tirsdag den 5. april 2011

Kommentarer og horoskoper for alle tegn 14

NU igen med ugehoroskoper for alle tegn!



Husk, at du kan abonnere på Astrologimagasinet HOROSKOPET til halv pris for 2011 og alligevel få et gratis personligt årshoroskop!





Holger, håndbold, Koranen – og Neptun

I dag er første hele dag i ca. 150 år med Neptun i Fiskenes tegn. I går kl. 14.52 gik denne planet (spiritualitet, religion, flugt, flygtninge) ind i sit eget tegn. Dette tegn står bl.a. for drømme, eventyr og visioner. Kan skyndsomt lige sige, at præcis kl. 14.52 var jeg hos mekanikeren med min bil, som opførte sig underligt, selv om den sagtens kunne køre. En af de to diagnoserne var mangel på vand (Neptun), som dog ikke umiddelbart kunne konstateres, idet der ikke så UD til at mangle vand (også Neptun, der står for illusioner og fejldiagnoser). Kørte derefter i supermarkedet for at købe juice og vand. Derefter gik det til banken, hvor vi havde talt 1.000 kr. forkert i opgørelsen over indtægter ved messen i DGI-Byen - hvor der desvære kom alt for få mennesker. De skulle nok nyde overgangen til et nyt stjernetegn for Neptun. Det pågældende konferencecenter viste sig ret umuligt at finde for mange (også Neptun), selv om det ligger lige midt i DGI-Byen. Dårlig skiltning var årsagen til, at folk gik ind i hotellet eller bowlingbanen, måske endda svømmehallen, i stedet for – typisk for Neptun.

Neptun har altså været lige ved og næsten i begyndelsen af dette år, men NU er det sket. Tilløbet i årets begyndelse har dog betydet, at vi begyndte at kunne nærke Fiske-indflydelse her. Folk er på flugt, ikke alene lille Holger fra Nordjylland, som vi nu kan døbe ”Holger Jyske”, da han er mindst lige så sej som sagnhelten Holger Danske (sagn er også Neptun). Da han blev fundet, ville jubelen ingen ende tage, og nyheden gik verden rundt.

Der var i øvrigt åndeligt islæt i opklaringen, idet clairvoyant John Braad var blevet kontaktet af Holgers familie. Da John havde tunet ind på ham, kunne han hurtigt se, at Holger var i live, og han ringerede tilbage til familien med det glade budskab og beskrev derefter det sted i skoven, hvor Holger befandt sig lige på det tidspunkt. Faminien genkendte hurtigt beskrivelsen og piskede af sted til det angivne sted. De ringede tilbage og sagde, at Holger desværre ikke var der. Men da John Braad går ind og ser tingene med Holgers øjne, kunne han med det samme sige, at han netop var gået op på den nærliggende vej. Her kunne John se, at der var en person på vej mod Holger, som derfor ville blive fundet få minutter senere. Og det blev han, Gud ske lov for det.

Jeg beskriver forløbet som det var, fordi man i TV Avisen søndag fik det indtryk, at den clairvoyante ikke var årsagen til fundet af Holger. Det kan der måske også være lidt om, men det er da ret fantastisk, at Braad dels kunne sige, at Holger var i live, og at han kunne angive stedet og det nøjagtige tidspunkt for fundet. Og ikke alene det - også MÅDEN, hvorpå han blev fundet. Vi må se at få John med i Astrologisk Detektivbureau. Og tillykke til familien, som nu på lykkeligste vis er blevet genforenet.



Når planeter skifter tegn

Ud over ovennævnte er der flere andre ting, der er sket på tærsklen til et tegnskifte. Vi tager her et par eksempler.

Det kvindelige håndboldlandsholds fremtid var på spil i weekenden, og afgørelsen skulle falde lørdag den 2. april – eventyrdigteren H.C. Andersens fødselsdag. Men der er ikke meget eventyr over det ellers eventyrlige landshold lige nu, hvor sågar herrelandsholdets træner, Ultrik Wilbek, også frygter for SIN stilling. Sidstnævnte er dog nok blot et led i debatten, for Danmark kan naturligvis ikke undvære sine dygtige ambassadører, som kan sammenlignes med kongehuset i den henseende. Derfor skal der findes en løsning, og det skal meget gerne gå hurtigt. Ellers bliver det ikke sjovt. Det sker helt sikkert snart noget her.

Et andet nationalklenodie er Det Kongelige Teater, som i den grad fattes penge. Teatrets ledelse har sendt et signal til politikerne: Send flere penge eller luk Gamle Scene!

Dette sammen med koranafbrændig giver flygtninge problematikker, især i Libyen. Det var indledningen til Neptuns indgang i Fiskenes tegn!



Den slags horoskoper burde forbydes ved lov

Horoskopet for det tidspunkt, Holger forsvandt, er endog MEGET spændingsbetonet og tilhører den kategori, hvor der burde udsendes forhåndsadvarsler om ikke at pågynde nye projekter! Dog vil det være glimrende til regressioner og kurser i personlig udvikling. Horoskoper er altid godt til et eller andet, men dette er meget skidt for start af nye projekter i den FYSISKE verden, om det så er gåture…

Holger forsvandt da Descendanten (DC) stod på Pluto, og sagen blev meldt til politiet kl. 11.48, hvor DC stod på Månen, som er i spænding til både Jupiter (lovens lange arm) og Saturn (myndigheder). Ascendanten udløser med andre ord T-kvadratet mellem Månen, Jupiter og Saturn. Når Både Uranus og Solen også er i spænding til Pluto, så er der virkelig fare på færde. Der må bestemt have været en konflikt indblandet, i det mindste inde i drengen selv. Det blev dog benægtet af familien. Det skulle ifølge dem ikke have haft indflydelse, at Holger vil have sin jakke omvendt på. Vi arbejder på at finde Holgers fødselstid, så kan vi se, hvad der er foregået inde i ham. Men lidt Rasmus Modsat MÅ der have være med i det, da Uranus står i midtpunktet mellem Mars og Solen. I Uranus´ eget hus, 11. hus. Vi vender tilbage, når der er nyt i sagen. Og vi hører gerne fra andre, som er påbegyndt noget lige omkring kl. 10.45-10.50 i søndags. Selv om Holger først blev væk kl. 11.00, må det være 10-15 minutter tidligere, at gruppen har bevæget sig ud på gåturen.



Nyt horoskop for Japan

Ifølge Marc Penfield er Japan grundlagt den 3. januar 1868 kl. 11.55. Der har ganske vist også været en vigtig begyndelse i 1889, som vi har regnet med indtil nu, men lad os lige kigge lidt på 1868-horoskopet, der også ser spændende ud i forhold til de aktuelle begivenheder. Også her er det Neptun, der er mest i spænding, men også jordplaneten Saturn er meget inde i billedet, som det sig hør og bør ved jordskælv. Den udløser horoskop meget stærke spænding til Månen, Neptun (begge vandplaneter), Uranus, Solen og Mars, så den er vildt meget aktivieret, og kun i spændinger. Desuden er vandplaneten Neptun i spænding til Saturn i 8. hus (død, atomkraft). Horoskopet er absolut et, vi også må regne med.



Fodbold direkte på bloggen

Da mange abonnenter har frabedt sig at læse om sport kommer dette enme fra nu af direkte på bloggen www.astrologihuset.dk

Denne gang kan du læse om nye opdagelser om kamphoroskoper. Vel at mærke dem, hvor vi har et ude og et hjemmehold – altså ikke f.eks.en finale på neutral grund. Vi kan se rigtig meget i et sådant horoskop, fordi en kamp er født på linje med et menneske, der fødes. Alt, hvad der har et forløb i tid og rum, har også et horoskop. I de kommende dage vil jeg også opdatere den slutstilling for Superligaen, vi lagde på i efteråret, i vores bedste foldboldrække. Denne er baseret på trænernes horoskoper, og da en del klubber har skiftet træner i sæsonens løb, skal forslaget opdateres. Se det hele på bloggen.

Hvad angår fremtiden vil jeg overveje, om jeg har tid til at adskille sporten fra det øvrige stof. Det kan ikke undgå at tage længere tid, når man skal lave det hele i to omgange og på to måder, hvilket medfører dobbelt arbejde. Det er trods frivilligt og gratis arbejde, så måske vil der på et tidspunkt komme en ydmyg bøn om, at det, man ikke er interesseret i, kan spriges over. Det er især i deadline- perioder på bladet, det vil blive aktuelt. Det er ikke så godt, hvis frivilligt arbejde begynder at overskygge det job, hvor man får lidt løn. Eller rettere: Lidt overskud, for løn kan det heller ikke her blive til i det lille sprogområde, det danske land udgør. Derfor må astrologien have et ordentlig spark nu, og det sker sandsynligvis også med stiftelsen af Astrologisk Selskab, som gik i luften med Astro Bio den 3. april. Der var direkte transmission af Claus Houlberg spændende foredrag om, hvad hulen der sker i verden lige nu, til alle medlemmer. Næste foredrag er 15. april. Gå i biografen hjemme hos dig selv eller kom og se det hele live i AstrologiHuset! Se nærmere på www.asel.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar