tirsdag den 5. april 2016

Panama gate - statsminister må gå af og Cameron under pres

Panama papirerne
Vi skrev i ugehoroskopet, at denne her uge – og det gjaldt reelt også sidste uge – ville byde på økonomiske udfordringer. Dette sker normalt på aktiefronten, men i denne uge sker det åbenbart på anden vis, og der skulle angiveligt også være tale om danske statsborgere, der gemmer deres penge af vejen for skattevæsenet. I hvert fald er der tale om hele to banker, nemlig Nordea og Jyske Bank. Sidstnævnte er især ikke en overraskelse, da de – som vi har beskrevet flere gange her på bloggen – er i gang med en Pluto-spænding til Solen, i øvrigt i lighed med alle forløb, der er startet den 7. juli, som det er tilfældet med Jyske Bank fra 7.7.67. Der bliver i sådanne tilfælde ofte tale om en fusion, køb eller salg, men der kan også være tale om en shitstorm som den, de oplever nu, og som kan medføre større tab – i første omgang på troværdighedskontoen, og i næste vil det også kunne mørkes på bundlinjen. Også selv om de ikke har gjort noget ulovligt.

I går den 4. april kom meddelelsen i pressen om, at mange rige mennesker gemmer deres penge i skattely i Panama, og sikkert også mange andre steder, som nu kommer under pres, herunder Luxembourg og Cayman Islands. To navngivne personer fra Nordea skal i 2005 have haft møde med nogle af Panama-folkene, og de har da også indrømmet at have været i Panama på det givne tidspunkt, men de har ingen erindringer om et møde - mødereferatet er et af de lækkede dokumenter.
Et af de mest spektakulære eksempler på enkeltpersoner er – udover Putin og Messi - den islandske statsminister Gunlaugsson, som er født den 12. marts 1975, og som er gået kraftigt ind for, at islændinge skal investere og betale skat i deres eget land. Jeg har set lidt på hans mulige fødselstidspunkt, og der tegner sig to, der er sandsynlige, nemlig ca. kl. 01.00 og kl. 7.40, hvilket giver hhv. Skorpion- og Vandbærer-AC. Det mest sandsynlige er nok en Skorpion-AC, som samtidig giver ham hemmelighedernes (og dermed også deres afsløring) i 2. hus (økonomi, penge) i spænding til Månen (fædrelandet i Fiskene (også hemmeligheder). Månen står på 4. husspids, så der kan være tale om landsskadelig virksomhed. At det er gået ”godt” så længe kan skyldes Neptuns gunstige aspekter til Mars og Pluto.

Men nu ligner det astrologisk set hans snarlige afgang som statsminister, selv om han stædigt bliver siddende (Skorpionen og Pluto samt Saturn i 8. hus). Transit Neptun står på IC og Månen og udløser derved Måne/Neptun-spændingen i fødselshoroskopet. Uranus og Pluto angriber hans Venus (”egne” penge), og transit Saturn (skæbne, karma) står på Neptun og udløser OGSÅ den nævnte spænding til Månen og MC/IC-aksen!

For slet ikke at tale om de progressive aspekter, hvor Venus også udløser T-kvadratet mellem MC, Månen og Neptun, og det samme går den progressive Måne og Merkur er i spænding til Mars i 3. hus (pressen, offentligheden, lækket). Ser man på det interne progressive horoskop har jeg nærmest aldrig set noget lignende. Det indeholder så mange spændinger, at det vil fylde alt for meget bare et remse dem op, for nu at overdrive lidt. Der er ganske vist også nogle harmonier, men de er langt i undertal. Månen står i 8. hus og er med i et storkvadrat, og same sted står Saturn, som er med i et T-kvadrat, ganske vist et ret svagt et af slagsen. Men hvorom alting er, så har han ikke længe igen og går sandsynligvis af i løbet af få dage.


PS. Vi har også tidligere skrevet om David Camerons horoskop. Han er fra den 9. oktober, og alle der er født den dag, uanset årstal, har i de næste par år besøg af Pluto, der står for død, transformation og andres penge. Det viser sig, at hans afdøde far står på listen, og det kan astrologisk set sætte Cameron under stort pres, selv om han ikke står på listen selv. Jeg vil tro, at hans skæbne vil blive beseglet inden for det næste års tid. I hvert fald vil han næppe blive genvalgt ved næste valg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar