søndag den 24. april 2011

Ugekommentarer og ugehoroskoper alle tegn 17

Husk, at du kan abonnere på Astrologimagasinet HOROSKOPET og få et gratis årshoroskop.
Og husk vores bogudsalg af astrologibøger og alternative bøger.





Sai Baba er død i påsken

Indiens nok mest berømte guru er gået over, angiveligt af hjerteproblemer, der begyndte for nogen tid siden. Sai Baba blev født i Puttaparthi (ca. 180 km. Nord-nordøst for Bangalore den 23. november 1926 ved 5-tiden. Han var således dobbelt Skorpion, selv om Solen står meget tæt på Skyttens tegn, hvor Jupiter hersker. På hindi hedder Jupiter ”Guru”, og det var han i ordets bedste betydning. Også, selv om han både blev udsat for mordforsøg (det seneste i 1993) og beskyldninger for pædofili. Mordforsøgene var til at tage at føle på, men her havde han den fordel, at han vidste, hvad der ville ske og dermed lettere kunne forhindre det. Dette var noget sværere med uretfærdige beskyldninger for pædofili, som var helt ude i hegnet. Sådanne rygter er svære at have med at gøre, og det stiller store krav, selv til en guru. Eller rettere: hans tilhængere, som tog det tungere end Baba selv. Han vidste jo, at han var uskyldig og aldrig ville kunne finde på noget sådant.

Sai Baba sagde flere gange, at der vil gå otte år, så vil han lade sig føde som Prema Sai Baba, også i Indien. Han havde dog også for længe siden forudsagt, at han ville blive 96 år gammel i dette liv. Og her hjælper det så ikke meget, at indere altid er et år ældre end vesterlændinge, fordi de regner fødslen som ens første fødselsdag, hvad der på flere måder kan være mere korrekt end at vente, til man f.eks. ER fyldt 1 år. I Danmark ville han fylde 85 i år, men han i Indien ville have fyldt 86. Der var altså en tidsregningsfejl fejl på 10 år.

Lige nu er det overvejende Neptun (sygdom), der er inde i hans horoskop. Els er progressive Mars i spænding til dem, og dels laver transit Neptun spændinger til både Saturn (svækkelse), Solen (selve livet og ham selv – og hjertet) og Venus (værdierne). Aspekter, hvor alle ville være nødt til at tænke over sundheden. Det er desuden et repetitions-aspekt, da han havde Neptun i spænding til alle tre planeter i fødselshoroskopet.

Det er helt sikkert, at Sai Baba vil blive tilbedt også i de næste mange århundreder. Faktisk bliver han stadig tilbedt for sin forrige inkarnation som Shirdi Sai Baba, der levede i nærheden af Bombay, som nu hedder Mumbai, i landsbyen Shirdi. Han fødtes omkring 1850 og døde i 1918. Sai Baba har udtalt, at han er inde i et tredobbelt inkarnationsforløb for menneskeheden, og at her vil der begge gange være tale om, at der vil være otte år mellem inkarnationerne.


Påskens aspekter – påbegynd ikke større projekter lige nu – medmindre…

Jesus både døde og genopstod i Påsken. Og det skal fejres på behørig vis, men astrologien kan være ubønhørlig…

I 2011-udgaven af den store højtid var der rigtig mange døds- eller forvandlingsaspekter. Saturn er i denne tid i spænding til Pluto, Uranus, Venus, Merkur og Mars – en ordentlig omgang, kan man roligt sige. Især, når Merkur går baglæns, som vi tidligere har skrevet om. Husk, at du kan finde alt, hvad der er udsendt, på vores blog på www.astrologihuset.dk



For at nævne enkelte eksempler:

- Trafikdøden: Flere blev dræbt i starten af påsken, herunder af spritbilister. Desuden kørte en beruset mand uden kørekort 226 km i timen, dog uden at påkøre nogen.

- Bande-uro – 40 medlemmer af Black Cobra blev fængslet præventivt (for at undgå eskalerende uro)

- Mord og død: En påvirket kvinde døde i en politibil på vej til arresten i Holstebro. Hun blev fundet meget påvirket på et toilet i Ulfborg ca. kl. 21.00 Skærtorsdag. En fraskilt ægtemand skar på åben gade halsen over på sin eks-hustru i Sallinge på Midtfyn. Kan er sandsynligvis psykisk syg (Pluto i spænding).

- DSBFirst: Skotterne trækker sig ud af DSBFirst og sender derved regningen på trekvar6t milliard videre til danske skatteydere, der har måttet lægge pung til lidt af hvert på det seneste (også et resultat af Plutos spænding til den retrograde Merkur).

- Sport: Der var på det seneste været mange ekstreme sportsresultater, herunder store overraskelser. Det er flere gange sket på fodboldbanerne, at et hold har været bagud og så vundet alligevel – i overtiden. Det skete f.eks. i Påsken for AGF. Der har været relativt mange udvisninger og gule kort. Og alvorlige skader er vi heller ikke sluppet for. Der har også været mange svage dommerpræstationer i april måned. Hvad angår fodbold lagde jeg i efteråret slutstillingen på bloggen, ud fra de trænere, der var på daværende tidspunkt. Mange klubber har siden skiftet, og nogle har bebudet et skifte. Dette kræver en revision af slutstillingen, som er på vej.

- Påskens offerlam nr. 1 er afgjort Amalie fra Paradise Hotel. Hun påstår, at hun er blevet slået af sin Peter, som hun blev gift med i tv-serien. Og det kan sagtens være, hun har ret, men det er meget bemærkelsesværdigt, at et par slag kan ende på centrale pladser i hele pressen – så godt som. Men er hendes åbenlyse enfoldighed ikke vores alles anliggende, al den stund, vi åbner for kukkassen og ser med? Og er det ikke tv´s hovedansvar, at deltagere i reality-programmer udstilles, som de gør? Svaret må være et ja. Amalie er født den 21. august 1991 i Kokkedal og har derfor Neptun (løgn, illusioner, tv) i spænding til Venus (kærlighed). Det er nu påpeget, at ægteskabsattesten aldrig er blevet indsendt, og at de derfor slet ikke er gift! Så måske hviler det hele på ét stort bedrag. Neptun står ganske vist også for paradiset og mirakler, men når den er i spænding, er det lige det modsatte. Eventuelle løgne afsløres, og sandheden kommer frem – også de bagvedliggende mekanismer. Men vi må huske, at Neptun generelt også har at gøre med offerroller.

- De mange spændinger begyndte allerede i slutningen af marts, hvor Holger forsvandt i Tranum Klitplantage. Han har nu dannet international mode med omvendte jakker.

- Det mest fornuftige skete nok, da Claus Hjort Frederiksen ”beordrede” forhandlerne fra de andre partier på påskeferie med timeout.



Ingen store projekter

Så påbegynd ikke nye større, fysiske projekter i Påsken, hvis det kan undgås. Det er bedre at afvikle og rydde op, hertil er spændingerne perfekte. Det gælder både den indre og den ydre oprydning. Har du f.eks. ikke mediteret eller sendt lys til dig selv i længere tid, så er det fantastisk at begynde noget sådant med de stærke aspekter! Husk, at Påsken er transformationens højtid, og så kan det ikke være bedre med de nævnte Pluto-spændinger. Se for dig, hvad du vil nå i dit liv, og sæt stille og roligt processen i gang. Hvis du beslutter dig for at ville være lykkelig, så vær komplet ligeglad med, hvordan, hvornår og i hvilken grad, det sker. Det er processen, der er det væsentlige.

Læs HOROSKOPETS nye temanummer om lykke og mirakler! Du kan abonnere for 2011 og få et gratis årshoroskop, så abonnementet bliver næsten gratis. Især hvis du vil have det tilsendt som pdf-fil.



Stine Bosse - den modige mønsterbryder

Den tidligere direktør fra Tryg Forsikring forsikrer om, at hun ikke savner sit gamle arbejde som koncernchef. Astrologisk set er dette helt efter bogen, idet det vrimler med harmoniske aspekter i år. Imellem et væld af grønne streger, som vi kalder de harmoniske aspekter, finder kun et par Saturn-spændinger, en Mars-spænding progressivt til Solen og to spændinger fra den progressive Merkur til Pluto og Måneknude-aksen – et karmisk vendepunkt er nået, og det gør en beslutning nødvendig – og faktisk ret let, for hvad var alternativet? En fortsat spændetrøje som rollemodel, der holdt hende for meget borte fra sin elskede familie, og det var en for høj pris at betale.

Alt har naturligvis en historik, og her ser det astrologisk set ud til, at Bosses beslutning om af gå som boss blev taget for nogle år siden, nemlig da Pluto var i spænding til hendes Sol. Det var den i 2007-08. Her har der under alle omstændigheder været tale om et meget hårdt arbejdspres, hvor hun har tænkt, at det ville være meget nemmere uden at skulle være rollemodel for det ganske land. Her ville hun meget hellere være rollemodel i sit eget liv, men ventede med den endelige afgørelse til slutningen af 2010, hvor beslutningen blev offentliggjort. Det var klart en stor lettelse for hende. Nu kan hun passé nogle få bestyrelsesposter og få meget mere ro på tilværelsen.

Havde hun ikke tager beslutningen nu, var det blevet naturnødvendigt at tage den om et par år, når Pluto udløser spændingen mellem Jupiter og Mars. I øvrigt vil jeg tro, at hendes Pluto-spænding for et par år siden på en måde hang sammen med, at Tryg begyndte en økonomisk nedtur med negativ indtjening. Som lederen, så virksomheden. Dette har medvirket til at gøre hendes beslutning endnu mindre besværlig. For helt lette er store beslutninger næsten aldrig.


UGEHOROSKOP uge 17
af astrolog Lykke Larsen www.astroblog.dk


VÆDDER Der er ikke meget, der kan stoppe dig i denne uge. Du nærmest bobler over af energi og virkelyst. Du kan med held begynde at motionere, hvis du ikke allerede gør det. Husk dog at starte langsomt op, får du kan overgøre det og få skader. Hvis du først har sat dig noget for, så er der ikke nogen eller noget, der kan stoppe dig, derfor er det også meget sandsynligt, at du får succes med de ting, du påbegynder – hvis bare du også færdiggør dem.

Ugens råd: Grib de chancer og muligheder der viser sig.



TYR Hvis du ikke får sagt fra, så ender det med, at du eksploderer i et gigantisk brag, og desværre kan det gå ud over nogle, der egentlig ikke har fortjent det. Lad derfor være med at gå på kompromis med dine egne behov, men vær stædig og hold fast i det, du ved, der er det rigtige for dig. Du kan have brug for noget tid alene, så sørg for, at der bliver tid og mulighed for, at det kan lade sig gøre.

Ugens råd: Gå foran og vis et godt eksempel.



TVILLING Det bliver ikke den letteste uge, når det kommer til parforhold og kærlighed. Du og din partner har det med, at tale forbi hinanden og, der kan samtidig komme noget jalousi ind i billedet. Det kan være fordi, du egentlig foretrækker at være sammen med andre, og din partner derfor føler sig overset. Vær aktiv og planlæg nogle spændende arrangementer eller ture I begge kan deltage i, så glider tingene ligesom lettere.

Ugens råd: Hæng dig ikke i småting.



KREBS Jobbet tager meget af din tid og dine tanker, men du kan også opnå gode resultater. Hvis du skal igennem med dine ideer eller projekter, så skal det være ved diplomati og fleksibilitet. Du kan ikke tage det for givet, at andre er enige, så du må være god til at ”sælge dig selv”. Weekenden er god til at tage på en lille udflugt sammen med venner eller familie, så tag initiativ til at det sker.

Ugens råd: Se tingene fra den positive og optimistiske side.



LØVE Der skal ske noget, du vil nemlig føle, at det er tid til at indføre og skabe nogle forandringer. Du skal dog regne med, at du selv må tage initiativ, da det kan være svært at få alle andre til at blive enige. Det gælder både på arbejdet og privat. Vent derfor ikke på andre men ”gå selv”. Hvis du skulle begå en fejl eller to, så fortvivl ikke, du kan let og elegant rette op på det igen.

Ugens råd: Det er tid til at afprøve nye ting.



JOMFRU Du kan virke noget fraværende på andre, men det er fordi du går i dine egne tanker og planlægger nye, store projekter og tiltag. Det kan dog få dig til at glemme ting i det daglige, det er kun midlertidigt, men kan godt irritere dem omkring dig. Det er ikke en god ide, hvis du foretager de store indkøb, det er nemlig ikke dig, der kommer til at gøre en god forretning. Lån heller ikke penge ud, du får dem højst sandsynligt ikke tilbage.

Ugens råd: Kom ud og få noget frisk luft, det klarer tankerne.



VÆGT Nye muligheder kan dukke op, så hold ikke kun kalenderen åben men også øjnene. Der er bud efter dig fra alle sider, og lige så mange forventninger til, hvad du skal gøre. Du kan derfor føle dig noget presset. Det er vigtigt, at du prioriterer din tid og din energi, ellers vil du hurtigt føle dig udkørt. Sig heller ikke ubetinget ja til alt, uden du får tænkt dig om. Selvom du ikke kan lide at sige nej, bliver det nødvendigt.

Ugens råd: Det er ok, hvis du også tænker på dine egne behov.



SKORPION Du har en naturlig autoritet, og derfor kan du faktisk slippe igennem med nogle ting, du ellers ikke har kunnet. Du er ikke bange for at stikke hovedet ud og sige din mening. Heller ikke selvom, det kan give et par ”øretæver”. Er der forandringer, du gerne vil have indført på dit daglige arbejde, er det derfor denne uge, du skal gå efter det. Det gælder faktisk også på hjemmefronten blandt familien, selvom du sikkert må være mere kompromissøgende her.

Ugens råd: Giv ikke op.



SKYTTE Utilfredshed og gniderier på hjemmefronten kan få dig til at lave aftaler ude, hvilket faktisk ikke her en helt dårlig ide. Bare tænk over, hvordan du er, når du så kommer hjem – en afdæmpet attitude er bedst… Det er faktisk bedre, at tage hånd om problemerne og få en snak, en og gå og være irritabel. Du kan komme langt med at bruge din humor, og dem omkring dig kan derved tilgive dig en hel del.

Ugens råd: Kontroller tingene en ekstra gang på jobbet.



STENBUK Du vil gerne have kontrol over tingene, både på jobbet og hjemme. Det kan dog være svært at opnå, da uforudsete ting hele tiden kommer ind og forstyrrer. Du må i stedet være fleksibel, og tage lidt lettere på tingene, så vil det hele gå meget lettere og give dig mindre stress. Du har brug for at fokusere på dig selv, så afsæt tid til noget, du virkelig har lyst til.

Ugens råd: Se på dine forventninger til dig selv, er de helt realistiske?



VANDBÆRER Hvor er du i forhold til dine drømme og mål? Er der noget, der lige skal justeres eller har du tabt målet af syne? – det er en god ide med en lille status, så du kan komme videre. Du nyder at tale med andre, men nogle gange kan der også blive talt for meget og handlet for lidt. Du kan godt spørger andre til råde, men det er kun dig selv, der kan træffe de beslutninger, der er bedst for dig. Spar lidt på pengene, hvis du ikke helt har overblik over din økonomi.

Ugens råd: Gør fremskridt.



FISK Du kan være for hurtig til at forkaste ideer eller gode råd fra andre. Tænk over tingene en ekstra gang, hvad der ved første øjekast ikke lyder som en god ide, kan være en brillant løsning, input som du har gået og ventet på. Du er i det hele taget god til at arbejde sammen med andre, da du tager ansvar og er med til at få tingene ført ud i livet. Du kan være lidt egoistisk, men det er ok, for det er ellers ikke noget, du plejer.

Ugens råd: Pas på, hvis du skal skrive under på noget vigtigt, læs det med småt.

.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar