torsdag den 29. september 2011

Kommentar 39BHusk, at du kan abonnere på den store udsendelse af kommentarer og ugehoroskoper, som udsendes på varierende tidspunkter hver søndag. På den måde ved du altid opdateringstidspunktet og undgår at spilde tid ved at spejde efter opdateringen.

Mere om våbenindustrien og EU´s krise


Sex, schalburgtage og storbrand


Våbenindustrien

Geværer og dildoer astrologisk set i familie

Ikke så snart jeg havde lagt indslaget om den amerikanske våbenindustri, før der indløb en nyhed om, at salget af Kalashnikoff-rifler og –geværer svigter, selv om det er verdens mest solgte skydeisenkram.

Det russiske forsvar vil ikke købe flere rifler, men gamle Kalashnikoff er indtil videre blevet skånet for de barske kendsgerninger. Man mener, at han kan få et hjerteslag, hvis han får det fortalt – han er 91 år gammel.

Geværer (ikke blot sexløbere fra KB-Hallen) og dildoer er astrologisk set i familie med hinanden gennem sex- og driftplaneterne Mars og Pluto, som jeg beskrev i indslagene i går om både våbenindustrien og KB-Hallen.

Humor og satire er vigtig, også i alvorlige spørgsmål. Standupperen Carsten Bang er nu klar med et show med vittigheder om Utøya!

Her nøjes vi med dette: Som det synges i den chauvinistiske, hørmende og dødsforagtende druksang:

Å hva ska vi så gøre med det rustne gevær?

Å hva ska vi så gøre med det rustne gevær?

Med det ska vi skyde

Med det ska vi skyde

Med det ska vi skyde alle pigerne små!

…eller noget i den retningSex, schalburgtage og storbrand

Tak for indlæggene på bloggen, især om datoen den 17.7.-18.7. 1944, hvor schalburgtagen skulle have fundet sted, men som heldigvis ikke gjorde det af med bygningen. Det skete så desværre her i 2011, og det er vist i hallens fødselshoroskop, at de lever livet farligt. Månen er nemlig i nøjagtig spænding til Pluto, som står for både sex og destruktion.

I 1944 blev schalburgtagen udført af danske nazister, sexmesser kom til engang for et par årtier siden (lægger en tidslinje på i morgen) og storbranden kom til i 2011. Månens (befolkningen) spænding til Pluto var også medvirkende til folkets kærlighed og had. Folket elskede koncerterne med Beatles, Stones, Kinks (MIN personlige koncertoplevelse sammen med Frank Zappa i 70´erne), patinaen og kulturen, men lyden var bestemt ikke god. Men her kompenserede atmosfæren for den elendige, meget kritiserede lydkvalitet.EU´s horoskop

EU er inde i en dårlig tid, hvor nogle mener, at fællesskabet kører mod afgrunden. Det kan ikke afvises astrologisk, men det bliver nu nok ikke SÅ slemt i første omgang, da universet er stemt for fællesskaber generelt. Det, der gør det meget udfordrende, er, at Pluto er på vej hen over EU´s Sol – ligesom det er tilfældet med alle forløb, der er startet lige omkring den 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober (fx Kina). Pluto står for fx banker, lån, gæld, skatter og storfinanser. Der SKAL store reformer til, men gør man dette, vil det gå, da Solen står godt til Månen i EU´s horoskop. Hvis dette havde været en spænding, havde det set rigtig slemt ud. Det går det også set med mange menneskers briller, for livremmen skal spændendes ind og der skal sættes tæring efter næring. Man skal spare sig ud af krisen og ikke låne sig ud af den. Dette er et skråplan og en lappeløsning, som kommende generationer i så fald vil komme til at undgælde for.

Men læg mærke til, at både Kina og EU har Pluto i spænding i de kommende to år. Her har kineserne unægtelig den største fordel i udgangspunktet og vil trække sig ud af dysten som vindere, selv om også de skal betale en pris. Se blog-indslaget for nogle dage siden om USA, Kina og os. Kina er grundlagt 1. oktober 1949. USA har haft Pluto i spænding til flere planeter i de senere år, og nu mangler de kun spændingen til Jupiter. Men SÅ – og det nævnte jeg ikke i den tidligere artikel – er USA jo født den 4. juli, hvad der ikke er langt fra den 1. juli. Det vil sige, at USA´s frist for overlevelse ligger senest i perioden 2013-15. Har man ikke løst skatte- og gældsproblemer til den tid, er de helt færdige. Landet er født i Krebsen, så det er svært for dem at tage tyren ved hornene, men så må de tage Krebsen ved skallen. En skalle er i hvert fald helt nødvendig i den nuværende situation. Konservative kræfter som Tea Party-bevægelsen må stækkes, hvis det skal lykkes, de spiller hasard med deres eget land og må i fald af deres nærmest uundgåelige undladelsessynder acceptere meget større ændringer, end de ønsker (de ønsker slet ingen – undtagen stigninger i deres private pengestand). Ikke flere te-selskaber til den bevægelse – som slet ikke ER nogen bevægelse, for de flytter sig ikke ud af stedet, ligesom Tyren Ferdinand, så de tager hverken tyren ved hornene eller krebsen ved skallen, og de siger som i det gamle Rom: Her står jeg, thi jeg kan ikke andet – og jeg VIL ikke andet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar