onsdag den 20. april 2016

Prins født i Sverige - noget af en udbryder"konge"Prinsesse Sofia og Prins Carl Philip har fået en dreng, der er kongeparrets femte barnebarn. Det skete den 19. april kl. 18.25 på sygehuset i Danderyd. I pressemeddelelsen forlød det i første omgang intet om barnets køn, det kom først et stykke tid efter pressemeddelelsen. Nu vil man sikkert påstå, at der blot var tale om en forglemmelse, men astrologisk set er det i så fald en slags ”freudiansk forglemmelse”, som er i bedste overensstemmelse med horoskopet, og som vil vise sig at få en meget symbolsk betydning, der vil aftegne sig i virkelighedens verden.

At der var hemmelighedskræmmeri om barnet er ikke så mærkeligt, når Neptun er med i et T-kvadrat, en meget stærk spænding i fødselshoroskopets 5. hus (børn). Neptun er i spænding til Mars (drenge, mænd), Saturn (mangler, herunder informationer) og Jupiter (glæde). Så sorrig blev til glæde vendt, kan man sige med et gammelt udtryk. Mars/Saturn-konjunktionen står tæt på 3. husspids, som står for information og kommunikation – og Saturn står for mangler og begrænsninger.

Ud over dette er der – bortset fra de mange planetspændinger – også spændinger til hovedakser. AC spænder Pluto op, og dermed også Venus og Uranus, som er i spænding til Pluto MC udløser den samme spænding, så her er der virkelig tale om et spændingsfyldt horoskop, ikke mindst på det kommunikative område, så jeg vil gerne forudsige, at det ikke er tilfældigt, at der manglede oplysning om barnets køn – det var billigt sluppet. Nu er det nok ikke muligt at manipulere med fødselstiden, men dette kunne ellers sagtens være sket med dette horoskop. 3. hus er ofte i spænding ved dysleksi (ordblindhed), så dette er i fokus her. Det kunne naturligvis være, at han ikke har arvet ordblindheden, som ellers er udtalt genetisk på faderens side. Alle tre svenske prinsesser og prinser har den, og det er særdeles sandsynligt, at den nytilkomne prins og bærer dette gen.

Uranus spændinger giver altid en speciel personlighed. Personen kan være noget af en original med et stort frihedsbehov, der kan gøre ham til noget af en udbryderkonge og en mønsterbryder. Måske viser han nye veje for personer med dysleksi, uanset om han selv har lidelse eller ej.

Både Solen og Månen er uaspekterede, bortset fra en meget svag kvinkuns indbyrdes. Der er derfor grund til at tro, at den nyfødte prins vil holde sig så langt væk som muligt fra de bonede gulve og måske bosætte sig i udlandet.

Tyveårs-alderen (plus/mínus ca. et par år, da flere planeter er involveret) vil blive rigtig vigtig i prinsens liv. Her er både Uranus og Neptun i spænding, idet de udløser spændingskomplekset mellem AC/DC, Pluto, MC/IC, Venus og Uranus. Her kan man vente, at han vil foretager sig pludselige og overraskende handlinger eller valg, måske frasiger han sig sin kongelige status. I midten af 2040´erne udløser Pluto det nævnte T-kvadrat, og det er også en meget vigtig periode, hvor han skal passe på sit helbred, og på sit liv i det hele taget. I begge perioder er der tale om medfødte identitetsforstyrrelser, som kan blive udløst og dermed antage fysisk form i en af de nævnte perioder.


Nuvel, man er jo bygget til sit horoskop, så han skal nok komme igennem det, men altså ikke uden meget udfordrende perioder. Her skal det i øvrigt tilføjes, at også syvårscyklussen er væsentlig. Når han er 7 år gammel, 14, 21-22, 29-30 osv. er kriseplaneten Saturn inde i billedet, så han skal nok få sine udfordringer, men er som sagt bygget til at klare dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar