søndag den 10. april 2016

Uge 15 astrologisk ser

Indhold:
Anmeldelse fra Astrologisk Boghandel
Peaceful Warrior på tilbud – DVD
Tilbud fra antikvariatet
Tilbud på dåbs- og navngivningsbøger
Ugen, der kommer
Panama papirerne
Kommunikation, trafik og aftale i denne tid
Ålen fylder 60
Ugens humor
Ugehoroskoper for alle tegn

Anmeldelse:
Astrologiens idéhistorie
Lars Steen Larsen, Erik Michael Zonkjer, Per Kjærgaard Rasmussen
434 sider, kr. 395.-
Museum Astrologicum

Med Astrologiens idéhistorie har vi i dansk astrologisk sammenhæng fået et enestående værk, som i lang tid fremover vil kunne blive et redskab for den voksende anerkendelse af astrologien som en vej til indsigt i, hvad menneskelivet handler om.
Tre forskere, en astronom, en religionshistoriker og en cand. mag. har sat sig for at undersøge og beskrive, hvordan astronomien og astrologien fra tidernes morgen har været tæt forbundne, men hvordan de to vidensområder i flere hundrede år har været adskilt som en konsekvens af rationalismens og naturvidenskabernes fremvækst. Bogen giver et billede af, hvordan astrologien af samme grund mistede anerkendelse. Og ikke mindst, hvordan den nye udvikling i videnskabens forståelse af vores verden kan danne grundlag for, at astronomiens observationer og astrologiens tolkninger nu igen får mulighed for at supplere hinanden i menneskers stadige udvikling mod højere indsigter.
Bogen udkom første gang for tyve år siden med titlen Astrologiens idé, men med denne udgivelse er der tale om en stærkt bearbejdet og kraftigt udvidet version, svarende til de indsigter, som forskningen i mellemtiden har opnået.
Vi har her en bog, som kan blive en grundbog i studiet af astrologien for de næste generationer. Bogen er udgivet af det myreflittige forlag Museum Astrologicum, som i disse år forsyner astrologer og astrologistuderende med et væld af nyttige værker. Den er i hardcover og på alle måder en flot udgivelse, hvilket også har været muligt pga. støtten fra Fonden for Ånd, Vækst og Bevidsthed. – Aase Kærgaard
PS: Kan bestilles på www.astroshop.dk


DVD: Peaceful Warrior – tilbud
Denne fantastiske dvd med Nick Nolte i hovedrollen handler også om det spirituelle. Den kan vi nu sælge til kun 59,00 kr. på www.astroshop.dk

Tilbud fra Antikvariatet
Ma Devakrepa: Hvornår er jeg frugtbar – naturlig prævention og fødselsplanlægning: 80 kr.
Til Eisner: Den altafslørende, afskyelige astrologibog (Meget morsom)

Nyt om de personlige eventyrbøger for børn – nu med fotos
Disse dåbs- og navngivningsbøger vinder stadigt frem. Barnet bliver hovedperson i et eventyr, hvor det i en drøm møde Havkongen, Havdronningen og alle Havfruerne og modtager deres visdom. Bestiller du bogen i uge 15 får du op til fem fotos gratis med i bogen, som bestilles på www.astroshop.dk
PS. Husk, at den fås på 4 forskellige sprog: Svensk, engelsk, serbisk og dansk.

Arrangement i AstrologiHuset – Kombinationsbehandling
Dette foredrag henvender sig til behandlere, der bruger homøopati. I behandlingerne. Foredraget handler om præparaterne fra Kattwiga, Sanum og Spenglersan.
Onsdag den 27. april kl. 19.00-22.00 i AstrologiHuset, Teglværksgade 37.4.th, 2100 Ø.
Entré 50 kr.
Tilmelding nødvendig til: Alexapharma på tlf. 22412659 (9.00-12.00) eller info@alexapharma.dkUgen, der kommer

T-kvadratet, som vi har beskrevet gennem nogen tid, er stadig aktivt, selv om det ikke er eksakt. Om mandagen, ugens første dag, får dette aspektmønster følgeskab af Månen, så der dannes en lukket storkvadrat i bevægelige tegn. Dette kan skabe uro på flere forskellige samfundsområder, og i hvert fald hos de mennesker der er født hen over midten i de bevægelige tegn Tvillingerne, Jomfruen, Skytten og Fiskene. Når vi når frem til weekenden, er Solen uaspekteret, og det kan betyde, at større projekter viser sig umulige et gennemføre/afslutte. Og begynder man på dem i denne uge, vil det sandsynligvis støde på ret stor modstand. Der er dog en lille oase omkring den 15. april, hvor Månen bevæger sig ind i en stortrigon til både Mars, Saturn og Venus. I samme periode er Merkur også i stortrigon sammen med Jupiter og Pluto. Det er rimeligt sjældent, at der findes to stortrigoner samtidig, så det hjælper en del på de spændinger, der også er tale om på stjernehimlen i denne tid. Det vil sige, at kommunikationsområdet, der har været i spænding i nogen tid, nu bliver noget nemmere at have med at gøre. Der kommer mere ræson og fornuft ind i diskussioner og synspunkter – og deres fremførelse. Det hjælper også lidt på relationer til udlandet, selv om Jupiter ganske vist også er med i T-kvadratet, så HELT godt bliver det ikke. Viljeplaneten Pluto står bedre, og det giver grund til at tro, at de projekter, hvor viljen sættes ind, kan gennemføres. Det er en uge med hårdt arbejde, men vel at mærke af en art, der kan give gode resultater. Men ingen kommer sovende til dem.

MANDAG
Noget af en nyser i dag, hvor Månen er med i et storkvadrat, læs evt. indledningen om dette. Følelseslivet kan være særdeles svingende for mange, og det er svært at tage beslutninger. Det bedste er derfor at lade være med dette og give slip – at tage det, som det kommer. Det er mest om morgenen, det kan drille, men hele formiddagen er i spil. – og især omkring kl. 9.30, hvor Månen er i eksakt spænding til Saturn. Her går tingene uendeligt langsomt – og er der noget, der går hurtigt, gælder det om at være opmærksom på, at det måske ikke er holdbart. Det er straks noget helt andet om eftermiddagen og om aftenen. Ca. kl. 17.00 står Månen flot til Pluto og styrker passion, dybde og intensitet.  Ca. kl. 20.00 står Månen godt til Uranus og øger behovet for frihed og originalitet. Mange vil have behov for at være specielle i en sådan periode.

TIRSDAG
Kl. 9.06 går Månen ind i Krebsen og giver et par dage med behov for nærhed og omsorg, ikke mindst i familien. Det er også dagen for hele to eksakte planetaspekter. Merkur står flot til Neptun, hvilket styrker menneskeligheden, drømmene, forståelsen blandt mennesker samt intuitionen. Venus står flot til Mars, og det gør dagen rimelig harmonisk, fx i kærlighedsanliggender og hvad angår værdier, herunder økonomi.

ONSDAG
Dagen begynder flot med Månens harmoni med kommunikationsplaneten Merkur, og om formiddagen står den godt til vækstplaneten Jupiter, som også symboliserer glæde, optimisme og humor. Men så sker der noget senere. Om eftermiddagen og om aftenen skifter dagen karakter med Månens spændinger. Først til Pluto, og så til Uranus, som giver følelsesmæssige svingninger og uro. Nogle bliver rastløse, så det gælder om at forholde sig så roligt som muligt og vende tingene indenbords, før man skrider til handlinger.

TORSDAG
Nu kommer der lidt mere gang i den. Månen går ind i Løven kl. 14.53 og giver et par ”liv- og glade dage” med løssluppenhed og højt til loftet. Mange vil få lyst til at tage forskud på weekenden i dag.
Månen går ind i Løven kl. 14.53 og giver et par dage med behov for nydelse og kvalitet. Merkur står smukt til Jupiter, og det får det hele til at glide lettere. Mange er glade og har humor, så skal der festes eller lignende, og så er slutningen af ugen god indtil søndag eftermiddag.

FREDAG
I dag danner Månen hele tre harmonier, så vi har ugens mest harmoniske dag. Især dagtimerne er fine, for her står Månen i harmoni med Mars og Venus. Dette er godt for parforholdsmæssige områder. Aftenen er mere blandet, men der er en harmoni til Saturn, som skaber stabilitet og fornuft. Men Månen danner også en spænding til Merkur, og dette kan hæmme kommunikation og forståelse, så det gælder om at udtrykke sig, så det ikke kan misforstås. Det gælder især i forbindelse med selskabelighed og større forsamlinger.

LØRDAG
Kl. 00.23 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med fokus på nuancer og detaljer. Der ligge en perfektionistisk tendens i det, som blot ikke bør overdrives.  Ellers danner Månen fine aspekter. Fra morgenstunden står den fint til Uranus og fremmer følelsen og behovet for frihed og originalitet, Sidst på dage er den i flot aspekt til Solen, og det gavner helheden og de store linjer. Også en lille oase i denne uge, hvor der dog tillige som sagt i indledningen er tale om en del spændinger.

SØNDAG
Kl. 6.00 går Månen ind i Jomfruen og giver et par dage med fokus på nuancer og detaljer. Sidst på eftermiddagen er der nogle timer, hvor Månen står flot til Venus og styrker nærheden og harmonien. Aftenen kan være mere urolig på grund af spændingen til Mars. Temperamenterne kan godt komme lidt op at køre på denne ellers rolige søndag.


Panama papirerne
Vi skrev i ugehoroskopet, at denne her uge – og det gjaldt reelt også sidste uge – ville byde på økonomiske udfordringer. Dette sker normalt på aktiefronten, men i denne uge sker det åbenbart på anden vis, og der skulle angiveligt også være tale om danske statsborgere, der gemmer deres penge af vejen for skattevæsenet. I hvert fald er der tale om hele to banker, nemlig Nordea og Jyske Bank. Sidstnævnte er især ikke en overraskelse, da de – som vi har beskrevet flere gange her på bloggen – er i gang med en Pluto-spænding til Solen, i øvrigt i lighed med alle forløb, der er startet den 7. juli, som det er tilfældet med Jyske Bank fra 7.7.1967. Der bliver i sådanne tilfælde ofte tale om en fusion, køb eller salg, men der kan også være tale om en shitstorm som den, de oplever nu, og som kan medføre større tab – i første omgang på troværdighedskontoen, og i næste omgang vil det også kunne mærkes på bundlinjen. Også selv om de ikke har gjort noget ulovligt.
Den 4. april kom meddelelsen i pressen om, at mange rige mennesker gemmer deres penge i skattely i Panama, og sikkert også mange andre steder, som nu kommer under pres, herunder Luxembourg og Cayman Islands. To navngivne personer fra Nordea skal i 2005 have haft møde med nogle af Panama-folkene, og de har da også indrømmet at have været i Panama på det givne tidspunkt, men de har ingen erindringer om et møde - mødereferatet er et af de lækkede dokumenter.
Et af de mest spektakulære eksempler på enkeltpersoner er – udover Putin og Messi - den islandske statsminister Gunlaugsson, som er født den 12. marts 1975, og som er gået kraftigt ind for, at islændinge skal investere og betale skat i deres eget land. Jeg har set lidt på hans mulige fødselstidspunkt, og der tegner sig to, der er sandsynlige, nemlig ca. kl. 01.00 og kl. 7.40, hvilket giver hhv. Skorpion- og Vandbærer-AC. Det mest sandsynlige er nok en Skorpion-AC, som samtidig giver ham hemmelighederne (og dermed også deres afsløring) i 2. hus (økonomi, penge) i spænding til Månen (fædrelandet i Fiskene (også hemmeligheder)). Månen står på 4. husspids, så der kan være tale om landsskadelig virksomhed. At det er gået ”godt” så længe, kan skyldes Neptuns gunstige aspekter til Mars og Pluto.
Det så i første omgang ud til, at han ville gå af som statsminister, selv om han stædigt blev siddende for en stund (Skorpionen og Pluto samt Saturn i 8. hus). Den 6. april meddelte han dog, at han gik af og overlod posten til en anden minister. Dagen efter meddelte han så, at det var en misforståelse. Det var kun midlertidigt, at han trådte tilbage. Stor opstandelse, som vil ende med, at han må gå af for alvor. Transit Neptun står på IC og Månen og udløser derved Måne/Neptun-spændingen i fødselshoroskopet. Uranus og Pluto angriber hans Venus (”egne” penge), og transit Saturn (skæbne, karma) står på Neptun og udløser OGSÅ den nævnte spænding til Månen og MC/IC-aksen!
For slet ikke at tale om de progressive aspekter, hvor Venus også udløser T-kvadratet mellem MC, Månen og Neptun, og det samme gør den progressive Måne og Merkur, som er i spænding til Mars i 3. hus (pressen, offentligheden, lækket). Vedrørende det interne progressive horoskop har jeg nærmest aldrig set noget lignende. Det indeholder så mange spændinger, at det vil fylde alt for meget bare et remse dem op, for nu at overdrive lidt. Der er ganske vist også nogle harmonier, men de er langt i undertal. Månen står i 8. hus og er med i et storkvadrat, og samme sted står Saturn, som er med i et T-kvadrat, ganske vist et ret svagt et af slagsen. Med så mange stærke spændinger var det halsløs gerning et tro, at han kunne vende tilbage til posten.
PS. Vi har også tidligere skrevet om David Camerons horoskop. Han er fra den 9. oktober, og alle der er født den dag, uanset årstal, har i de næste par år besøg af Pluto, der står for død, transformation og andres penge. Det viser sig, at hans afdøde far står på listen fra Panama-lækagen, og det kan astrologisk set sætte Cameron under stort pres, selv om han ikke står på listen selv. Jeg vil tro, at hans skæbne vil blive beseglet inden for det næste års tid. I hvert fald vil han næppe blive genvalgt ved næste valg.


Kommunikation, trafik og aftaler
Vi kan igen henvise til ugens kommunikative udfordringer. Læs: Merkur, som dog nu har skiftet tegn og er ude af spændingen til Uranus og Pluto. Nu er Merkur til gengæld uaspekteret, hvilket også er udfordrende. Der er et andet udtryk for uaspekterede planeter, nemlig peregrinus (den ensomme vandrer), og på engelsk hedder det også en ”sleeping dog”. Det vil sige, at kommunikation ikke flyder eller kan være decideret intetsigende, så man taler for døve øren. Aftaler holder ikke, og der kan være trafikale problemer.
Den 6. april holdt man folkeafstemning i Holland om associeringsaftalen med Ukraine, og det blev naturligvis et nej – endda et rungende et af slagsen. Nu er samarbejde i EU for alvor truet. Når enkeltlande begynder at afholde folkeafstemninger om enkeltspørgsmål, så knager det gevaldigt i samarbejdets fuger. Det er med andre ord noget af en glidebane, hvor man ikke ved, hvor det ender. Men ét er sikkert, det er ikke godt for EU, som har problemer nok i forvejen – men det stemmer kun alt for godt overens med EU´s horoskop fra 1993. Det gjorde det jo ikke bedre, at et hollandsk passagerfly blev skudt ned over Ukraine forrige år, og hvor alle blev dræbt.
Den hollandske regering kan dog vælge at ignorere afstemningsresultatet, men det vil også være en katastrofe, da der var tale om et overvældende flertal af nej-stemmer.
Hvad trafikken angår, har der også været nogle udfordringer, og den 7. april kl. 4.07 modtog politiet den første anmeldelse af en række tilfælde om en bilist, der var kørt galt på grund af en kraftig haglbyge ved Åbenrå. Omkring kl. 5.00 var motorvejen lukket ved Åbenrå Syd. Der var tale om i alt 4 soloulykker.
Omkring kl. 4 stod AC på Pluto og udløste hele tre spændinger til hhv.: Månen, Solen og Uranus – et meget uroligt aspekt, som ikke bliver bedre af, at der samtidig er tale om det T-kvadrat, vi skrev om i søndagsbrevet.
I fodboldens verden oplever man også turbulens, hvor der bliver vendt op og ned på tingene. Tyske Wolfsburg har den 6. april totalt udspillet ingen ringere end Real Madrid, og i pokalkampen mellem FCK og Brøndby, der ellers var afviklet stille og roligt, gik Brøndbys tilhængere agurk og kastede med kasteskyts ned over FCK´s spillere i spillertunnelen, så de måtte løbe spidsrod mod omklædningsrummet. Det vil uundgåeligt få konsekvenser.

Ålen fylder 60!
Peter Aalbæk Jensen blev født den 8. april 60 år. Han er født i 1956 i Osted kl. 23.50 og er derfor Vædder med AC i Skytten, hvad der forklarer hans meget høje cigarføring i mere end én forstand. Han er et af utallige eksempler på, at Uranus/Pluto-spændingen har taget fat i horoskopet. Det er i første omgang Uranus, der tager fat i hans Sol/Merkur-konjunktion, som endda er med i et T-kvadrat til Mars og Uranus, og da Neptun også er lidt med i løjerne, så er det virkelig stærke kræfter, der er på spil i hans liv. Vi har fat i et såkaldt repetitionsaspekt, som altid er særdeles virkningsfuldt. Pluto har via Uranus også fat i den nævnte storspænding, så denne gang SKAL der ske noget afgørende. Han har et par andre gange bebudet sin afgang, men har ikke holdt ord, men det kommer han til på sæt og vis denne gang, hvis han vil sig selv det godt. Ellers kan der komme helbredsmæssige konsekvenser via Neptun, men også via Pluto, som er hersker over 12. hus, og en sådan spøger man ikke med. Måske skulle cigarerne lægges på hylden, det ville være at anbefale. Og så i øvrigt føre et liv med mere fordybelse og mindre offentlighed. Han må lære at sige farvel til de ting, der ikke længere er gode for ham i livet, og sikkert også til en del personer fra den hidtidige omgangskreds samt kolleger. Der er tale om en periode med transformation til den store guldmedalje.
Tillykke med dagen til Ålen!

Ugens humor
Har du hørt, at Ålen fylder 60 år?
Ja da, han forstår at lave reklame for sig selv, men han ER jo også dobbelt ildtegn – et af de cigarrygende, endda!
Ja, han kan virkelig sætte ild til en god cigar, har DU så hørt, at han har meddelt sin afgang og går fra Zentropa?
Ja, men en ål kan jo ikke gå, og han svømmer såmænd ingen steder, bare vent og se! Han bliver sikkert med hele sin arrogance på trods af meddelelsen om sin afgang.
-         Ja, det ville jo så så næsten kunne danne et helt nyt ord af den situation!
-         Hvilket dog?
-         Afgangce
-         Ja, den var god, det udtales jo ligesom arrogance…

UGEHOROSKOP uge 15 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Ræk ud efter det, du ønsker dig.
TYR
PS: Der er god fokus på kærlighed og parforhold.
TVILLING
PS: Gode venner er sjove at være sammen med.
KREBS
PS: Du kan få et spændende jobtilbud.
LØVE
PS: Inviter din partner eller en anden på en date.
JOMFRU
PS: Tag en chance, det betaler sig.
VÆGT
PS: Lyt til andre.
SKORPION
PS: Du er god til at passe på pengene.
SKYTTE
PS: Få noget mere motion.
STENBUK
PS: Sæt tempoet lidt ned.
I
VANDBÆRER
PS: Fokuser også på familien.
FISK
PS: Begynd kun på én ting ad gangen, og afslut det.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar