søndag den 23. august 2015

Uge 35 astrologisk setPS1. Husk, at Lykke Larsens ugehoroskoper for alle tegn ikke længere lægges på Facebook, men alene på bloggen og i søndagsbrevet, som udsendes til alle abonnenter hver søndag middag.
PS2: Til gengæld er der en ny service på Facebook, læs under ”Information og tilbud”.

INDHOLD:
Information og tilbud
Ny service på Facebook
Års-efemeriden 2016 fås nu!
Nyt fra boghandelen
Dalai Lamas astrolog i Astrologihuset
Nyt om de personlige dåbs- og navngivningsbøger
Ugen, der kommer
Aktiehoroskoper


Ny service på Facebook
”Ugen, der kommer” har rigtig mange læsere, og vi har besluttet at lægge den næste dags tekst/tydning ud på Facebook aftenen før. Det er der mange, der er glade for, så det vil blive sådan i fremtiden, så længe det kan glæde.

Års-efemeriden Raphael 2016 fås nu!
Den unikke og populære Raphaels Ephemeris 2016 fås NU – bestil på www.astroshop.dk – der har været en udfordring med at få årgang 2015-illustrationen udskiftet med 2016, men dette er KUN teknik. Vi har kun 2016-udgaven på lager og sender denne ud efter bestilling. Dette kan også ske ved at betale på mobile pay 28110545, eller ved at overføre de 89,00 kr. til reg.nr. 3679, konto 1057 8590. Hvis den skal sendes, så husk porto og ekspedition på 40 kr.

Nyt fra boghandelen
Der er lagt nye, spændende bøger på shoppen:
Ole Ingolf Jensen: Farvernes metafysik – kosmisk farvelære: http://astroshop.dk/ole-ingolf-jensen-farvernes-metafysik.html
Jens Erik Risum: Akupunkturens metode: http://astroshop.dk/jens-e-risom-akupunkturens-metode.html

Foredrag af Dalai Lamas astrolog i AstrologiHuset!!!


TIBETANSK ASTROLOGI - FOREDRAG

Onsdag d. 9. september kl. 19.00 i

ASTROLOGIHUSET
Teglværksgade 37, 4.sal, 2100 Kbh.Ø

Der indbydes til en spændende aften med den tibetanske astrolog Kunga Dhondup, uddannet på Men-Tsee-Khang, det tibetanske institut for Medicin og Astrologi i Dharamsala, Indien.
Her har det tibetanske eksilsamfund videreført den traditionelle tibetanske astrologi, der anvendes i tæt sammenhæng med den traditionelle holistiske medicin.

Emnet for Mr. Kunga Dhondup’s foredrag er:

“Role of Tibetan Astrological Science in Modern World”

Foredraget vil være på engelsk, og det vil være muligt at stille spørgsmål og at udveksle tanker om emnet efter foredraget, som varer ca. 1 time.

Pris: kr. 100,- (eller hvad der er muligt for dig).

Tilmelding er ikke nødvendig, men der er et begrænset antal pladser, så hvis du vil være sikker, kan du skrive til: mail@tibetcharity.dk og tilmelde dig.

Det vil desuden være muligt at booke en konsultation hos Mr. Kunga Dhondup med henblik på astrologisk rådgivning samt personligt horoskop.  En sådan session varer ca. 1 time og koster kr. 600,- (inkl. horoskop).
Tid og sted: tirsdag d. 8/9 – torsdag d. 10/9 kl. 10.00 – 16.00 i Astrologihuset.
Tilmelding er nødvendig: mail@tibetcharity.dk

Hvis der er tilslutning, vil Mr. Kunga Dhondup forestå en workshop fredag d. 10/9 - med emnet:

“Relationship between Tibetan Medicine and Tibetan Astrological Science”
Dersom du er interesseret I denne workshop, er det vigtigt at meddele det til Tibet Charity på mail@tibetcharity.dk

Nyt om de personlige dåbs- og navngivningsbøger
For nogle måneder siden kom der et helt nyt eventyr i de populære, personlige eventyrbøger til børn, hvor barnet bliver indskrevet i et eventyr som hovedperson. Samtidig udvidede vi bøgerne med 4 tomme sider, som man kan bruge kreativt efter eget valg. Nogle skriver et digt, andre bruger det til fotos, håndaftryk eller gæstebog til dåben eller navngivningen. Fås både som hardback og den børnevenlige spiralryg. De kan leveres med et sødt minihoroskop og et udvidet horoskop, som leveres særskilt. Der er rabat, hvis man laver en udvidet bestilling, hvor der også er mulighed for at bestille bøger om astrologi for børn. Bestilles på www.astroshop.dk

Ugen, der kommer
I denne uge får vi den årlige konjunktion mellem Solen og Jupiter. Solen har dog ikke helt forladt spændingen til kriseplaneten Saturn, men jo længere vi kommer hen på ugen, så sker dette også. Den nævnte spænding var eksakt i sidste uge, og vi så da også effekten med de usikre aktiemarkeder, ikke mindst i to af de økonomisk førende lande på kloden, Kina og USA – og det smittede af på klodens andre aktiemarkeder. Nedgangen bliver nok ikke så stor i den næste uge, netop på grund af de fine aspekter. Men man skal ikke undervurdere, at Venus stadig går baglæns, og det skaber stadig nogen spænding og udsving i kurserne. Derfor bør man være agtpågivende, når man manøvrerer på aktiemarkederne. Men skal man inden for den næste måneds tid starte nye projekter op eller underskrive kontrakter, så er der dage i denne her uge, der er ret interessante. I ugens begyndelse er der flotte aspekter til Venus, og det hjælper lidt på den retrograde retning, denne planet har lige nu.
Mandag er der endda en såkaldt stortrigon, som er det mest harmoniske aspekt, der findes. Venus nærmer sig i sin baglæns bevægelse Mars og danner derved en konjunktion, som dog først er eksakt i næste uge. Men alt i alt er det en spændende og ret markant uge, vi tager hul på nu. Der vil være en del dage og en del tidspunkter, der vil være velegnede til at foretage væsentlige handlinger. Der kan være dage i denne uge, hvor der kan ske mirakler, specielt for dem, der får besøg af disse kombinationer i deres personlige horoskoper. Så sigt ikke for lavt, men vær omhyggelig og påpasselig med, hvad du sigter på.
Og så skal det lige med, at Mars i disse dage danner en Guds Finger med Neptun og Pluto - så kan der ske mirakler for dem, der får disse kombinationer ind i deres horoskoper. Det handler om arbejde, parforhold, intuition, drømme og transformation.


MANDAG
Tidligt på dagen står Månen i eksakt harmoni med Venus, som igen står i harmoni med Uranus, læs om dette i indledningen. Aspektet holdet det meste af dagen, men er mest slagkraftigt fra kl. 8.00 til kl. 13.00. er eksakt tidligt på dagen, men holder hele formiddagen. Der er tale om Månen, Venus og Uranus, og så er nytænkning, nyskabelser og fremsyn i fokus. Vil man således lancere en nyhed, så kan man skabe virkelig god pr denne mandag. Det er dog vigtigt, at man tænker tingene godt igennem, før man skrider til handling, for der er en spænding til Saturn, der ikke er helt overstået, og da Sol/Jupiter-konjunktionen med de store armbevægelser – de kan simpelthen ikke blive større – er i sit maksimum lige nu, så vil mange have lyst til at lege, og nogle for letsindigt, og det kan give tømmermænd efterfølgende. På den anden sige er dette en meget spændende dag, som bør udnyttes udviklingsmæssigt til at vokse.

TIRSDAG
Nu er det Månens tur til at stå nærmest uovertruffen harmonisk til Solen og Jupiter, og det sker fra morgenstunden og varer det meste af dagen, specielt morgen og formiddag. Og da Mars i disse dage danner en eksakt Guds Finger, bør man udnytte de muligheder, det giver. Læs evt. i indledningen.  
Kl. 6.22 går Månen ind i Stenbukken og skænker os et par dage med ansvarlighed, stabilitet og disciplin. Forhold, som det dog kan være udfordrende for nogle at håndhæve på grund af de andre indflydelser, som er nævnt i indledningen. Desuden står Månen flot til drømme- og intuitionsplaneten Neptun om aftenen, så dette er igen en strålende dag.

ONSDAG
Nu udløser Månen spændingen mellem Uranus og Pluto, og det starter fra den tidlige morgenstund og varer til om aftenen. Det topper hhv. kl. 5.33 og kl. 17.28. Mange vil være stressede og kæmpe for deres frihed, og det kan give nogle konfrontationer med én selv eller andre. Man kommer dog over det, for i dag er Merkurs harmoni med Saturn helt eksakt, så man kan for det meste snakke sig til rette om tingene. Inderst inde vil de fleste have ro på og tjek på tingene.

TORSDAG
Ved midnat, helt nøjagtig kl. 00.02, står Solen eksakt på Jupiter, og det giver humør, optimisme og glæde i dagene omkring denne konjunktion. Morgenen er dog præget af en vis jordbundethed, ro og fornuft på grund af Månens harmoni med de to jordplaneter. Saturn og Merkur. Senere går Månen ind i Vandbæreren og Merkur ind i Vægten, og så kommer der endnu mere gang i sorgløshed og optimisme, da både Vægten of Vandbæreren tilhører de optimistiske lufttegn.

FREDAG
Dagen begynder med Månens spænding til Mars, så mange bliver smidt direkte ud i aktivitet, og man skal passe på ikke at få benene forkert ud af sengen. Så tag det så roligt, som det nu er muligt, da nogle vil have en kort lunte denne morgen. Rammer den noget i dit personlige horoskop, kan spændingen løsnes gennem morgengymnastik eller yoga, alt efter temperament. Midt på dagen er Månen i spænding til Venus, hvad der ikke er så godt for pengepungen. Der kan i dag være tale om, at fx ægtefæller bliver uenige om, hvad pengene skal bruges til, hvis de skal bruges. Om aftenen står Månen flot til Uranus, og så er det tid til at tænke langt – og på de store forhold i verden, såsom frihed, nytænkning og nyskabelser. Også gerne i ens eget liv.

LØRDAG
Månen danner hele fire aspekter i dag, hvoraf det ene er fuldmånen kl. 20.35. Dette kan give uro på det følelsesmæssige plan. Husk at trække gardiner for soveværelsesvinduerne, så de negative virkninger mindskes. Ellers starter dagen trægt for mange, da Månen er i spænding til Saturn. Kl 10.51 går Månen ind i Fiskene og giver et par følsomme dage med fokus på den indre verden og dermed fx drømmene. Sidst på eftermiddagen er Månen i spænding til Jupiter, så det kan blive en eftermiddag og en aften, der er flyvsk og ustabil, så indgå ikke her større aftaler, og sæt ikke større projekter i søen her. Man bør ikke overdrive og i det hele taget overvurdere tingene. Derved kan man komme til at skabe en storm i et glas vand - selv om nogle måtte mene, at overdrivelse fremmer forståelsen…

SØNDAG
En stille dag, hvor eneste eksakte aspekt er mellem Månen og Pluto sidst på dagen, hvor der er fokus på lidenskaberne.  

Aktiehoroskoper
Det har altid interesseret mig at finde ud af, hvordan aktiekurser påvirkes astrologisk, læs også indledningen til ugens horoskoper. Det seneste eksempel, hvor astrologien passer på enestående vis, er O.W. Bunker, som gik ned med milliardtab efter kun at have været på børsen i få måneder!!! Og man må sige, at horoskopet mildt sagt var uharmonisk den 28. marts 2014 kl. 9.00, hvor Bunker-aktien blev børsnoteret. Vi bruger horoskopet for den første handel, det såkaldte first trade chart.
For nylig fik jeg den ide at finde ud af, om der var andre aktier, der var børsnoteret den dag, og blikket fald på USA, det vil sige børsen på Wall Street i New York. Det viste sig, at der var flere eksempler, og der var ikke nogen af dem, hvor det var gået så galt som med O.W. Bunker, i hvert fald ikke endnu - men i 2014 sluttede de alle under udbudskursen. Ingen af dem var blevet en succes endnu. Nu vil jeg holde øje med dem i nogle år for at se, hvad der sker. Men jeg vil tro, at der ikke bliver tale om succes for nogen af disse selskaber, selv om der godt nok er forskel på horoskoperne for DK og USA.  
Faktisk er det symptomatisk for stort set alle aktier, der er noteret på NY-børsen i slutningen af marts og begyndelsen af april 2014, at der er tale om, at stort set alle aktier endnu ikke har nået op på udbudskursen. Jeg ved ikke, hvor normalt dette er, men det må jeg prøve at finde ud af.
Alt tyder på, at denne lille stikprøvekontrol kan betyde et gennembrud for forskningen i aktiehoroskoper.  Det kommer der helt sikkert til at blive skrevet meget mere om i fremtiden.  
En notabilitet på dette område er børsmægleren W.D. Gann, som handlede aktier ud fra astrologien. Han har skrevet en yderst interessant bog om emnet. Gann døde i 1945 efter at have været børsmægler i næsten 20 år.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar