torsdag den 28. august 2014

Den uendelige historie om Bendtner

Nicklas Bendtner – Geschichte ohne Ende?

Vi har tidligere skrevet om Bendtners eskapader og muligheder, men nu har vi fået en opfordring fra en læser om at aktualisere vurderingen.

Det er næsten sådan, at når man tænker på Bendtner, tænker man uvilkårligt på, om han dog aldrig bliver voksen, eller om det der er den uendelige historie, som interessant nok er skrevet af en tysker, Michael Ende. Men hvad siger astrologien? Bliver Wolfsburg hans Ende-station? Er det The never ending story, også efter overgangen til tysk fodbold, hvor man ikke tolerer ret meget slinger i valsen?
Nja… mønstret, der begyndte i 2011/2012, er der stadig. Bendtner har en spænding mellem Mars (det maskuline) og Venus (det feminine) i fødselshoroskopet, og det er selvsagt ikke den allerbedste udgangspositoion, hvis man vil have et stabilt parforhold – og Bendtner er da også lige gået ud af et mere. Måske er han allerede videre i det næste forhold? Det er ikke let at holde styr på, men det er også ligegyldigt, for det kan også være svært for ham selv. Især i disse år, hvor han virkelig hylder princippet om at elske sin næste…

Det er kaos- og opløsningsplaneten Neptun, der spiller hans horoskop et puds – og dermed ham selv. Den begyndte i 2011-12 at udløse denne spænding, og den er først slut i januar næste år. Det vil sige, at skader kan være inde i billedet – især jo, når han begynder at komme på holdet, hvad han nok snart gør. Han må jo afprøves, og det kan da også gå tilsyneladende godt i begyndelsen, men helt godt bliver det sandsynligvis først til næste år. Jo længere han kommer ind i 2015, jo færre spændinger har han, når vi ser bort fra eventuelle spændinger til eller fra hovedakserne, som vi ikke kender, når vi ikke har fødselstiden. Men uomtvisteligt er det, at den omtalte Neptun er på spil, og det vil den være, uanset fødselstidspunktet.

Det vil derfor kræve, at han skal tage sig alvorligt sammen for at eliminere den negative virkning af Mars/Venus-spændingen, som også giver rod i privatlivet. Vel at mærke på en måde, så det kan påvirke hans spil på banen. Så man må sige, at genvordighedernes tid ikke er overstået astrologisk set. Det betyder ikke, at de næste par sæsoner totalt går i vask pr. automatik, men han skal som sagt tage sig alvorligt sammen, og så kan det endda blive svært at nå op på tidligere tiders niveau. Kroppen er ikke hans bedste ven for tiden, men man kan håbe, at han har opbrugt det meste af den negative kvote på skader, eskapader og evig venter på den næste klub. I hvert fald vil det være godt, at Morten Olsen giver ham pause hele efteråret på landsholdet og venter på, at han stabiliserer sig.
Neptun står også for stimulanser, herunder alkohol, og han har festet igennem, må man sige. Han er bl.a. blevet tager i spritkørsel imod færdselsretningen ved Holmens Kanal i København. Og han har i det hele taget en evne til at gå imod strømmen, eller svømme. Nu faldt han heldigvis ikke i vandet på DEN måde, men fuld, det var han i hvert fald.

Konklusionen er, at han først til næste år når op på sit høje niveau på en mere stabil måde. I mellemtiden må vi regne med svingende præstationer på banen.

Guds Finger og Bendtners hånd
Bendtner blev præsenteret i Wolfsburg den 15. august kl. 12.30. Her stod Månen ret godt tæt på DC i harmoni med både Solen (selve handlingen) og Merkur (kontrakter, aftaler). Merkur står dermed også godt til AC, og det er meget flot, så NOGET godt kommer der ud af det. Venus er også i konjunktion med Jupiter, som igen står tæt på MC. Begge er de med i aspektet Guds Finger, hvor MC og Jupiter udgør fingeren. Og den slags fingre er det altid godt at have med i ”spillet”, måske især, når man skal bruge den ene hånd til at skrive under med…

Der blev forhandlet dagen i forvejen, og måske blev kontrakten også underskrevet dagen før. Her stod Månen sammen med Uranus og udløste spændingen til Pluto, så der er ikke tvivl om, at Bendtner stadig vil skabe overskrifter gennem sine spektakulære handlinger.

Bendtner er født den 16. januar 1988 i København.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar