søndag den 3. april 2016

Trafikale udfordringer

Trafikale udfordringer i disse dage

I de sidste dage af marts 2016 og de første dage af april skrev vi om, at der kunne komme trafikale (og kommunikationsmæssige) problemer – og det tør siges at komme til at holde stik. Heldigvis ikke med mange dræbte, hverken herhjemme eller i udlandet, men nogle var der dog i udlandet.

En læser skrev til mig, at han den 31. marts kørte fra Hedensted mod Horsens på motorvejen, og på det lille stykke havde der været ikke mindre end 3 harmonikasammenstød. Han mener at uheldene må være sket i perioden 17.00-17.40. Han kørte forbi ved 17.45-tiden.

Astrologisk set er den allerede gal lidt før kl. 16.30, hvor AC gik i spænding til Mars, som er medhersker over 8. hus og dispositor over hele tre Vædder-planeter, herunder trafikplaneten Merkur, som i de dage udløste spændingen mellem Uranus og Pluto, og som var årsagen til udfordringerne. 

Derefter gik AC i spænding til Neptun og Saturn og udløser hele T-kvadratet til Jupiter.
Ydermere udløser MC/IC-aksen hele T-kvadrater i den periode også!, så det er ikke underligt, at der var udfordringer i de dage, og jeg kan sige, at der i samme område var et harmonikasammenstød i samme område dagen før, kl. 16.33, hvor AC stor i eksakt spænding til Mars (voldsomhed). Der er altså god grund til at udsende advarsler om at køre forsigtigt i sådanne perioder, og vi må overveje at danne et nyt råd i den anledning, nemlig ”Rådet for større horoskopsikkerhed”. Og man kunne tilføje: I trafikale sammenhænge.


Jeg hører gerne fra læserne om trafikale episoder i de dage.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar