tirsdag den 13. september 2011

Ugekommentar 37 A


Nyt nummer af HOROSKOPET
Nu er det nye nummer af HOROSKOPET færdigt og sendt i trykken. Du kan glæde dig til rigtig mange gode artikler, bl.a. temaet om konspirationsteorier og David Icke – 9/11.
Det var ikke flyene, der fik tårnene til at styrte sammen. Vi var i Århus for at interviewe prinsesse Märtha Louise i anledning af hendes nye bog. Og rigtig meget andet.

Tjen penge på at abonnere
Du kan abonnere på Astrologimagasinet HOROSKOPET for hele 2011 for halv pris 130 kr., og stadig få et gratis årshoroskop.
Fribilletter til messen

Fribilletter til messen i Øksnehallen kan hentes i AstrologiHuset eller sendt ved tilsendelse af frankeret svarkuvert til Teglværksgade 37.4., 2100 KBH Ø. Vi laver prøvebehandlinger i astrologi, tarot, clairvoyance og håndlæsning derude 23.9.-25.9. til de billigste priser på messen, 125 kr. for et kvarter.


Reaktion på kommentarerne og konklusion på valget

Flere har skrevet, at de mangler en konklusion på min vurdering af, hvordan valget vil gå, og den kommer her. Men aldrig har jeg fået så mange kommentarer til en ugekommentar som denne gang. Det viser sig at være et behov for øget læsbarhed, og det har den måde, ugekommentarerne udsendes på, via programmet Mailchimp. Tak for det, det vil jeg så gøre, i det mindste indtil vi får laver lidt om på bloggen, så den bliver lige så god. Så vil der jo kun være et tryk på et link til forskel.

Det skal lige fremhæves, at man altid selv kan indstille sin pc til at give et lysere billede. Det optimale er at skrue næsten helt op for både lys og kontrast. Men nu er det rettet til, det er tilfredsstillende.
Hvad valget angår, har jeg skrevet så meget, at konklusionen åbenbart er druknet i mængden. Selv om jeg for længe siden skrev om muligheden for, at Løkke ville ”lave et barn” på Helle ved at spørge Margrethe, om hun vil være statsminister, vil jeg sige, at det nok ikke kommer til at ske, for hun vil trods alt takke nej, medmindre der opstår en helt surrealistisk situation.

Jeg holder på, at Helle bliver SM, selv om PARTIET sandsynligvis får det dårligste valg siden 1903. Villy bliver UM, selv om alle engelsktalende lande helst er fri, fordi de synes, at han laver grin med deres sprog…
De Radikal kommer med i regeringen og Margrethe bliver sikkert indenrigs- og erhvervsminister, selv om hun er som skabt til at være undervisningsminister. Morten Østergaard kan så blive sundhedsminister. Men ministerposter er svære at besætte astrologisk, og det er det nøjagtige valgresultat også, så jeg er bare gået frem efter, hvad horoskoperne sagde – vel at mærke også dem, hvor vi ikke har fødselstiden – så der er udfordringer nok.

  • S går meget tilbage, men Helle bliver alligevel SM
  • V går tilbage, men selv om Liberal Alliance går frem, er det ikke nok til at nå de 90 mandater.
  • De Konservative har mistet stemmer på grund af fnidder, men de får nok noget af det tabte terræn vundet hjem igen inden valget.
  • Dansk Folkeparti: Her er det omtrentligt det samme som med De Konservative
  • De Radikale vil buldre frem og måske endda blive større end SF
  • Liberal Alliance vil gå frem på trods af, at den gamle tendens i partiet med de mange landsbytosser er fortsat med Joachim B. Olsens forslag om flerkoneri. Jo, han er noget af en kuglestøber.
  • Enhedslisten sagde vi for længe siden om, at de vil storme frem og mindst blive fordoblet


Men i Helles horoskop er der en spænding fra Pluto (skat) til Mars (ægtefælle). Det betyder ikke, at hun ikke kan blive SM, men at hun taber mange stemmer og får en hed tid, hvis eller når hun vinder – faktisk med alle tre partier i blokken, som vil trække i alle retninger. Og hun kan se frem til muligheden for en valgperiode, der ikke går tiden ud. I hvert fald vil der rimeligt hurtigt komme metaltræthed.

Løkke har et bedre horoskop end Helle, men man skal huske på fortidens synder, de huserer stadig. Han vil dog hente noget i land i de kommende dage, men sikkert ikke nok til at beholde sin nuværende post.
Så sker der ikke noget vildt, vil Helle blive SM. Men det med skattesagen (Pluto) vil klæbe til hende og gøre det svært.

HVIS det skulle lykke Løkke at gå frem op til valget, er det mest sandsynligt med en ren Venstre-regering.


Blokpolitik

Jeg forudsagde sidste år blokpolitikkens død. Naturligvis skal der stadig tælles til 90, men der vil komme alliancer på kryds og tværs som den, der kom under valgkampen mellem De Radikale og De Konservative. Jeg ved jo ikke om denne holder, men vi vil komme til at se mere og mere samarbejde omkring enkeltområder. Og der vil være en vigende tendens til, at et parti vil slå store knuder på sig selv for at redde en siddende regering, som det har været tilfældet med VKO-blokken. Knuderne vil blive mindre i fremtiden, så kan de pågældende partier også se sig selv bedre i øjnene. Dette kan ikke undgå at forbedre deres muligheder ved et kommende valg, altså mere ærlig politik i fremtiden – altså færre kompromiser, selv om de naturligvis aldrig vil blive afskaffet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar