tirsdag den 26. april 2011

Ugehoroskoper og dødshoroskop 17A

Kommentarer med ugehoroskoper 17A – Sai Babas dødshoroskop


Mange har spurgt om den komplette liste over udsalgsbøger, cd og dvd, og den lægges på hjemmesiden senest onsdag og udsendes med ugekommentarerne på søndag.

- Husk, at du kan få ugehoroskoperne gratis hver søndag i din mailbox.



Pause i flere ugers spændinger

Hermed følger ugehoroskoperne for alle tegn. Der arbejdes stadig med at få illustrationer lagt på ugebrevet, hvad der nok skal lykkes på et tidspunkt. Husk, at du altid kan se de seneste opdateringer på bloggen på www.astrologihuset.dk – og klik på den orange firkant på forsiden.

Nu er Merkur jo begyndt at gå direkte igen, så begynder tingene at glide lettere. Den er lige stationær i en god uges tid endnu, før der kommer rigtig gang i den igen. Ugen fra 4. til 12. maj ser fin ud også aspektmæssigt, hvis man skal foretage sig vigtige ting. Så vi er ved at være færdige med en periode på flere uger med mange spændinger. Det skal blive godt med en pause.



Sai Babas dødstidspunkt

Mange har spurgt om dødstidspunktet, og det er kl. 7.40 lokal tid. Det vil sige, at den hellige mand er født lidt før solopgang og død lidt efter solopgang. Ascendanten (AC) står derved lige mellem Tyren og Tvillingerne, og hvad der er meget mere bemærkelsesværdigt er det, at DC så står lige præcis på de tre planeter, jeg nævnte i går (Solen, Venus, Saturn), og udløser dermed deres spændinger til Neptun (sygdom). Der kommer hermed en flerdobbelt henvisning til det MEGET stærke aspekt, der findes i fødselshoroskopet. Se nekrologen fra i går på www.astrologihuset.dk og bemærk, at koordinaterne for Puttaparthi, hvor han både blev født og døde, er 14N09-77Ø49, så kan du selv efterprøve det. Zonetiden er 5Ø30.

Og så en tilføjelse til nekrologen fra i går: Transit måneknudeakse står i spænding til Uranus i 5. hus, som meget ofte er inde i billedet ved dødsfald, for huset symboliserer vitalitet. Spændingen medfører tab af vitalitet. Sai Baba døde ikke længe efter at have fuldført en Uranus-runde, som gennemsnitligt er på ca. 84 år.





UGEHOROSKOP uge 17
af astrolog Lykke Larsen www.astroblog.dk





.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar