen Branka Stamenkovic, som også blev tilknyttet Månedsbladet Stjernerne, hvor Christian var redaktør i nogle år, og som han skrev mange artikler til.
Jeg arbejder på en mere omfattende nekrolog til næste nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET.

Læser indlæg om rejser med astrologisk minianalyse
Vi var 3 personer, der tog afsted til Orø søndag d. 5/7:
 Jeg forlod min bopæl i København S kl. 11:51 og gik ned til min kæreste Flemming. Vi forlod hans lejlighed kl. 12:17 og kørte i den lejede bil til Kongelundsvej  for at hente hans barnebarn, Kl. 12:47 gik hun ud af døren, og vi kørte mod Orø, hvor vi ankom til ca. 1 1/2 time senere.
Da jeg hørte, at vi skulle have barnebarnet den første uge af vores ferie i sommerhuset, var min første kommentar, at jeg under ingen omstændigheder ville bidrage til hendes overvægt. Så vi aftalte, at det blev en sundhedsuge.
Hun er en sart pige og har nogle grimme og kløende udslæt, som man ikke kan finde årsagen til. Hun er også tilknyttet en diætist, så vi fik også en plan over, hvad der er godt for hende at spise.
Den uge, vi havde hende, spiste vi kun økologisk, bortset fra lidt ost og creme fraiche. Vi undgik komælk og hvidt sukker.  Vi bagte en sund chokoladekage (uden mel og sukker) og spiste den med lidt blandet frugt og creme fraiche, når vi havde været ude at køre. Den smagte godt og holdt det meste af ugen. Intet hvidt brød og ingen light-produkter. Hun elskede ris- og soyamælk.
Hun er meget bevidst om sine udslæt, så selv om solen stod højt på himlen pakkede hun sig ind. Det var kun de sidste 3 dage, hun begyndte at gå med shorts, fordi hendes udslæt var blevet pænere, og hun ikke kradsede sig til blods mere.
Da Flemming kørte hende hjem til hendes far om søndagen kunne man tydeligt se, at hun havde tabt sig, og hun fortalte glædestrålende sin far i telefonen, at hendes sår ikke kløede mere. Det er de vist begyndt på igen, desværre.
D. 9/7 ca. kl. 9:15 (med færgen 9:30) kørte vi en tur til H.C. Andersens eventyrhave i Odense, og så en masse eventyr blive opført på ca. en halv time. Det var en oplevelse for os alle sammen. På hjemturen ringede de gæster vi skulle have haft til middag og overnatning dagen efter, og meldte afbud. En af deres norske skovkatte skulle have killinger (hun fik 7, 3 drenge og 4 piger).
Det blev senere aftalt, at de kom d. 18/7 kl. 16:00 i stedet for. Det blev rigtig hyggeligt, selv om de havde taget et spil med. Det er vi som regel ikke så meget for.
Flemming havde læst i lokalsprøjten, at øen har en modelbaneklub i den gamle brugs, og de mødes hver tirsdag og torsdag kl. 19:00. Da han selv er medlem af en modelbaneklub, måtte kan selvfølgelig se den. Da han havde afleveret lejebilen om søndagen måtte han jo hoppe op på en af de til huset hørende cykler. Så den 14/7 ca. 18:45 trækker han cyklen ud af grunden, op af bakken og hopper op på gangeren, bare for at konstatere, at der er en højere person end ham der har brugt den sidst, så han kunne ikke nå pedalerne. Så ca. 5 minutter efter at han har forladt grunden kommer han humpende tilbage igen, med en ordentlig hudafskrabning på knæet. Så måtte førstehjælpen jo i gang, rensning af såret og honning på, så det ikke blev inficeret.  Vi kom så begge to hen og se banen d. 16/7 ca. 19:05.
D. 22/7 ca. ved middagstid begyndte en mindre invasion. Der skulle være en lille fætter/kusine-fest (vi blev 11 i alt) med overnatning. Nogle overnattede dog på kroen. Flemmings søskende overtog kommandoen. Det blev rigtig hyggeligt, også selv om vi måtte vente til ca. 10:30, før vi fik morgenbrød. Det var dem, der sov på kroen, der skulle have det med.
De første forlod grunden ca. kl. 14:45 for at nå færgen 15:10, og der gik et par timer, før de sidste daffede af. Flemmings søster kørte os lige til Brugsen, så vi kunne købe lidt ind til de gæster, vi havde inviteret til dagen efter. Desværre måtte jeg alligevel af sted dagen efter, fordi det, den ene søster havde sagt, at de ville efterlade til os, havde den anden søster taget med hjem .
Nå men, d. 24/7 kl. ca. 12:00 kom min yngste bror og svigerinde samt deres 2 livlige børn på besøg til en rigtig hyggelig frokost. Vi havde aftalt, at vi ville give eftermiddagskaffe på Marlieses Gårdcafé. Der er som regel meget hyggeligt, og så sælger hun nogle smykker fra en lokal glaskunstner, som jeg gerne ville købe et af som gave. Der var lynende travlt, bl.a. fordi de havde et orkester, der spillede, og der lige i de dage var vikingetræf på øen. Men vi fik da hygget os alligevel, og der er åbent udenfor, så børnene kunne løbe rundt. De tog af sted igen ca. kl. 17:00.
Jeg tog hjem igen d. 26/7, Vi forlod huset ca. kl. 16:15, og jeg blev hentet af telebussen ved Hammer Bakke/Østre Færge kl. 17:00. Flemming tog med færgen over og satte mig på bussen. Jeg var hjemme igen ca. 19:40.
Flemming har tilsyneladende haft en stille og rolig uge, hvor han har gået og lavet lidt småting på og omkring huset. Han får frokostgæster i dag (storesøster og niece), og senere kommer hans datter og svigersøn samt hendes 4 børn, deriblandt det tidligere nævnte barnebarn. Da han har spist sammen med dem på Forsamlingshuset, tager han hjem, og så bliver resten af familien der i en uges tid.
Der var et familiemedlem i går med madvarer til den uge Flemmings datter og hendes familie skal være der, og der var intet imellem af de ting, barnebarnets diætist anbefaler. Det er vi meget skuffede over.
PS. Har lige talt i tlf. med Flemming kl. 15:10. Datteren med familie er derovre tidligere end beregnet, så søster og niece venter, og tager så Flemming med hjem i bilen. Så han er tidligere hjemme end beregnet.
Astrologien bag – kort
Det er dejligt med en så detaljeret tekst, for så kan alle, der ønsker det, lege med data og lære deraf. Jeg bringer blot et hurtigt input til denne proces, som I ønskes god fornøjelse med.
Det vigtigste er som altid det tidspunkt, hvor man tager af sted hjemme fra, og her har vi hele 3 tidspunkter at få erfaring fra. For er det det første tidspunkt, hvor den første person forlader hjemmet, eller er det den sidste, der tæller? Den midterste vil være ret usandsynlig. Men min hypotese er, at der, hvor den første person tager hjemme fra, er rejsen begyndt. Når den anden gør det samme, er det vedkommendes rejse, man ser – og de to sammen. Og når det gælder den tredje person, er det dennes oplevelse, der vil være indprentet i horoskopet- og dermed faktisk hele rejsen, da alle 3 nu er på vej på ferie.
Den første person forlader hjemmet den 5. juli 2015 kl. 11.51 for at gå over til den anden person. Begge forlader de hans hjem kl. 12. 17. Sammen henter de mandens barnebarn i samme bydel og kører af sted til Orø kl. ca. 12.47.
Det første horoskop har Merkur (små rejser) på MC i spænding til AC, men i harmoni med Månen, Venus og Jupiter. Herved afspænder MC og Merkur spændingen mellem Månen, Venus og Jupiter, hvad der også er tiltrængt, da disse tre planeter er med i et T-kvadrat – en stærk spænding, som derved afspændes. Da parret forlader mandens hjem skifter begge hovedakser tegn til hhv. Krebs og Vægt. Nu skal man være sammen i nogen tid. Kl. 12.47 står MC på Mars, og begge er de i spænding til AC, og T-kvadratet er der naturligvis stadig. Det vil sige, at selv om meget har været hyggeligt og rart, vil der være en undertone af noget, der ikke fungerer – ikke er perfelt. Derfor har det ikke været uden udfordringer for parret at have barnebarnet med på ferie, heller ikke selv om hun var glad for at have tabt sig. Det er sandsynligvis det sidste med barnebarnets mad, som er vist på den måde. Det må være ret skuffende. 
Hjemrejsen den 26. juli har en Måne i konjunktion med Saturn, så alle har sikkert været godt trætte oven på ferien. Saturn står for det at være drænet.
Konklusionen er, at der er udfordringer i rejsehoroskopet, men det er ikke katastrofalt som sådan. Det skal dog siges, at det er anbefalelsesværdigt at tage en stille og rolig ferie herhjemme på et sådant horoskop, ikke tage på safari, ørkentur eller trekking i Himalaya. Så kan relativt små ting lettere blive afgørende for, om rejsen bliver en succes eller ej.
Til andre rejsende: send gerne rejsebeskrivelser, gerne med  astrologiske kommentarer, til astrologi@astrologihuset.dk – er der ikke kommentarer med, sætter jeg dem på.

MH 370 – vinge fundet?
Den 29. juli ”om morgenen” – formentlig omkring kl. 8.00 - blev der ved øen Reunion i Det Indiske Ocean fundet en vinge, som man har konstateret har tilhørt en Boeing 777-fly som det, der forsvandt sporløst den 8. marts 2014, hvor det var på vej til Beijing, men skiftede retning undervejs. Vi skrev allerede dengang,  at det handler om et menneskeligt indgreb, sandsynligvis fra kaptajnens side – og som kunne være et selvmord. Det holder jeg stadig på, men mon den nu fundne vinge, der er fløjet til Frankrig for nærmere undersøgelse, tilhører det forsvundne fly? Det vil jeg bestemt tro, at den gør. I flyafgangens progressive horoskop danner Månen en stortrigon med Mars og Merkur i lufttegn. Noget kommer frem fra dybet.
Lufttegnsplaneten Uranus danner nu en harmoni med lufttegnsplaneten Merkur i 3. hus (trafik, opklaring). Jupiter står også flot til Mars i lufttegnet vægten og lufttegnshuset (11. hus). Og så MÅ det være den vinge, der nu langt om længe er fundet. Om det så bliver lettere at finde resten af maskinen, er ikke sikkert.

Whitney Houstons datter – nu blev det hendes tur
Bobbi Kristina Brown døde den 26. juli 2015. Hun blev fundet livløs af sin kæreste den 31. januar 2015. Hun har siden ligget i respirator, som nu er slukket.
De seneste 2-3 år har hun haft Pluto (død) i spænding til Mars (mænd), og i de kommende år ville den have udløst hendes særdeles problematiske T-kvadrat mellem Venus (kærlighed), Månen (følelser), Neptun (opløsning), og Uranus (pludselige hændelser). Faktisk har dette været i gang i hele 2015, for Uranus har taget hele denne spænding, da den er foran Pluto i denne tid. Og for at det hele ikke skulle være nok, så står den progressive AC også i spænding til Venus, og udløser dermed OGSÅ T-kvadratet – jo, der var virkelig en turbulent tid, som begyndte med hendes mors død, og nu også med hendes egen. Alt sammen lige efter den astrologiske kogebog.
Bobbi blev født den 4. marts 1993 kl. 11.38 i Livingston, USA.

Bin Ladens familie i dødsfly
Den 31. juli ca. kl. 15.00 styrtede et privat jetfly ned nær London (lufthavnen i  Blackbushe mellem Hampshire og Surrey). Om bord var tre familiemedlemmer til bin Laden, bl.a. hans halvsøster og stedmor. Alle tre blev dræbt, inkl. besætningen.  Ulykken skete kort efter landingen
Nu skal man altid se på horoskopet for takeoff, men det har jeg ikke kunnet finde nøjagtigt. Kun at flyet fløj fra Milano ”et par timer” forinden. Måske har AC på dette tidspunkt været i spænding til Mars eller til både Solen og Månen – det var fuldmåne på landingstidspunktet. Der har med stor sandsynlighed været tale om kraftige spændinger i afgangshoroskopet, og det tyder på, at der måske ikke kun er tale om en pilotfejl.  
Styrtet skete med Saturn i 1. hus, og Saturn (skæbne) stod i de spændinger, vi har skrevet så meget om i ugehoroskoperne for den periode, vi er inde i nu. Saturn er i spænding til Jupiter og den retrograde Venus. AC stod i Skorpionen (død, transformation). Derfor skulle der udvises ekstra agtpågivenhed, hvad der måske ikke er blevet. Vi ser også, at Neptun står på IC, Dette kan tyde på sløseri eller noget, der ikke har været kontrol over. Når Saturn står i spændinger fra 1. hus skal der ikke meget til, blot en lille uopmærksomhed kan få alvorlige følger. Astrologisk set er den menneskelige faktor inde i billedet, måske blandet med noget teknisk. Mars var i spænding til Uranus (teknik). Aspektet er dog i aftagende, så der er tvivl her. Især også, fordi Neptun stod i nærheden af 4. husspids. Jeg vil dog tro, at der er tale om en decideret pilotfejl. Men har nogen det eksakte afgangstidspunkt fra Milano, vil jeg gerne bede om det på astrologi@astrologihuset.dk

Korsfareren Inger Støjberg
Inger Støjberg har udfordringer lige nu, hvor hun også får intern kritik fra Venstre-folk, heriblandt flere fremtrædende af slagsen, fx Jens Rohde. Astrologisk set har hun kun en enkelt spænding i denne tid, og det er et kollektivt aspekt, hvad der dog også er væsentligt for hende som minister for integration i Danmark. Neptun står bl.a. for flygtninge, og hun ville sætte annoncer i alverdens aviser for at gøre opmærksom på, at Danmark er en meget dårligt land for fremmede at komme til – og det har hun jo så sandelig ret i! Spørgsmålet er bare, hvor mange flygtninge, der er, som læser udenlandske aviser. Men hun tænkte måske på at sætte annonce i Ikea-kataloget, hvem ved? Nå, men hun har stor opbakning i befolkningen, må man sige – vel at mærke den danske. Det stemmer fint overens med hendes aktuelle horoskop, hvor hun kan slippe af sted med lidt af hvert. Men mon ikke de universelle kræfter vil stoppe hende på et tidspunkt? Sjovt nok har hun de samme initialer som Islamisk Stat (IS). Med sine kølige holdninger vil hun nok snart få tilnavnet Isdronningen. Eller måske Isministeren – og hendes ministerium Støjbergministeriet i/S – Ude og HjemIS…nu mangler kun blot af blive minISter for Grønland med de store ISmængder.
I fødselshoroskopet står tre planeter i konjunktion i Fiskene: Solen, Merkur og Venus, og de står i sekstil til Mars i Stenbukken, der godt kan være en hård banan og en strid strigle. Det burde hun dog vokse fra med tiden, da Fiskene er fredelige folk med et sundt menneskesyn.


UGEHOROSKOP uge 31 - 2015 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Er du positiv, bliver alt faktisk også bedre.
TYR
PS: Du skal ikke tvivle på dig selv.
TVILLING
PS: Ikke alt går helt, som du regner med.
KREBS
PS: Foretag dig noget, der er sjovt.
LØVE
PS: Du får masser af ny energi.
JOMFRU
PS: Læg ikke alt for mange planer.
VÆGT
PS: Fokuser også på familien.
SKORPION
PS: Du har ikke helt let ved at forstå andre.
SKYTTE
PS: Du må prøve at fokusere på mindre.
STENBUK
PS: Skriv dine ideer ned, de er gode.
I
VANDBÆRER
PS: Du har virkelig mange gode ressourcer.
FISK
PS: Succesen ligger i detaljerne.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar