onsdag den 6. april 2016

Kommunikation - Uha!


Man kan roligt sige, at det er korrekt som vi skrev for perioden lige nu, at der har været koks i kommunikationen. Vi har set en Løkke, der nægtet at lade sig trække i samråd om landbrugspakken. Vi ser en imam blive folketingskandidat, og hvor partiet Alternativet ikke med det samme går ud og forklarer sammenhængen, men hvor manden selv har forklaret, at han har lagt fortiden bag sig – og det må man jo respektere, men det må partiet så fremlægge sin forklaring på.

Og så er det en total farce på Island, hvor statsministeren som forudsagt er gået af, men nu ikke er gået helt af alligevel, men kun i en periode. Og han er blevet nægtet at udskrive sit ønskede valg, der ville kunne have givet ham et pusterum – håbede han, men sådan spiller klaveret ikke med sådanne horoskoper. Det ender naturligvis med, at han må gå af alligevel, så han ikke får lov til at misbruge dyrebar tid til at vente på, om der skulle opstå en for ham hjælpende situation.

Men hvordan ser landets horoskop ud?  Den endelige løsrivelse fra Danmark skete under krigen den 17. juni 1944 kl. 14.00 i Reykjavik. Progressivt er Mars nu i spænding til kriseplaneten Saturn og udløser derved denne spænding til Neptun (kaos, opløsning) – og der er også spænding til AC, da denne står på Neptun (vand, øer). Månen er i eksakt spænding til Merkur/Venus-konjunktionen i 10 hus.

Hvad angår de vittige transitter er samme Neptun i spænding til Merkur/Uranus-konjunktionen, så igen er kommunikation en udfordring. Ydermere er kriseplaneten Saturn også i spænding til denne konjunktion.

Det har vist sig, at Nordea har udlånt et milliardbeløb via Panama til Kasakhstans diktator!

Den rige filminstruktør Almodovar har lige færdiggjort sin nyeste film, som han skulle have været på PR-turné om i denne uge, men turnéen er nu aflyst. Han har progressive Merkur (kommunikation, PR) i spænding til Saturn (krise, blokering). Transit Neptun er i spænding til Saturn og Uranus til Jupiter (udland, rejser), og Pluto er dermed delvis også med i denne spænding, så måske har vi set hans sidste film med denne nyeste. Han er født den 24.9..49.

Den danske rigmand Erik Damgaard fra 15.2.61 siges også at have en finger med i Panama-sagen. Her er progressive Merkur i spænding til Mars, og Neptun udløser hans spænding mellem Merkur og Pluto. Transit Uranus er på vej ind i en spænding til hans Jupiter/Saturn-konjunktion i Stenbukken, men han klarer sikkert frisag, da det er lidt mildere aspekter end i de andre horoskoper. Og måske klarer alle frisag, da det jo nok slet ikke er ulovligt med den slags i et kapitalistisk system – højest moralsk forkasteligt. Og det kan pirke endnu mere til politiker- og systemleden, så vi vil høre meget mere af samme skuffe i fremtiden.


Søren Pape (K) har udstedt et ultimatum til regeringen om minimering af udledningen af kvælstof i landbrugspakken – og det ser ud til, at regeringen bøjer sig, hvilket også er klogt. Men gad vidst, om ikke Løkke er ved at gennemtænke, hvornår han skal udskrive valg?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar