søndag den 16. august 2015

Uge 34 astrologisk setIndhold:
Information
Næste nummer af HOROSKOPET
Vi omdeler delvis bladet selv i København
Ugen, der kommer
Det kinesiske valutachok
Katastrofeeksplosionen kom næsten samtidig
Katastrofehoroskopet
Se og Hørs Kim Henningsen
Corydon(g) og Sass Larsen
Donald Trump igen
Ugehoroskoper for alle tegn kommer på i morgen, der er en udfordring i denne uge, som bliver løst.

Information
Mange har bedt om, at ugebrevet bliver kemisk renset for forudsigelser og analyser af sportsområdet. Disse lægges derfor direkte på bloggen her: http://www.astrologihuset.blogspot.com
I næste uge lægges prognoserne for superligaholdene på, og i forrige uge så vi indledende på Premier League.


Nu produceres næste nummer af HOROSKOPET
Det skal tilføjes, at denne uges brev hører til de kortere på grund af produktion af næste nummer af HOROSKOPET, som kommer til at indeholde spændende artikler, og temaet denne gang handler om horoskoper på seje, unge mennesker. Ellers fortsætter vi serien om asteroiderne og alle de andre faste indslag. Og så kører vi på med artikler om sundhed og alternativ behandling. Glæd dig især til en artikel af Bettina Kamper om traditionel og alternativ diagnosticering. Bladet skal gerne være abonnenterne i hænde om en god måneds tid.

Vi omdeler nu delvis bladet selv
Vi har haft ret blandede oplevelser i den tid, vi har brugt Postdanmark til omdeling af bladet. Dette har ført til, at vi nu har udvalgt nogle postdistrikter i Storkøbenhavn, hvor vi selv omdelere bladene. Dette har givet gode erfaringer. Dels sparer vi mange portopenge, og dels skulle bladene gerne nå hurtigere ud – og i bedre stand, end når de har været igennem postens maskineri. Vi hører gerne fra abonnenter i København, hvordan de har oplevet den personlige levering af bladet. Der har været et par udfordringer i indkøringsfasen, men der skulle gerne komme en forbedring fra gang til gang.
Den største udfordring ligger i at få bladet afleveret, når folk ikke er hjemme. Her har vi tilstræbt at levere det sidst på eftermiddagen. I nogle tilfælde har vi lagt den neutrale kuvert uden for døren i tørvejr, og der har ikke været reklamationer i den anledning. Skulle der være en enkelt, der ikke har fået bladet, sender vi naturligvis straks et nyt. Men sig gerne til os, hvordan du helst vil have det leveret. Ønsker du det kun med Postdanmark, så vil dette blive respekteret øjeblikkeligt. ER der en overbo, vi gerne må ringe på hos, så sig det gerne til os på: astrologi@astrologihuset.dk men det er glædeligt, at der indtil videre ikke har været en eneste reklamation i omdelingsområdet.     

Ugen, der kommer
Der er ikke større temaer i denne uge, men Venus går stadig baglæns med den betydning, at man skal være ekstra opmærksom på værdierne i livet og fx ikke foretage større investeringer uden ekstra forudgående analyse. En noget stille uge, hvor de fleste er vendt tilbage til dagligdagen efter ferien.

MANDAG
En stille dag, hvor Månen sidst på eftermiddagen og om aften står i harmoni med Saturn. Dette virker stabiliserende, og for nogle måske også lidt kedeligt. Kl. 22.22 går Månen ind i Vægten og giver et par dage med fokus på relationer. Hav derfor ekstra fokus på din partner eller samarbejdspartner.

TIRSDAG
Endnu en stille dag, men om formiddagen er der alligevel lidt gang i tingene, fordi Månen er i harmoni med Mars, og det giver et aktivt og åbent følelsesliv, hvor man ikke bør stikke noget under stolen.

ONSDAG
Nu er der ved at komme gang i energierne, især sidst på eftermiddagen, hvor der er tale om modsatrettede energier. Månen er i spænding til Uranus, og dette medfører ofte stress og utålmodighed med uoverlagte udsagn og handlinger til følge. Men der er god modgift til denne tendens, for Månen står godt til Venus samtidig, og så vil harmonien og hyggen vide at skaffe plads og opmærksomhed. I nogle horoskoper vil den ene tendens mest gøre sig gældende, men i andre er det den anden. I horoskoper, hvor begge dele er aktiveret, vil man opleve de modstridende energier, hvor man fx har stort behov for hygge og harmoni, men behovet bliver let forstyrret pludseligt (Uranus).
Det er dog en overvejende harmonisk dag, da Venus er i eksakt harmoni med Uranus, som står for den mere eksperimenterende nytænkning. Da Venus går baglæns er der dog ikke tale om en decideret revolution. Men tanken og behovet kan strejfe en del mennesker. Så kan omlægningen ske senere, når aspektet er eksakt, mens Venus går direkte igen om nogle uger, når aspektet igen er eksakt, når Venus er begyndt at gå direkte igen om nogle uger.

TORSDAG

En overvejende stille dag aspektmæssigt. Månen går ind i Skorpionen kl. 11.24 og giver et par dage med behov for dybde, intensitet og passion. Om eftermiddagen står Månen flot til Jupiter, som giver glæde og optimisme, så gør gerne noget, der vil glæde både dig selv og dine medmennesker. Aspektet er eksakt kl. 15.22, men som altid har det effekt nogle timer på hver side af det eksakte tidspunkt.

FREDAG
Kl. 13.58 står Månen eksakt i harmoni med Pluto, og det giver som vanligt behov for dybde og lidenskab. Det er ikke tid for smalltalk og andre overfladiske aktiviteter.

LØRDAG  
Her er ugens aspektmæssige højdespringer. Hele fem faktorer er i spil. Dagen starter trægt med, at Månen spænder Saturn op. Pligterne kalder, men mange vil have et behov for at gå langsomt i gang. Nogle kommer slet ikke i gang fra morgenstunden på grund af Saturns forsinkende effekt. Kl. 8.57 står Månen dog godt til Merkur, og så begynder der at komme gang i sagerne, ikke mindst på det kommunikationsmæssige område. Aftenen har flest aspekter, og de er meget blandede. Kl. 20.02 står Månen lige på Saturn, skæbne og karmaplaneten, så her skal man passe på ikke at skyde sig selv i foden, og helst heller ikke andre. Ens handlinger kan få hårde konsekvenser denne aften, derfor gælder det om at gøre det gode, for så sker der det, at det bliver de harmoniske konsekvenser, der får overtaget. Det er konjunktionen mellem Månen og Saturn, der giver det alvorlige præg, som jo kan være en god ting, hvis man tager beslutninger for resten af livet. Denne konjunktion er i spænding til en anden konjunktion, nemlig den mellem Solen og Jupiter, der dog ikke er eksakt. Man bør derfor undgå at bevæge sig ind i store diskussioner, hvor synspunkterne står hårdt over for hinanden. Konflikten kører mellem Skorpionen og Løven, så stædighed og stolthed går hånd i hånd, og det er ikke altid den bedste cocktail. Der kan være meget stærke følelser på spil, så gå ikke ind store diskussioner, så du får noget godt ud af aspekterne.

SØNDAG
Kl. 12.37 går Solen ind i Jomfruen og skænker os en måned med fokus på nuancer og detaljer samt det at høste, hvad man tidligere har sået. Eftermiddagen er ret blandet. Dels er Månen i spænding til Neptun, hvad der kan medføre diffuse og konfliktfyldte følelser og fantasier. Men så galt er det nu heller ikke, for der er en fin harmoni, der falder næsten samtidigt. Månen står godt til Mars og løsner/åbner følelserne op, så det bliver meget lettere at sætte ord på dem.
Hav en god uge!

Det kinesiske valutachok
Den kinesiske valuta hedder Yuan, og den blev i den forløbne uge devalueret rekordstort, fordi Kina har løsnet tøjlerne for valutakursen. Det satte sig globale spor, så russiske rubler, brasilianske Real og aktierne på verdensfirmaer som Volkswagen, Carlsberg og alle investorer i Kina blev ramt og fik mindsket deres indtjening, samtidig med, at det nu bliver dyrere for verdens eksportører at få deres varer afsat i Kina.
Dette viser, at Kinas økonomi ikke længere er i topform som førhen. Som vi tidligere har skrevet om Kinas horoskop, begyndte Pluto for et par år siden at spænde Solen op, fordi Kina er grundlagt den 1. oktober (1949) kl. 15.00 i Beijing. Det skal dog nok blive rettet op igen, for Kina ønsker at være en vigtig brik i verdensøkonomien, men de skal passe på med at få reguleringen lavet på den helt rigtige måde, hvad man godt kan betvivle. Det kinesiske økonomisystem er ikke i overensstemmelse med naturens bæredygtige principper, og så SKAL der ske ændringer i selve systemet for at rette op på disharmonierne, som i denne tid udstilles gennem Plutos spændinger til Merkur/Neptun-konjunktionen, som vi også tidligere har skrevet om nogle gange, og som også skal overstås, før de kan få styr på turbulensen med valutabalancen, som også har indflydelse på handelsbalancen og dermed hele samfundsøkonomien. Og når Neptun er inde i billedet, så er der tale om illusioner og ting, man ikke har kontrol over. Derfor vil jeg tro, at de vil få lavet for kortsigtede ændringer, hvor de forsøger at dæmme op for turbulensen, men som vil være fejlslagne på grund af manglede viden om, hvordan en organisk økonomi skal se ud. Det handler hele tiden om at tjene penge, og det siger sig selv, at dette også er kortsigtet og derfor utilstrækkeligt. Systemet skal i stedet ændres i organisk retning, så det kommer i harmoni med naturens love.
Der er desværre en anden lov, som er gældende. Nemlig den, at alt, hvad der er godt for den kinesiske økonomi, har en tendens til at være dårligt for resten af verden, simpelthen på grund af den enorme størrelse, den kinesiske økonomi har – og så naturligvis, fordi den er helt forkert.

Katastrofen kom samtidig med den økonomiske ditto
Dagen efter at Kina havde devalueret for anden gang skete der en dobbelteksplosion ved havnen i Kinas havneby Tianjin som dræbte mindst 55 og sårede over 700 mennesker og jævnede store dele af byens boliger omkring havneområdet med jorden og gjorde flere tusinde af byens indbyggere hjemløse. Denne katastrofe kommer selvsagt til at koste Kina flere milliarder til genopbygning, genhusning etc. Og blandt de udenlandske bilproducenter mistede VW og Renault henholdsvis 2750 og 1500 biler af de i alt ca. 7500 ødelagte biler, som stod parkeret på havneområdet parat til udskibning til andre dele af især det nordlige Kina. Disse bilproducenter mistede sammen med Toyota, Kia og Hyundai biler for flere milliarder. Så rent økonomisk må denne katastrofe være en af verdens største menneskeskabte katastrofer. Der er nu sendt 200 sprængstofeksperter katastrofeområdet, som skal klargøre årsagen til eksplosionerne - så klart som Kinas Merkur/Neptun konjunktion nu engang kan tillade.

Katastrofehoroskopet
I byen Tianjin skete der den 12. august kl. ca. 23.30 en eksplosion, som indtil videre har krævet over 100 dødsofre og et ukendt antal sårede. Man har endnu ikke fundet ud af, hvad eksplosionen skyldes, men vand har været nævnt som mulig årsag, hvad der astrologisk set er sandsynligt, i det mindste som medvirkende årsag til skadernes omfang. Vi har tidligere skrevet om kinesernes lemfældige omgang med naturen, fx ved at regulere floder. Dette er altid imod naturen orden og vil derfor give bagslag på et tidspunkt. Også overbefolkningen vil bære en del af skylden.
I horoskopet for katastrofen står Merkur i eksakt spænding til vandplaneten Neptun. Skæbne- og jordtegnsplaneten Saturn står i vandtegnet Skorpionen i spænding til Venus (i jordtegn) og Jupiter. Det er altså en problematisk blanding af jord og vand i horoskopet, hvor AC står i jordtegnet Tyren, hvor Venus hersker – derfor bliver denne horoskophersker, og dermed horoskopets vigtigste planet – som altså står i spænding til skæbneplaneten. Det skal også med, at Månen (vand) står på IC (vandhus) i Krebsen (vand) i konjunktion med Mars (voldsomhed). Og så er der MC, der er i spænding til Uranus (pludselige begivenheder, teknik) i 12. hus (vand, hemmeligheder og forhold, man ikke kan kontrollere).
Der er altså et væld af faktorer, der antyder, at vand er involveret på en alle anden mystisk måde, som man åbenbart har svært ved at finde ud af, hvad er. Men lur mig, om det ikke i en eller anden grad har med et menneskeligt indgreb over for naturen at gøre. Noget, der også vil være svært at indrømme for de kinesiske myndigheder.

Se og Hørs Kim Henningsen
Vi har tidliget bragt indslag om den tidligere chefredaktør på Se og Hør, Kim Henningsen. Det skete som eksempel på persober, der har den aktuelle Neptun i spænding til Solen, hvad alle, der er født den 1. juni som han, har i denne tid og nogle måneder frem.
Neptun er en meget spirituel planet, som står for bl.a. psykiske evner. Men anvendt forkert står den også for symboliserer illusioner, løgn, fordrejelser, sygdom, hemmeligheder, manipulation og alle fordækte forhold.
Det er nu kommet frem, at Henningsen har haft psykiske problemer på grund af skandalesagen på det kulørte ugeblad. Han har bl.a. fået 24 elektrochok ifølge Jan Körner på Ekstra Bladets hjemmeside, men det skal måske tages med et gran salt, når Neptun er involveret. Men fakta skulle være, at han løb ind i en stor depression i kølvandet på den celebre afluringssag af kendte menneskers gøren og laden. Alt sammen er det i overensstemmelse med de astrologiske kogebøger, når man slår op under Neptun, som både står for hemmeligheder og deres afsløring.

Corydon(g) og Sass Larsen
Der er naturligvis forskel fra person til person, hvordan en Neptun-spænding ytrer sig. Vi har også tidligere skrevet om den tidligere finansminister Bjarne Corydon, hvor vi lancerede øgenavnene Don(g) Cory og Corydon(g) til ham på grund af Dong-skandalen. Han er født den 1. marts og har derfor den samme spænding som Henningsen. Neptun symboliserer ikke blot vand, men alle fluida, dvs. alle flydende stoffer, herunder olie. Så man kan roligt sige, at Corydon gled i olien, og med den nye regering ved roret ryger hemmelighederne sig en tur. Det er en svær tid for Corydon. Og det gælder alle, der har besøg af Neptun i spænding til Solen – eller for den sags skyld også de andre personlige planeter.
Et sidste eksempel, der skal nævnes, er Henrik Sass larsen, som er født den 29. maj og derfor er ved at være færdig med spændingen. Men han nåede fx både at tabe valget med sit parti og at optræde kompromitterende på tv i forbindelse med valgnederlaget – iført en ordentlig blæser – også en virkning af Neptun.

Donald Trump igen
Multimilliardæren Trup fortsætter trods flere kiksere med at have et solidt forspring i meningsmålingerne til at blive den republikanske præsidentkandidat, der skal op mod Hillary Clinton i kampen om at blive USA´s næste præsident.
Vi skrev tidligere, at han på trods af sine mange milliarder og sin komfortable føring ikke ville nå så langt som til at blive præsidentkandidat. Og sådan vil jeg stadig vurdere det. Man skal huske, at der er lang tid til valget, og SKULLE det komme så vidt, at han mod forventning skulle komme frem til at få sit ønskede præsidentkandidatur, så vil han blive en sikker taber, da både Uranus og Pluto vil være i spænding til Saturn til den tid. Det vil også gælde Jupiter, så han vil under ingen omstændigheder blive præsident, hvad der er ret heldigt med de aspekter, han har til den tid. Det ville i så fald blive den rene katastrofe på grund af cocktailen mellem politisk uerfarenhed og heftige horoskopspændinger.
I denne sommer står transit Saturn i spænding til AC, og så bør man ikke buldre frem. Gør man det alligevel, er der konsekvenser som fx det at blive sat uden for døren i det gode selskab, som det skete for nylig, hvor han var uønsket i forbindelse et vigtigt arrangement i sit eget parti!
Trup er født den 14. juni 1946 kl. 1.54 i Queens, NY, USA. Tidspunkt ser ud til at skulle korrigeres til kl. 10.50. Så står AC i harmoni med Solen og MC på Venus nu, hvor han forsøger at blive præsidentkandidat. Men jeg vurderer, at han må nøjes med flotte meningsmålinger, hvad der i sig selv er godt gået af en mand, der pludselig bevæger sig ind i politik.

 astrologisk set

Ingen kommentarer:

Send en kommentar