fredag den 30. september 2011


Jeg forsøger at få tid til at lægge de nye ministre på bloggen, nogle af dem. Mange er selvskrevne, men der vil også være nogle, man er i tvivl om. Der er perfekt, hvis regeringen præsenteres i løbet af weekenden, hvoir der er fine aspekter, men det sker sikkert først mandag på Amalienborg. Her er aspekter rimelige.

Kommentar 39C

Forudså vølven branden i KB-Hallen?

En læser har gjort opmærksom på, at BT i 2007 bragte nogle spådomme fra den islandske vølve, som forudså, at Mary ville føde en prinsesse og i øvrigt martkere sig nationalt og internationalt og være landet en god ambassadør.

Vølven så også en ung kvinde komme frem i rampelyset og markere sig kraftigt inden for politik og sociale forhold. Det må være Johanne Schmidt-Nielsen, der blev valgt første gang i 2007. Vølven så også, at en kendt politiker ville afgå ved døden. Det kan jeg ikke huske noget om, men det kan andre forhåbentlig.

Spåkuglen viste desuden, at en større, glorværdig bygning i København vil brænde. Det skete så først i 2011.

Vølven spåede desuden – i lighed med Astrologimagasinet HOROSKOPET – at regeringen ville vinde valget i 2007, og at socialisternes kvindelige præsidentkandidat i Frankrig, Ségolène Royal, ikke ville blive landets første kvindelige præsident. 

Vejret blev spået mildt og godt med den dejlig, varm sommer, som ville starte tidligt. Det skal nok være rigtigt, selv om jeg husker den 6. juli som en nat med et vildt skybrud.Fodbold

Der er dukkert mange spændende detaljer op, hvad angår forudsigelse af fodboldkampe. Her har jeg lært af mange horoskoper for kampe, der ER spillet, at man kan se mange ting – men at det aldrig er med total sikkerhed. Men hvis man kan nå op på 80% i træfsikkerhed, er det flot. HVOR mange mål, der scores, er umuligt at sige, men vinderen og de tidspunkter, målene scores på samt udvisninger fx sker på, ser ud til at været rimeligt forudsigelige. Også der, hvor kampe kan vende, og om det er ude- eller hjemmeholdet, der går i front. Det er en lang og sej proces, men det er interessant at se, hvor mange steder, astrologien kan anvendes, hvis man forsker i det og derved får erfaring. Men man skal altid huske den faktor, der hedder forudsætninger. Det ER meget sværere for et dårligt hold at slå et langt højere rangerende hold. Men selv her kan astrologien ofte finde de kampe, hvori det er størst mulighed for at overraske.

Hersketen over AC og DC viser sig at være meget vigtige i processen. Eksempelvis var AC i Tvillingerne i kampen i Odense mellem OB og Fulham, der blev spillet den 29. september kl. 20.45. AC fik her mange harmoniske aspekter, men herskeren over AC var Merkur, som sammen med Solen stod i spænding til både Uranus og Pluto, og det er en hård nyser. Når forudsætninger så var, at OB har haft en meget sort halvdel af september, som ellers begyndte så godt, så var sagen næsten klar, når kampen skulle spilles på sådan en dag. IC har ofte en indflydelse for hjemmeholdets spil, ikke mindst herskeren over IC (hjem), som her er Månen. Den er med i et t-kvadrat til Mars og Jupiter.

Mål scores ofte på aspekter til hovedakserne. Da Fulham scorede deres første mål i tomåls-sejren (Tvillingerne) kl. 21.21 var AC i trigon til både Venus og Saturn, men det var DC (udeholdet) desværre også (en sekstil). Og så skete det det – lige, da kampen sluttede af – at udeholdet i det 88. minut scorede og helt slukkede lyset for fynboerne, så fik Traoré en udvisning to minutter senere, og her stod DC på Pluto, som symboliserer farven sort. Ikke alene er han sort, men han GIK også i sort, den ellers så blå(stribede) afrikaner. Målet var for meget for ham, og nu kan han vente udelukkelse i næste kamp. I det hele taget sker der altid meget, når hovedakserne udløser spændingskomplekser i et horoskop. Det være sig mål, udvisninger, offensiver og overraskelser generelt.

Der faldt rigtig mange mål i alle gårsdagens kampe fra det 52. til det 57. minut, og her udløste MC spændingen til de mange planeter. Ved kampens afslutning var det AC/DC, der stod for udløsningen. Der må have været flere kampe, der havde en hektisk afslutning, det hører jeg gerne om fra læserne.

Jeg så lige, at Kaillou Traoré er født den 8. oktober 1989 i Paris, og han har besøg af SÅ mange spændinger nu og i det næste ca. to år, at det statistisk set er næste umuligt. Uranus, Neptun og Pluto har slået sig sammen og laver et væld af spændinger, der er symptomatisk for OB som helhed lige nu, hvor de taber og taber. Jeg vil lige tage et kig på de andre spillere også, for hvis et helt hold har mange spændinger, så nytter det ikke meget, at træneren er spændingsfri. Så vil INGEN træner kunne bringe et hold på ret kurs uden en åreladning af spillere, der skal erstattes af nye.Søvngængerne – forsinket valghumor

-          Villy Søvndal, er det ikke trist at være Villy Søvndal med al den tilbagegang?

-          Nej da, det er sjovt at være Villy Søvndal, men til gengæld skal det helst heller ikke blive ret meget sjovere!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar