søndag den 24. april 2016

Uge 17 astrologisk set

Indhold:
Ny bog: Den medicinske seer
Uge 17 astrologisk set
Prince er gået over
Ny prins født i Sverige
Danmark i krig igen
Ugehoroskoper for alle tegn

Ny bog
Den medicinske seer
Anthony William
385 sider, 329,95 kr.
Det Blå Hus
Her har vi den nye Edgar Cayce, som også blev kaldt for den sovende profet, fordi han fik sine informationer om folks helbred og andet, mens han var i en slags sovende tilstand. Dette er dog ikke tilfældet med Anthony William, som synes at arbejde på næsten samme måde som Cayce. Det er der nu kommet en bog om, som i den amerikanske udgave fra efteråret 2015 er blevet en international bestseller og er udkommet indtil videre i 18 lande. William kan tune ind på folks helbredstilstand og vejlede dem i, hvordan de kan blive raske. Han fortæller her sin personlige historie og kommer ind på, hvordan han som 4-årig blev kontaktet af Gud. Han fik her den gave at kunne se de bagvedliggende årsager til folks sygdomme og andre lidelser.
I bogen gennemgår han en lang række sygdomme som fx fibromyalgi, sklerose, depression, autoimmune sygdomme og tarmsygdomme. Bogen er spækket med informationer, brugbare råd om behandlinger, kosttilskud og kost generelt. Vi får også serveret gode cases, som vidner om hans ekstraordinære evner. Det er en bog ud over det sædvanlige, og den appellerer til, at andre clairvoyante tager tråden op og specialiserer sig på dette væsentlige område. Måtte vi anbefale den som fast undervisningsområde på clairvoyanceskolerne? Der er i den grad brug for disse specielle evner.
Bogen kan forudbestilles på www.astroshop.dk

Uge 17 astrologisk set
Sidste uge blev en uge i ”Princernes” tegn. Prince døde torsdag, og i Sverige kom en ny prins til verden – og der er ikke langt til hverken pinsen eller prinsen. På den måde kom Sverige og USA på banen og i pressen. Desuden er faderen til den svenske prins amerikaner, og Prince blev født i den dansk/svenske stat Minnesota, hvor hovedbyen er Minneapolis. Her blev Prince født. Minnesota er en af de stater i USA, hvor klimaet minder mest om det nordiske. Derfor udvandrede mange skandinaver dertil i forrige århundrede og slog sig ned som farmere. Læs nekrologen senere.
Der er ikke meget at skrive om, hvad temaer angår i denne uge.  Dog virker T-kvadratet stadig, selv om Mars nu begynder at bevæge sig mere væk i sin retrograde retning. Læs om T-kvadratet i de foregående uger.
Den 28. april kl. 18.20 står Merkur stationær og begynder at tænke på at gå baglæns i ca. 3 uger. Dette borger ikke for de bedste beslutninger og deres udførelse. Man må tænke sig om en ekstra gang og i det hele taget være forsigtig, så man øger muligheden for succes.
Venus går i denne uge ind i Tyren, læs evt. mere under LØRDAG.

MANDAG
Månen er inde i ikke mindre end 4 spændinger i dag. Det er det stærke T-kvadrat, der udløses og gør dagen ret udfordrende for mange. En del vil være helt udkørte efter bededagsferien, andre vil blot mangle energi. Og så vil der sikkert også være nogle, der har alt for meget energi, og de skal måske være allermest opmærksomme og tage det så roligt, som de nu er i stand til. Kommunikation, formidling og trafik er udfordret, når Merkur går baglæns.
Dagen begynder med Månens konjunktion med Mars, hvilket kan gøre mange vrisne eller temperamentsfulde, og det kommer der ikke ret meget godt ud af. Her vil lidt morgengymnastik – måske i form af Kaptajn Jespersens Mars-gymnastik (arme bøj, arme stræk), som alle fra den lidt ældre generation husker fra radioens populære udsendelser i 20´erne, 30`erne og 40´erne. Mars er jo retrograd, så det vil være passende at gå lidt tilbage i tiden for at hente inspiration.  
Midt på dagen står Månen i spænding til Neptun, som kan give et kaotisk følelsesliv, og mange kan ikke tage beslutninger – i hvert fald ikke de rigtige. Her kan det hjælpe at lytte til fx heavy metals Mars-inspirerede musik, hvis man ellers husker at sikre sig, at naboerne ikke lider auditiv overlast. Denne opfordring gælder naturligvis mest for den unge generation.  
Sidst på eftermiddagen er Månen i spænding til Jupiter, og så vil mange overdrive, og om aftenen står Månen på Saturn, så mange vil have mistet energi og må gå dødtrætte i seng, men kan måske ikke falde i søvn på grund af overtræthed. Kort sagt, en problematisk dag.

TIRSDAG
En rimelig harmonisk dag, hvor Månen begynder med at harmonisere Uranus og resultere i nytænkning og et stort behov for frihed. Sidst på eftermiddagen er der fred, ro og harmoni med Månens flotte aspekt til Venus. Tirsdagen er en af de bedste dage i ugen til nye initiativer, selv om den følges tæt af onsdag og evt. weekenden.

ONSDAG
Kl. 00.54 går Månen ind i Stenbukken og giver et par dages behov for struktur, fornuft, tålmodighed og disciplin. Om eftermiddagen står Månen meget flot til Solen og giver helhed og harmoni. Om aftenen er den i harmoni med Neptun, og så er det kunsten og drømmene, der har det fint.

TORSDAG
I dag kl. 18.20 står Merkur stationær og skal til at gå retrograd, læs evt. indledningen.  Dagtimerne er urolige. Sidst på formiddagen står Månen på Pluto og kan give konfrontationer på det følelsesmæssige plan. Negative følelser kan blive provokeret frem, og det er vigtigt at trække eventuelle projektioner hjem. Sidst på eftermiddagen er Månen i spænding til Uranus, hvilket gør mange oprørske og utålmodige. Dette er overstået sidst på aftenen, hvor Månen står i harmoni med Merkur. Her bliver kommunikationen rimelig god på trods af den retrograde Merkur.

FREDAG
Dagen begynder med Månens spænding til Venus, og så har de fleste ikke tid og overskud til så megen hygge, selv om en del nok har behov for det. Kl. 9.47 går Månen ind i Vandbæreren og giver et par dage med behov for frihed, uafhængighed og nytænkning. Nye ideer kan komme på banen nu.

LØRDAG
I dag går Venus ind i sit eget tegn, Tyren. Det giver en måneds tid med behov for kvalitet, nydelse og hygge.
Først på eftermiddagen står Månen godt til Saturn og øger behovet for stabilitet, struktur og ansvarlighed.

SØNDAG
En harmonisk dag med fokus på Neptun, som står for drømme, fantasi, intuition, kunst og natur. Solen står fint til netop Neptun. Kl. 15.33 går Månen ind i Neptuns tegn, Fiskene. Og bliver der i et par dage. Sidst på eftermiddagen og om aftenen står Månen godt til Venus, og så har vi igen en hyggelig periode med fokus på nydelse og harmoni.

Prince er gået over – fundet i en elevator
Så skete det igen. Rækken af døde notabiliteter inden for musik og kunst fortsætter. For tre måneder siden mistede vi Bowie, og nu er turen kommet til Prince, som blev født den 7. juni 1958 kl-. 18.17 i Minneapolis. Når man er født i 1958, fylder men netop i år 58. Han døde torsdag den 21. april, hvor han blev fundet død i en elevator i sit hjem. Dødsårsagen er endnu ukendt, men astrologisk set kan medicin meget let være en del af forklaringen. Den progressive MC stod nemlig på Neptun (medicin, sygdom, stoffer, hemmeligheder), da han døde. Han er allerede blevet kremeret, og der er afholdt en privat højtidelighed, hvorefter han skal stedes til hvile på et hemmeligt sted.
Prince var aktiv lige til det sidste. Få dage før sin død afholdt han en fest i Paisley Park, hvor alle hans aktiviteter foregik. Han var født i Tvillingernes tegn og havde derfor mange aktiviteter i gang – og havde som Bowie flere forskellige personligheder. Han var bl.a. kunstner, sexgud og Jehovas Vidne.    
Der er langt fra den fest- og sexglade popstjerne med de udfordrende sange og erotiske performances til missionæren fra Jehovas Vidner, som bringer det religiøse budskab fra dør til dør. Astrologisk set er det lige efter bogen, at Prince var både kunstner og religiøs. Planeten Neptun stod i 12. hus med hele 8 aspekter inklusiv konjunktionen med den nordlige Måneknude – og hvis vi regner kvinkunserne med, og det bør man ret beset altid  gøre. Han var indehaver af det specielle aspekt mønster, som hedder Guds Finger, som består af 2 kvinkunser og en sekstil. Netop Neptun var ”fingeren” i dette mønster og stod i 12. hus, som også har med religion at gøre, da det er Fiskenes og Neptuns hus. I Fiskene stod Månen med IC på kanten af tegnet – og en Mars, der lige havde forladt tegnet, og som stadig havde indflydelse derpå trods dens rent fysiske udtræden af tegnet. Ved hans død stod MC som sagt på netop Neptun og gjorde derved denne planet ekstra væsentlig for BÅDE liv og død. Da Neptun også står for både sygdom og stoffer, skyldes hans død en af delene.
Prince havde horoskopherskeren på MC og ejede derfor en stor gennemslagskraft på masserne. Pluto modtog lige som Neptun hele 8 aspekter, og de var begge med i T-kvadrater. Formidlingsplaneten Merkur stod i 7. hus og aspekterede både Neptun og Pluto. Derfor var det naturligt at missionere og udbrede budskaber, både kunstnerisk og religiøst. Prince blev formentlig aktiv i Jehovas Vidner i 2002 (senest). Han blev overbevist af guitaristen i ”Sly and the Family Stone”, Larry Graham. I 2010 fortalte Prince til Daily Miirror, at han gik fra dør til dør, som man nu skal i denne organisation med Vågn op! og Vagttårnet i baglommen. I bedste overensstemmelse med Tvillingernes tegn ofte i forklædning. Nu har han altså iklædt sig sin sidste forklædning – dødens maske, og er blevet til aske.
Den hurtige og hemmelige proces fra liv til død passer også meget fint til Tvillingeres tegn, og også til transformationstegnet Skorpionen, som var hans AC. Han døde derhjemme på Paisley Park, en 70.000 kvadratmeter stor ejendom, som var hans base med både natklub, musikstudie og senest religiøst studereværelse, hvor den sammensatte superstjerne læste Bibelens ord i op til seks timer dagligt. Hans forældre var syvende dags adventister. Han voksede op i kaos med en fraværende far – i øvrigt som det er tilfældet med mange rockstjerner.
Den manglende anerkendelse fra deres far får de så på en måde fra deres fans, når publikum klapper ad dem på scenen. Forældrene blev skilt, da lille Roger var 7 år gammel, en Saturn-cyklus, og faderen forsvandt ud af hans liv i bedste overensstemmelse med Saturns (faderen) spændinger i fødselshoroskopet, hvor Saturn er i spænding til både Mars og Solen. Spændingen fra Saturn til Solen gentog sig, da han døde. Der var altså tale om et af de meget virkningsfulde repetitionsaspekter, hvor der altid sker vigtige ting i livet. Mange dør på et sådant aspekt, og endnu flere kommer ind i en livskrise, ofte på grund af mangeltilstande – her altså forholdet til faderen.
Prince løb hjemmefra, da han var 12 år gammel. Da var forholdet til stedfaderen blevet meget spændt, og Roger opsøgte sin biologiske far for at få støtte, men blev brutalt afvist i døren. Heller ikke en efterfølgende telefonopringning hjalp.  
At karmaen i dette liv var afsluttet, ses også af, at MC stod på den nordlige Måneknude ved dødens indtræden. Denne knude var i konjunktion med Neptun, derfor var missionæren og kunstneren så vigtige dele af hans liv. Hans mest populære komposition var nok ”Purple Rain”, som blev et monsterhit.
Danske Mayianne Dinesen var kæreste med Prince i nogle måneder i 1989. Hun udtaler, at han aldrig tog stoffer – det var ham inderligt imod. Prince havde ifølge biografien ”Would I die for U” 3 personligheder. Han var den kalkulerede iscenesætter, der bl.a. handler om hans seximage, en af de vildeste musikere på kloden og den indadvendte, religiøse fyr.
Et af de få fakta (også Neptuns virkning) omkring Prince´s død er altså, at han blev fundet i en elevator. Man ved dog ikke, om den var på vej op eller ned…men med al den gode karma, må den have været på vej op. Han levede ikke alene et dobbeltliv (Tvillingerne), men et tredobbelt liv. Vi må næsten opfinde et ”trillingernes tegn” til ære for denne fantastiske kunstner.

Prins født i Sverige næsten samtidig med, at Prince døde – noget af en en udbryder”konge”
Prinsesse Sofia og Prins Carl Philip har fået en dreng, der er kongeparrets femte barnebarn. Det skete den 19. april kl. 18.25 på sygehuset i Danderyd. I pressemeddelelsen forlød det i første omgang intet om barnets køn, det kom først et stykke tid efter pressemeddelelsen. Nu vil man sikkert påstå, at der blot var tale om en forglemmelse, men astrologisk set er det i så fald en slags ”freudiansk forglemmelse”, som er i bedste overensstemmelse med horoskopet, og som vil vise sig at få en meget symbolsk betydning, der vil aftegne sig i virkelighedens verden.
At der var hemmelighedskræmmeri om barnet er ikke så mærkeligt, når Neptun er med i et T-kvadrat, en meget stærk spænding i fødselshoroskopets 5. hus (børn). Neptun er i spænding til Mars (drenge, mænd), Saturn (mangler, herunder informationer) og Jupiter (glæde). Så sorrig blev til glæde vendt, kan man sige med et gammelt udtryk. Mars/Saturn-konjunktionen står tæt på 3. husspids, som står for information og kommunikation – og Saturn står for mangler og begrænsninger.
Ud over dette er der – bortset fra de mange planetspændinger – også spændinger til hovedakserne. AC spænder Pluto op, og dermed også Venus og Uranus, som er i spænding til Pluto. MC udløser den samme spænding, så her er der virkelig tale om et spændingsfyldt horoskop, ikke mindst på det kommunikative område, så jeg vil gerne forudsige, at det vil vise sig ikke at være tilfældigt, at der manglede oplysning om barnets køn – det var billigt sluppet. Nu er det nok ikke muligt at manipulere med fødselstiden, men dette kunne ellers sagtens være sket med dette horoskop. 3. hus er ofte i spænding ved dysleksi (ordblindhed), så dette er i fokus her. Det kunne naturligvis være, at han ikke har arvet ordblindheden, som ellers er udtalt genetisk på faderens side. Alle tre svenske prinsesser og prinser har den, og det er særdeles sandsynligt, at den nytilkomne prins også bærer dette gen.
Uranus spændinger giver altid en speciel personlighed. Personen kan være noget af en original med et stort frihedsbehov, der kan gøre ham til noget af en udbryderkonge og en mønsterbryder. Måske viser han nye veje for personer med dysleksi, uanset om han selv har lidelsen eller ej.
Både Solen og Månen er uaspekterede, bortset fra en meget svag kvinkuns indbyrdes. Der er derfor grund til at tro, at den nyfødte prins vil holde sig så langt væk som muligt fra de bonede gulve og måske bosætte sig i udlandet.
Tyveårs-alderen (plus/mínus ca. et par år, da flere planeter er involveret) vil blive rigtig vigtig i prinsens liv. Her er både Uranus og Neptun i spænding, idet de udløser spændingskomplekset mellem AC/DC, Pluto, MC/IC, Venus og Uranus. Her kan man vente, at han vil foretager sig pludselige og overraskende handlinger eller valg, måske frasiger han sig sin kongelige status. I midten af 2040´erne udløser Pluto det nævnte T-kvadrat, og det er også en meget vigtig periode, hvor han skal passe på sit helbred, og på sit liv i det hele taget. I begge perioder er der tale om medfødte identitetsforstyrrelser, som kan blive udløst og dermed antage fysisk form i en af de nævnte perioder.
Nuvel, man er jo bygget til sit horoskop, så han skal nok komme igennem det, men altså ikke uden meget udfordrende perioder. Her skal det i øvrigt tilføjes, at også syvårscyklussen er væsentlig. Når han er 7 år gammel, 14, 21-22, 29-30 osv. er kriseplaneten Saturn inde i billedet, så han skal nok få sine udfordringer, men er som sagt bygget til at klare dem.

Danmark i krig igen – åh nej
Kl. 17.44 den 19. april 2016 blev der stemt om Danmark skal gå i krig i Syrien, og et overvældende flertal stemte for. O.k., det ser ikke så slemt ud som de seneste gange, vi har deltaget i krigshandlinger i Irak og Afghanistan, men det ser ikke ud til at blive med det ønskede resultat. Horoskopherskeren er Solen, og den står svagt. Krigsplaneten Mars står i Skytten (udlandet), og derfor er det ikke så underligt, at vi skal af sted igen. Men den står sammen med skæbne og karmaplaneten Saturn, som igen er i spænding til Neptun (kaos) og Jupiter (udland). Ydermere er Venus/Uranus-konjunktionen i krigstegnet Vædderen i spænding til Pluto (død). Vi kan derfor vente, at der igen kan komme dødsfald blandt de udsendte.
Vi kan næsten ikke undgå at komme til at gå Assads ærinde. Han kæmper jo også imod Islamisk Stat, og det hjælper vi ham så med. Den logiske konsekvens vil derfor være, at vi bagefter får væltet Assad, i det mindste for at vise, at vi ikke har samarbejdet med ham. Og hvem der i så fald skal indsættes som præsident, er der ingen, der har taget stilling til, i hvert fald ikke officielt. Det ligner et ”nyt Libyen”, hvor det gik helt galt efter mordet på Gaddafi. Jo, der skal nok komme gang i debatten fra nu af. Kommunikationsplaneten Merkur er med i en stortrigon, så der vil blive argumenteret meget livligt, men det er også det eneste gode, man kan sige - selv en minisucces vil blive betragtet som noget stort af tilhængerne.
 Det er som at vælge mellem pest og kolera, men o.k., noget skal der jo gøres mod IS og den langt farligere terrororganisation Al Nusra. Det bliver blot en svær opgave, og bliver IS slået ned i Syrien, og det gør de sikkert, så popper de bare op et andet sted. Måske er de så smarte, at de allerede er i gang med at flygte, og måske endda med at etablere sig et andet sted i Mellemøsten i stedet for i Syrien, så de er klar, hvis fx Assad bliver afsat på et senere tidspunkt, og der derved opstår en ny slags kaos og tomrum i lighed med Irak, Libyen og Afghanistan.
Der er naturligvis ikke tvivl om, at de får det meget svært mod en klar overmagt. Men det vil blive meget svært at tilintetgøre dem helt som ønsket. Men en lærestreg vil de ikke kunne undgå. De vil derfor blive svækket, hvad angår Syrien, men de kan udmærket vinde tid og poppe op igen på et senere tidspunkt, fx gennem udvidet terrorvirksomhed, både i Europa og Mellemøsten. Derfor bliver man nødt til at lægge strategien om, hvis jeg ellers har tolket astrologien rigtigt. Her er det vigtigt at tilføje, at krig ikke på nogen måde er min spidskompetence.
Som tidligere beskrevet har Assad være begunstiget af et ”harmonisk” horoskop, hvor han desværre har kunnet slippe af sted med mangt og meget. Dette er begyndt at ændre sig, og senest når Neptun spænder hans Sol op, er han færdig, men der er 4-5 år til, i øvrigt i lighed med alle, der er født den 11. september, uanset alder og fødested på kloden.
Jeg vil følge situationen og vende tilbage, når der sker noget.

UGEHOROSKOP uge 17 - 2016 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
PS: Du får succes ved at arbejde hårdt.
TYR
PS: Forkæl dig selv, du fortjener det.
TVILLING
Lyt ikke til sladder eller involver dig i rygter.
PS: Fyld ikke din kalender for meget op.
KREBS
PS: Forbered dig på forsinkelser.
LØVE
PS: Du er hurtig til at lære nyt.
JOMFRU
PS: Du har mange gode ressourcer.
VÆGT
PS: Pres ikke dig selv for hårdt.
SKORPION
PS: Kast dig ud i noget sjovt.
SKYTTE
PS: Gør gerne status og se positivt på tingene.
STENBUK
PS: Se kun fremad.
I
VANDBÆRER
PS: Glem ikke familien, arranger fx en udflugt.
FISK
PS: Tal med dem, du møder på din vej.

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar