søndag den 17. april 2011

Kommentarer og ugehoroskoper 16

Kommentarer og ugehoroskoper 16




Der er rigtig mange spændinger på himlen lige nu, derfor skal man være varsom med at starte nye, større projekter op. Se bare på generalforsamlingen i Parkens bestyrelse, der endte med, at repræsentanten for Lønmodtagernes Dyrtidsfond (tredjestørste aktionær i Parken) Jørgen Lindegaard blev kuppet og måtte forlade bestyrelsen. En af de to største aktionærer, Jørgen Skærbæk, benægter, at der var tale om et kup, men alt tyder på at han forsøger at overtage LD´s aktier for senere at sælge dem med fortjeneste. Han er vel at mærke aktionær for sin egen skyld, ikke for Parkens. Dette er atypisk for sportsaktiers vedkommende, da der her typisk mere tale om "følelsesaktier". Dermed er du meget mere udsatte for udsving end andre aktier, f.eks. hvis det begynder at gå dårligt med klubben. Man skal derfor normalt ikke købe dem for at tjene penge, men for at støtte sin klub. Det er dog lidt noget andet med aktier i Parken Sport og Entertainment, som er en kæmpe forretning. Nu skal det blive spændende at se, hvad der sker i sagen, som bestemt ikke er slut.

Også Henrik Sass Larsen er kommet i fedtefadet for kammerateri. Det er skidt for ham, da han i tilfælde af en rød valgsejr står til at blive finansminister – altså en ny Løkke-sag under opsejling i så fald.

Der er netop udkommet en undersøgelse af, at mange flyulykker skyldes piloters træthed på grund af for meget arbejde. Ni ud af ti piloter indrømmer at have sovet under en eller flere flyvninger.

Så var der dobbeltmordet i Odense og Oddset-Janni, der blev fængslet og fyret fra tv – og Amalie og Peter fra Paradise Hotel, der er gået fra hinanden på tragisk vis. Men aspekter lige nu ER også mere til at gå fra hinanden end til at finde lykkeligt sammen. Det hjælper noget, når Merkur den 23. april begynder at gå den rigtige vej igen – set fra Jorden.

Astrologimagasinet HOROSKOPET sendte en reporter til en meget stor begivenhed i Jylland, nemlig åbningen af Graceland I Randers. Her gør det ikke så meget, at Merkur går baglæns (retrograd), for det er jo retro det hele. Vi kan foreslå en "undertitel" til stedet: Retrograde-land. Se mini-reportagen senere i artiklen.

DSB-toppen står til dumpekarakter i sagen, hvor samarbejdspartneren DSB First er involveret. Merkur står for trafik og var også involveret, da posttaksterne blev sat voldsomt i vejret 1. april. Nu koster det f.eks. ca. 35% mere at sende HOROSKOPET ud til abonnenterne, så det er virkelig noget, der kan mærkes.

Hotel Marriott er blevet taget i at opbevare muggent kød og erkender fejlen, men uden de store undskyldninger, så måske sker det igen. De kan derfor nu tilbyde en ret, der er helt deres egen – en mis-steak!



Transitter til Danmarkshoroskopet 16.april 1864.



Mandag den 18. april fejrer vi årsdagen for slaget ved Dybbøl Skanse mod preusserne, som angreb Danmark kl. 4 om morgenen, og tidligt på eftermiddagen er sejren i hus på knusende vis. Den første skanse faldt kl.10.03. P4 bringer på årsdagen seks timers direkte radio, hvor man kan følge slaget minut for minut. Krig er Mars og Vædderen, og der er hele tre planeter i Vædderen, herunder Fiskenes planet Neptun, som er en af de mest fredselskende af slagsen. AC står i Fiskene – og så det katastrofale: Mars står i Fiskenes hus, 12. hus i spænding til udlandsplaneten Jupiter. Men selve angrebet har MC i Skytten (udland) i godt aspekt til både Mars og Solen, så angriberne har alle muligheder for at sejre. Man skulle tro, at de havde planlagt angrebet astrologisk.

Hvorom alting er, så er fejring af en årsdag også retro – i den grad! Alle sejl er sat til, og radioen sender flere timer om slaget, som blev så smerteligt for Danmark, der led meget store tab og mistede Slesvig. Vi fik dog en del af den tilbage i 1920. Det var et godt plaster på såret.

Danmarkshoroskopet udviser et stort pres på landet i 1864, idet transit Neptun (kaos, opløsning, fejlskøn) går hen over Saturn (skæbne, grænser) i 8. hus (død). 1.000 soldater døde og 4.000 kom til skade. Det var en ren massakre. Desuden gik Saturn i spænding til krigsplaneten Mars, også i 8. hus.



Og så var der lige dåben

Det er et spørgsmål, om spændinger overhovedet betyder noget, hvad en dåb angår. Jeg vil tro, at det vil være nogenlunde samme kategori, som hvis man afholder et personligt udviklingskursus. Der er altid visse ting, man sagtens kan gøre, selv om der er mange spændinger på himlen. Hverken planeter eller spændinger er jo til for at genere os, men for at udvikle os. Derfor er det meget bedre at lave noget, der fortrinsvis har med den indre verden at gøre, men ikke den ydre, så kan der blive en del udfordringer.



Graceland


Horoskopet er sat op for publikumsåbningen den 16. april.

Europas pendant til Graceland i USA blev indviet den 15. april 2011. Ceremonien var sat til at begynde kl. 15.00, men på grund af Merkurs baglænsgående bevægelse fik vi ikke taget det nøjagtige tidspunkt for snoreklipningen. Men det er ikke meget galt, når vi sætter den forsinkede start til kl. 15.30, hvor snoreklipningen skulle have fundet sted, lige efter talerne. Måske var det også spændingerne, der bevirkede, at snoren var for kort til at nå fra den ene indgangssøjle til den anden. Man skulle lige have fat i en ny snor, hvilket heller ikke hjalp på overholdelse af tidsplanen. Selve snoreklipningen fandt sted lige omkring kl. 16. Vores reporter filmer normalt også, men havde valgt ikke at medbringe kameraet. Det ville have været en stor hjælp her, men den retrograde Merkur har haft sin virkning her. Merkur er også trafik, og det kan nok være, der var brug for mange parkeringspladser, der ved motorvejen ved Paderup i det sydøstlige Randers. Der opstod også en mindre kiggekø på motorvejen lige i nærheden, hvad der også kan tilskrives den baglænsgående Merkur. Claus Hjort Frederiksen havde meldt sin ankomst, men meldte forfald på grund af arbejdet på Christiansborg med 2020-reformen. Der var ret lange taler af turistchefen i byen og den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, James Cain. Presleys tidligere bodyguard holdt en tale, hvor han bl.a. kom ind på, at han var med til at beskytte Elvis mod andre, men det lykkedes ikke at beskytte Elvis mod ham selv. Et par blev gift på åbningsdagen, så det bliver spændende at følge forløbet af dette ægteskab med de mange spændinger.

Antallet af besøgende til den officielle åbning kan der ikke klages på, men man må altid huske, at der meget let kan opstå forsinkelser, når Merkur (kommunikation, formidling) går baglæns. At der var tale om en for kort snor er også et resultat af Merkur stilling og kan symbolsk betyde, at økonomien skal holdes i kort snor. Der skal ikke foreløbig foretages flere store investeringer i stedet. Knudsen skal gå med livrem og seler, også selv om det vil vælte ind med besøgende i den kommende sæson.

Har nogle den nøjagtige tid for snoreklipningen og ceremoniens begyndelse hører vi gerne derom. Men under alle omstændigheder er det tydeligt, at ingen har tænkt i horoskoper, da man skulle fastsætte tidspunktet for indvielsen. Der er dog heldigvis et meget harmonisk aspekt til begge hovedakser, men så er det også sagt. Det bliver altså op ad bakke at køre stedet, i det mindste på sigt, og man kan betale en for høj pris for resultatet. Nu vil der givetvis komme mange besøgende, når der er tale om Europas eneste "rigtige" Graceland, men der skal virkelig knokles for at holde maskinen kørende. Der kan komme store økonomiske udfordringer på et tidspunkt inden alt for længe, og det kan være likviditeten, der relativt hurtigt sættes under pres, hvad der kan medføre en slags rovdrift på de ansatte for at få det til at glide. Månen står for ansatte, og den er i spænding til økonomiplaneten Venus. Saturn (krise) står i 2. hus (penge). Jupiter (jura) er også inde i billedet og kan give nogle retssager hen ad vejen. Hvis juraen ikke er på plads fra starten, kan det gå galt her. Det kunne handle om rettigheder.

Ser vi derimod på stifterens horoskop han har ovenud fantastiske Pluto-aspekter. De store penge står altså flot her. Henrik Knudsen er født den 18. maj 1964 og er således Tyr, det traditionelle penge- og værditegn. Knudsen har siden 1996 ernæret sig gennem at være "Elvis-købmand". Den nye forretning i Randers blev åbnet den 16. april kl. 10.00 i Randers, sammen med den officielle åbning for publikum. Den hedder "Graceland Randers" og drives som restaurant, souvenirbutik, selskabslokale og Elvis-Museum.



Dobbeltmordet ved Odense



Astrologisk Detektivbureau gjorde for snart et årti siden et forsøg på at opklare dobbeltmordet på Peter Bangsvej. Vi kom et godt stykke vej, men manglede det sidste. Nu forsøger vi os med at være med til at løse det mystiske dobbeltdrab i Odense.

En eneboer er set ved drabsstedet omkring tidspunktet for drabet. Man anholdt først en eneboer, men han måtte (sikkert også på grund af den baglæns Merkur) løslades hurtigt igen, og man leder nu efter en anden eneboer fra området. Jupiter står på DC den 13. april kl. 19.45 i det sydøstlige Odense, derfor kan udlandet være involveret. Den første eneboer var af udenlandsk herkomst, så det er måske forklaringen.

Politiet ved meget mere, end de har informeret om, også på grund af Merkur-effekten. Merkur står også for informationer. En baglæns Merkur er tilbageholdelse af oplysninger.

Clairvoyant Maya Fridan har også set på sagen og siger, at der var 5-6 mennesker lige i nærheden af gerningsstedet, som dog ikke kunne se direkte, hvad der skete, lige med undtagelse af et af vidnerne, som har set morderen. Det hele er dog sket så hurtigt, at det slører kendsgerningerne noget. Han er sikkert kørt fra gerningsstedet i bil, måske blevet kørt. Morderen er en bedrager, som i forvejen er kendt af politiet, og han er lokal og måske tilhørende i det nordlige Odense. Han har tidligere udøvet vold og har generelt et heftigt temperament. Han kender sandsynligvis den ene af de myrdede og har haft en kontrovers med vedkommende, sandsynligvis lægen. Han har mørkt hår og skæg og er ret usoigneret. Han er mager. Fornavnet kan begynde med H, fx Hansotto. Det er sandsynligt, at sagen bliver opklaret. Især, når han på et tidspunkt begynder at prale med ugerningen over for vennerne. Mordet er koldblodigt udført uden dårlig samvittighed af nogen art. Saturn er i spænding til Pluto. Morderen drikker og er på piller (Saturn står i 12. hus, som symboliserer stoffer).



USA´s statsgæld

Guds eget land har en galopperende statsgæld, som er ved at løbe løbsk. Derfor holder Obama nu en tale, hvor han vil præsentere sin løsningsmodel.

Vi har flere gange haft USA´s horoskop under behandling her og i Astrologimagasinet HOROSKOPET, og der har været store spændinger fra bl.a. Pluto til planeter i udgangshoroskopet. Nu mangler Pluto ”bare” at komme forbi spændingen til Jupiter (udland) i Krebsen (indland). Men Jupiter er specielt væsentlig i USA´s horoskop, hvor den hersker over Ascendanten (AC) og dermed er horoskophersker. Derfor henstår der store finansielle udfordringer for Obama, både indenrigs og udenrigs. Hele 2012 medgår i spændingen, så man må væbne sig med tålmod en stund endnu. Obama må bare fortsætte sine reformer på en måde, hvor der heælst ikke må forekomme hellige køer. Selv nationalikonerne er i spil, herunder den individuelle trafik og brugen af enorme mængder af fossile brændstoffer. Kort sagt den superliberalistiske indstilling i Guds eget land. Den må og skal reguleres, så det ikke ”kører” helt løbsk over there.





Hørt på redaktionen efter DR2´s "astrologiudsendelse":

- Det er ikke hver dag, man bliver bedt om at være med i en genudsendelse!





UGEHOROSKOP uge 16


VÆDDER Der skal ske noget nyt og spændende omkring dig, ellers kommer du hurtigt til at kede dig. Du er heldigvis fuld af energi og gode ideer, så det bliver ikke noget problem.

Det er en god ide, hvis du, din partner og resten af familien afstemmer jeres forventninger til helligdagene, ellers kan det let komme gniderier.

Du må acceptere andres behov for at slappe af, og har I på forhånd aftalt det, kan du jo selv lægge andre planer.

Ugens råd: Tag familien med på råd, inden du bruger mange penge.





TYR Du har brug for noget tid til dig selv, så du kan samle dine tanker og lægge nye planer. Nogle lange gåture vil være perfekt til dette – lån eventuelt en hund, hvis du ikke selv har en.

Din energi og dit overskud stiger sidst på ugen, og her kan du planlægge en masse spændende aktiviteter. Der er lagt op til nogle aktive og sjove fridage, hvor du med succes kan invitere venner og familie forbi.

Ugens råd: Udforsk din mere spirituelle side.





TVILLING Dine planer kan blive forpurret eller forsinket i sidste øjeblik. Sørg for, at det ikke er dig, der står med hele ansvaret og al planlægningen, for så er det for let for andre at aflyse og ændre på tingene.

Du vil nyde at bruge tid sammen med gode venner, men tag lidt afslappet på arrangementerne, gå ud og spis eller tænd grillen, så du også får tid til at hygge dig.

Har du brug for råd, så spørg en god ven, men træf selv din beslutning.

Ugens råd: Vær fleksibel.





KREBS Du har tendens til at lægge meget ambitiøse planer omkring, hvad du og resten af familien skal nå i jeres fridage. Du kan dog forvente at dine planer vil møde modstand, for ikke alle er enige. Det kan gøre dig meget frustreret, men søg et kompromis, I alle bliver glade for.

Det vil være godt for dig at komme lidt væk. Hvis det er muligt, så besøg venner eller familie der bor lidt længere væk.

Ugens råd: Træd et skridt tilbage og revurder dine planer.





LØVE Der er ingen tvivl om, at du vil nyde at komme ud og rejse i dine feriedage. Undersøg, om der ikke er mulighed for bare en kort tur eller, måske er der et sommerhus, du kan låne?! Tag et par spændende bøger med, men helst nogle der giver nye input, og som du kan lære noget af.

Husk at delagtiggøre familie eller venner i dine projekter, du vil nemlig nyde den samhørighed det vil give.

Ugens råd: Det er ok, hvis du ikke har lyst til at sige noget hele tiden.





JOMFRU Har du en partner, kan I se frem til nogle virkelig gode dage. Sørg derfor for, at I foretager jer noget sammen. Der vil være mulighed for både romantik og kærlighed, også hvis du ikke er i et forhold.

Du når længst, hvis du er fleksibel og diplomatisk, direkte ordre og diktater virker nemlig stik modsat. Du har ikke den store tålmodighed, men arranger alligevel et familieråd, så I alle kan komme med jeres ideer.

Ugens råd: Vær meget mere impulsiv.





VÆGT Det bliver en social uge, der byder på spændende muligheder.

Hvis du ikke passer på, ender det dog med, at du kommer til at indordne dig efter, hvad alle andre har af planer og ikke rigtig selv får så meget ud af dine fridage. Sig ja til det, du synes er mest spændende, og føl dig ikke forpligtet til at deltage i noget, du ikke har lyst til.

Sæt samtidig tempoet lidt ned, så du ikke ender med at få stress.

Ugens råd: Lad være med at lade dig gå på af andre.





SKORPION Hvis du ikke er opmærksom, kan hele din tid ende med at gå op i rutiner og dagligdags gøremål. Du nyder at få noget fra hånden, men der skal også være plads til andre ting. Sæt mere fokus på familien og involver alle i de opgaver, der skal laves. Det går måske ikke helt så hurtigt, men så får I tid sammen og mulighed for et godt grin.

Du vil nyde at møde nye spændende mennesker, så tag imod de invitationer, der viser sig.

Ugens råd: Pas på med, hvad du spiser.





SKYTTE En rask lille konkurrence eller diverse lege kan virkelig få dig op af stolen. Har du børn, så vil du elske at bruge tid sammen med disse - andres børn kan også bruges. Med dem kan du være impulsiv og legende, hvilket du i den grad vil nyde.

Brug også gerne tid sammen med venner, I kan få nogle gode snakke. Undlad at påbegynde de store krævende opgaver, men slap i stedet af i dine fridage.

Ugens råd: Kast dig ud i noget nyt og spændende.





STENBUK Du har brug for at have din familie og venner omkring dig, så betyder det mindre, om du er hjemme eller på ferie. Du vi virkelig påskynde, at I laver noget sammen.

Der bliver dog også mulighed for, at du kan få et par længe planlagte projekter fra hånden, hvis du bare er god til at strukturere din tid.

De helt store sociale engagementer med mange mennesker vil du dog helst gå udenom, hvis det er muligt.

Ugens råd: Forny og lav lidt om i din bolig.





VANDBÆRER Da du ikke er bange for at sige din mening, kan der let komme et par gode, venlige diskussioner ud af det, hvilket du vil nyde. Der skal nemlig helst ske noget omkring dig, ellers kommer du hurtigt til at kede dig.

Inviter derfor gode venner eller familie på middag, og bed dem alle om at medbringe noget til bordet, så du får tid til at deltage aktivt.

Sæt dig nogle mindre delmål, frem for at planlægge det helt store.

Ugens råd: Vær aktiv.





FISK Ikke alle dine planer glider lige let, så indkalkuler dette, når du skal planlægge, ellers kan du komme i tidsnød.

Du vil få lyst til at gøre det helt store indkøb, eventuelt til haven eller huset, men se dig godt for, du har næse for gode tilbud.

Det bliver ikke helt uden problemer, at skabe enighed på hjemmefronten, men sæt grænser, det er nemlig ikke kun dig, der skal være fleksibel.

Ugens råd: Tænk over, hvor meget du kan være taknemmelig for.

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar