søndag den 4. september 2011

Kommentarer uge 36


Så er der et nummer mere klar her. Husk også at læse de indlæg, der er lagt direkte på bloggen i ugens løb.  1. Ugen, der kommer
  2. Lars Barfoed
  3. Morten Østergaard og Uffe Elbæk
  4. Valget
  5. Valghumor – og lidt fakta
  6. Ugehoroskoper kommer direkte på bloggen mandag MED illustrationer
  7. Link til bloggen: http://astrologihuset.blogspot.com/

Ugen, der kommer

Mandag er en strålende dag

Tirsdag er noget mere urolig og lidt stressende, især midt på dagen, hvor Månen står sammen med Uranus i spænding til Pluto

Onsdag giver os endnu en fin dag. Dog ikke så meget først på dagen, men det retter sig op i løbet af dagen, og især om aftenen.

Torsdag er flot, og opfindsomheden blomstrer

Fredag begynder spændingen mellem Merkur og Neptun virkelig at gøre sig gældende, og da Månen er i spænding til Jupiter skal man vare sig mod overdrivelser og illusioner.

Lørdag er Merkur-aspektet der også, så det er den same energi som i går. Stol ikke på nogen.

Søndag er en meget fin dag, så slap af og forbered sig på en spænende mandag.

Kort sagt en spændende uge generelt. Men pas på kommunikationen, især i slutningen af ugen.

Lars Barfoed

Vi skrev tidligere, at hans horoskop ser udmærket ud i denne tid. Det gør det også, hvad planeterne angår. Akserne har vi ikke kendt, da vi mangler fødselstiden. Her synes der at være to muligheder, som begge giver en AC i Skorpionen. Det mest nærliggende tidspunkt er ca. kl. 17.00, hvor AC ligger i slutningen af Skorpionen. Neptun er derfor i spænding til den lige nu, og det ville forklare hans mandatmæssige nedtur, hvor Vestager løber med alle keglerne trods det, at de har lavet en fælles front mod Pia K. Partiet kom heller ikke godt ud af at ville opstille Pia Christmas Møller, som ellers ville have trukket stemmer til. Men der var nogle procedurer, der forhindrede det. I øvrigt ville hun skulle have kæmpet mod to andre frontfigurer i partiet, så måske var det meget godt alligevel. Partiet har det ikke let, og det er ike alene Barfoeds manglende karisma, det er alle de gamle energier, der hviler over partiet. Er der ikke det ene i vejn, så er der det andet. Tænk også på sagen med Henriette Kjær, vis mand mildt sagt havde uorden i pengesagerne, og som hun blev hvirvlet ind i og måtte trække sig.Morten Østergaard og Uffe Elbæk

Margrethe Vestagers tro væbner er født den 17. juni 1976 i Århus. Vi har fået hans fødselstid, og alt tyder på, at han kommer styrket ud af valget med en større stigning i antallet af personlige stemmer. Han har stort set kun harmonier i sit horoskop.

Uffe Elbæk fra Kaospiloterne og Frontløberne stiller op til valget, se nedenfor. Vi have i HOROSKOPET nr. 4/2006 et portræt af ham og Kaospiloterne – et studie i kreativitet og kaos. Han er født den 15. juni 1954 og har derfor gang i både Saturn- og Plutospændinger. Han er dog en mand, der er vant til at tage udfordringer op, og det vil hjælpe ham her. Så jeg vil tro og håbe, at han kommer ind, men at politik til gengæld viser sig at være et hårdt håndværk. Han vil dog klare udfordringen på grund af sine mange meriter. Læs om hans syn på vækst herunder.Valget

Da man ikke kan finde mange – om nogen – folketingskandidater, der går ind for nulvækst og at den nuværende krise kræver ansvarlighed og skal spares væk, må man ty til dem, der trods alt vil stoppe væksten. Nu skrev jeg "dem", for der er i realiteten kun en folketingskandidat, der klart mener, at væksten må stoppes, og det er Uffe Elbæk fra De Radikale, som jeg fandt efter lang tids søgen. Så man er heldig, hvis man bor i Amagerkredsen og går ind for at standse den materielle vækst, som går ud over miljøet. Det er også svært at finde kandidater, der går ind for den åndelige, spirituelle verden. Kender du en, må du gerne side til, så skal vedkommende blive fremhævet både her og i næste nummer af bladet, som har deadline om et par dage. Det skal jo helst være én, der også vil fremføre tankerne på tinge. Valgkampe bliver kedeligere og kedeligere, fordi det er så strømlinet og show- og paroleagtigt. Alle skriger på væksten, så der kommer gang i økonomien, men det er en stakket frist og en lappeløsning, når alle politikere råder os til at lade dankortene gløde. Lige præcis det modsatte af, hvad man skal lære af Pluto gennem Stenbukken. Det er ret ligegyldigt, om det er rød eller blå blok, der sidder ved roret. Det fik vi også på en måde at vide fra Danske Bank, hvor de sagde, at der stort set ikke ville være forskel økonomisk set på de to blokke.

Man bør vel i det mindste gå ind for kandidater eller partier, der vil formindske CO2- udslippet. Men hvorom alting er, mangler vi virkelig et parti, der ser på de åndelige aspekter, og de ville få SÅ mange stemmer, at de med lethed ville komme over spærregrænsen. Jeg spurgte lige Visionspartiet om, hvorfor de ikke opstillede til Folketinget. De koster alt for megen energi overhovedet at blive godkendt, med alle de underskrifter, der skal til. Men det forstår jeg ikke, det er jo kun en engangsinvestering. Men de har de opgivet, og sådan tænker mange alternative mennesker. Men vil ikke bruge energi på et arbejde, der alligevel ikke interesserer dem synderligt.

Tænk også, at hvis vi kunne få mere alternativ behandling i sundhedsvæsenet og derved ville spare millioner af kroner. Nå, men foreløbig er det ønsketænkning. Men det er helt sikkert noget, der vælter frem på et tidspunkt inden længe. Nu skal Pluto lige have bearbejdet de stive mønstre, som Stenbukken står for. Pluto går ind i Vandbæreren i 2023, og så skal bare se løjer – senest. Så kan alt det nye ikke holdes tilbage længere, for slet ikke at tale om, når den senere går ind i Fiskene. Den tid, den glæde.

Til de stive, gamle mønstre hører også, at Fødevarestyrelsen fjerene det ene kosttilskud efter det andet, og at politikere ikke vil stoppe et hul i leasingloven, som kunne gøres med et pennestrøg – næsten da. Nu kan uskyldige leasing-tagere ikke undgå at komme i risikozonen, hvad angår kontrakter på fotokopimaskiner. Nå, men det kommer der lige et indslag om på et tidspunkt. Vi prøvede faktisk lige en konkurs på Nørrebrogade forrige år, fordi verdens største operatør på området viste sig ikke at være fine i kanten. Det viste sig, at Asger Jensby havde aktiemajoriteten i Digital House, som var den største Xerox partner her til lands. Han skule nu selv være på fallittens rand, så karmaloven gælder stadig. Nu er de blevet solgt til Canon. Jo, der kan pludselig ske mange ting, også i større firmaer, som er blevet snydt endnu mere, de ønsker bare under ingen omstændigheder at stå frem med det, da det giver dårlig PR. Men politikerne sidder bare med hænderne i skødet, ganske utroligt.

Næste nummer af HOROSKOPET

Men mere om alt dette efter bladet er sat i søen, det sendes til tryk næste mandag. I kan glæde jer til en lang artikel om konspirationsteorien med David Ickes horoskop og en logisk forklaring på, hvorfor World Trade Center styrte sammen i 2001 – når det nu ikke var på grund af flyene. Der er også et interview med den norske engleprinsesse, hvis bog lige er oversat til dansk -  og meget andet.Velfærd blev til selvfærd, som så blev til gældfærd.

Dette billede har jeg anvendt ved flere lejligheder, og nu kan vi se, at det faktisk er blevet fuldbyrdet. Den tordnende velfærd fra 90´erne og frem til 2008. Her troede vi, at vi kunne gå på vandet og købe hele verden – i hvert fald en del af os. Hovmod står for fald, og nu er vi endt i noget, vi kan kalde gældfærd – nemlig i gældsfælden, hvor vi kan begynde at ane en situation som i Sydeuropa. I hvert fald er vi ramt af både akut og kronisk lavvækst.Valghumor – og fakta

Mon ikke vi efterhånden kan regne med, at Søvndal trækker ønsket om at blive udenrigsminister tilbage og får sig en anden post? Det tror jeg, for vis en galionsfigur som ham skal rejse rundt i verden, vil han efterlade et parti helt rundt på gulvet. Og så kan han jo i øvrigt slet ikke gøre sig forståelig på noget fremmedsprog, men det vil naturligvis give job til tolke, hvad der ikke er så dårligt, når arbejdsløsheden skal bekæmpes. Men det går nok heller ikke, så bliver han bare drillet med at være medlem af Tolketinget.

Villy har Neptun på DC, og det er kamæleonens planet. Han blev enig med Thorning om ikke at udstille deresxzspartiers forskelligheder, men det gav bagslag, og han rød ned gennem meningsmålingernes tabeller. Nu er han igen begyndt at tale om, hvorfor SF er bedre end S. Jo, Neptun står også for slingrekurs, så dansen med Thorning er en slingrevals til kendingsmelodien fra Thornfuglene…

Indgåelsen af aftalen mellem De Radikale og De Konservative blev fejret med en Margrethe-Skål. Hun stormede staks frem i meningsmålingerne og lod lille Lars II tilbage med endnu et nederlag. Aftalen går i al sin enkelhed ud på, at de to parter skal smile til hinanden og sige noget grimt om enten blokpolitik eller Pia Kjærsgaard mindst en gang om dagen.

Men der er en skjult dagsorden, en slags underpunkt til den store aftale, som ingen af parterne har ønsket at få frem, men som nærværende organ, Stjernegalskab, har fået fingre i gennem kilder, der står hinanden nær. Nemlig, at hvis De Konservative vil undlade at udbrede falske rygter om De Radikale, så har De Radikale til gengæld lovet at lade være med at fortælle sandheden om De Konservative.Så er det lige lidt tid til humorPartneren med

Margrethe Vestager tager på besøg hos en veninde og har taget sin politiske partner Lars Barfoed med, og hun ringer på og indleder:

-          Jeg har taget min gode partner Lars kone med

-          Ja, det kan jeg dælme da godt se!

-          Hvorfor siger du det på den måde?

-          Jo, for han ser da også noget medtaget ud
-           Nu vil politikerne også gøre sexarbejdere arbejdsløse!

-          Hillemænd, nu står værten(s) da ikke længere

-          Du mener vel, at nu står verden da ikke længere…?

-          Ja, og dog…

-           

-           

-          Fra vest til øst – Vestager igen

Vestager fandt en østers, en perleøsters, og den er nu i hendes fingerring

Så skal hun jo have navneforandring!

Til hvad dog?

Østager, selvfølgelig, det går jo nok ikke med Østersager…

Men det stemmer fint med hende pendulering i livet fra det ene verdenshjørne til det andet. Hun er født i Glostrup, vokset op i Ølgod, og nu bor hun i København.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar