mandag den 4. august 2014

Ugehoroskoper for alle tegn

UGEHOROSKOP uge 32 - 2014 af astrolog Lykke Larsen, læs dit dagshoroskop og ugehoroskop på www.kvindetid.dk


VÆDDER
Det kan knibe med kommunikationen, andre mennesker vil ikke være i stand til at forstå dig, hvis du ikke siger, hvad du mener. I stedet vil de antage noget, og det er ikke til din fordel. Der er mulighed for en flirt, hvis du er single, men du skal selv tage initiativet, hvis du er interesseret.
PS: Det behøver ikke at være så svært, som du nogle gange gør det til.
TYR
Praktiske problemer kan forekomme i det daglige, både i din bolig, men også med arbejdsmæssige opgaver, der normalt bare glider af sig selv. Tag fat med det samme og få problemerne løst, venter du, bliver det meget mere besværligt. Du kan miste overblikket.
PS: Træf ikke vigtige beslutninger lige nu.
TVILLING
Du får hurtigt sagt noget, som du ikke skulle. Det kan være en hemmelighed, eller noget som ikke falder i god jord hos andre. Ikke alle sandheder er helt vel modtagne. Samtidig går tingene ikke helt så hurtigt i det daglige, som du kunne ønske dig. Alt i alt en noget prøvende uge.
PS: Tag en pause og fokuser på noget positivt.
KREBS
Nærmest lige meget, hvor mange uventede nyheder eller opgaver, du får, er du i stand til at bevare overblikket. Du kan klare nærmest hvad som helst, der bliver kastet din vej. Når det kommer til økonomi, så kan du dog blive lidt udfordret. Pas på med, hvad du skriver under på.
PS: Nye kreative projekter lykkes for dig.
LØVE
Du kan med held begynde på spændende, nye projekter i din bolig. Du er kreativ, og du har energien til at få gjort noget ved det. Tag dog familien med på råd. Mennesker, du omgiver dig med, kan føle sig provokeret af noget, du siger, eller måden du siger tingene på – vær lidt opmærksom!
PS: Temperamentet kan løbe af med dig.
JOMFRU
Få afsluttet gamle projekter, før du kaster dig over nye opgaver. Du får masser af tid til det nye, hvis du kan lægge noget gammelt bag dig. Privat vil du og din partner være på bølgelængde. Samtidig er du særlig social og nyder at bruge tid sammen med gode venner.                                                                                                                                          
PS: Nyd de hyggelige øjeblikke.
VÆGT
Jo mere selektiv, du er, jo længere når du med de ting, der virkelig betyder noget for dig. Hvis du ikke får prioriteret, så vil du ikke få udnyttet dine ressourcer på den bedst mulige måde. Det er en god ide, at du sætter tempoet lidt ned, så du får et godt overblik.
PS: Gennemgå dit budget.
SKORPION
Se på dine mål og læg nye strategier. Inden længe vil du være i stand til at tage nogle store skridt i den retning, du ønsker. Ikke alt går lige så hurtigt, som du gerne vil, men finder du din tålmodige side frem, så vil du finde, at alt alligevel løser sig på den bedst mulige måde.
PS: Der er gode muligheder for et nyt job – hvis du vil.
SKYTTE
Ryd op i gamle sager, så du skaber plads til noget nyt. Der er en god ide, at holde lidt igen med nye tiltag, til du har mere tid. Ikke alle er lige gode til at leve op til deres ansvar, og der ser ud til, at det er dig, der må træde til og få styr på tingene, men det er du heldigvis god til.
PS: Du har et godt overblik.
STENBUK
Tag fat i nogle af dine venner, som du ikke har talt med i længere tid. Du vil nyde at få en god snak, og du kan få vendt eventuelle udfordringer, så du kan se tingene fra en anden side. Undgå skænderier med din partner, det er sikkert over biting, der ikke betyder ret meget.
PS: Er du single, er der romantik i luften.
I
VANDBÆRER
Hvis du selv gør en indsats og lægger energi i arbejdet, så kan du få tingene til at ske. Ikke meget kommer af sig selv, så du kan ikke bare læne dig tilbage og vente. Du kommer til at være diplomatisk, for ikke alle, du møder, vil være lige lette at omgås.
PS: Du vil træffe gode beslutninger.
FISK
Der er mange ting, du finder spændende. Du har en naturlig nysgerrighed og nyder, når der sker noget nyt. Du bør derfor vente med, eller udskyde, de rutineprægede opgaver, når du kan. Få familie og partner til at tage del i de daglige opgaver, så du får tid til det, du brænder for.  
PS: Kom ud og oplev noget nyt og anderledes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar