onsdag den 13. april 2011

TV om astrologi

Astrologi på tv - Kunsten at lave tv om et emne uden at komme ind på emnet
Erasmus Montanus på tv
I går aftes blændede DR2 op for en udsendelse om astrologi – troede man. Men i stedet handlede det som forudsagt om en hel masse andet, så den lovede anmeldelse af udsendelsen ikke kan gennemføres – forudsigelsen fra i går om udsendelsen er derfor det mest interessante!
Det er virkelig spild af licenskroner, og det kunne ligne en tanke, at DR lige har solgt 40 udsendelser om dyrelort til udlandet - altså en eksport af dyrt lort. Udsendelsen var som forudsagt endnu en genudsendelse, hvor man hver gang bruger det samme koncept for at sikre, at man får mulighed for at få skovlen ind under astrologien, helst uden at skulle ulejlige sig med at sætte sig ind i emnet. Det er helt igennem utroligt. Og så kom den astrolog, som jeg henviste til, slet ikke med. Hvad der dog ved nærmere omtanke også var helt forudsigeligt, for han ved jo noget om emnet fra begge sider, og det går jo ikke! Det er slet ikke det, der er dagsordenen.
Altså ikke nogen anmeldelse, det skulle da lige være til politiet…se også nedenstående. Jeg har fået rapport om, at en kollega efter udsendelsen har modtaget en mail, hvor der angiveligt står, at der "burde være dødsstraf for fuskere som dig". En lignende retorik blev anvendt af visse skeptikere i debatten omkring de tidligere "genudsendelser" om astrologi. Det er angsten, der driver visse mennesker, når de nærmest vil have os brændt på bålet - og så her i 2011!

Se selv: http://www.dr.dk/DR2/VidenOm/Programmer/Viden+Om+med+Ann+Marker/Programmerne/2011/04/08124141.htm



Lorte-tv
Fra mord til lort, begge dele er Pluto. England har kastet kærligheden på danske tv-serier. Først var det Forbrydelsen, nu er det tv for børn om dyrelort – lige efter bogen astrologisk. Ud over, at Pluto (bl.a. lort) går gennem Stenbukkens tegn generelt, så er den i Danmarkshoroskopet i spænding til Saturn, som har hjemme i Stenbukken – altså en slags dobbelt hentydning. BBC har bestilt 40 udsendelser om dyreekskrementer, som de vil sælge til hele verden. Nogle forstår nok ikke en skid af det hele, men det ER altså ikke 1. april mere. Vi må dog håbe, at det hele ikke er en fis i en hornlygte.


Hørt i huset
- Hvad mener du om fjernsynet?
- Ja, hvad skal man næsten mene?
- Ja, det mener jeg også!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar