mandag den 18. april 2011

Kommentarer 16B

Kommentarer 16B




HUSK udsalget i Astrologisk og Alternativ Boghandel

Vi har i påsken premiere på forårsudsalget. Mange astrologi- og alternative bøger er på udsalg, og du kan fra onsdag (senest) finde alle tilbuddene på www.astrologihuset.dk – og udsalget varer til og med juni måned. Da det vil være for omfattende at rettet så mange priser til på shoppen, skal bøgerne bestilles på e-mail eller telefonisk, og så overføre beløbet på netbank – se hjemmesiden. Bedst er det at besøge boghandlen, så sparer du også de 35 kr. i porto og ekspedition. Vi vil dog forsøge at få nogle af de mange tilbud, hvoraf astrologibøgerne allerede er fastlagt, lagt på www.astroshop.dk – men husk, at der er mange flere varer i boghandlen, end vi overhovedet kan nå at lægge ind på shoppen. Ring 36 45 05 45, hvis du vil sikre dig nogle af de gode tilbud. Eller sens en mail på astrologi@astrologihuset.dk





Rettelse fra vores udsendte reporter i Randers


Elvis Presleys bodyguard holdt ikke tale, som vi skrev, men udtalte blot sin kommentar til pressen.



Tillæg til ugebrevet


Ud over de i går nævnte ting, der er sket i ugen, og som bl.a. har med de retrograde Merkur at gøre, kan nævnes, at bankerne tilsyneladende manipulerer en del med kundernes rentetilskrivninger. De stemmer nemlig ofte ikke overens med listepriserne – de renter, som kunderne har krav på, og det er ikke ligefrem tillidsvækkende (der skal et s mere på, så det bliver tillidssvækkende). Banker har med Pluto at gøre, og den kører gennem Stenbukken og varsler fortsat krisefare - se evt. ugebrevet fra sidste uge. Også naturen og visse nationalklenodier er truet af den menneskelige adfærd. Fiskerne er godt i gang med at ødelægge et meget vigtigt klenodie, nemlig boblerevene i Kattegat, som ligger både i den danske og den svenske del af Kattegat. Miljøministeren er i gang med en redningsplan, og det var på høje tid for de enestående rev, som ikke findes andre steder i verden.



Tivoli

Sæsonen for det folkekære forlystelsessted begyndte den 14. april 2011 kl. 11.00. Åbningen har altså mange spændinger og en retrograd Merkur, hvad der ikke tegner det bedste forhåndsbillede af sæsonen. Det er ikke til at sige, hvad det kan skyldes, men manglende succes eller indtjening ser ud til at blive en realitet. Det KUNNE måske godt blive vejrforholdene, der kan udgøre en del af årsagen, for jeg tror ikke, der kommer så mange gæster, som diverse initiativer ellers giver forhåbning om. Temadagene for skolelever er en virkelig god ting, og det er svært at se andre nye muligheder end dem, Tivoli selv har initieret. Det bliver spændende at følge, og vi håber alt det bedste for den gamle have.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar