tirsdag den 5. april 2011

Forhåndslevering af sportsresultater

Lærerig fodboldkamp

Så kom der en virkelig usædvanlig fodboldkamp, som jeg glædede mig til at se horoskopet for. FC Midtjylland spillede den 4. april kl. 19.00 hjemme i Herning mod oprykkerne fra Lyngby. Hjemmeholdet var storfavoritter og kom planmæssigt foran kl. 19.17, men fem minutter senere fik udeholdet fejlagtigt tildelt et straffespark, som satte gang i sagerne, da spilleren, der "begik" straffesparket, blev udvist. Herefter scorede Lyngby yderligere tre gange i 1. halvleg og FCM yderligere to gange til stillingen 4-3 efter 1. halvleg. Ved en heroisk fight scorede FCM det ene mål i 2. halvleg, som gav et uafgjort resultat trods udvisningen og det faktum, at de kom så meget bagud. En fantastisk underholdende kamp, hvilket også fremgår klart af kamphoroskopet. Vi vil i de kommende mandagskampe i april komme til at opleve, at hjemmeholdene får det svært, da Saturn kl 19.00 står i 1. hus, der symboliserer hjemmeholdet. De vil dog ikke komme til at blive lige så underholdende som denne kamp, da både Solen og Merkur vil bevæge sig væk fra 7. hus. Men da Uranus vil stå tæt på 7. husspids (DC), vil der sikkert komme flere overraskende resultater i mandagskampene, og flere udesejre er i vente. Tendensen holder sig til midten af maj.

Det er et udgangshoroskop, der på smukkeste måde viser kampen, som den blev. Nemlig, at hjemmeholdet er presset af Saturn i 1. hus, som også bevirke, at holdet reduceres til 10 mand og at der må kæmpes med det yderste at tåneglespidserne for at redde et bare nogenlunde resultat hjem. Uretfærdigheden for hjemmeholdet ses i, at Saturn er i spænding til Jupiter (retfærdighed). Jupiter står i 7. hus, så udeholdet får fordelen. Man skal være glade for et uafgjort resultat med et sådant horoskop.

Det ender med, at vi snart kan begynde at tilbyde levering af resultater af kampe i form af, hvem der vinder eller taber en kamp. De foreløbige resultater ser meget flotte ud. Jeg vil tro, at vi kan komme op imod de 80 % træfsikkerhed, måske mere. Der vil især kunne være stor hitrate ved tvekampe, f.eks. bokse- og tenniskampe - især, hvis vi har fødselstiderne.