torsdag den 7. april 2016

Kommunikation, trafik og aftaler


Vi kan igen henvise til ugens kommunikative udfordringer. Læs: Merkur, som dog nu har skifter tegn og er uden af spændingen til Uranus og Pluto. Nu er den til gengæld uaspekteret, hvilket også er udfordrende. Der er et andet udtryk for uaspekterede planeter, nemlig peregrinus (den ensomme vandrer), og på engelsk hedder det også en ”sleeping dog”. Det vil sige, at kommunikation ikke flyder eller kan være decideret intetsigende, så man taler for døve øren. Aftaler holder ikke, og der kan være trafikale problemer.

I går den 6. april holdt man folkeafstemning i Holland om associeringsaftalen med Ukraine, og det blev naturligvis et nej – endda et rungende et af slagsen. Nu er samarbejde i EU for alvor truet. Når enkeltlande begynder at afholde folkeafstemninger om enkeltspørgsmål, så knager det gevaldigt i samarbejdets fuger. Det er med andre ord noget af en glidebane, hvor man ikke ved, hvor det ender. Men ét er sikkert, det er ikke godt for EU, som har problemer nok i forvejen – men det stemmer kun alt for godt overens med EU´s horoskop fra 1993. Det gjorde det jo ikke bedre, at et hollandsk passagerfly blev skudt ned over Ukraine forrige år, og hvor alle blev dræbt.

Den hollandske regering kan dog vælge at ignorere afstemningsresultater, men det vil også være en katastrofe, da der var tale om et overvældende flertal af nej-stemmer.

Hvad angår trafikken angår, har der også været nogle udfordringer, og den 7. april kl. 4.07 modtog politiet den første anmeldelse af en række tilfælde om et n bilist, der var kørt galt på grund af en kraftig haglbyge ved Åbenrå. Omkring kl. 5.00 var motorvejen lukket ved Åbenrå Syd. Der var tale om i alt 4 soloulykker.

Omkring kl. 4 stod AC på Pluto og udløste hele tre spændinger til: Månen, Solen og Uranus – et meget uroligt aspekt, som ikke bliver bedre af, at der samtidig er tale om det T-kvadrat, vi skrev om i søndagsbrevet.


I foldbolden verden oplever man også turbulens, hvor der bliver vendt op og ned på tingene. Tyske Wolfsburg har den 6. april totalt udspillet ingen ringere end Real Madrid, og i pokalkampen mellem FCK og Brøndby, der ellers var afviklet stille og roligt, gik Brøndby tilhængere agurk og kasten kasteskyts ned over FCK´s spiller i spillertunnelen, så de måtte løbe spidsrod mod omklædningsrummet. Det vil uundgåeligt få konsekvenser. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar