mandag den 26. september 2011

Kommentarer 39

PS

Den nye bog om Engleprinsessen Märtha Louise fås nu på vores webshop www.astroshop.dk

Jeg beklager, at det på grund af deltagelse i messen først var muligt at få materielet færdigt nu. Husk at klikke ind på bloggen direkte, hvis du vil se, hvad der kom på bloggen i ugens løb, bl.a. slutstillingen i Superligaen, som er ekstra vanskelig denne gang, da der helt sikkert bliver vendt op og ned på tingene, da et par storhold vil have svært ved at komme ud af deres krise.

Vedrørende ugehoroskoperne er de flottest MED illustrationer, så klik via www.astrologihuset.dkUgen, der kommer

Det er en ret urolig uge, vi går ind i, især fordi Sol/Merkur-konjunktionen er i spænding til Uranus og Pluto. Det kan derfor ikke anbefales at starte større projekter op før i weekenden, hvor det begynder at se fornuftigt ud igen.

Mandag står Månen fint og gør, at spændingerne mindskes lidt

Tirsdag er Månen med i den nævnte spænding, og det er fem planeter i alt, så det er ugens hårdeste dag. Kun Mars - og til dels Jupiter - står rimeligt, så hold inde med risikable forehavender.

Onsdag er lidt mere rolig, da Månen nu står sammen med Venus og Saturn i Vægten. Relationer drager nytte af dette, og det kan også være nødvendigt, da de fire planeter stadig er i spænding

Torsdag står Månen flot til Pluto og giver masser af lidenskab og intensitet

Fredag er mere stille, da Månen ingen aspekter modtager, og den stærke spænding er i aftagende

Lørdag er Månen i stortrigon til både Uranus og Mars, så nu ruller det hele igen

Søndag er rolig og stabil, da Månen står meget fint til Venus og Saturn, en meget fin dag.DSB – Det Sejler Bare

Tillykke med Neptun-fødselsdagen (1 år)

26.6.1847 kl. 12.24

55N41-12Ø31, Zone 0Ø50

Kilde: Holger Stavnsbjerg

Jeg lavede engang DSB´s horoskop til Astrologimagasinet HOROSKOPET. Dette gjorde astrologen Holger Stavnsbjerg mig opmærksom på for nylig, og det pirrede nysgerrigheden tilstrækkeligt til denne hurtige artikel – hvor jeg selv er groggy efter fire hårde dage med messen i Øksnehallen. Jeg ”fejrer” derfor blå mandag med at skrive et hurtigt indslag om nationalklenodiet DSB, som er ude i et stormvejr uden lige.

Astrologisk set er det lige efter kogebogen – og endda lidt til. For Pluto er i spænding til BEGGE hovedakser, hvilket er ret sjældent. Pluto er desuden i spænding til både Solen og Mars – og så har de fuldført en Neptunrunde (ud at se med LSD – Neptun er stoffer og stimulanser) og fylder derfor 1 (Neptun)år i år.  Neptun er gennemsnitligt 165 år om en runde, så 2011-12 er runden fuldbyrdet.

Uranus er også på spil og udløser lige nu også spændingen mellem Solen, Mars og Jupiter. Pluto var i spænding til Jupiter i 2007-08, så her begyndte den virkelige misere, som dog går endnu længere tilbage. I 1999-2001 udløser Pluto spændingen mellem Månen og kriseplaneten Saturn. Saturn står også for forsinkelser, så de har en lang historie bag sig. Fra september 2011 og et år frem laver Saturn også flere markante spændinger. Den går hen over Pluto i december, og så bliver det dommedag (senest) for den gamle etat. Ikke godt for juletrafikken.

I 2009-10 var progressive Venus i spænding til Pluto i 7. hus (passagererne). Da Venus står for regelmæssighed og stabilitet har det gået voldsom ud over pendlerne her. Pluto hersker over 2. hus (økonomi) og Venus er det samme. Alt i alt må man sige at DSB er en Død Sild uden Bid – kun krisen har bidt sig fast…

Død og transformation er kodeordene, så der skal laves en total turnaround, hvor man ikke undgår fyringer og sparerunder. Det ser ud, som om DSB First var et krampagtigt forsøg på at redde nogle stumper, men selv dette mislykkedes. Desuden har man fyret op til flere chefer i de seneste årti. DSB anvender tydeligvis ikke astrologi på ledelsesgangen. Fyringer betyder sandsynligvis, at man ikke får mere gjort ved de massive forsinkelser, især på Øresundsforbindelsen. Og det værste er måske, at Pluto ikke afslutter sin hærgen i horoskopet før om ca. to år.  I 2020 er der en lignende situation, og i uheldigste fald er problemerne først helt løst i 2023, hvor Pluto går ud af Stenbukken, men så er patienten måske afgået ved døden i mellemtiden – udliciteret eller totalt forvandlet. De høje lønninger til lokoførerne – eller måske rettere den lave arbejdstid – bliver en af de ting, der skal løses. Men det er en af de mindre ting i den store sammenhæng, hvor hele horoskopet laver en konspiration med dets ejermand, trafikministeren. Den nye minister får noget at se til, det er sikkert og vist. Det bliver sikkert Pia Olsen Dyhr, som også har en del spændinger i sit horoskop, især fra næste forår. Hun vil dels være den rette til posten, men hun vil få sit Dyhr - undskyld: Hyr.

Måske kører etaten først rigtigt på skinner igen om over et årti. Håber dog, at de tage seriøst fat på udfordringerne allerede nu, så det kan gå hurtigere. Det er en MEGET stor udfordring for den nye DSB-chef.Borgen

25.9.11 kl. 20.00

Så kom endelig et nyt afsnit af Borgen, og det tegner godt med spænding og skuespil. Den stærkeste placering af nogen planet er Månens, som såt eminent til Pluto og Jupiter (stortrigon). Derfor er følelserne i centrum – igen. Vi undgår ikke klicheer på dette fortærskede, men vigtige livsområde, men når skuespillet kører, så glider det hele ned. Meget aktuelt ramt med valget 10 dage tidligere.

En spændende film eller serie har ofte mange spændinger i horoskopet, og her er der særlig mange. Det betyder ikke, at det ikke bliver en succes. Dels skal man huske, at det er første dels horoskop, der gælder mest. Dels er spændinger udfordrende på den positive måde, når man arbejder konstruktivt med dem. Men med den Pluto-position med spænding til både Solen, Merkur of Uranus kan man vente et intenst forløb, hvor følelserne kommer ud i ekstremer: jalousi, modvilje, død, skilsmisse eller andre nederdrægtigheder. Statsministeren har det ikke for let i dette afsnit, og sådan vil det jo være, for ellers er der ikke noget drama, hvad der ikke ville være så heldigt for DR dramaafdeling…og horoskopet viser det også. Det kan blive et drama ud over det sædvanlige.

Udlandsplaneten Jupiter står også ret flot, så udlandet er med i form af Afghanistan-krigen, der var central i åbningsafsnittet.

Unægtelig et horoskop, der stiller meget store krav til skuespillerne. Kun de allerbedste vil kunne løfte den – og det ser ud til, at det vil ske hele vejen igennem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar