søndag den 10. april 2011

Kommentarer og ugehoroskoper for alle tegn 15

UDSALG

Astrologisk Boghandel holder forårsudsalg med en del astrologi- og alternative bøger på udsalg. Listen udsendes i næste ugebrev.

Ang. billeder i ugebrevet
Der har desværre vist sig at være endnu en knast i at overføre billeder og horoskoper til ugebrev og blog. Vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt.



Kommentarer med ugehoroskoper for alle tegn - uge 15

We proudly present: Astrologisk Museum får igen lokale!

Miraklet er sket. Hvad der var utænkeligt for kort tid siden er nu en realitet. Der er tilvejebragt et stort rum i AstrologiHuset til brug for Astrologisk Museum, Astrologisk Akademi og Astrologisk Selskab. Bøgerne - og i en vis udstrækning effekter - vil være at finde i aflåste reoler. Rummet får derved en helt særlig atmosfære, som vil være attraktiv for nogle kursusholdere.

Og så ligger rummet i forlængelse af køkkenet, som hidtil har været vores ”café”. Nu kan der laves cafeaftner til den store guldmedalje.

Det bliver en pæn udskrivning til reoler, og skulle nogle have lyst til at donere et beløb – stort eller lille – så vil det blive modtaget med taknemmelighed i det fattige, men vigtige museum, som er verdens eneste af sin art.



Astrologi på DR2

Tirsdag den 12. april sender DR2 ”Viden om”. Det handler denne gang om astrologi. Jeg skulle have stået for udsendelsens astrologiske del, men konceptet skred undervejs, og jeg takkede nej og henviste til astrolog Lars Steen Larsen, der som akademiker taler både det astrologiske og det videnskabelige sprog. Da det er to vidt forskellige sprog, kræver det en, der kan oversætte vores geniale sprog, så det også kan forstås af videnskaben – som vel at mærke ikke på nogen måde er interesseret i at lære vores sprog at kende. En ”oversætter” er derfor en regulær forudsætning for at få det til at lykkes, så astrologien ikke - som det ellers er vanligt - kommer til at fremstå negativt, fordi det naturligvis ellers vil blive konklusionen, at astrologi sidestilles med det at spå i kaffegrums. Det bliver spændende at se resultatet.

PS! I løbet af onsdagen vil jeg lægge en kommentar af udsendelsen direkte ud på bloggen. Den vil altså ikke blive udsendt separat, men kan findes på www.astrologihuset.dk – og klik på den orange firkant på forsiden, hvor alle indlæg kan ses helt tilbage til efteråret.



Pluto og aktiemarkedet

Pudsigt nok fortsætter aktiemarkedet med at stige på trods af den aktuelle, men giftige cocktail af stigende renter, uro i diktaturstater, naturkatastrofer, mega-gældsbjerge og stigende oliepriser. Aktieanalytikere vurderer, at denne stigning vil fortsætte, hvad der også sagtens kan være tilfældet. Fundamentet ligger i virksomhedernes øgede indtjening og lettere adgang til kredit.

Astrologisk set er den finansielle verdenssituation dog meget skrøbelig, og det kan meget let ende med en kæmpe nedtur, måske allerede næste år, hvor Jupiter/Saturn-spændingen slutter endeligt af i januar/februar 2012. Spændingen mellem disse to planeter har været der ved alle større økonomiske kriser i historien, og det kan godt gå hen og give et verdensomspændende krak i februar. På den anden side: Hvis vi kommer nogenlunde helskindet gennem februar, så er det et vigtigt skridt på vejen ud af krisen. Denne vil dog ligge der, i det mindste latent, i hele perioden frem til 2023, hvor Pluto skifter tegn igen og går ind i Vandbæreren.

Det, der er mest bekymrende lige nu, er, at politikere tilsyneladende ikke lærer af de signaler, universet sender, og som det er meningen, vi skal tage ved lære af. Majoriteten vil blot lave nogle småjusteringer, så væksten kan fortsætte derudad. De tænker i stemmer og glemmer i øvrigt, at hvis den indre vækst ikke følger med den ydre (det materielle, fysiske), så er det en strukturel fejl i sig selv. Men det anfægter dem bare ikke, og så VIL det komme en krise, der siger spar to til klør fem. Og det er den, der er risiko for i februar måned 2012. Vi vil dog skulle være agtpågivende hele næste år, når det handler om store, kollektive systemer, hvor der på grund af størrelsen kan forekomme forsinkelseseffekter i horoskoperne.



2020-planen og valget

Reform eller valg, det er dagsordenen på tirsdag, hvor Lars Løkke fremlægger sin 2020-reformpakke. Det er et nødvendigt tiltag for at forsøge at få styr på de fremtidige finanser. Og der er ikke tvivl om, at Løkke vil score point på forsøget. Men når det er sagt, skal det tilføjes, at det horoskop, fremlæggelsen sker på, er rigtig dårligt timet. Derfor vil et eller andet gå skævt, så et forårsvalg kan blive resultatet. Måske vil der ikke være opbakning til forslaget, eller det vil vise sig på sigt at være helt utilstrækkeligt. Dels er Merkur retrograd, så der venter vanskelige forhandlinger. Dels har vi den væsentlige Jupiter/Saturn-spænding allerede nu, og denne spænding involverer den retrograde Merkur, og i realiteten også Solen. Desuden er det en kraftig spænding mellem Mars, Saturn (også retrograd), Uranus og Pluto. Der er derfor astrologisk set belæg for at vurdere situationen som særdeles problematisk, i det mindste på sigt. Den eneste harmoni i dette horoskop er Månens placering. Den står godt til Mars og Uranus i Vædderen.



Løkke må tage sig selv ved hornene

Løkke er Tyr, så nu må han tage sig selv ved hornene og give den hele armen på tirsdag; så vil hans håndtering sandsynligvis resultere i en kommende valgsejr. Men det bliver uhyre tæt løb, så det er ikke nogen sikker sejr. Det nye folketing bliver mudret. Men en fast hånd i de kommende forhandlinger vil være det optimale for Løkke, der ligesom Lene Espersen nu er færdiog med spændingerne, i det mindste rent teknisk. Nu kan kun fortiden sætte begrænsninger i de politiske udfoldelser.

Som tidligere omtalt i ugebrevene vil en eventuel valgsejr til rød blok ikke indeholde væsentlige ændringer, idet rød blok også går ind foir vækst og derfor bliver nødt til at føre blå politik. Derfor vil der mest blive tale om reguleringen, når de kommer til magten, for det vil naturligvis ske på et tidspunkt. I dagens udgave af BT kan man læse om 25 forbud, rød blok vil indføre, og de spænder over forbud mod købesex, al indendørs rygning, alkoholreklamer til unges brug af solarier, rabatkuponer, tv-lotteri, minkavl og kastration af grise uden bedøvelse. Alt sammen meget fornuftige forslag, som mange vil bifalde.



Lene Espersens genvordigheder er slut

Alle, der som Lene Espersen er født den 26. september, uanset årstal, kan nu ånde lettet op, for Pluto er væk fra spændingen til deres Sol. Nu er det dem fra den 28-30. september, der må stå for skud. Det vil sige, at også hendes parti kan begynde at trække vejret mere frit og se lidt mere lys for enden af tunnelen. Hun havde mulighed for at træde i karakter med krigen i Libyen, og det har hun benyttet sig af. Nu skal partiet blot vise stabilitet og driftsikkerhed, så kommer de til at gå frem, selv om de vil få svært ved at nå helt op på fortidens mandattal.



Henrik Sass Larsen i fedtefadet

En af Socialdemokraternes frontfigurer er havnet i en køn suppedas, beskyldt for vennetjeneste for en restaurant i Køge, som ifølge nogle ansatte på denne restaurant spiser og drikker gratis på stedet. Nogle ansatte siger, at de har en stående ordre om at undlade at kræve betaling af Sass under dennes vistnok ret hyppige besøg. Man mener, at det er betaling for Sass` støtte til restaurantens udendørs servering – at det er ham, der har smurt det kommunale maskineri, så bevillingen til udendørs servering lettere gled gennem den kommunale administration.

Astrologisk er det normalt ikke muligt at skelne mellem, om han virkelig har gjort det, eller han ”blot” får nogle politiske knubs på grund af beskyldninger. Man må dog konkludere, at der sagtens kan være noget om snakken, da Sass nu har spændinger i sit horoskop (29.5.66 i Virum) fra BÅDE Neptun og Pluto, som også vil påvirke ham resten af året, hvadenten han bliver minister eller ej. Men det vil unægtelig blive mest op ad bakke, hvis han bliver minister. Så vil han meget let komme i skudlinjen, og han kan få sin bilagssag eller vennetjenestesag. Neptun spændingen slutter først i midten af 2012, og spændingerne er mindst på højde med dem, som Lene Espersen har haft de seneste to år.





UGEHOROSKOP uge 15 af astrolog Lykke Larsen www.astroblog.dk



VÆDDER Jo bedre du er til at gå på kompromis, og til at snyde dig udenom eventuelle diskussioner med andre, jo lettere vil det faktisk være for dig at komme igennem med dine egne planer og mål.

Dine overtalelsesevner er gode, men pas på med ikke at blive for krævende, accepter også et nej.

Der kan opstå et par misforståelser imellem dig og din partner, men I ser problemerne meget klart, derfor kan I også løse dem.

Ugens råd: Arbejder du målrettet, mod det du vil, når du det også.

TYR Der skal ikke meget til for at blæse mindre problemer op til en helt storm. Du gør derfor klogt i at træde varsomt, hvor du går. Det gælder især på dit daglige arbejde, hvor kollegaer kan være ekstra følsomme og nærtagende.

Du er god til at få øje på de muligheder, der dukker op i det daglige, og derfor vil du også være god til at springe til, når du synes noget er interessant.

Arranger noget hyggeligt sammen med venner og familie.

Ugens råd: Sæt tid af til dig selv.

TVILLING Tag dig tid til at tænke over dine mål og dine drømme for fremtiden. Tingene vil nemlig stå meget mere klart for dig end ellers, og ideer du længe har haft, vil blive mere konkrete.

Tag et stort skridt i den retning, du gerne vil.

Du kan godt spørge andre om råd, men gå dine egne veje, de fører nemlig til succes.

Det er vigtigt for dig, at du foretager dig noget, der motiverer og inspirere dig. Heldigvis bliver der tid til spændende oplevelser.

Ugens råd: Lav noget der er sjovt.

KREBS Det bliver noget af en balancegang at få både job og familie forpligtelser til at gå op i denne uge. Du kommer til at gå på kompromis, men hvis du sier nogle af de mindre vigtige ting fra, vil du få mere tid til det essentielle.

Samarbejde på hjemmefronten er nøgleordet, I kommer alle til at give en hånd med.

Selvom du får travlt, må der meget gerne ske noget socialt, du vil nemlig nyde at opleve noget og få nye input.

Ugens råd: Du må lede og fordele arbejdet.





LØVE Du kan se løsninger på problemer og muligheder, hvor ingen andre kan. Problemet er, at dine gode hensigter kan blive taget ilde op, men det skyldes kun jalousi. Det kan være svært for dig at overse, hvis andre mener, at du er ”bedrevidende”, men prøv alligevel.

Du kan let lære nye ting, for du er god til at se sammenhænge.

Arranger en kulturel udflugt, eller se en film, du normalt vil slukke for, du vil nemlig nyde det.

Ugens råd: Giv kun gode råd, når du bliver bedt om det.

JOMFRU Dit temperament kan til tider løbe lidt af med dig, især overfor din partner. Din lunte kan være noget kort, hvilket ikke er optimalt, da du hurtigt kan få sagt en masse, du ikke skulle have sagt.

Husk, at tingene altid kan ses fra flere sider og, at ikke alt er sort og hvidt.

Du har en heldig hånd, når det kommer til økonomi, derfor kan du med held gennemgå dit budget eller gøre en god handel.

Ugens råd: Motion hjælper på irritabilitet og vrede.

VÆGT Du er heldigvis god til at se, hvad der er vigtigt for din partner og børn, derfor kan du sætte ind der, hvor det betyder noget.

Når det kommer til jobbet, så arbejder du bedst alene. Du har nemlig ikke så stor tålmodighed i denne uge, og det vil irritere dig at vente på, at andre beslutter sig eller kommer i gang.

Lad ikke andre bestemme, hvad du skal eller diktere dine holdninger – sig venligt med bestemt fra.

Ugens råd: Giv dig selv et klap på skulderen og fortæl om dine succeser.

SKORPION Andre kan prøve at føre dig bag lyset eller sladre om dig, bag din ryg. Da du er helt klar over, når der bliver løjet overfor dig, kan du sagtens modgå uheldige konsekvenser.

Pas på med, hvad du siger ja til på jobbet, opgaverne har det med at være meget mere omfattende end først antaget, og så hjælper det ikke engang, at du er hurtig til at få noget fra hånden.

Ugens råd: Find på noget hyggeligt og romantisk sammen med din partner, det kan blive virkelig sjovt og hedt.





SKYTTE Du er god til at se mangler i dine mål og planer, gør derfor en lille status og lav de ændringer der er påkrævet for, at du bliver succesfuld.

Et venskab kan blive sat på prøve, for pludselig kan du se ting, som du ikke lagde mærke til før. Du kan blive lidt skuffet. Hvis du er åben og taler om tingene, kan I dog sammen rette op på tingene.

Du trænger til lidt fornyelse, så kast dig ud i noget spændende nyt.

Ugens råd: Lad dig ikke begrænse.

STENBUK Du kan være noget mere stridslysten end normalt. Der skal ikke så meget til, før du føler dig angrebet eller truet, og det gør, at du selv går til modangreb.

Prøv at se, om du ikke kan slappe lidt mere af, og vælg dine kampe med omhu. Det er også muligt, at se tingene fra den mere humoristiske side.

Det er ikke helt let at få familien og jobbet til at balancere. Du kommer til at strække dig meget for at nå det hele.

Ugens råd: Fokuser på det positive.

VANDBÆRER Ugen er god til at være social og udveksle ideer med andre.

Det er dog ikke altid lige godt for dig, uforbeholdent at sige din mening i denne uge. Tænker du ikke, før du taler kan du komme til at tale over dig og røbe ting, som du senere fortryder.

Der er fokus på familie og herunder især søskende. Har I et anstrengt forhold, kan I med held redde trådene ud nu. Hvis I har et godt forhold, kan dette styrkes endnu mere.

Ugens råd: Tillad dig selv at drømme.

FISK Tag en snak med din partner om jeres fælles økonomi og jeres værdier i det hele taget. Det gælder både de fysiske værdier og de menneskelige. I vil ikke være helt enige, men I kan nærme jer hinanden.

Selvom du ikke er helt enig med dine venner, så betyder det ikke, at de ikke også har ret. Vær derfor åben overfor andres meninger.

Dine opgaver kan synes overkommelige, men opdeler du dem i mindre bidder, løser du problemet.

Ugens råd: Vær klar og direkte, når du udtaler dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar