torsdag den 22. september 2011

Kommentarer 38A

USA, Kina - og os

Vi har skrevet meget om dette land, som står over for at få Pluto i spænding til Solen på linje med alle forløb, der er begyndt den 1. oktober, uanset årstal. Folkerepublikken Kina blev grundlagt den 1. oktober 1949 kl. 15.00 i Beijing, det daværende Peking. For blot et par år siden var det vanvittigt at påstå, at Kina ville komme i økonomiske vanskeligheder, men Pluto medfører næsten altid økonomisk eller værdimæssig turbulens. Det kan være svært at sige, om det er inflation eller recession. USA har været igennem en fleråring periode med Pluto-spændinger og mangler nu ”kun” at få den forbi Jupiter, og vi kan se, hvad dette har medført.

Kina oplever, at Solens spænding til Uranus udløses i disse år, og om 2-3 år skal Solen hen over Merkur og Neptun, så turbulensen er ikke slut før om 4-5 år. De to sidstnævnte planeter står meget gunstigt, så det er de næste to år, der er de sværeste. Solen er horoskopets fokuspunkt.

Kina har leveret stimuluspakker til mange lande for at sætte gang i væksten, men i og med, at væksten udebliver nu, kan Kina ikke blive ved med at levere varen, som jo mister sin effekt med recessionen. Nogle lande er endda på fallittens rand, og så står Kina tilbage med en gældsboble. Kina må derfor stoppe med hjælpepakkerne. Danske virksomheder, der handler med Kina, vil opleve lavere vækstrater.

Pluto vil også kræve, at Kina bliver nødt til at rydde op i tabene på den massive långivning. Handler de efter Plutos krav, vil Kina komme på fode igen, men det blive ikke med det samme boom som før i tiden. Dertil er de vestlige lande for svage nu og et stykke ind i fremtiden. Kina er bedre rustet til kriser end vesten.  USA´s og Vestens krise kan medføre en kinesisk krise, som dog ikke slår dem ud derovre østpå.

Hvad med os – og USA?

Vi må sætte vores lid til kineserne, men huske, at Pluto er i gang med en ultimativ opgave som beskrevet i den lange artikel i det nye nummer af Astrologimagasinet HOROSKOPET. Pluto står også for magt, og den har de for meget af i Kina, mens Obama er en mad, der i realiteten er sat ud af spillet og ikke kan gennemføre noget, bortset fra det område, der omfatter den nationale sikkerhed – som jo ikke omfatter økonomi. Han kan ikke indføre højere skatter for de rige, han kan ikke få bugt med de mange lobbyer – og det hele skal gennem det politiske system, som ikke er egnet til de nødvendige forandringer. Og det er Republikanerne slet ikke! Obama er derfor det eneste valg næste gang. Hvis det bliver en republikaner, så går det helt galt. Lobbyerne skal også bekæmpes, for de repræsenterer egoet. Vi ved, at fx brandmændene  - især dem i New York – har så stor magt, at de stort set selv bestemmer deres løn, arbejdstid og vilkår i det hele taget. Vi har lige set en spire af det herhjemme, vore lokomotivførerne viser sig at have tilkæmpet sig store fordele i lighed med dem, piloterne havde før i tiden. De har ikke noget, der bare ligner en almindelig arbejdstid - uden at lønnen fejler noget af den grund. Fagforeningen siger, at de ikke vil gøre noget ved det. Så må DSB køre ned – men ét sted skal de jo også køre hen. Pendler lider under det hver dag, så det er ren idioti at kæmpe for egen vinding, når krisen kradser. Men det er ingenting mod det, det sker i USA med brandmændene, se Politiken den 22. september 2011. Der skulle en krise af dimensioner i DSB til, før tingene begyndte at komme frem i lyset. Vi må sørge for, at der ikke kommer flere amerikanske tilstande til Europa.

En af de værste udfordringer i USA er uvidenhed. Dels tror man, at materiel vækst er løsningen på alle problemer, men desværre er det ikke gået op for ret mange amerikanere, hvor slemt det egentlig står til, og hvad der er årsagen til miseren. Måske ved de det godt, men vil ikke se det i øjnene. De styrer derfor mod afgrunden med større hast, end de selv er klar over – det næste imperium står for fald. Den politiske handlingslammelse vil stå på ind til næste valg, og også tiden derefter. Mod uvidenhed kæmper selv Barack´er forgæves. Det påvirker Østen, men lægger dem ikke ned. Og det påvirker Europa, men vi er alligevel mere tilpasningsduelige. Vi kommer virkelig til at høre mere til Darwins ”Survival of the Fittest” i fremtiden. Det er fejlagtigt blevet oversat til, at den stærkeste overlever, men det betyder netop den mest tilpasningsduelige – hvad kineserne også er, endda i langt højere grad end os europæere.

Obama brugte orden ”Change” i valgkampen, men det er der ikke sket meget af. Han er også afhængig af andre, men så snart han var blevet valgt, begyndte hans vælgere at kritisere ham med, også demokratiske kongresmedlemmer med formanden Nancy Pelosi i spidsen. Vi skrev for tre år siden, at Obama ville blive valg som præsident, men at magten kunne blive overtaget af en kvinde, hvis Obama blev sat ud af spillet. Det skulle så tolkes derhen, at kvinder fik magten på en anden måde med en kvindelig udenrigsminister og med en meget indflydelsesrig forkvinde for Repræsentanternes Hus, Pelosi, som var med til at tage pusten fra sin egen præsident med kritik og negative vibrationer, der udviklede sig til et ”No, we can´t”. naturligvis godt hjulpet til af Republikanernes ”No, we won´t”. Men sådanne tilstande skal der til for at få de store forandringer på sigt. For SÅ handler Universet og siger til sig selv og dermed til alle i Guds eget land: ”You can´t, you won´t and you don´t – then we MUST” and “We will show you how to corporate with US”.Slutstilling i Superligaen

Sidste år manglede vi det sidste nøk i at ramme slutstillingen i Superligaen. Og noget vil der altid mangle, når vi ikke har alle spilleres, træneres og klubbers horoskoper. Vi har kun dagene og årene, og der er naturligvis ikke tilstrækkeligt. Sidst brugte vi blot trænernes data, fordi de så at sige tegner holdet: Som kejseren, så riget og Som træneren, så holdet. I det mindste burde vi også have anførernes og klubbernes horoskoper, og det er noget af en opgave, så jeg vil igen nøjes med trænerne og skele lidt til nøglespilleres datoer, så burde der komme en forbedring. Anførere skifter i løbet af en sæson, og det gør trænere også. Dette bidrager yderligere til usikkerheder, men som sportsinteresseret kan jeg ikke dy mig, så her kommer en hurtig bedømmelse. Udfordringerne ligger især i den øverste halvdel af tabellen. Det ser ud til, at der bliver mere spænding på, end der plejer at være.

På et tidspunkt sidste år var der hele seks Fisk som trænere i Superligaen. Ingen af dem rykkede ned med deres hold, men alligevel er de afløst af tre Væddere og tre Tyre som de hyppigste tegn. De blev fyret eller gik selv forinden, og så må vi se, om det er bedre. Wieghorst er blevet træner for U21-landsholdet.

Vi tager i første omgang tiden frem til vinterpausen her, netop på grund af trænerskifter, som der stort set altid bliver tale om i hver sæson. Husker vi tilbage til sidste år skiftede hovedparten af alle klubberne træner!FCM

Glenn Riddersholm er født 24.4.72, og Pluto udløser hans Merkur/Jupiter-spænding. Derfor vil han ikke vinde DM med sin ellers meget ambitiøse klub med eget fodboldakademi. Han slutter dog nok blandt de fire første på grund af gode forudsætninger – eller i toppen af midtergruppen. Spændingen kan i værste fald udløse en fyring i løbet af sæsonen.

FCN

Træner Kasper Hjulmand er født i samme måned og år som Riddersholm, 9.4.72. Derfor er de samme aspekter udløst – og det er næsten samme prognose - men på grund af helt andre forudsætninger vil FCN nok ikke komme blandt de fire første, når turneringen slutter, men må tage til takke med en plads i midterfeltet på trods af den nu aktuelle andenplads. Hjulmand kan bl.a. løbe ind i spillerskader eller –salg, når transfervinduet åbner igen.  Men indkøbet af Patrick Mtiliga fra spansk fodbold var et rigtig godt indkøb.

SønderjyskE

Træner Lars Søndergaard er ikke et kendt trænernavn, men er startet fornuftigt i sit nye job. Han er født den 5.4.59 og har Pluto stående på sin Saturn og Neptun i spænding til Jupiter. Det er et par hårde nysere, som også kan føre til en fyring i sæsonens løb. Eller en del spillerskader. Derfor skal holdet kæmpe ekstra meget for at få en midterplacering, men det er de på den anden side også kendt for – de fighter, så blodet står ud af årerne.

HB Køge

Træner Auri Skarbalius er født 12.5.73 og har Neptun til at udløse spænding til både Mars og Venus. Det tegner ikke rart og her har vi en sikker bundskraber. Det kan være spillerskader eller blot en for smal trup, som er meget sårbar overfor netop skader. Dette sammenholdt med ringe forudsætninger gør, at de rykker ned.

Lyngby

Træner Niels Frederiksen er født den 11.9.68 og har kun Saturn-spænding. Har dog på fornemmelsen, at han har AC i spænding til Pluto, fordi klubben for ikke længe siden var involveret i en mistænkelig sag og eventuelt salg af deres bedste spiller, Kim Aabech. Det påvirkede hele klubben, selv om de blev frikendt. Ellers har Frederiksen heller ingen harmoniske aspekter, der er værd at nævne, så horoskopet står på stilstand, og det er faktisk ikke så godt for et hold, der sidste år var tæt på at rykke ned.Silkeborg IF

Troels Bech har i 2012 Pluto i spænding til Venus, så her sker et skifte, måske kan han blive landstræner! Efter spændingen til Venus tager Pluto en spænding til Mars og derefter til Jupiter, så han er på vej ind i en længere turbulent periode. Silkeborg ligger i bunden efter de første kampe, men det får han sikkert rettet lidt op på i løbet af efteråret. Næste år går det dog nok tilbage igen, så klubben må nok berede sig på at finde en ny træner.

Horsens

Johnny Mølby er født den 4.2.69 og har både Uranus og Pluto-spændinger. Så selv om klubben startede som lyn og torden, spillede fantastisk og indtog førstepladsen, så kommer klubben mere ned på jorden i sæsonens løb. De må nok finde sig i at indtage toppen af midterfeltet som det maksimale. Horsens startede også sidste år flot, men raslede som forudsagt ned gennem tabellen. Det samme kan ske i indeværende sæson, men ikke lige så markant på grund af endnu bedre spil end i starten af forrige sæson.

AaB

Kent Nielsen er født 28.12.61 og har derfor Pluto på sin Sol lidt endnu. Når den om få måneder er slut, har han formentlig transformeret holdet, og der kan ske positive ting, hvad placering angår. Hvis de ikke når top fire i år, vil det ske næste sæson, hvis han bliver på posten, og det tror jeg på, selv om Pluto er der lidt endnu.

FCK

Roland Nilsson er født 27.11.63 og har ikke spændinger før næste år (Pluto til Jupiter). Her har han forhåbentlig stabiliseret holdet efter de meget store udskiftninger i foråret, hvor William Kvist og mange flere blev solgt til udenlandske klubber. Foreløbig går det fint, men han er også konfliktfri astrologisk set. En enelkt spænding næste år vil ikke kunne bringe mesterskabet i fare.

AGF

Peter Sørensen har ingen spændinger, så selv om hans hold er startet svagt, vil de komme efter det og slutte i toppen af midterfeltet. Især september måned er fin.

Brøndby

Henrik Jensen er født 25.10.59 og er ved at være fri af sine spændinger. Dog står Uranus indtil marts 2012 i spænding til Saturn (mål, ambitioner), så han må vente lidt endnu, før han rigtig kan slå sig løs. Nu er Rommedahl kommet til klubben, og et vil på sigt hjælpe, selv om de har været mangt og meget igennem på det seneste. Det er stadig klogt at nedjustere ambitionerne, selv om de nok skal komme lidt højere end den bundplacering, de har her i efteråret.

OB

Henrik Clausen er født 3.5.71 og har ikke haft spændinger, siden han blev cheftræner i klubben. Derfor vil han også i år holde sit hold i toppen. Han skal være opmærksom på, at EuroLeague-kampene kan gå ud over indsatsen i den hjemlige liga.Sæsonslut 2011:

 1. FCK
 2. OB
 3. Horsens
 4. AaB
 5. AGF
 6. FCM
 7. FCN
 8. Brøndby
 9. SønderjyskE
 10. Silkeborg
 11. Lyngby
 12. HB Køge

Fodbold – det stemmer igen fantastisk

Mandag aften den 19. september kl. 10.00 i Horsens afvikledes en medrivende fodboldkamp, som endte 4-3 til hjemmeholdet. Kampen indeholdt al den spænding, man kan ønske sig, bl.a. blev det afgørende mål scoret i overtiden. Tilskuerne fik fuld valuta for pengene, underholdning af bedste slags. Resultatet var en fortjent sejr til Horsens.. De skabte flest chancer, lavede færrest fejl og knoklede mest. Macena og indskiftede Kébé scorede hver to mål. Utaka, Fall, og Ruud scorede for OB.

Det er sådan set lige efter den astrologiske kogebog, at det skulle blive en usædvanlig og spændende kamp. Der er to planeter i 1. hus (hjemmeholdet). Uranus får to spændinger og en harmoni. Jupiter får to fantastiske harmonier til Pluto og AC. Der er hele fire planeter i 7. hus (udeholdet), hvoraf kun den ene står harmonisk, nemlig Saturn. Den er ikke sprudlende, men tålmodig, og det var udeholdet også. De udlignede i sidste minut af den ordinære spilletid, men hjemmeholdet fik scoret i overtiden og vandt med et mål. Herskere over AC er Jupiter, der står flot, og herskeren over DC er Merkur, der står skidt, men dog i eget tegn. Derfor spillede de også nogenlunde lige op. OB forærede Horsens to mål på grund af nonchalance.

Sel v målene blev scoret på de forventelige tidspunkter.:

Målet til 0-1 kl. 19.14: DC på Merkur, MC sekstil Neptun og kvadrat Solen. Spændingerne er relateret til 7. hus (udeholdet).

Målet til 1-1 kl. 19.28: AC på Uranus i trigon til Mars. DC på Solen i sekstil til Mars. Både 1. o 7. hus inde på lige vilkår: Udligning.

Målet til 2-1 kl. 20.18: AC nærmer sig trigon til Jupiter, som MC er i trigon til

Målet til 3-1 kl. 20.24: AC er nu MEGET tæt på Jupiter. MC stadig i trigon til Jupiter.

Målet til 3-2 kl. 20.39: Både AC og MC i trigon til Merkur.

Målet til 3-3 kl. 20.41: Det samme, men nu er MC i spænding til Saturn, som hersker over MC, det begunstigede mærkværdigvis udeholdet, men det holdt så ikke længe.

Målet til 4-3 kl. 20.46: MC og AC stadig i trigon til Merkur og MC i spænding til Saturn, så MC har tilsyneladende ikke den store betydning, men det vil vi se nærmere på. Måske har det noget med tilskuerne at gøre. MC er i starthoroskopet i spænding til både Solen og Merkur i 7. hus. Mandagskampe trækker ikke mange tilskuere, de er sat i verden for tv-seernes skyld, så bliver fodboldtransmissioner spredt ud over tre dage. Men Saturn i 7. hus giver et begrænset antal tilskuere.

PS. Alle mål blev scoret af udlændinge: Både AC og DC står godt til Jupiter (udland).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar