onsdag den 20. april 2016

I krig igen

Danmark i krig igen – åh nej

Kl. 17.44 den 19. april 2016 blev der stemt om Danmark skal gå i krig i Syrien, og et overvældende flertal stemte for. O.k., det ser ikke så slemt ud som de seneste gange, vi har deltaget i krigshandlinger i Irak og Afghanistan, men det ser ikke ud til at blive med det ønskede resultat. Horoskopherskeren er Solen, og den står svagt. Krigsplaneten Mars står i Skytten (udlandet), og derfor er det ikke så underligt, at vi skal af sted igen. Men den står sammen med skæbne og karmaplaneten Saturn, som igen er i spænding til Neptun (kaos) og Jupiter (udland). Ydermere er Venus/Uranus-konjunktionen i krigstegnet Vædderen i spænding til Pluto (død). Vi kan derfor vente, at der igen kan komme dødsfald blandt de udsendte.

Vi kan næsten ikke undgå at komme til at gå Assads ærinde. Han kæmper jo også imod Islamisk Stat, og det hjælper vi ham så med. Den logiske konsekvens vil derfor være, at vi bagefter får væltet Assad, i det mindste for at vise, at vi ikke har samarbejdet med ham. Jo, der skal nok komme gang i debatten fra nu af. Kommunikationsplaneten Merkur er med i en stortrigon, så der vil blive argumenteret meget livligt, men det er også det eneste gode, man kan sige - selv en minisucces vil blive betragtet som noget stort af tilhængerne. Det er som at vælge mellem pest og kolera, men o.k., noget skal der jo gøres mod banditterne fra IS. Det bliver blot en svær opgave, og bliver de slået ned i Syrien, og det gør det sikkert, så popper de bare op et andet sted. Måske er de så smarte, at de allerede er i gang med at flygte, og måske endda med at etablere sig et andet sted i Mellemøsten i stedet for i Syrien, så de er klar, hvis fx Assad bliver afsat på et senere tidspunkt, og der derved opstår en ny slags kaos i lignende med Irak og Afghanistan.

Der er naturligvis ikke tvivl om, at de får det meget svært mod en klar overmagt. Men det vil blive meget svært tilintetgøre dem helt som ønsket. Men en lærestreg vil de ikke kunne undgå. De vil derfor blive svækket, hvad angår Syrien, men de kan udmærket vinde tid og poppe op igen på et senere tidspunkt, fx gennem decideret terrorvirksomhed. Så strategien bliver de nødt til at lægge om, hvis jeg ellers har tolket astrologien rigtigt. Og her er det vigtigt at tilføje, at krig ikke på nogen måde er en spidskompetence.

Som tidligere beskrevet har Assad være begunstiget af et ”harmonisk” horoskop, hvor han desværre har kunnet slippe af sted med mangt og meget. Dette er begyndt at ændre sig, og senest når Neptun spænder hans Sol op, er han færdig, men der er 4-5 år til, i øvrigt i lighed med alle, der er født den 11. september, uanset alder og fødested på kloden.

Jeg vil følge situationen og vende tilbage, når der sker noget.

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar